-
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
من دقیقاً 44 پست می بینم
و آخرین پست هم مال پاییزان هست
گاه ممکنه مشکل از سروری باشه که شما باهاش کانکت می شوید . اگر از مودم های پر سرعت استفاده می کنید این مسائل ممکنه پیش بیاد ، یک بار با دایال آپ امتحان کنید اگر مشکلی نبود ، پس مسئله به سرور مودم پر سرعت بر میگردد ، اگر مشکل همچنان باقیست که نیازه مدیر بررسی کند .
-
سلام،
البته من هم می توانم 44 پست و همینطور پست پاییزان رو ببینم.
ولی الآن که در این تاپیک پست ارسال کردم، شماره پست من رو زده 38، در صورتی که باید می زد 45!
فکر می کنم یک مشکل فنی پیش آمده.
-
اساسا زمانی که روی تاپیک کلیک می کنم از صفحه ی یک باز می شود سایر تاپیکها چنین مشکلی ندارد .
نه درست نشد . فکر کنم مشکل فنی است .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اساسا زمانی که روی تاپیک کلیک می کنم از صفحه ی یک باز می شود سایر تاپیکها چنین مشکلی ندارد .
سلام منم همین مشکل رو دارم . الان تاپست40 bahar.shadi رو میتونم ببینم.
-
مشکل دقیقاً مثل مشکل دفعه ی پیش هست. مال باغ قبلی.
منم تا پست 40 میبینم. پست بهار.شادی
جالب اینجاست که دفعه ی پیش هم، حامد و فرشته میدیدن بقیه نمیدیدن:)
ما منتظریم درست بشه:72:
-
چه راهی برای نجات از اعتیاد به اینترنت وجود دارد؟(راهکار)
یک سئوال ازمدیران داشتم ولی مجبورشدم اینجابنویسم:
من حدودیک ساعت پیش حق عضویتموپرداخت کردم بعدازتاییدبانک نوشته اختلال درتراکنش خرید من بلافاصله ازتلفن بانک اعلام موجودی که کردم مبلغ موردنظروکسرکرده بودحالاخواستم بدونم این مبلغ به حساب همدردی واریزشده یااینکه سیستم فقط مبلغوازحساب کم کرده وبه حساب همدردی واریزنکرده؟
باتشکرازپاسخ سریع ترمدیران محترم:72:
-
در مواردی که اختلال در سیستم بانکی پیش می آید بعد از 48 یا 72 ساعت مبلغ کسر شده به حساب بازخواهد گشت.
چون شماره پیگیری را ندارید از طریق همدردی نمیشود دقیق پیگیر شد.
-
سلام ببخشید منم یک سوال داشتم
من این سایت رو به یکی از دوستانم پیشنهاد کردم که بیاد عضو شه
بعد دیروز از خونشون وارد شده بود که ثبت نام کنه
گفت که بعد از اینکه اطلاعاتش رو وارد کرده سایت پیغام داده که
در 24 ساعت گذشته از این آی پی کسی ثبت نام کرده و الان شما نمی تونید ثبت نام کنید
یعنی برای چی این error رو داده؟
چون آی پی هر کس برای خودشه دیگه
یعنی قبلا از اعضای خانوادش کسی تو همدردی ثبت نام کرده که این پیام رو می ده؟
فکرم نمیکنه کسی عضو شده باشه قبلا!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دوم :
من سه روز پیش از محل کارم اومدم وارد سایت شم پسوردم رو قبول نکرد !
هرچی زدم قبول نکرد که فرصت اشتباه زدنم هم تموم شد
در حالیکه من پسوردم رو درست می زدم یعنی همون پسوردی رو می زدم که 5 ماه می زنم و یادم نرفته بود.
