-
RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
سلام صبا خانم گل
اجازه ، منم سئوال دارم
1- زیارت با معرفت یعنی چی ؟
2-خوشبختی رو در چی می بینین؟
3-سئوال یعنی چی ؟
4-یک نمونه از زیبایی های معنوی رو بگین
5- به نظرتون درسته که شیطون از طریق زن مرد رو فریب میده ؟
6- اگه بدونین یکی ا ز دوستانتون داره به بیراه میره چیکار می کنین که مانعش بشین منظورم اینه که چطور میشه کمکش کرد و روش تاثیر مثبت گذاشت ؟
همینا دیگه ...
-
سلام
جناب کنجکاو نمیشد این تمدید مدت شامل حال من نشه :302::302:
من که سوختم روی این صندلی داغتون:82::82:
سلام صبا خانم گل
سلام عزیزم
اجازه ، منم سئوال دارم
همه که پرسیدن شما هم بفرمایید
1- زیارت با معرفت یعنی چی ؟
اینجا هم 2 حالت داریم
1-شناخت از اینکه واسه چی زیارت میریم
2- شناخت از اینکه زیارت چه کسی میریم
در کل یعنی اینکه نیازمون رو درک کنیم و نحوه رسیدن به پاسخ رو در زیارت دریابیم
2-خوشبختی رو در چی می بینین؟
خوشبختی یه حسه تو چیز خاصی نیست میشه بیشترین مشکلات رو داشت و احساس خوشبختی کرد به نظر من میشه خوشبختی و رضایت رو تا حدودی یکسان در نظر گرفت
3-سئوال یعنی چی ؟
سوال یعنی بیان نیاز
حس کنجکاوی ,حقیقت جویی و ... همه اینها نیاز هستند
4-یک نمونه از زیبایی های معنوی رو بگین
حس نگرانی , دلسوزی و مسئولیت ومحبتی که اعضای تالار همدردی نسبت به همدیگه دارند جزء زیبایی های معنوی هست که در دنیای امروز بسان دَر میماند
5- به نظرتون درسته که شیطون از طریق زن مرد رو فریب میده ؟
خیر غفلت هست که همه انسان ها رو فریب میده
6- اگه بدونین یکی ا ز دوستانتون داره به بیراه میره چیکار می کنین که مانعش بشین منظورم اینه که چطور میشه کمکش کرد و روش تاثیر مثبت گذاشت ؟
من سعی میکنم عاقبت کارش رو بطور آشکار واسش بیان کنم
اگه ممکن باشه راههای دیگه ای که بهتر هستند رو بهش معرفی کنم
و در نهایت اون رو انسان مختار و بالغ در نظر میگیرم
همینا دیگه ...
خسته نباشید دوست من:72:
-
خدا نکنه
بفرمائید یه لیوان اب تگری نوش جان کنید.
چند سوال دیگه اگه یه نفر جنس مخالف در حال غرق شدن باشه هیچ غریق نجاتی هم اونجا نباشه شما اگه شنا بلد باشی چکار میکنی؟
یه سوال دیگه اگه خونتون دزد بیاد اولین عکس العملت چیه؟(بعد از به هم ریخته دیدن خونتون)
-
اگه یه نفر جنس مخالف در حال غرق شدن باشه هیچ غریق نجاتی هم اونجا نباشه شما اگه شنا بلد باشی چکار میکنی؟
یعنی میگین وایسم نگاه کنم تا غرق بشه !!!!!!!!!!!!!!
خب معلومه نجاتش میدم
یه سوال دیگه اگه خونتون دزد بیاد اولین عکس العملت چیه؟(بعد از به هم ریخته دیدن خونتون
سعی میکنم آروم باشم(یعنی در واقع سکته نکنم:302:) و به پلیس زنگ بزنم
:72:
-
سلام صبا خانوم از شما خیلی ممنونم می دونید یک هفته روی صندلی داغ بودین
واقعا خسته نباشید.
حالا نوبتی هم که باشه نوبت غریب اشنااست.
دوست عزیز یک هفته هم به شما وقت میدم یعنی از همین سه شنبه تا سه شنبه هفته بعد.
-
سوال /./././././././.!!!!>!!!>!!!>!!>!!!؟!؟!؟!؟!؟
غریب اشنا یعنی چه؟چرا نگذاشتین اشنای غریبه؟
نظرت در مورد رنگ ابی؟
بزرگترین شب سال از نظر خودت؟
بهترین عید سال؟
جذاب ترین ادم؟
نظرت در مورد ادم های غیر قابل پیش بینی چیه؟
نظرت در مورد صبا چی بوده و چی هست؟
-
بزرگترین اشتباهت؟
بهترین اشتباهت؟
مختصر توضیحی در مورد علاقه مندی هایت؟؟
-
دوست داشتنی کلمه از نظر شما؟
سر گرمی مورد علاقه تون؟
بهترین خاطره ات؟
زیبایی از دیدگاه تو؟
-
سلام بر "غریب آشنا" عزیز...
بنده فقط یک سوال دارم زیرا تمامی سوالاتم در سوال کوتاه زیر خلاصه می شود:
""جواد"" کیست یا چیست؟؟؟
-
سلام
کنجکاو:
1- غریب اشنا یعنی چه؟چرا نگذاشتین اشنای غریبه؟
ج: در بند ظاهر کلمات نیستم. می خواستم تعارض آشنا و غریب در آن باشد. همچنین می خواستم در مورد جواد بگویم که در حالیکه آشناترین با درون هر فرد است ، اما غریب مانده است.
2 - نظرت در مورد رنگ ابی؟
ج: خوبه، دوستش دارم
3 - بزرگترین شب سال از نظر خودت؟
ج: شبی که چشم انتظار باشی، مثلا پشت اتاق عمل
4 - بهترین عید سال؟
ج: روزی که گناه نمی کنم
5 - جذاب ترین ادم؟
ج: آدمی که در برابر خواسته های ناصحیح خود مقاوم هست وصبور
6 - نظرت در مورد ادم های غیر قابل پیش بینی چیه؟
ج: بی ثباتند و غیر قابل اعتماد.
7 - نظرت در مورد صبا چی بوده و چی هست؟
ج: اگر منظورت باد صبا هست، خیلی دوست دارم در مسیرش باشم. می گویند باد صبا اشاره به ارتباط با یار داره و پیام رسان کوی دوسته.
8 - بزرگترین اشتباهت؟
ج: جواد را در زمان خودش خوب درک نکردم و اشتباها تصور می کردم عقل به تنهایی کافی هست.
9 - بهترین اشتباهت؟
ج: اگر اشتباه باشه بهترین نیست.
10 - مختصر توضیحی در مورد علاقه مندی هایت؟؟
ج: فعالیت و کار مستمر و سازنده و در انتهایش همراهی با خانواده ، مثنوی و غزلیات شمس، موسیقی، سکوت و تنهایی
سلام
کوثر:
1 - دوست داشتنی کلمه از نظر شما؟
ج : عشق+ الله
2 - سر گرمی مورد علاقه تون؟
ج: موسیقی+مطالعه
3 - بهترین خاطره ات؟
ج: خاطراتی که از جواد دارم
4 - زیبایی از دیدگاه تو؟
آراستگی به صفات مثبت و دوری از صفات منفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بر "غریب آشنا" عزیز...
