گل مریم جان:72: کلاس های دانشگاه شروع شدند
احتمالا سرگرم درس و دانشگاه و شروع ترم هستند.
زین پس واسه مشاوره باید ازشون وقت بگیریم.:shy:
نمایش نسخه قابل چاپ
گل مریم جان:72: کلاس های دانشگاه شروع شدند
احتمالا سرگرم درس و دانشگاه و شروع ترم هستند.
زین پس واسه مشاوره باید ازشون وقت بگیریم.:shy:
وضع اینترنت شهر نقاب هم خراب است .
سلام
اولا" که اقای نقاب با اینترنت شهر شون در حال دعوا مرافه هستن و ثانیا " احتمالا" دارن هدیه های ما رو آماده می کنن که خیلی دیر شده مگه نه ؟و ثالثا" همون که صبا خانم گفتن دانشگاه و شروع کلاس شکوفه ها!
یادتون باشه اگه اومدن کوتاه نیاین ها :305:.حتما" فکر کردن با غیبتشون ما فراموش می کنیم !
سلام:72::
عجب پیگیری دارید ها!!!!!:58::58:
منم موافقم تازه چون غیبتشون طولانی شده باید کادو فراوان بهمون بدن!!!!:199:
هوراااااااااااااااااااااا ....................:180:
ولی ایشان گویا اینترنت شهرشون مشکل داره و اون طور که شب تولدشون برای من پیام دادند گفتند بسیار وضع اینترنتشون خرابه وگرنه بعید می دونم اینترنتشون درست باشه و نیان رو لاین..........
.................................................. .
کلا دوستان قدیمی تالار همه کم پیدا شدند و همه جا سکوت است.......تازه همه هم به صورت مخفی میان!!!!!!:301:.......منم تا دیروز که رو لاین بودم دیدم بابا همه مخفی هستند اینجانب هم رفتم خودمو مخفی کردم!!!!!!!!!:cool:
راستی موعود جان :
آنی راست می گوید ..آقای محمد ابراهیمی دل نازک است و قهرهاش هم کوتاه ..نگران نباش و خودتو اذیت نکن من با نظر آنی موافقم براش یک تاپیک بزن که سورپرایز بشه....
ای بابا :عجب سرعت عملی موعود جان!!! من این ارساو کردم بعد دیدم تاپیکشو اجرا کردید ..خوب حتما نتیجه میده!!................:D:122:
سلام
خانم سارا (اگه اسمتون رو اشتباه نگفته باشم) چیکار کنم دیگه ماییم و یه آنی مادر حرف مادرو که نمیشه نشنیده گرفت و باید گوش کرد! طبق فرمایش مادر تاپیک رو ایجاد کردم به این امید که مفید واقع بشه .
از پیشنهاد شما هم ممنونم:72:
راستی خانم آنی شما از اینکه من « آنی مادر » صداتون می کنم ناراحت نمیشید ؟ آخه وقتی اینجوری صداتون میکنم حس خوبی بهم دست میده .احساس می کنم کنارتون هستم :43:
موعود عزیزمhttp://www.hamdardi.net/imgup/11448/...0cda403701.gif
من پیشنهادی دادم و شما هم لطف کردی و منت گذاشتی و پذیرفتی http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...d7d861959e.gif
راحت باش و هر جور دوست داری صدایم کن . من خوشحالم که تو چنین حسی پیدا می کنی و افتخار می کنم http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...2de12d9cb9.gif
بچه ها میخوام یه حس خوب رو با شما در میون بذارم
بعد از اینکه خیلی افسرده بودم ،وقتی داشتم نماز میخوندم خدا منو سرشار از یه حس خوب کرد و من از عشق خدا ،بعد از مدتها گریه کردم ،این روزا احساس میکردم خیلی گناهکارم و از خدا فاصله گرفتم ولی..............
وای خیلی حال عرفانی خوبی بود
خدایا خیلی دوست دارم و می پرستمت
خیلی خوشحال شدم گل مریم عزیزم :72:
گفته بودی که بعد از جشن تولد نقاب می خوای یه تاپیک ایجاد کنی و ...