بالاخره درخواست پسورد جدید دادم و به ایمیل ارسال شد و تونستم وارد شم
الان فکر می کنم برای چی پسوردم رو قبول نمی کرد؟یعنی چی شده آخه من که مطمئنم درست می زدم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
یک سئوال ازمدیران داشتم ولی مجبورشدم اینجابنویسم:
من حدودیک ساعت پیش حق عضویتموپرداخت کردم بعدازتاییدبانک نوشته اختلال درتراکنش خرید من بلافاصله ازتلفن بانک اعلام موجودی که کردم مبلغ موردنظروکسرکرده بودحالاخواستم بدونم این مبلغ به حساب همدردی واریزشده یااینکه سیستم فقط مبلغوازحساب کم کرده وبه حساب همدردی واریزنکرده؟
باتشکرازپاسخ سریع ترمدیران محترم:72:
با سلام جواب به ایمیل شما ارسال شد. همانطور که کیوان گفتند اگر اشتباه در حساب بانک باشد طی مدت کوتاهی تصحیح می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
سلام ببخشید منم یک سوال داشتم
من این سایت رو به یکی از دوستانم پیشنهاد کردم که بیاد عضو شه
بعد دیروز از خونشون وارد شده بود که ثبت نام کنه
گفت که بعد از اینکه اطلاعاتش رو وارد کرده سایت پیغام داده که
در 24 ساعت گذشته از این آی پی کسی ثبت نام کرده و الان شما نمی تونید ثبت نام کنید
یعنی برای چی این error رو داده؟
چون آی پی هر کس برای خودشه دیگه
یعنی قبلا از اعضای خانوادش کسی تو همدردی ثبت نام کرده که این پیام رو می ده؟
فکرم نمیکنه کسی عضو شده باشه قبلا!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دوم :
من سه روز پیش از محل کارم اومدم وارد سایت شم پسوردم رو قبول نکرد !
هرچی زدم قبول نکرد که فرصت اشتباه زدنم هم تموم شد
در حالیکه من پسوردم رو درست می زدم یعنی همون پسوردی رو می زدم که 5 ماه می زنم و یادم نرفته بود.
بالاخره درخواست پسورد جدید دادم و به ایمیل ارسال شد و تونستم وارد شم
الان فکر می کنم برای چی پسوردم رو قبول نمی کرد؟یعنی چی شده آخه من که مطمئنم درست می زدم؟
در مورد اول به هر حال سیستم هست. حتما به نوعی از طریق آن IP ثبت نام شده باشد.
این IP ها معمولا ثابت نیست. و ممکن است کسی دیگر در آن محدوده IP قبلا ثبت نام کرده باشد.
در مورد دوم.
اتفاقات مختلفی می افتد.
مثلا نام کاربری شما دارای حرف «ی» یا «ک» باشد که دو نوع داریم و بسته به فارسی ساز سیستم ممکن است تفاوت داشته باشد و سیستم نشناسد. قبلا در این مورد در تالار پست زدیم اگر لینکش را دوستان یافتن اینجا قرار دهند.
معمولا مشکلات کاربری دیگر هم دخیل هست.
اما اگر واقعا هیچ کدام از این مشکلات نیست. شما باید ببیند با این نام کاربری آخرین وقت چه وقت وصل شده اید. اگر تطبیق با ورود شما نداشت، ممکن است موقع خروج از سیستم خروج نزده باشید و کس دیگری وارد شده و پسورد را عوض کرده باشید (که البته نادر است)
-
آقای مدیر همدردی
در مورد پسورد اشکال همون ی نام کاربریم بود وقتی که شیفت و r رو گرفتم درست شد. ممنون از پاسخ گویی شما.
ببخشید من متوجه نمی شم که چند روز حق عضویت دارم
نوشته 11 2
یعنی 2 روز یا 11 روز ؟
-
نازنین جان یعنی 11 روز
عدد 2 را نادیده بگیرید
.