بنده فقط یک سوال دارم زیرا تمامی سوالاتم در سوال کوتاه زیر خلاصه می شود:
""جواد"" کیست یا چیست؟؟؟
جواد استعاره هست. استعاره در مورد بخشی از وجود ما که ما را کفایت می کند، بی نیاز می کند و انسان می سازد. اما جواد از کجا آمد. جواد وجود خارجی دارد. در واقع فقط جواد وجود دارد. او همانگونه که توصیف کرده ام زندگی کرد و همانطور هم عروج کرد. او نماد و تبلور بخش درونی و خوب همه ما بوده و هست. او توانسته بود این بخش را به عینیت برساند. حرفهای خوب را او عمل بود. و روشهای بد را او به دور افکنده بود. او همیشه درون ما فریاد می کشد و ما را به خود می خواند. چرا که همیشه زنده است.
جواد جواد بود. و توصیف او تماما ظلمی بود که به او کردم. چرا که او والاتر از توضیحات من بود. او الگو و سرمشق برای انسان بودن بود ، هست و خواهد بود.
الگویی در دسترس و واقعی و شدنی.
جواد چون معیاری نقاط و ضعفهایم را برایم روشن می ساخت و می سازد.
من با جواد هرگز خوب نشدنم. لیکن دیگر بهانه ای ندارم که نمی دانم و راه را نمی شناسم. ابهامهایم زدوده شد. و راه آرام بود و شکوفایی را می دانم.
جواد وجدانم هست. و به هنگام خطا آژیر می کشد. و به هنگام مثبت اندیشی تشویقم می کند.
جواد وجودم از تنهایی همیشه خارجم کرده است.
و علت قلم فرسایی ام در مورد او، اینست که هر کس دست به قلم شود و جواد وجود خودش را به تصویر بکشد. تا انسان بودن خود را فریاد بکشیم.
و ....
-
سلام به غريب آشناي محترم!
1-مهمترين هدف زندگي شما چيه؟
2-اگر كسي به شما سنگ بزند چه مي كنيد؟
3-آيا تاكنون به كسي حسادت كرده ايد ؟به چه كسي ؟چرا ؟چگونه با اين حسادت كنار آمديد؟
4-اگر به شما اختيار مي دادندكه فقط سه چيز دنيايي را با خود به آخرت ببريد چه چيزهايي را انتخاب مي كرديد؟
5-خدا را چگونه بشناسيم؟
6-اگر استاد اخلاق بوديد به اعضاي تالار چه توصيه اي مي كرديد؟
7-بيشتر تمايل داريد آرماني جواب دهيد يا صادقانه ؟(اختياري)
-
بزارین از سن و سالتون بگم !
فکر کنم 35 سال به بالا
اگه میشه بگین برام جالبه ؟
اگر یه روزی یه کسی به معنای واقعی جواد را ببینید چه مکنید؟
-
سلام غریب آشنای خوب :72:
بی مقدمه :
1. تا حالا کسی سعی کرده جواد رو ازت بگیره ؟
2. گفتی بزرگترین اشتباهت این بوده که در مقطعی، عقل رو برای بودن و انسان بودن کافی دونستی چی شد که پی بردی پای استدلالیون چوبین بود ؟
3. آرامش و رضایت درونی مولود چیست ؟
4. گناه یعنی چه ؟
5. آدم ممکن الخطاست یا جایزالخطا ؟
6. نظرت در مورد تقابل معنایی واژه « گناه » با اصل ارزشمندی وجود انسان و تاثیرات آن چیست ؟
7. در پروسه ی آدمیت ، جایگاه گناه و توبه چیست ؟ یا به عبارتی گناه کردن و « توبه کردن پس از گناه » ؟
9. محدودیت انسان در ابعاد مکانی و زمانی چقدر در پایه ریزی خطا ، اشتباه و گناه نقش داره ؟
10. دین تا کجا درسته ؟
11. برای ادم بودن آیا حتما باید دیندار بود ؟
12. مرز «خود بودن» با «جواد بودن» کجاست؟
13. به نظر تو آدما از ابتدای خلقت تا حالا و بعد از ما و تا آخر دنیا ، دنبال چه می دویدند ، می دوند و خواهند دوید ؟
14. خدا یعنی چی ؟
15. فاصله ی خدا با انسان کجا تموم می شه ؟
16. درستی راهی که انتخاب کردی رو با چی محک می زنی؟ آیا ممکن نیست که فرداهای دور تغییر عقیده بدی مثل گذشته تا الان ؟ اگر بله و نه چرا ؟
17. آیا دلت می خواد همه مثل شما فکر کنن ؟ اگر بله و نه چرا؟
...
یه نفس پرسیدما ... انگار یکی گذاشته بود دنبالم ...:P:shy:
شاید نظرات خودم در سوالاتی که پرسیدم مشخص باشه اما بیش از اون دلم می خواد نظر شما رو بدونم .
از جوابهایی که می دین قبلا ممنونم . :203:
برمی گردم ...
:72:
-
faezh
سلام به شما، یادم هست شما اولین کسی بودید که نسبت به جواد توجه مثبت نشان دادید، این تمایل بی شک اشاره به یک کشش از نوع هم جنسی دارد.
در جهان هر چیزی، چیزی می کَشد
کفر کافر را و مرشد را رَشَد
قهر و لطفی، چون صبا و چون وبا
آن یکی آهن ربا ، وین کهربا
می کَشد حق راستان را تا رَشَد
قسم باطل ، باطران را می کَشد
1- مهمترين هدف زندگي شما چيه؟
رضایت حضرت دوست از طریق کسب آرامش و تلاش برای رشد
2- اگر كسي به شما سنگ بزند چه مي كنيد؟
تعجب می کنم!
3- آيا تاكنون به كسي حسادت كرده ايد ؟به چه كسي ؟چرا ؟چگونه با اين حسادت كنار آمديد؟
نه .
4- اگر به شما اختيار مي دادندكه فقط سه چيز دنيايي را با خود به آخرت ببريد چه چيزهايي را انتخاب مي كرديد؟
هیچکدام. مطمئن هستم در آن دنیا آگاهتر به انتخاب هستم و اگر نیاز بود آنجا انتخاب می کنم.
5- خدا را چگونه بشناسيم؟
اجازه دهیم هنگام غم و رنج دلمان از اسبات و علل این دنیا جدا بشه. همچنین خدا شناسی دقیق صرفا با عقل امکان پذیر نیست. کلیات آنرا عقل فهم می کند و جزئیات و کیفیت دقیق تر و آسانتر از طریق وحی ممکن است. اگرچه شناخت کامل به خاطر احاطه داشتن وجودش بر ما ممکن نیست.
6-اگر استاد اخلاق بوديد به اعضاي تالار چه توصيه اي مي كرديد؟
این اگر جمله شما (اگر استاد اخلاق بودید) ، محقق نشده تا نتیجه شرط اعمال بشه. (از نظر منطقی وقتی شرط استاد بودن محقق می شد نتیجه منطقی شرط انجام می شد، لذا هر گونه توصیه که اکنون داشته باشم به علت اینکه استاد اخلاق نیستم شامل شرط نمی شود.)
7- بيشتر تمايل داريد آرماني جواب دهيد يا صادقانه ؟(اختياري)
صادقانه بودن نیز جزئی از آرمانی جواب دادن، هست و در مقابلش نیست. لذا من تمایل دارم آرمانهایم را صادقانه جواب بدهم.
کنجکاو
سلام به شما
بزارین از سن و سالتون بگم !
فکر کنم 35 سال به بالا
اگه میشه بگین برام جالبه ؟
ج : کاملا فکرتون درسته
اگر یه روزی یه کسی به معنای واقعی جواد را ببینید چه مکنید؟
من به معنای واقعی جواد و جواد را می بینم و قدرت باز شناسی آنها را دارم. بدون جواد و جوادها می میرم
-
سلام غریب آشنای خوب
سلام به شما طاهره خانم
بی مقدمه :
1. تا حالا کسی سعی کرده جواد رو ازت بگیره ؟
ج: بله خودم آن وقت که لذت محور می شدم ناخواسته جواد را از خودم می گرفتم!!! و هر کسی که جواد را نمی توانست بشناسد یا دچار سوء تفاهم می شد یا با او دشمنی داشت.