الان که انرژی مثبت داری بهترین زمان برای بررسی نوسانات روحی اخیرته. چون قدرت تحلیل و تغییر رو داری.
اگر هم در تالار عنوان نکردی، یادت باشه که تاریکی باید در روشنایی تحلیل بشه، پس نوری که امروز به قلبت تابیده، بهترین فرصت برای بررسی روزهای تاریک رو در اختیارت قرار می ده.
موفق باشی هانی. :228:
سارا جون
تاپیک رو ایجاد خواهم کرد ولی منتظر نقاب هستم تا برگرده ،بهش قول دادم واینکه دوست دارم اونم تو تاپیکم باشه
اون تو جریان مشکلاتم هست
ممنونم از لطفت عزیزم
دوست دار تو گل مریم
بچه ها کسی از کیوان و طاهره و شادی و دانه خبر دارد؟!
دانه 5 مهر و کیوان وشادی از 7 مهر به تالار نیامده اند و طاهره هم از 10مهر . چی شده ؟!چرا ؟!:302:
طاهره اهل سکوت شده چرا ؟!
دانه مشگل داشت .
کیوان ناپدید شده . شادی هم با آن آقای هم بازی ....
سلام من با نظر خانم اني هستم اقاي كيوان طاهره خانم در تالار نيستند كجا هستند زودتر به تالار بيايد
سلام:72::
ای بابا من وسط داربی اومدم دارم ارسال می کنم!!!!!!!!!!!!!!:P
آره آنی جان:
کیوان و نقاب که فقط آنلاین می شن ارسال نمی کنند ..معلوم نیست چی شده؟:302::302:
طاهره خانم بودند تو تاپیک من ارسال داشتند ولی خوبه خبری ار حالشون بدهند.................:shy:
شاد عزیز که منم نگران شدم ...نفهمیدیم چی کار کردند؟شاد عزیز یک خبری بدهید.........:300:
niloo55 هم خبری ازشون نیست؟ایمیل هم پاسخ ندادند کاش خبری از حالشون بدهند؟:43:
کلا تالار یه طوری شده ..نمی دونم حس منه یا واقعا یه طوری شده..................:54:
سلام بر تمام دوستان عزیز......انشالله که خوب هستید.
بگذارید آمدن دوباره را با این جمله خوب شروع کنم::
" اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوست داشتی زیاد جدی نگیرش. چون ارزشی نداره..چون کار دل دوست داشتنه ...مثل کار چشم که دیدنه. اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی اگه عقلت عاشق شد...بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش:::
""عشق واقعیه""!!!
در این مدتی در تالار نبودیم خوشبختانه شما دو.ستان بسیار خوب از عهده اداره آن برآمدید... بسیار عالی ..دست گلتان درد نکند :73: :73: :104: :104:
تالار به و جود اقاي كيوان عزيز نقاب مهربان نياز دارد شادي عزيز زودتر به تالار بيايد بهترين مدير ان تالار اقاي كيوان اقاي نقاب اقاي لرد حامد دانه خانم هستنداز مديران تالار در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72:
به به ، نقاب خوش آمدی آقا . روزه سکوت را شکستی ؟!
دلمان برایت تنگ شده بود پسرم.
سلام
آقای نقاب خوش اومدید:72: جاتون خیلی خالی بود .
شنیدم رفتید اداره مخابرات شهرتون و اونجا رو بهم ریختین درسته !؟:D
ما کاری برای تالار نکردیم اما انگار شما یه کارایی کردین !........... تابلویید آقای نقاب
از اون چشم و دل و عقل معلومه !
جدی نگیرید مزاح بود :72:
[align=justify] باعرض سلام و ادب و احترام به دوستان تالار همدردی
خوشحالم که باز هم فرصتی شد تا بازدیدی از تالار داشته باشم ،راستش رو بخوایید من امروز مهمون یکی از اعضای فعال و خوش سلیقه و خوب تالار هستم که ساکن تهران هستند. ایشون از بنده دعوت به عمل آورند و الحق و والانصاف که خیلی ما رو شرمنده محبتهای خودشون کردند و سنگ تمام هم گذاشتند . همینجا از این دوست گرامی تشکر و قدردانی می کنم و از خداوند متعال برای ایشون و خانواده محترمشون بهترین ها رو مسئلت دارم . دوستان گرامی به یاد همه شما هستم و خوشحالم که همچنان دوستانمون در تالار همدردی فعالیتهای مثبت و سازنده دارند .