-
من الان هر چی میخواستم وارد بشم پیغام میداد که تالار فیلتر شده و اون صفحه که مال سایتای فیلتر شده است باز میشد.با بدبختی تالار رو باز کردم اونم از طریق ایمیلم.چرا اینجوری شد؟؟
-
سلام خانم بهار66 محترم تالار همدردی به خوبی باز می شود تا الان هیچ کس مشکل به امدن تالار نداشته است
مشکل شما تالار فیلتر شده است مشکل از سیستم کامپیوتر باشد یا مشکل از اینترنت باشد خانم بهار 66 اینترنت پر سرعت استفاده می کنید یا اینترنت معمولی استفاده می کنیدشاید شرکت اینترنتی شما اینترنت داری تالار همدردی فیلتر کرده است من خودم اینترنت پر سرعت شاتل دارم به راحتی به تالار می ایم تالار همدردی فیلتر نیست
شما باید با پشتییانی فنی شرکت اینترنت داری تماس بگیرد اسم تالار همدردی به پشتییانی فنی شرکت اینترنتی داری بگوید خودشان پیگیری می کند فیلتر بر می دارد مشکل حل می کندتالار همدردی مشکل فنی ندارد ممنون:72::72::72:
-
سلام آقای مدیر
آقای مدیر من امروز برای اولین بار می خوام به یکی از دوستان رتبه بدم اما می گه "حداکثر رتبهای را که میتوانید امروز به کاربران بدهید، داده اید."
.
من دیروز رتبه دادم چه ربطی داره به امروز.
-
بی نهایت عزیز شاید دیشب 12 شب به بعد دادی؟
-
نه من دیروز تا ساعت 4 روی خط بودم
حتی شده بعضی روزا به چند نفر رتبه دادم و یا اینکه به یک نفر چند بار رتبه دادم ولی جلوم را نگرفنه.
-
سلام
برای من هم این اتفاق می افته مثلا اگه امروز رتبه بدم نمی تونم فرداش هم رتبه بدم اما بعد از 2 روز درست می شه و می تونم رتبه را ارسال کنم:72:
-
نکته اینه که یک روز در اینجا ، 24 ساعت کامل هست ، یعنی زمانی که شما رتبه داده اید را در نظر بگیرید . دقیقاً دقیقی بعد از آن ساعت در 24 ساعت بعد می توانید رتبه دهید .
مثلاً اگر 1 بامداد به کسی رتبه داده و بع رفتی خوابیدی ، عزیزم با آغاز روز ، فکر نکن برای همدردی روز دیگری است ، بلکه باید بگذره تا یک بامداد به بعد می شود یک روز دیگر .
روشن شد :311: همدردیه دیگه ، روشنایی روز و تاریکی شب حالیش نمیشه با ساعت سرو کار داره و باید 24 ساعت بگذره .
صبور باشد عزیزانم ، صبور باشید فرزندانم :311:
.
-
یه پیشنهاد فنی داشتم به اقای مدیر همدردی:
جدول گزارشات ارسالهای جدید ویا ارسالهای امروز ویا جدول افرا انلاین از طریق ajax لود شود در این حالت احتیاج نیست برای هر بار refresh کردن جدول کل صفحه لود بشه. هم سرعت بالا می ره هم حجم دانلودی ما کاهش پیدا میکنه و یه صرفه جویی می شه واسه معتادها یی مثل ما.
همین کار را هم برای حرکت در صفحات یک جدول استفاده کنید.
هر پستی را هم یک partial viewدر نظر بگیرید که به صورت ajax لود شود در این حالت برای دوستانی که زیاد پست می ذارند هنگام دوباره سازی صفحه چه موقع پست زدن چه موقع به روزرسانی ارسال ، هزینه کمتری داره.
با تشکر
راستی فرشته جان ممنون از توضیحاتتون :46:حالا چرا به ما می خندی خوب ما هم ممکنه یه مطلبی رادرست متوجه نشیم :163:
-
بله اقای ابراهیمی،حق با شماست فکر کنم اشکال ازاینترنت بوده،چون من همیشه ازاین طریق وارد سایت میشدم و دیشب برای اولین بار این مشکل بوجود اومده بود تعجب کردم.