اما اینها موقتی و گذرا بودند. اصلی ترین کسانی که عملا خواسته یا نخواسته سعی می کردند جواد را از من و از همه بگیرند کسانی بودن که دوست داشتند جوادها را تصاحب کنند. یا جواد نماها.
کسانی که ظواهر جواد را با خود داشتند، لیکن منش و رفتار و نیت جواد را نه می شناختند و نه واجد آن بودند.
2. گفتی بزرگترین اشتباهت این بوده که در مقطعی، عقل رو برای بودن و انسان بودن کافی دونستی
چی شد که پی بردی پای استدلالیون چوبین بود ؟
ج: واقعا این سئوال خودش یه کتاب جواب می خواهد. تعریف عقل شاید گره گشاء باشد.
عقل آخر اندیش داریم و عقل آخور اندیش ، یعنی عقل عاقبت اندیش داریم و عقل معاش، مراد من نسبت به عقل معاش و آخور اندیش هست که براساس میزان سود و زیان و اصالت لذت و تنازع بقاء فعالیت می کند و بقاء دنیا و پیشرفتش در گرو آن است. این عقل مشکلاتی با کلیت انسان دارد که
وقتی روز به روز بزرگتر شدم و تجاربم را مرور کردم به تدریج به ضعف های این عقل در هدف یابی و انتخاب مسیر پی بردم.
- عقل از روش علمی بهره می گیره،
لذا تدریجی است و با این عقل همواره باید منتظر روز بعد شد تا نقص های روز پیش آشکار شود و اشتباهاتش روشن. و من خیلی کم عمر هستم.
- این عقل معاش در درک کلیت هدفمندی جهان و مسیر حرکت کارآمد هست، لیکن به خاطر نداشتن داده و اطلاعات از کل آفرینش و مخصوصا حیات پس از مرگ در تعیین دقیق مسیر ضعیف هست.
- به خاطر محوریت اصالت لذت در محاسبات این عقل که قائم به جسم هست، غالبات مفهوم زندگی را به سطح نازلی تنزل می داد.
- این عقل به خاطر جزء اندیشی اش، ایجاد تشتت و از هم گسیختگی می کرد. فلسفه یکپارچگی جهان را نمی توانست جوابگو باشد.
- این عقل در افراد مختلف به نتیجه های جداگانه ای دست می یافت و معیار قابل اتکایی نبود.
- این عقل در بسیاری از موارد که دور از دسترسش بود چون خر در گل می نشست و مرا تنها می گذاشت. مثل بیماری های لاعلاج، ظلمهایی که در جهان هست، تنهایی ها، و مشکلات غیر قابل حل از طریق عقل و علم.
و بسیار نکات دیگر که صندلی داغ را چون یخهای قطبی یخ خواهد کرد.
3. آرامش و رضایت درونی مولود چیست ؟
ج: فهم دقیق و عمیق قلبی مفهوم توکل و پیوستگی با خالق هستی
4. گناه یعنی چه ؟
ج: یعنی انحراف از نظم هستی. و گناه تخلف از قوانینی می باشد که در سطوح بالاتری از عقل برای زندگی دنیایی آدمیان تدوین شده است.
5. آدم ممکن الخطاست یا جایزالخطا ؟ج: ممکن الخطاست.
6. نظرت در مورد تقابل معنایی واژه « گناه » با اصل ارزشمندی وجود انسان و تاثیرات آن چیست ؟
ج: با توجه به تعرف گناه در بند 4، نه اینکه مفهوم گناه در تقابل با ارزشمندی انسان نیست، بلکه در جهت آفت زدایی و پیشگیری از احساس حقارت آدمی هست. مثال:
اگر یک فرد مجرم به سادگی جرم انجام می دهد و این مسئله را مشکلی نمی داند، ارزشمندیش حفظ نمی شود.بلکه به عکس موجب سقوط او از ارزشهای انسانی می شود. مفهوم گناه پیشگیری می کند از سقوط آزاد آدم از ارزشهای وجودی او.
7. در پروسه ی آدمیت ، جایگاه گناه و توبه چیست ؟ یا به عبارتی گناه کردن و « توبه کردن پس از گناه » ؟
ج: با توجه به بندهای 4 و 6 و تعریف گناه:
طبق تعالیم آسمانی، توبه مجوز گناه نیست. مفهوم گناه خطوط روشن و عملیاتی مسیر رشد را مشخص می کند، توبه اشاره به عظمت صاحب حق نسبت به امکان اصلاح فرد را دارد. اما اثرات وضعی گناه تاثیر خودش را دارد. حداقل رنج شرمندگی از خطا
9. محدودیت انسان در ابعاد مکانی و زمانی چقدر در پایه ریزی خطا ، اشتباه و گناه نقش داره ؟
ج: وسع و ظرفیت آدمی ، مکان و زمان و سایر متغیرها متناسب با تک تک انسانها در تعریف گناه و خطا جایگاه مهمی دارد. همانطور که چرت زدن یک فرد در رختخواب مشکلی نیست، اما هنگام رانندگی این چرت موجب تصادف و از دست دادن جانش می شود. مکان و زمانها و استعدادهای افراد گناهان خاصی را برای آنها تعریف می کند.
تعریفی که از گناه در بند 4 شده است کمک به فهم این مفهوم می کند.
10. دین تا کجا درسته ؟
ج: البته دین باید تعریف شود. امروزه این واژه ای عمومی و رایج و گسترده هست، درستی درونی دین امری تحقیقی هست، لیکن وقتی در ظرف آدمها ریخته می شود ممکن است به خاطر سلیقه ها و عقل های جزئی آنها دچار بد فهمی شود در این گونه موارد تا وقتی که در تداخل با عقل معاد و دوراندیش قرار نگیرد قابل توجه هست.
11. برای ادم بودن آیا حتما باید دیندار بود ؟
ج: در سطح نازل آدمیت (پتانسیل های حداقلی انسان)، خیر
یعنی عقل اگر آزاد اندیش (تحت تاثیر یک جانبه نگری های لذت طلبانه نباشد) بود راهگشای اهداف حداقلی انسان بوده و مفهوم آدمیت در او شکل می گیرد.
اما برای آزاد کردن همه توان آدمی نیاز به وحی هست.(دقت کنید مفهوم دین و تعریفش آلترناتیو مهمی در این بحث هست. من تمایل دارم به جای آن نیاز به وحی را موقتا به کار گیرم)
12. مرز «خود بودن» با «جواد بودن» کجاست؟
ج: خود مفهوم یکپارچه ای در درون آدمها نیست. تمایلات متفاوتی با خاستگاه مختلف درون آدمیان هست که به مرور با تلاشها، آگاهی و روشهایی که پیش می گیرند منجر به تقویت بعضی و ضعف بعضی دیگر می شوند.
چه کسم من چه کسم من که بسی وسوسه مندم
گه از آن سوی کشندم گه از این سوی کشندم
مرز «خود بودن» با «جواد بودن» کمرنگ و کمرنگ تر می شود تا اینکه از بین برود و این وقتی هست که معیار وحی ، شاخص و روشن کننده مسیر باشد. اما با فاصله گرفتن از این بخش وجودی و حرص برای ارضاء لذتهایی خارج از این چارچوب ، اشتراک خود بودن و جواد بودن تهی خواهد بود.
