بچه ها یه گرفتاری و بدشانسی بد برام پیش اومده تروخدا دعا کنید به خیر بگذره
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها یه گرفتاری و بدشانسی بد برام پیش اومده تروخدا دعا کنید به خیر بگذره
زندگی موفق عزیز دلم ان شاء الله به لطف خدا و شهدا مشکلاتت برطرف بشه
عزیز دلم دوباره این تاپیک رو برپا کنی خیلی خوب میشه ها :203:
سلام.
من یه مسئله ی مهم برام پیش اومده که در واقع مسیر زندگیم رو تغییر خواهد داد. دوستان دعا کنید که هر آنچه به صلاحمه برام پیش بیاد.
ممنونم.
شکوه جان امیدوارم به حق همین شبای عزیز مشکلت حل بشه و کارات اون طور که به صلاحته پیش بره
دوستان سلام عید شما مبارک . امیدوارم این سال جدید بهترین سالی باشه که تا حالا داشتید . امیدوارم همه دوستان همدردی به ارزوهاشون برسند . امیدوارم همه مریض ها شفا پیدا کنند با یک نظر بانوی نور . دوستان من هم مثل همیشه به دعای شما محتاجم . خیلی بیشتر از قبل .
بسم الله الرحمن الرحیم
هرجا رفتم نشد پست بذارم کارتامم همرام نیستن شارز کنم اینه که اومدم اینجا ...
دوستان همدردی امیدوارم حالتون خوب باشه
منم خوبم اما ....
یه مصیبت بزرگی سرمون اومده که خدا رو شاکرم که باز خودش هست و این مهمه
مصیبتی که انگار من در راس ازمون هستم خدا من رو زیر ذره بین گرفته و من میترسم بی گدار به اب بزنم و از حدود الهی تجاوز کنم
مصیبتی که بنده هاش با اشتباهاشون من رو در بد جایی قرار دادن و حال من موندم و چند شرایط بحرانی و چند تصمیم بزرگ که باید بگیرم ولی الان نمیتونم ... تصمیمی چند جانبه در رابطه با چند نفر ...
داغ عزیز ازدست رفته ام جگر گوشه ام که بند دلم بود و هست و حال فقط بوش رو از لباس هاش استشمام میکنم یک طرف و اون موضوعی هم که هست یه طرف ...
خواهشی که ازتون داشتم اینه که میدونم خیلی ها اینجا هستن که پیش خدا عزیزن خواهش دارم برای اطرافیان و عزیز از دست رفته ام و خودم دعا کنید . برای شادی روح عزیزم و برای درست رفتار کردن و تشخیص سره از ناسره خودم .
من به استجابت دعای در حق هم ایمان دارم...
مطمانا در جریانات اتی به کمک و همفکری شما نیاز خواهم داشت.
واقعا می گم وقتی پستت را خوندم عمق ناراحتی ات را حس کردم.
ان شاالله خدا بهت صبر بده.
عزیزم اگر شب اول قبر آن مرحوم نگذشته به ما بگو برایش نماز شب اول قبر بخوانیم.
برای آن مرحوم هم فاتحه ای قرائت می کنیم.
عزیز دل نگران نباش تو شرایط سخت خود خدا کمکت می کنه. الان که وقت اذانه برات از ته دل دعا می کنم.
هروقت خواستی تاپیک بزن...
اصلا احساس تنهاییی نکن.ما پیشت هستیم و همفکری می کنیم.
بازم تسلیت ما را بپذیر و ان شاالله از این مرحله به خوبی عبور کنی. مطمئنم که تو دختر محکمی هستی و می تونی. به یاری خدا. ان شاالله تعالی....
سلام فرشته اردیبهشت
وقتی پستتونو دیدم خیلی متاثر شدم. من بهتون تسلیت میگم. نمیدونم چی باید بگم ولی شاید این ابیات مولوی بهتر بتونه منظور منو برسونه:
به روز مرگ چو تابوت من روان باشد + گمان مبر که مرا درد این جهان باشد
برای من تو مگری و مگو: دریغ! دریغ! + به دوغ دیو درافتی؛ دریغ آن باشد
جنازهام چو ببینی مگو: فراق! فراق! + مرا وصال و ملاقات آن زمان باشد
مرا به گور سپاری، مگو: وداع! وداع! + که گور، پرده جمعیت جنان باشد
فروشدن چو بدیدی، برآمدن بنگر + غروب، شمس و قمر را چرا زیان باشد؟
تو را غروب نماید، ولی شروق بود + لحد چو حبس نماید، خلاص جان باشد
کدام دانه فرورفت در زمین که نرست؟ + چرا به دانه انسانت این گمان باشد؟
کدام دلو فرورفت و پر برون نامد؟ + ز چاه، یوسف جان را چرا فغان باشد؟
دهان چو بستی از اینسوی، آنطرف بگشا + که هایهوی تو در جو لامکان باشد
تو را چنین بنماید که من به خاک شدم + به زیر پای من این هفتآسمان باشد
عمق ناراحتیمو از لابه لای این کلمات نمی تونم منتقل کنم ولی براتون آرزوی صبر می کنم و اینجا در خصوص مشکلات حتما باهاتون همراهی می کنیم.