ممنون از راهنماییتون
-
بی نهایت گرامی،
مطمئنم مدیر روی این پیشنهاد شما فکر خواهند کرد.
ولی فکر می کنم در حال حاضر از نظر فنی کارهای واجبتری هستند که باید انجام بشوند. و همینطور اینکه برای مثال این پیشنهادی که شما دادید، نیاز به تغییرات در برنامه نویسی تالار دارد که زمانبر و هزینه بر هست.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
من الان هر چی میخواستم وارد بشم پیغام میداد که تالار فیلتر شده و اون صفحه که مال سایتای فیلتر شده است باز میشد.با بدبختی تالار رو باز کردم اونم از طریق ایمیلم.چرا اینجوری شد؟؟
سلام.
منم دیروز این مشکل رو دیدم.
نمیدونم به خاطر چی بوده. البته هر چی بوده حل شده.
-
سلام خانم دختر مهربون محترم
دیرو ز تالار مشکل فیلتر داشته است شاید اشتباهی مخابرات تالار همدردی فیلتر کرده است بعضی شرکت اینترنتی تالار همدردی فیلتر کرده است من خودم اول اینترنت پر سرعت دولتی مخابرات داشتم همه تالار همدردی فیلتر بودبا پشتییانی فنی مخابرات تماس گرفتم گفت تالار همدردی فیلتر کردیم پیگیری نمی کنیم من رفتم مخابرات اینترنت مخابرات کنسل کردم ا لان اینترنت پر سرعت شاتل خریدم همه تالار همدردی به راحتی باز می شود خانم دختر مهربون هر موقع مشکل فیلتر تالار داشتی با پشتییانی فنی شرکت اینترنتی تماس بگیرد اسم تالار همدردی به پشتییانی فنی شرکت اینترنتی بگوید تا پیگیری کند تا تالار همدردی فیلتر باز کند خانم دختر مهربون اسم شرکت اینترنتی استفاده می کنید در تالار اعلام کنید ممنون:72::72::72:
خانم بی نهایت نیا ز به تغییرات در برنامه نویسی تالار نیاز دارد زمانبر و هزینه با لا است
-
می خواستم بدانم چه بر سر نوار پیشرفت اهداف آمده است؟
درست است که مدتها بود که مال سال 89 بود ولی من اهداف کلی ام را روی آن تنظیم کرده بودم.
بابا اهداف ما گم شد!!!
بدون هدف نمیشه زندگی کرد!!!
:302: :302: :302:
-
با سلام
اهدافتون گم نشده. بلکه در پروفایلتون همواره هست!!!:311::311: و باید برایش زحمت بکشید.
اما فعال در نام کاربری به خاطر مشکلات فنی نشان داده نمی شود. که انشاء الله مشکل حل می شود
-
سلام
ببخشید من تو تاپیکی کیوان گذاشته بود برای پیگیری حق عضویت اعضا رفتم
نوشتین فقط در ات تاپیک بنویسید مشکلات حق عضویت را، منظور کدوم تاپیک هست !چون تو همون پیگیری نمیشه چیزی نوشت!
من حدود یک هفته پیش حق عضویتم رو پرداخت کردم و فکر می کردم اتومات فعال شه
نمی دونستم بعدش بازم باید اطلاعات پرداخت رو از طریق ارتباط با ما اطلاع بدم
الان رفتم تو اون تاپیک دیدم نوشته تاریخ پرداخت رو هم باید بگیم !
من یادم نیست که در چه تاریخی پرداخت کردم
ولی شماره کارت رو تو لینک ارتباط با ما دوباره ارسال کردم .
میشه پیگیری کنید لطفا
-
با سلام
ضمن تشکر از شما بابت اینکه ما را مطلع کردید از وضعیت تاپیک پیگیری حق عضویت
این تاپیک اکنون برای اعضاء آزاد است و میتوانید از آن طریق اقدام نمائید.
http://www.hamdardi.net/thread-21091.html
-
سلام
انتقادي دارم كه فكر كردم بهتره اينجا در ميون بذارم
تاپيكي بود از خانم چشمك كه حالا لينكش نيست.