13. به نظر تو آدما از ابتدای خلقت تا حالا و بعد از ما و تا آخر دنیا ، دنبال چه می دویدند ، می دوند و خواهند دوید ؟
ج:
تا کی به تمنای وصال تو یگانه
اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
خواهد که سرآید غم هجران تو یا نه
ای تیره غمت را دل عشاق نشانه
جمعی به تو مشغول و تو غایب زمیانه
رفتم به در صومعه و عابد و زاهد
دیدم همه را پیش رخت راکع و ساجد
در میکده رهبانم و در صومعه عابد
گه معتکف دیرم و گه ساکن مسجد
یعنی که تو را می طلبم خانه به خانه
روزی که برفتند حریفان پی هر کار
زاهد سوی مسجد شد و من جانب خمار
من یار طلب کردم و او جلوه گه یار
حاجی به ره کعبه و من طالب دیدار
او خانه همی جوید و من صاحب خانه
هر در که زنم صاحب آن خانه تویی تو
هر جا که روم پرتو کاشانه تویی تو
در میکده و دیر که جانانه تویی تو
مقصود من از کعبه و بتخانه تویی تو
مقصود تویی ...کعبه و بتخانه بهانه
بلبل به چمن زان گل رخسار نشان دید
پروانه در آتش شد و اسرار عیان دید
عارف صفت روی تو در پیر و جوان دید
یعنی همه جا عکس رخ یار توان دید
دیوانه منم ..من که روم خانه به خانه
عاقل به قوانین خرد راه تو پوید
دیوانه برون از همه آئین تو جوید
تا غنچهء بشکفتهء این باغ که بوید
هر کس به زبانی صفت حمد تو گوید
بلبل به غزل خوانی و قمری به ترانه
بیچاره بهایی که دلش زار غم توست
هر چند که عاصی است ز خیل خدم توست
امید وی از عاطفت دم به دم توست
تقصیر "خیالی" به امید کرم توست
یعنی که گنه را به از این نیست بهانه
14. خدا یعنی چی ؟
ج: عمیق ترین ، صمیمی ترین ، قویترین، مهربانترین، .... و غیر قابل توصیف ترین بی نهایتی که پیوسته با ما مرتبط هست.
15. فاصله ی خدا با انسان کجا تموم می شه ؟
ج: اساسا فاصله ای وجود ندارد و تفکیکی نیست. بلکه ناهوشیاری ما موجب عدم درک این یکی بودن می شود.
16. درستی راهی که انتخاب کردی رو با چی محک می زنی؟ آیا ممکن نیست که فرداهای دور تغییر عقیده بدی مثل گذشته تا الان ؟ اگر بله و نه چرا ؟
ج: از گذشته تا کنون به صورت تراکمی ، شناختم افزایش یافته هست. لاجرم در بحث علمی و عقلی این تغییرات اجتناب ناپذیر است، لیکن ثبات و کلیت وحی چراغی پایا و جاودان و غیر قابل تغییر در مسیر هست.
تغییر نشان از زنده بودن آدمی هست. به فعلیت رساندن پتانسیل ها زمان می برد. اما راه و روش معجونی زیبا از عقل و وحی هست. در واقع عقل بخش عملی کننده وحی هست.
17. آیا دلت می خواد همه مثل شما فکر کنن ؟ اگر بله و نه چرا؟
...
ج: در زندگی علیرغم رنجهایم، دردهایم و مشکلاتی که دارم ( رنجهایی که اگر بیشتر از خیلی از افراد نباشد کمتر نیست) از طریق این مفاهیم که حاصل تجربه ام ، علمم و همه زندگیم هست به آرامش رسیده ام ، خوشبختم و .....،
حالا اگر چنین آرامش ، خوشبختی و ... را ندارد دوست دارم به او این مسیر را نشان دهم. اگر کسی تمایل ندارد، باور ندارد، یا در مسیر خودش همه آنچه از زندگی می خواهد به دست آورده است، نیازی نیست که به مسیر دلخواه من توجه کند یا بیاید.
خدا انسان را آزاد آفریده هست. حتی اگر بدترین انتخابها را داشته باشیم، ما که انسانهایی هستیم که خودمان ضعیف و حتی پر خطا هستیم.
لذا حداقل دوست دارم اگر کسی تصور می کند زندگی همه آنچه را که لازم بوده است را به او نداده است به راه جواد هم سری بزند، و امتحان کند. عمر ما محدود هست. و همیشه فرصت نداریم که خودمان آزمایش کنیم. گاهی باید نتایج تجارب دیگران را استفاده کنیم.
یه نفس پرسیدما ... انگار یکی گذاشته بود دنبالم ...
شاید نظرات خودم در سوالاتی که پرسیدم مشخص باشه اما بیش از اون دلم می خواد نظر شما رو بدونم .
از جوابهایی که می دین قبلا ممنونم .
برمی گردم ...
من هم یه نفس جواب دادم.... البته سئوالهایت 16 تا بود شما نوشتید 17 تا ما هم 17 تا حساب کردیم:300:
-
طرح ویژه تابستانی 2
http://uplud.co.cc/8/1309904597.bmp
دوستان توجه کنند شرکت برای کلیه افراد ی که حق عضویت پرداختند
ازاد است لذا منتظر ثبت نام شما دوستان عزیز هستم.
وهمچنین فعلا تا تمام شدن نوبت افراد صندلی داغ ادامه دارد.
-
سلام عزیزان گل
دوستان مثل اینکه دیگه کسی حال و حوصله صندلی داغ رو نداره .
می دونم تابستون گرم در کتون میکنم ..
ولی بچه ها نمی دونید چکار کردم:305:
:227:
:104:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.کولر گازی نصب کردم نه یه دونه بلکه چند تا ....!
تازه صندلیش رو هم حصیری کردیم کمتر بسوزین.
منتظرم
:300:
-
-
صندلی داغ منتظر حضور داغ شما یک بار دیگر از ترمه عزیز خواهش می کنم ایا بنده......؟
می دونم هر وقت گلاتون رو چیندین بیایین.!!!
متشکرم:D
-
با سلام به همه هم تالاريهاي عزيز:43:
کنجکاو گرامي از لطفتون وهمچنين زحماتتون براي تالار متشکرم ،:203:
از بابت تاخيرم هم عذر مي خوام.:72:
چقدر خوبه :227::227:
کولر گازي:D
عجب ضرب المثليه اين ضرب المثل در اين گرماي تابستان:
خدا گر زحکمت ببندد دري
ز رحمت گشايد در ديگري
-
سلام termeh
شما یكی از پیشكسوتان و قدیمی های تالار هستید كه مستمر در تالار فعالیت داشتید به خاطر همین سئوالاتی در این راستا از شما می پرسم:
1 - علت اینكه از میان تالارهای متنوع اینترنتی شما در اینجا ماندگار شدید چیست؟
2 - مهمترین نقطه قوت و نقطه ضعف این تالار را در چه می بینید؟
3 - آیا این تالار توانسته است در مشكلات احتمالی شما به شما كمك كند؟
4 - چه بخشی از این تالار را مثبت تر و تاثیر گذار تر می دانید؟
5- اگر بی انرژی ، خسته، افسرده ، رنجیده، تنها بشی، (البته روم به دیوار ، زبانم لال)، چگونه با چیزهایی كه در تالار یاد گرفتی می توانی حالت را تغییر بدهی و سرحال و پرانرژی و قوی بشی؟
6 - انتقادت ، پیشنهادت برای تالار و اعضاء همدردی و به ویژه مدیرهمدردی چیست؟ (لطفا خودسانسوری نكنید)
7 - نظرتان در مورد حق عضویت چیست؟ اگر شما مدیر بودید چه تغییراتی در تالار ایجاد می كردید؟
8 - یك سئوال به جای من از خودت بپرس و جواب بده :58:
-
سلام دوست خوب مهربان سوال از شما
1_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
2_چه رشته ورزشی دوست دارید
3_چه خواننده موسیقی دوست دارید
4_یک جمله درباره محمد ابراهیمی کنجکاو و مدیر همدردی بگوید
5_بهترین اعضا تالار بگوید
6_یک جمله درباره ما در پدر بگوید
7_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
8_جوانی تعریف کنید
امیدوارم همیشه سلامت باشید:72:
-
با سلام به termeh عزیز
بودن در این تالار چقدر روی زدگی ات تاثیر داشته؟
چه نوع شعری دوست داری؟
عشق از دیدگاه تو یعنی چه؟
-
سلام مجدد به ترمه عزيز
ســــــــــــــــــــوال
:305:
نظرت در مورد قبل ازدواج؟ نامزدي ؟دوران رفاقت چيست؟
نظرت در مورد گرم ترين جاي ايران؟
نظرت در مورد سري سوم صندلي داغ؟
بهترين هدف براي ازدواج؟
کوتاه ترين جمله براي ممانعت کردن ،از نظر تو؟ببخشيد ميگم تو!