بیشتر از این مسدع اوقات شما نمی شوم .
موفق و پیروز و سربلند باشید . التماس دعا :203:
[/align]
به به ....سلام آرمان جان.
دیگر ما خود زغال فروشیم .. :58::58::58:
شما نگفته دانستیم میهمان چه کسی بودید.
از شوخی گذشته ....بسیار خوشحال هستم که بار دیگر شما را در تالار می بینم..
اندکی صبر سحر نزدیک است
سلام
کسی از faezehعزیز خبری داره ؟؟ الآن یک ماهه که به تالار سر نزدند
امیدوارم حالشون خوب باشه و در پناه خدا خوش و خرم باشند .
سلام
از اینکه حال آقای آرمان خوبه خوشحالم و خوشحالتر اینکه اعضای همدردی انقدر بهم نزدیک و با هم دوستند که از همدیگه دعوت می کنن و به مهمونی همدیگه میرن .خدارو صد هزار مرتبه شکر:203:
آقای نقاب یعنی شما شغل آزاد هم دارید ؟ اونم زغال فروشی ! نمیشد یه شغل بهتر انتخاب می کردین ؟:D
راستی من قصد داشتم امروز از آقای کنجکاو خبر بگیرم که الان دیدم قبل از من تولد آقای لرد حامد رو تبریک گفتن :D
مهمونی آقای آرمان و دوست دیگه مون منو یاد پیشنهاد آقای ابراهیمی انداخت .
آقای ابراهیمی به بنده پیغام دادند که از من ناراحت نیستند و به خاطر یه سوء تفاهم که آخرش هم نفهمیدم چی بود ، موقتا" از من دلخور شده بودند که خدا رو شکر به خیر گذشت و منو بخشیدند .
ایشون دیروز یه پیشنهاد به اعضای همدردی داشتند مبنی بر اینکه کاش میشد یه روز همه دوستان یه جایی همدیگه رو از نزدیک زیارت کنند و مکانش رو هم پیشنهاد دادند .
من هم هستم . روی من حساب کنید . هورا چه پیشنهاد خوبی :73::227:
اما نقاب و دیگران از شهرهای دور چطور بیایند؟!
اقا من شدیدا پایه ام
هر چه زود تر بهتر
با سلام
شدیدا با آن مخالفم
قبلا روی این مطلب در موضوعات مختلف مفصل صحبت شده از جمله:
یه متینگ راه بیندازیم
چشم . یک همچین پروژه ای کنسل است . بنا به صلاح دید استاد ارجمندم جناب آقای سنگ تراشان محترم .
خیلی جدی نگیرید یک بازی کودکانه است که خواستیم تحویل بگیریم . اجرایی شدن آن هم کلی داستان داشت که مطمئنن دوستان اقدام به انجام آن نمی کردند .
باتشکر از آقای سنگ تراشان که بسیار سریع پاسخگویی پست هایی با عناوین "دیدار"..." ملاقات" .. "تهران"...و..... هستند. متشکر:72:
البته دیدار دوست به از دیدار اوست:D
دوستان و اعضایی محترم تالار ما باید تابع قوانین باشیم....ملاقات هیچ اشکالی ندارد اما نباید از طریق مسیر و واسطه ای به نام "تالار همدردی" صورت گیرد. زیرا ما عهدنامه ای را در ابتدا ورود به تالار امضا کرده ایم که باید بدان عمل کنیم.
ولی همان گونه که "آنی" گرامی اشاره نمودند این قرار ملاقات ها تنها به نوعی تخلیه احساسی اعضا به جهت نزدیکی مجازیست.
با سپاس از مدیر محترم و اعضای گرامی :72:
منم به نوبه خودم از تذکر بجای مدیر ممنونم
اقای مدیر یه لحظه احساساتی شدیم از هیجان دیدار دوستان مجازی
سلام به همگی:72::72:
حالا که بحث ملاقات و ممنوعیت و ...