من اون تاپيكو خلي دوست داشتم چون كاربردي بود و نصيحت و شعار نداشت.
اسم اين تاپيك رازهای موفقیت در زندگی زناشویی(در گوشی با آقايان )
بود .
واقعا اين تاپيك چه شده؟ كسي پاسخگو نيست؟
-
با سلام
در مورد این تاپیک چشمک گرامی پیگیری کرده و بنده پاسخ را برای ایشان ارسال کرده ام.
-
آقاي مدير فكر نميكنيد بهتره پاسخ براي همه ارسال بشه؟
من خيلي از اوم تاپيك استفاده ميكردم.تاپيك ها متعلق به همه هستند نه فقط
ايجاد كننده اون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
آقاي مدير فكر نميكنيد بهتره پاسخ براي همه ارسال بشه؟
نه فکر نمی کنم. چون هنوز این تاپیک را هیچ یک از مدیران همدردی ندیده اندو سرنوشتش معلوم نیست که اطلاع رسانی کنیم.
-
گمونم حساب کاربری من اشتباهی فعال شده.نکنه یکی دیگه شارژ کرده اشتباهی به حساب من ریخته شده؟
-
سلام خانم بهار 66 محترم
حساب کاربری اشتباهی فعا ل شده است به مدیر همدردی گزارش دادم صبور باشید ممنون:72::72::72:
-
حالا اصراري نيستا.بذارين باشه:D البته اگه مال يكي ديگه نيست:P
-
سلامي دوباره
خانم يك زن اميدوار يه تاپيك داشتن به نام رفتارهاي غلط من در زندگي مشترك
كه قفل شد به اين دليل كه تاپيك الگوي رفتاري در حل مشكلات ميشه به اين مسئله پرداخت.
به نظر من اين دو تا تاپيك با هم فرق دارن شايد من فقط يه كار اشتباه كنم كه پشيمون شم و واقعا هم راه حل نخواد.شايد اصلا مشكل نباشه كه راه حل بخواد فقط يه تجربست كه دفعه ديگه اين كارو تكرار نكنيم. هدف هم اينه كه اين تجربه هاي غلط رو ديگران هم بدونن.
پيشنهاد: اجازه ميدين اين تاپيك دوباره ايجاد شه؟؟؟
-
حالا که از ولادت پیامبر (ص) می گذره بهتر نیست تصویر و پیام تبریک رو هم عوض کنید ؟
البته منظورم بیشتر پیامه وگرنه تصویرش که حرف نداره
-
سلام خانم رایحه عشق محترم
ولادت پیامبر ص تصویر با لای تالار عوض می شود تصویر سا ل نو با لای تالار قرار می دهد
صبور باشید تصویر بالای تالار عوض شود ممنون
:72::72::72:
-
مگر پيغام هاي خصوصي خوانده ميشوند؟
پيغام فرستادم پيام انجمن امد كه شما در طول 5 دقيقه گذشته دو پيام مشابه با اين محتوا فرستاده ايد
-
با سلام
این مربوط به نحوه عمل نرم افزار تالار هست:311:
اگر فردی دوباره پشت سرهم در کمتر از 5 دقیقه روی ارسال کلیک کند(با یک محتوا)، پیام تالار می آیدبه این مفهوم که پیام قبلا ارسال شده است.
-
سلام.
در مورد پست قبلیم یه توضیحی بدم در مورد اضافه شدن شارژ،مدیر همدردی توضیحی برام درباره این موضوع ارسال کردند.
خوشبختانه اینکه کسی دیگه شارژ کنه و حساب من فعال بشه نبوده.ایشون موضوع رو برام روشن کردند.فقط اینو خواستم بگم که احیانا کسی فکر نکنه اگه شارژ کنه ممکنه اشتباهی حساب کسی دیگه فعال بشه.خیالتون راحت:)