اخه چند وقت پيش اينجا به يکي گفتم تو ... ويکم هم خودموني حرف زدم شاکي شد.
متشکرم فعلا همينا بسته
سخن کوتاه ميکنم:160:
-
1_معیار برای ازدواج چه است
2_یک جمله ماه خورشید اسمان افتاب صندلی داغ داغ بگوید
3_بهترین فیلم دیدی نام ببرید
4_بهترین داستان خوانده اید نام ببرید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72:
-
سلام خدمت مدير همدردي،
و همچنين خسته نباشيد به خاطر زحماتي که براي تالار همدردي ميکشيد.
مدير همدردي نوشته:
[quote]
نقل قول:
سلام termeh
شما یكی از پیشكسوتان و قدیمی های تالار هستید كه مستمر در تالار فعالیت داشتید به خاطر همین سئوالاتی در این راستا از شما می پرسم:
1 - علت اینكه از میان تالارهای متنوع اینترنتی شما در اینجا ماندگار شدید چیست؟
حفظ حريم ها ،احترام به اعضا ،هدفمندي و پيوستگي.
2 - مهمترین نقطه قوت و نقطه ضعف این تالار را در چه می بینید؟
مهمترين نقطه قوت:قانون مندي تالار :104:
نقطه ضعف:الان نقطه ضعفي نمي بينم ،البته مدتي اين طور شده بود که اگر تايپيکي ،يک روز نمي شد مطالعه کنم،وقتي سراغ اون مي رفتم مي ديدم که پست هاي زيادي گذاشته شده که البته بيشتر تکراري بود و وقت براي مطالعه اونها نمي کردم .
3 - آیا این تالار توانسته است در مشكلات احتمالی شما به شما كمك كند؟
حتما اين طور است بسيار سازنده و اموزنده ست .
4 - چه بخشی از این تالار را مثبت تر و تاثیر گذار تر می دانید؟
بخشهاي مثبت وتاثير گذار زياده امااونهايي که بيشتر در ذهنم باقي مونده:
با اين کوچولو همدردي کنيد:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1750&pid=18462
معناي دوست داشتن:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=432&pid=21252
اين اواخر هم قسمت کارگاههاي اموزشي اگر مستمر باشه حتما تاثير گذار و مثبت واقع ميشه.
5- اگر بی انرژی ، خسته، افسرده ، رنجیده، تنها بشی، (البته روم به دیوار ، زبانم لال)، چگونه با چیزهایی كه در تالار یاد گرفتی می توانی حالت را تغییر بدهی و سرحال و پرانرژی و قوی بشی؟
خيلي دوست دارم وسعي ميکنم اين حالات رو مديريت کنم .اما درکل وقتي سرحال و پر انرژي هستم بهتر مي تونم از دانسته هام استفاده کنم وبه کار بگيرم و وقتي در اين حالات قرار ميگيرم خدا رو تنها کسي ميدونم که هم همه حرفهامو مي شنوه و هم درکم ميکنه .
6 - انتقادت ، پیشنهادت برای تالار و اعضاء همدردی و به ویژه مدیرهمدردی چیست؟ (لطفا خودسانسوری نكنید)
انتقادي ندارم .
اما پيشنهاد :در گذشته افرادي که مشکل دار بودند بيشتر امکان دسترسي به تالار رو داشتند و مشکلاتشون رو بيان مي کردند ،اما الان وجود اين افراد در تالار همدردي کمتر شده. اگر بتوان راه حلي براي انها پيدا کرد بسيار خوب ميشه.
7 - نظرتان در مورد حق عضویت چیست؟ اگر شما مدیر بودید چه تغییراتی در تالار ایجاد می كردید؟
الف:فکر ميکنم اين طور در درجه اول به نفع اعضاست ،اگر اعضا واقعا هدفشون استفاده مفيد باشه ،بعد از قرار دادن اين قانون فکر ميکنم به پر بارترشدن تالار کمک ميکنه
ب:تالار روند خوبي رو طي ميکنه.
8 - یك سئوال به جای من از خودت بپرس و جواب بده
اين سوال اخري واقعا سخت بود نتونستم جواب بدم :302:
اگر اجازه بديد يه شعر از سهراب سپهري ميگم ::227:
زندگي رسم خوشايندي است
زندگي بال و پري دارد با وسعت مرگ
پرشي دارد ،اندازه عشق
زندگي چيزي نيست که لب طاغچه عادت ،از ياد من وتو برود
زندگي جذبه دستي ست که مي چيند
زندگي نوبر انجير سياه در دهان گس تابستان است
زنگي بعد درخت است به چشم حشره
زندگي تجربه شب پره در تاريکي است
زندگي حس غريبي است که يک مرغ مهاجر دارد
زندگي سوت قطاري است که در خواب پلي ميپيچد
زندگي ديدن يک باغچه از شيشه مسدود هواپيما است
خبر رفتن مو شک به فضا
لمس تنهايي ماه
فکر بوئيدن گل در کره اي ديگر
زندگي شستن يک بشقاب است
زندگي يافتن سکه دهشاهي در جوي خيابان است
-
سلام ترمه جان....خسته نباشید.
دوستان تمام سوالات را مطرح کردند دیگر سوالی برای ما نماند ولی بنده تنها دو سوال دارم
.......کمی در مورد آواتار خود توضیح دهید::
......یک جمله برای زوجین جوان بفرمایید:::
متشکر
-
اقاي محمد ابراهيمي نوشته:
نقل قول:
سلام هم تالاري محترم ،
1_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
همه کتابها خوبند اما يکي از بهتريناش ،معراج روح(جهاد با نفس)
2_چه رشته ورزشی دوست دارید
شنا
3_چه خواننده موسیقی دوست دارید
خواننده خاصي مد نظرم نيست ،اما خواننده اي که شعرهاي عرفاني بخواند ،و احساس ارامش داشته باشم ،مثل عليرضا افتخاري
4_یک جمله درباره محمد ابراهیمی کنجکاو و مدیر همدردی بگوید
محمد ابراهيمي:فردي پاک وزلال
کنجکاو:از اعتماد به نفسش خوشم مياد.
مدير همدردي:فردي ارام وصبور
5_بهترین اعضا تالار بگوید
اگر بخواهيد به حق بگويم همه اعضا ،خود به نوعي بهترين ها هستند،ما همه در کنار هم کامل ميشيم
6_یک جمله درباره ما در پدر بگوید
بعد از خدا ،دوست داشتني ترين و دلسوزترين مو جود روي زمين:43:.
7_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
مکه ومدينه:وادي عشق ،تهي شدن و يکي شدن،رهايي از همه تعلقات
کربلا:گلستان گل هاي پر پر زهرا(س)،کعبه عشق،دشت زيبايي ها،جايي که با تمام غم ها و مصيبت ها ي زينب،وقتي ابن زياد به او گفت :کار خدا را با برادرت حسين(ع)چگونه ديدي؟(ديدي خدا با برادرت چه کرد؟)حضرت زينب(س) فرمود:ما رايت الاجميلا
8_جوانی تعریف کنید
يک موهبت الهي ست ،زندگي ان را به ما بخشيده وروزي دوباره ان را از ما پس خواهد گرفت ،پس بياييد چقدر اين جواني را بدانيم.:227:
امیدوارم همیشه سلامت باشید
سر بلند باشيد.:73:
کوثر نوشته:
با سلام به termeh عزیز
منم سلام ،چه اسم قشنگي،کوثر:43:
بودن در این تالار چقدر روی زندگی ات تاثیر داشته؟
تاثير خوبي داشته ،بيشتر پي به نقاط ضعف و قوتم در اين مدت بردم ،ولي خيلي برام مهمه بتونم در دنياي غير مجازي به اونها عمل کنم ،خدائيش کار سختيه ،اما عيبي نداره اگر نشد(:161:) دوباره ،يه بار فايده نداره.:307:من از مورچه ها که کمتر نيستم ،هستم؟!:D:
چه نوع شعری دوست داری؟
شعرهايي که مناجات گونه باشه.:
عشق از دیدگاه تو یعنی چه؟
علاقه شديد قلبي،دو نوع عشق داريم:
عشق زميني وعشق اسماني،
اگر توانست عشق زميني رو به عشق اسماني متصل کرد اين عشق ،عشق واقعيه.:
-
نقل قول:
سلام مجدد به ترمه عزيز
سلام جناب کنجکاو:82:
ســــــــــــــــــــوال
نظرت در مورد قبل ازدواج؟ نامزدي ؟دوران رفاقت چيست؟
قبل از ازدواج:بهترين زمان براي شناخت،البته فکر مي کنم به صورت نسبي.
نامزدي:مدتي است که در ان بايد به شناخت براي سازگاري بهتر ،پي بردن به ويژگي هاي همسر پرداخت.
دوران رفاقت :چون اين دوران هدفش ازدواج نيست ،آسيبهاي زيادي مي تونه داشته باشه.
نظرت در مورد گرم ترين جاي ايران؟
طبق تحقيقي که کردم ،گرمترين نقطه کره زمين با دماي نزديک به 70 درجه در سايه ،در دشت لوت ايران قرار گرفته است.
واما نظر:اگه 30 درجه بهش اضافه ميشد به نقطه جوش ميرسيد ،عجب کشوري داريما:303:
..
..
..
عجب نظري هم من دادما:D(چه کار کنم چون تا حالا اونجا رو اصلا نديدم:162:
نظرت در مورد سري سوم صندلي داغ؟
صندلي داغ رو دوست دارم،با اعضا بيشتر اشنا ميشيم،اينکه مدتش رو زياد کرديد هم بسيار عاليه.:104:
بهترين هدف براي ازدواج؟
همانطور که در قران به ان اشاره شده رسيدن به ارامش،وهمچنين روايتي از پيامبر اسلام:کسي که ازدواج نمايد به تحقيق نيمي از دين خود را نگهداري نموده است،سپس بايد تقواي الهي پيشه کند براي نيمي ديگر.
کوتاه ترين جمله براي ممانعت کردن ،از نظر تو؟ببخشيد ميگم تو!
اخه چند وقت پيش اينجا به يکي گفتم تو ... ويکم هم خودموني حرف زدم شاکي شد.
متشکرم فعلا همينا بسته
سخن کوتاه ميکنم
از نظر من ،کسي را از چيزي يا کاري باز داشتن(البته به صورت منطقي)
موفق و شاد باشي:73:
-
سلام ترمه عزیز خسته نباشید یه لیوان اب سرد و گرم بهت میدم سنگ پهلو نکنی:82:
امروز اومدم تا از روی صندلی داغ بلندت کنم اگه می تونی پاشو اگر نه دست مجازیتو بهم بده و یا علی بگو بسه دیگه نوبتت تمومه .
منتظر نفر بعدی هستم که اعلام امادگی بکنه . فعلا
اگه کسی اعلام نکنه ممکن این سری تا اخر تا بستون دوووم نیاره و مدیر تعطیلش کنه.
-
سلام اقاي کنجکاو،
متشکرم ،اگه اجازه بديد پاسخ اقاي نقاب و اقاي ابراهيمي هم بدم ،چشم.
سلام
1_معیار برای ازدواج چه است
به نظر من يکي از مهمترين معيار ازدواج اينه که از نظر اعتقادي و فرهنگي و خانوادگي به هم نزديک باشند.
2_یک جمله ماه خورشید اسمان افتاب صندلی داغ داغ بگوید
ماه:از نگاه کردن بهش لذت مي برم
خورشيد:پر انرژي وگرم
اسمان:با وجود ابرها ،اما باز هم زلال و پاکه
افتاب:يار هميشگي خورشيد
صندلي داغ داغ:فکر نمي کنم صندلي داغ با اين صندلي حصيري و کولر گازي چندان داغ باشه
3_بهترین فیلم دیدی نام ببرید
سريال نرگس
4_بهترین داستان خوانده اید نام ببرید
زندگي نامه خانم دباغ
امیدوارم همیشه موفق باشید
شاد باشي
سلام ترمه جان....خسته نباشید.
سلام خدمت نقاب گرامي،
دوستان تمام سوالات را مطرح کردند دیگر سوالی برای ما نماند ولی بنده تنها دو سوال دارم
.......کمی در مورد آواتار خود توضیح دهید::
چون شب وماه وستاره ها رو خيلي دوست دارم،اين اواتار رو گذاشتم.
......یک جمله برای زوجین جوان بفرمایید:::
قبل از ازدواج تا اونجايي که امکان داره چشمها رو بايدباز کرد ،اما بعد از ازدواج بايد چشم ها رو به روي نقصها بست
متشکر
شاد وپيروز باشيد.:73:
-
با سلام و تشکر از ترمه و تمام اعضا
از خانم انی ani دعوت به عمل می اورم تا در صندلی داغ شرکت نمایند.
مدت زمانی که ما در خدمتشون هستیم
تنها
1 هفته
-
با تشكر از كنجكاو محترم و دوستان نازنين
واااااااااااااااي يك هفته ؟! چه صندلي داغي بشود اين صندلي . بسم الله حاضرم .
از الان يك شيشه آب يخ و يك فلاكس آب يخ براي اين مدت تدارك مي بينم .
-
سلام چه سرعت عملی معلومه خیلی دوست داشتین روی صندلی داغ بشنین هنوز من پست نزدم 2 دقیقه هم نشد ،شما اعلام نمودید.