من همین جا اعلام میکنم که هر کسی منو دعوت کرد شهرشون به هیچ عنوان دعوتش رو رد نمیکنم و کلی هم استقبال میکنم :D
همین جا هم فراخوان میدم (دعوت و ملاقات نیستا) که 20 مهر که سالروز بزرگداشت شیخ اجل خواجه اهل راز حافظ شیراز هست تشریف بیارید شیراز و در مراسم بزرگداشت شرکت نمایید اگه دوست داشتید من هم میبینیمتون و رسم مهمان نوازی رو بجا میارم:72::72:
ارتباطاطی در محدوده فضای مجازی و مثل این تالار خیلی وقتها همینگونه با گمنامی باشد بهتر و مناسب تره ، ما هر کدام تصوری از چهره و روحیات و رفتار همدیگر داریم که گاه ممکن است با آنچه در عالم واقع با آن مواجه میشویم متفاوت باشد ، در اون صورت ممکن است نوعی دلزدگی یا سرخوردگی پیش آید .
یا گاه ما آدما کنجکاویهایی در مورد کسانی که در عالم مجازی با آنها مواجهیم داشته باشیم ، که به نظر من اصلاً درست نیست بخواهیم به آن پاسخ بدهیم ، یعنی اشتباهه در پی این کنجگاوی بریم که به سوی تجسس خواهد رفت و این هم مردوده .
میل به میتینگ و گردهمائی اعضاء تالار هم به احتمال قوی چیزی جز ارضاء کنجکاوی نیست ، و الا در چهار چوب دنیای مجازی عواطف انسان دوستانه خاص آن نیز وجود دارد ، که تلاش برای فراتر بردن آن و به دنیای حقیقی کشاندنش ، همیشه با اقتضائات طبیعی دنیای حقیقی متناسب از آب در نمی آید . نمونه زیاد آن آشنائیهای اینترنتی و در پی ازدواج برآمدنش و مواجهه با مشکلات عدیده و غم و غصه حاصله و پریشانیهای روحی که در همین تالار مطرح شده .( نمونه این عدم تناسب اقتضائات ، بودن هر یک از افراد در شهرهای متفاوت و آداب و رسوم و فرهنگهای متفاوت و سختی هماهنگ کردن شرایط برای زندگی و.... مهمتر از همه تفاوت امکان شناخت دقیقتر در این دو فضا است ).
در هر حال بهتره که متینگ دوستانه در خود همین تالار و با اقتضائات این فضا باشد . فکر کنید و ابتکار به خرج دهید که نشستهای دوستانه تالاری گاه با یک بحث مفید راه افتد . که بنا به پیشنهاد یکی از دوستان می شود سالن گفتگوی آن لاین( کنفرانس آن لاین) راه انداخت که البته کار فنی می خواهد و با آنچه مدیر محترم بر آن مسلط هستند ، ایشان می توانند بفرمایند چنین چیزی امکان دارد یا خیر .
خب از اینها بگذریم ، حال همتون خوبه دوستان همیشه حاضر ؟، و چه خبر از حال دوستان مدتی غائب ؟؟؟
دوستان کسی از شاد و کیوان خبر نداره ؟
نقاب از طرف خودش و کیوان به لرد حامد تبریک گفته بود شاید نقاب خبری داشته باشد و یا شایدهم از روی ادب چنین کاری کرده بود .
کیوان جان خوش آمدی ؟!نگرانتان بودیم.انشالله که خیر است .
سلام,
ممنون aniگرامی,خواهر بزرگوار,که هم عمومی و هم خصوصی جویای حال بنده بودید؛
همچنین از صبا2009 گرامی,rsrs1380محترم و محمد ابراهیمی عزیز نیز سپاس گذارم
شما نگران من بودید ؛من هم دلتنگ شما عزیزان:72:
یک چیز برایم عجیب است و آن اینکه ::
چرا نقاب خبری از من نگرفته!!؟:300:
خدا را شکر که کیوان هم برگشت حالا بچه ها شادی !