ببخشید که پستم نمیتونه مسکنی برای زخمتون باشه.
سلام فرشته اردیبهشت تسلیت میگم عزیزم ....خدا رحمتشون کنه.
من حتی نمی تونم تصور کنم که چه حالی داری چون جای تو نیستم اما برات آرزوی صبر میکنم.
دعا میکنم خدا بهت ارامش و اطمینان بده تو تصمیماتت ...
اگر مقبول افتد و دعای امثال من بگیرد...:203: :323:
سلام فرشته جون
خیلی ناراحت شدم....امیدوارم خدابهت صبربده وزودترآروم بشی.
درک میکنم چقدرناراحت کننده ست چون خودمم تازه عزیزی روازدست دادم وخوب میدونم که چقدرسخته...
اماپذیرش مرگ به آدم کمک میکنه زودتر قراربگیری
پس بپذیروفقط واسه آرامش روحش دعا کن
ماهم دعاگوهستیم.
دوست عزیزم امیدوارم خدا رحمتشون کنه و روح عزیز از دست رفته تون شاد باشه.
شما هم قرآن بخون.هم برای شادی روح ایشون و هم برای آرامش خودتون.دعا میکنم ک ب آرامش برسین
سلام دوستان عزیزم ممنون از همدردیتون .
اقا رضا شعرت خیلی قشنگ بود لذت بردم وصف حال بود واقعا ... این تجربه خیلی ناب بود احساس میکنم از دنیا کنده شدم با این اتفاق و به خدا نزدیک تر شدم زوال جسم رو به چشم دیدم کسی که اون همه زیبا و جوان و مهربان و با ایمان بود در تصادف و اون فاجعه جلو چشمم زخم و خونش رو دیدم و از هم پاشیدن سر عزیزترین کسم رو دیدم :((((( بعد روانه خاک شد و منم مبهوت و حیران موندم جدا خاک روح رو ازاد می کنه .
مصباح الهدی عزیز ماجرا اینقدر پیچیده است که واقعا نیاز به زدن تاپیک داشتم میخواستم یک ماه بعد تعریف کنم که چی شد ولی فکر میکنم نمیشه تو عمومی مطرح کنم چون دیگه معلوم میشه اطرافیانم اگه باشن میشناسن منو . اینه که شاید در انجمن خصوصی مطرح کنم و با مدیر در جریان بذارم
دعایی که میخوام برای اینه که به جایی رسیدم که میخوام در مورد انتخاب همسرم تجدید نظر کنم بمونم یا برم هرچند فعلا اصلا بهش فکر هم نمیکنم چون مغزم کشش نداره در حال برزخی قرار دارم فعلا .موکول کردم به اینده تا زمان کمکم کنه و با مشاوره تصمیم بگیرم تصیمی که رضایت خدا درش خیلی برام مهم هست .
عزیزم بهت تسلیت میگم. شنیدن خبر مرگ خیلی آزار دهنده است اما اینجوری دیدن ورای همه چیزه. خدا رحمتشون کنه و به شما هم آرامش بده...
منم با ناراحتی اومدم ولی وقتی این پستت رو خوندم به فکر فرو رفتم و دوباره یاد خدای مهربان افتادم.
عزیزم ان شاا... هرچی خیره برات پیش بیاد.نمیپرسم در مورد همسرت چه اتفاقی افتاده که این نظر رو داری چون تا اونجا که میدونم اونی بوده که میخواستی.حتما اتفاق مهمی افتاده ولی بذار یکم آروم بشی و این روزای سخت ولی مهم بگذره بعد تصمیم بگیر. ما رو هم از احوالت باخبر کن. من دورادور همه شما قدیمی های همدردی رو به خوبی میشناسم. برایت دعا میکنیم همه ما...غصه نخور عزیزم (که میدونم خیلی سخته)و خدا رو فراموش نکن.
سلام فرشته جان. تسلیت میگم ناراحت شدم. انشالله خدا به دلت ارامش و تصمیم درست رو بتابونه.