راستی فلاكس آب يخ چرا من که گفتم کولر گازی نصب کردیم مگه نگفتم.تازه ما اینقدر بی وفا نیستیم شما رو لب تشنه رها کنیم به امان خدا
ســــــــــــــــــــــــ وال
نظرت راجع به ترمه؟
با کلمات
ماست، کولر گازی ، صندلی داغ ، کنجکاو، اعضا،مشاوره خانواده، شهر بازی
یه جمله مشدی بساز
نظرت در مورد فصل بهار؟
روش برخورد با کودک 4 ساله؟
بهترین راه؟
زیبا ترین جمله؟
بهترین مشاور؟
باهوش ترین ادم؟
ودر اخر ممنونم بخاطر همکاریت!!
-
كنجكاو جان بين خودمان بماند
داستان اين فلاكس آب يخ و آني و آب خوردنهاي هاي گالني اش هيچ ربطي به صندلي داغ ندارد . اماگفتي كولر گازي و كردي كبابم . آقاهر جا كولر گازي روشن باشد يك آلرژي، يك آلرژي ، يك آلرژي سراغمان مي آيد كه نگو و نپرس.
خوب برويم بنشينيم روي صندلي داغ شما ببينيم دنيا دست كي هست .
نظرت راجع به ترمه؟
يكي از اعضا و پيشكسوتان تالار كه با صبوري و بردباري و مهرباني راهنمايي مي كند .
با کلمات
ماست، کولر گازی ، صندلی داغ ، کنجکاو، اعضا،مشاوره خانواده، شهر بازی
یه جمله مشدی بساز
كنجكاو كه از اعضا سايت مشاوره خانواده است، كولر گازي را زير بغلش گزفت و به شهر بازي رفت تا روي صندلي داغ بنشيند و يك شكم ماست بخورد .( ببخشيد هر چي فكر كردم جمله ي ديگري به ذهن ام نرسيد )
نظرت در مورد فصل بهار؟
با بهار دوباره زنده مي شوم و جاني تازه مي گيرم . جادوي نواي خوش آهنگ پرندگان در بهار مرا عاشق تر و مست تر و خراب تر مي كند .
روش برخورد با کودک 4 ساله؟
اساساباور بر فهم و شعور و درك فوق العاده بالا كودكان دارم و برمبناي همين باور هم با آنها برخورد مي كنم و قطعا مثل برخورد دو آدم بزرگ به آنها احترام مي گذارم و با جديت و گوشي شنوا به حرفها و داستانهاي قشنگ شان گوش مي دهم و اگر لازم باشد حتما در مقابلشان كودك هم خواهم بود و با آنها بازي هم خواهم كرد .
بهترین راه؟
صداقت و انسانيت
زیبا ترین جمله؟
من و تو انسانهاي محترمي هستيم .
بهترین مشاور؟
افراد زيادي در طول زندگي سر راه انسان قرار مي گيرند كه بهترين ها را آويزه ي گوش هايمان مي كنند .
باهوش ترین ادم؟
كسي كه مرا به تفكر درست و عميق وادار كند .
ودر اخر ممنونم بخاطر همکاریت!!
مرسي از شما . تجربه ي جالب و خاطره انگيزي بود .
-
سلام ani گرامی
چند تا دوست داری ؟
وقتی حالت گرفتست چی کار میکنی شارژ بشی ؟
بهترین دوره عمرت کدوم دوره بوده ؟
نظرت در مورد تعارف چیه ؟
-
با تشکر و خسته نباشید از کنجکاو عزیز..
به به می بینم ""آنی"" گرامی بر صندلی داغ نشسته اند...قطعا صندلی داغ تر از همیشه خواهد بود..
با اجازه از مادر بزرگوار آنی عزیز بنده سوالاتم(چهارگزینه ای و تکمیلی و تشریحی) را بپرسم
گزینه ای:::
1>>>""سلام""....از فایده های "سلام کردن" است؟؟
الف)شادابی ب)سلامتی ج)شناخت د)همه موارد
2>>>چرا "عشق" ما روز به روز کم رنگ تر می شود؟؟(مهم ترین گزینه را انتخاب کنید)
الف)عدم مهارت زندگی ب)لذت طلبی و خودکامگی ج)عدم مهارت ارتباطی د)کمال گرایی افراطی
3>> "انی عزیز"در مقایس 1 تا 10 به کیفیت رابطه خود در طی هفته پیش چه امتیازی می دهید؟
الف)کمتر از 5 ب)10 ج)9 د)هیچکدام(اختیاری بفرمایید)
4>>در ادامه سوال سوم...اگر امتیازتان کمتر از 10 باشد چه خواهید کرد تا به امتیاز 10 برسید؟؟
الف)تلاش ب)خونسردی ج)شناخت نقاط ضعف د)تقویت نقاط مثبت
تکمیلی:::
5>>شعر زیر را تکمیل کنید:(با طبع خود)
""" عارفان با عشق عالم می شوند.بهترین مردم ...........می شوند. عشق با دانش متمم می شود.هرکه .........شد معلم می شود.
6>>اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه لازم بود.................
7>>واژه از ........... سخت تر است.پس مواظب باشیم دلی را با سخن خود نشکنیم.
تشریحی:::
8>>>""آنی"" گرامی ...شوپهناور می گوید:::(شما بیست سال بر سن معشوقتان بیفزائید. آنگاه تاثیر مستقیم آنرا بر روی احساستان مطالعه کنید)
منظور شوپهناور از بیان این جمله چیست و به چه چیزی اشاره دارد؟؟؟؟
9>>>شاعری می گوید """(زندگی مثل ریاضیات می مونه....نمره رو به جواب نمی دن!!! به راه حل درست میدن:D)
"آنی" گرامی......آیا شاعر صحیح می فرماید چرا؟؟
10>>لطفا در مورد تالار همدردی قدری سخن بگویید...آیا روند فعلی تالار را می پسندید و چه راه کارهایی برای پیشرفت هر چه روزن افزون تالار پیشنهاد می فرمایید:
>یک توصیه هم به تمام اعضای همدردی و بنده حقیر(نقاب):
.................................................. .............................
با تشکر از مادر مهربان اعضایی تالار یعنی "آنی" گرامی.
-
سلامdigitalman محترم
چند تا دوست داری ؟
من دامنه دوستي ام بسيار محدود ولي عميق است و سخت با كسي دوست به معناي واقعي كلمه مي شوم ( ارتباط برقرار كردن نه ) . كلا 5 دوست صميمي و نزديك دارم و امروز ه ارتباط نزديكي با هم داريم . سنوات دوستي هريك به ترتيب 30 سال -27 سال - 24سال - 19 سال و 10 سال است .
و نزديكترين دوستم در اين ميان همان دوست 30 ساله و زيرخاكي محترم و ارزشمندم است كه هميشه بي قرارش هستم .
اين 5 نفر انسانهاي فوق العاده محترمي هستند كه به همه ي آنها و دوستي با آنها افتخار مي كنم . از فكر كردن به آنها غرق لذت مي شوم .
وقتی حالت گرفتست چی کار میکنی شارژ بشی ؟
من بلا فاصله بايد تنها شوم و كتاب و موسيقي و ساز در اين شرايط خيلي به داد دل تنگ ام مي رسد .
بهترین دوره عمرت کدوم دوره بوده ؟
مراحلي در زندگي ام وجود داشته كه انقلاب هاي خوبي به راه انداخته ام و آن انقلابها به نفع من بوده به شكل قشنگي رشد كرده ام و بزرگ شده ام . آن مراحل را در طول عمرم خيلي دوست دارم و مربوط به سن خاص و يا مرحله خاصي نيست .
نظرت در مورد تعارف چیه ؟
به نظرم بعضي از انواع تعارف وقت گير است و بي اساس و ورود به حريم شخصي افراد . خيلي اهل تعارف نيستم .
-
نقاب عزيز سلام
ضمن تشكر از شما و كنجكاو محترم به دليل فرصت داده شده .
اساسا با سئوالات گزينه اي به دليل محدوديت ، اشگال اساسي دارم ولي چشم حتما جوابي در خور از بين آنها انتخاب مي كنم ولي مطمئن باشيد كه نظر شخصي خودم با پاسخ ها قطعا تفاوتهاي عمده دارد ولي به هر روي زير شاخه اي كه به عقايدم به اندازه ي يك تالار مو نزديكتر است را انتخاب مي كنم .
>>>""سلام""....از فایده های "سلام کردن" است؟؟
الف)شادابی ب)سلامتی ج)شناخت د)همه موارد
از قديم گفته اند سلام سلامتي مي آورد ولي به نظرم با توجه به فرهنگ ما نشان ادب هم هست ( در خيلي از فرهنگها هم نشان ادب نيست ) و در برخورد با انسانها براي اينكه خيلي حال دروني مان را رو نكنيم در خيلي از موارد سلامهاي شاد و شنگولي مي كنيم كه به هر حال استارتي است بر تغيير حال و هوا . پس همه ي موارد.
2>>>چرا "عشق" ما روز به روز کم رنگ تر می شود؟؟(مهم ترین گزینه را انتخاب کنید)
الف)عدم مهارت زندگی ب)لذت طلبی و خودکامگی ج)عدم مهارت ارتباطی د)کمال گرایی افراطی
ما عاشق ايده آلها و كمالها مي شويم و از نقصان ها مي گريزيم به همين دليل كمال گرايي افراطي
3>> "انی عزیز"در مقایس 1 تا 10 به کیفیت رابطه خود در طی هفته پیش چه امتیازی می دهید؟
الف)کمتر از 5 ب)10 ج)9 د)هیچکدام(اختیاری بفرمایید)
كيفيت ارتباط معنوي 10
كيفيت ارتباط اجتماعي در حد تلفن پاسخ دادن هاي گزينشي 9 ( ظرف دو روز گذشته هيچ ارتباط اجتماعي حضوري نداشته ام )
و كيفيت اجتماعي ظرف دو ماه گذشته 57/9
4>>در ادامه سوال سوم...اگر امتیازتان کمتر از 10 باشد چه خواهید کرد تا به امتیاز 10 برسید؟؟
الف)تلاش ب)خونسردی ج)شناخت نقاط ضعف د)تقویت نقاط مثبت
مي داني نقاب جان اين سئوال تو مصادف شده با دوره ي غار نشيني و يا شايد به نوعي بتوان گفت در حال چله نشيني مدرن هستم .
تمام خانواده ام را سرو ساماني داده ام و همه به سفر رفته اند .
من زمان خاصي را به لحاظ اخلاقيات شخصي و نزديكي با مسئله بيماري و فوت پدرم و مسائل مهم ديگري كه دوست ندارم آنها را در تالار طرح كنم تجربه مي كنم و تا دو روز پيبش فرصت پيدا نكرده بودم كه خلوتي كه به آن نياز دارم را پيدا كنم . من در خلوت و با سكوت و انجام كارهايي كه دوست دارم مشگلات و مسائل ام را حل مي كنم و راه حل پيدا مي كنم تا به آن نقطه از فهمي كه لازم و مورد توجه ام است دست پيدا مي كنم . غمگين نيستم و به دنبال غم هم نيستم . بايد پاسخ يك سري سئوال كه در ذهن دارم را پيدا كنم . بنا بر اين از دو روز پيش در خلوت از پيش تدارك ديده شده اي هستم كه براي من يك امر لازم و حياتي است و صد البته نيرو بخش ( فكر نكني كه با دنيا و زمين و زمان قهر هستم ) . نمي دانم به اصطلاح دوستان و خانواده از دو روز پيش وارد غار شده ا م و و در اين غار بايد روي خيلي از موارد كار كنم . بايد وقتي از غار بيرون آمدم خيلي بزرگتر از قبل باشم نه به دليل حرف مردم و به به و چه چه كردن هايشان بلكه به دليل وجود خودم كه نياز دارم بزرگتر شوم بايد به خودم توجه خاص و ويژه داشته باشم پس قطعا بر روي همه ي مواردي كه ذكر كرده اي و موارد ديگري كه مد نظر خودم هم هست كار خواهم كرد .
تکمیلی:::
5>>شعر زیر را تکمیل کنیدبا طبع خود)
""" عارفان با عشق عالم می شوند.بهترین مردم ...معلم ........می شوند. عشق با دانش متمم می شود.هرکه ..عاشق .......شد معلم می شود.
6>>اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه لازم بود..به طور قطع در کلاس هاي آموزشي ازدواج شركت مي كرد م .
در زمان ما كه اين خبرها نبود . پوست انداختيم و به با روش آزمون و خطا همه چيز را ياد گرفتيم و تاوان اش را هم داديم اما اين كار را براي دختر و پسرم حتما انجام مي دهم
7>> نمك بر زخم ريشي پاشيدن سخت تر است.پس مواظب باشیم دلی را با سخن خود نشکنیم.
تشریحی:::
8>>>""آنی"" گرامی ...شوپهناور می گوید::شما بیست سال بر سن معشوقتان بیفزائید. آنگاه تاثیر مستقیم آنرا بر روی احساستان مطالعه کنید)
منظور شوپهناور از بیان این جمله چیست و به چه چیزی اشاره دارد؟؟؟؟
دوست داشتني آرام و استوار و پروقار و سرشار از نجابت و نه عشقي طوفاني و بيقرار و سركش
9>>>شاعری می گوید """(زندگی مثل ریاضیات می مونه....نمره رو به جواب نمی دن!!! به راه حل درست میدن)
"آنی" گرامی......آیا شاعر صحیح می فرماید چرا؟؟
بله . نتيجه و پاسخ در هيچ هيچيك از مراحل زندگي نبايد مهم باشد . مهم پيدا كردن راه حل و تلاش كردن براي رسيدن به پاسخ است . اگر به جواب درست رسيديم كه چه بهتر. اگر نرسيديم نبايد انگيزه ها و اهداف خودمان را براي رسيدن به جواب از دست بدهيم .
10>>لطفا در مورد تالار همدردی قدری سخن بگویید...آیا روند فعلی تالار را می پسندید و چه راه کارهایی برای پیشرفت هر چه روزن افزون تالار پیشنهاد می فرمایید:
تالار را دوست دارم . در فضاي مجازي تالار احساس امنيت و دوستي توام با احترام و مراعات حال يكديگر هست و اين خيلي قشنگ است و من در فضاهاي اينچنيني احساس امنيت مي كنم . مديريت و تصمصم گيري جديد در باب تالارهاي ازدواج براي غير اعضا كار بسيار قشنگ و درستي بود كه از همين جا از آقاي سنگ تراشان تشكر مي كنم .
>یک توصیه هم به تمام اعضای همدردی و بنده حقیر(نقاب):
در آن و لحظه زندگي كنيد كه هم گذشته گذشت و هم آينده نيامده .
با تشکر از مادر مهربان اعضایی تالار یعنی "آنی" گرامی.
با تشكر از نقاب محترم و دوست داشتني
-
سلام دوست خوب مهربان دلسوز انی خانم سوال از شما
1_جوانی تعریفکنید
2_بهترین کتاب خوانده اید
3_چه رشته ورزشی دوست دارید
4_چه خواننده موسیقی دوست دارید
5_یک جمله درباره محمدابراهیمی کنجکاو مدیر همدردی بگوید
6_پیشنها د درباره تالار بگوید
7_یک جمله درباره مکه کربلا بگوید
8_بهترین فیلمی دیدی نام ببرید