شادی کجایی ؟! چی شد این همبازی اووووش .
لرد حامد امروز حالتا ن بهتر است ؟!
سلام:72:
دوستان منم خوشحالم همه تو تالار هستند...
Nillo55 هم ایمیلی دادند و خوبند ..امیدوارم ایشون هم باز فعالیتشونو شروع کنند....
ولی من خیلی ناراحتم ...:302: اگر گفتید از دست کی؟
.
.
.
.
.
.
یک مدیر............................
نقاب گرامی...............................:47:
بابا ما کادو آخر تولدمونو می خوایم...........من دیگه صبرم تمام شد..............:302:
:73::227::73::227:
خانم دکتر جان آی گفتی . به روی خودش هم نمی آورد . حالا صبر کنید کار دارم برگشتم یک پروژه ای برای گرفتن کادو درست می کنیم . :73::227:
نقاب جان الکی که نیست . من به شخصه یک ماه جلوتر از تولدم یک خر ماه - ناز - مامان از شادی گرفتم فکر کردی از تو جایزه تولدم را نمگیرم .:D
اما خره بدجوری جفتک می زند .:302: شادی هم که ناپدید شده معلوم نیست باید به کی شکایت کنم . اما خیلی خرم جیگره با همه ی کارهاش عاشقشم .
من که با نقاب حسابی قهرم
دیگه هم نه پیام خصوصی بهش میدم نه در موردش پست می ذارم ،قهر قهر قهر تا دادن کادو
نقاب دیگه داداش من نیستی
:302:
به به ببین کی امده....سلام کیوان جان :46: ببخش عزیز کمی گرفتارم وگرنه شما سرور هستید....:72:
اما دوستان عزیز آخر شما که نمی دانید من نمی دانم چه کادئویی لایق زحمات شماست...
ولی راست می گویید صبر هم اندازه ای دارد..... شما تنها تا انتهای شب امروز مثلا تا ساعت 12:30 یک وقت به بنده بدهید تا امروز کادئو را تقدیم نمایم....
با سپاس فراوان از شما اعضای محترم و دلسوز تالار
باشد گل مریم جان شما تا 12:30 امشب با بنده قهر باشید.
سلام دوستان :72:
نظرتون چیه یه اخطار به keyvan :72: بدیم که دیگه بدون اطلاع نره مرخصی؟
بابا آدم تا سرکوچه هم که می ره، یه خبری می ده، شما چند روز غیبت می کنی، یه سر هم به این تاپیک نمی زنی؟ :305:
حالا eferia :72: اینکارو بکنه یه حرفی، می گیم از قوانین عاطفی تالار بی اطلاعه! اما از شما دیگه انتظار نداشتیم!!
keyvan : :(
خوب حالا این قیافه رو به خودت نگیر، اشکال نداره می بخشیمت:16: ، آشتی:82: . ولی دیگه تکرار نشه، ok? :81:
eferia جون با شما هم آشتی، دلم برای هردوتون تنگ شده بود. :72::72:
سلام
آقای کیوان باور کنید من خیلی زود متوجه غیبت شما شدم اما چون شما مدیر هستید و پرکار ، گفتم حتما" دارید به کارهای مدیریتی میرسید و به اصطلاح اشتباهات بیقه رو اصلاح میکنید این بود که گفتم داد وقال راه ننداختم و گفتم بذار مردم به کارشون برسن.از دیروز هم یکدفعه که آن بودم دیگه تالار بسته شد و نمیتونستم بیام نمیدونم چرا ؟ برای آقای سنگ تراشان هم ایمیل فرستادم ببینم قضیه چیه .اما امروز درست شد خوشبختانه .حالا الحمدالله که حالتون خوبه.
و شما آقای نقاب .......امروز هم برای شما ببینیم چیکار می کنید ؟
حالا از آقای لرد حامد چه خبر ؟ حالشون بهتر شده ؟
سلام به همگی:72:
من دلم واسه نقاب سوخت :54:
چند نفر به یک نفر:160:
نقاب عزیز اگه کمک خواستید می تونید رو من حساب کنید:shy: