به به!!! به به!!! خوشمان آمد.:311: کاملا تست به جا و درستی بود!!!!. اونوقت میشه سوال یکشو بیشتر کنید لطفا!!!!یه عشقم برامون جور کنید ما هم خانوادگی شرکت کنیم:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
به به!!! به به!!! خوشمان آمد.:311: کاملا تست به جا و درستی بود!!!!. اونوقت میشه سوال یکشو بیشتر کنید لطفا!!!!یه عشقم برامون جور کنید ما هم خانوادگی شرکت کنیم:311:
رزا جونم شیدا جون فرمودند که تاپیک منو شما نداره!!!
این تاپیک متعلق به شماست(منه) http://www.kolobok.us/smiles/icq/blum1.gif
آخی نازی عشق نداری گلم!!
انشاالله به زودی شاهزاده سوار بر مازراتیhttp://kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_76C.gif قسمتتون بشه!!
بعدش هم شما بیا خصوصی تا از خجالتت در بیام http://www.pic4ever.com/images/pillowfight.gif :43:
واااییی قربون دهنت ..ایشششااااللله...:227:
ای وای!! دختر آخه چرا به صحبتای من خوب دقت نکردی؟؟
از ما گفتن بود، حالا ببین آخرش من یا تو اگه پیش خانواده مون(!) لو نرفتیم ،حالا ببین
سرعت عمل رو تو حسادت به ماکزیمم مقداری که میشد رسوندی:311:
ولی جواب مسابقه واسه من درست بود تقریبا،
سوال اول متاسفانه خودمم متوجه شدم گاهی از مشکل فرار میکنم بجای حلش... :303:
سوال دوم هم جوابش خیلی سخت بود ولی کلیتش رو متوجه شدم و در مورد من درست بود
جالب بود،مرسی شیدا جان:72:
- - - Updated - - -
شیدا جان راستی دیدی چه قشنگ و با یه حرکت زیرکانه، کسب و کارت رو رونق دادم واست! خانوادگیش کردم :wink:
واقعا من تاجر موفقی میشم! الان ثابت شد:triumphant:
شیدا جون. مرسی مرسی
اشکم در اومد به خدا...
ولی حق داریا من واقعا حرف گوش نمیدم.
آخه اگه خانواده شوهر شما هم طلب یه نی نی ازتون می کردن، به خدا کم میاوردی...
مخصوصا اگه خود آدم هم تنش بخاره:58:
ایشالا ایشالا انقدر سرم شلوغ بشه دو سال دیگه بیام تاپیک بزنم با گریه فرزند خود چگونه برخورد کنم!!!
آخی چقدر ناز بود تاپیکش:43:
ایشالا پاییزه جون هم بیاد تاپیک بزنه همسرم (بابای نی نی ) زیادی با من و نی نی عشقولانه شده است. بد نیست عایا؟؟؟
خدا برکت بازی های کوکولوژی رو بیشتر کنه:323:
در مورد سوال اول خیلی خوب بود آره واقعا من تحمل ادامه دار شدن مشکل رو ندارم و سریع دست به کار می شم و خوشبختانه در اغلب اوقات موفق بودم:18:
در مورد سوال دوم هم به نظرم درست بود. من سعی می کنم خیلی تکراری نباشم همیشه با یه ترفند جدید شوهرمو غافلگیر می کنم.
اون بیچاره هم همیشه در برابر عشق من تسلیمه. :43:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72:
سلام به همگی
شیداجون ممنون ازدعای قشنگت:43:
جوابها هم که درست بودن
شیدا اون تیکه روخوب اومدی....فقط حرف میزنیم:311:
سلام شیدا جون
این یکی تقریبا درست بود....ما منتظر شماره بعد هستییییممم:104:
یه نگاه به بازی ها کردم که قبلا نبودم
جالب بودن
چقدر عوض شدم من :)
توت فرنگی هام که اول گفتم واسه چی در داشته باشه راهم ؟ در نداره اما اگه مجبور باشم حصار چوبی خوشگل خیلی کوتاه که راحت پامو بذارم اونور!
بعدشم یه توت فرتگی می خورم که خورده باشم جهت امتحان!
بعدم اگه کسی چیزی گفت میگم برو بابا! یا اصلا جوابشم نمی دم نگاهشم نمی کنم! کی حال داره جواب بده؟!
اخر سرم که برگردم به روز نگاه کنم هیچ حس خاصی ندارم!!!!
کیف پول پیدا کردم یا می گم هورا پولای منه یا می گم حالا ببرم بعدا فکر می کنم! البته شایدم اصلا نگاهشم نکنم اما اگه بردارم دنبال صاحبش نمی گردم قطعا :)
یه روزی خیلی اخلاقمند بودم انگاری عوض شدم تو چند ماه... جالبه
بازی بعدی کی هست؟
:43::72:
مینوش؟؟؟؟!!!!:58:
سلام شیدا جون من بازی قبلی نتونستم بیام چون نتم قط بود
ولی گزینه هارو دیدم سوال اول گزینه 3 رو انتخاب میکردم یعنی نفر سومی رو از زندگیم پاک میکردم
البته نه فقط یه نفر خیلیا هستن که دوست دارم از روی کره زمین محوشون کنم:311:
سوال دو هم گزینه 1و4 رو دوست دارم هم ویولون هم فلوت :43:
بازی شماره 13 کوکولوژی
در یک هتل 5 ستاره با ویوی آسمان آبی اقامت دارید.
احساس خواب آلودگی می کنید و یک چرت بعد از ظهری می زنید.
دوست دارید وقتی بیدار شدید از پنجره چه صحنه ای ببینید.
1- خورشید نیم روز بالای دریای آبی
2- انعکاس نور ستارگان بر دریای آبی تیره
3- دریای سرد آبی غرق در مه
4- خورشید در حال غروب در افق (محل تلاقی دریا و آسمان) است.
سلام:72:
آآخ جون دوباره یه بازیه جدید:73:
من عاااااشق دریام ..بین گزینه 3و4 یکم شک دارم ولی گزینه 4 رو انتخاب میکنم:310:
دستت درد نکنه شیدا جووون:43:
گزینه ی اول
آخه وقتی بیدار بشم تاریک باشه دلم میگیره ... یه جوری میشم
سلام شیدا جون
بین گزینه یک و 4 شک دارم ولی چون دوست دارم وقتی بیدار میشم حس زندگی و نشاط بیاد تو اتاقم پس گزینه یک.
من عاشق اون دریای مه آلودم ...............:43:
سلام شیداجون. مرسی عزیزم:43:
من کلا وقتی از خواب پا میشم حالم گرفتست. و شدیدا دلگیرم.
فقط وقتایی که بیدار بشم و شوهرم کنارم باشه حس خوبی دارم.
اگه وقتی از سر کار بر می گردم بخوام چرت بزنم، چرتم صد در صد به دو سه ساعت خواب تبدیل می شه و من از این حس که همه جا تاریکه وقتی از خواب پا میشم، متنفرم.
از همه گزینه ها، گزینه یک کمتر اذیتم می کنه.
پس جواب من: گزینه یک
مرسی شیدا جان:72:
منم عاشق غروب دریام ولی واقعا دلگیره!
بخصوص از خواب بعد ظهر که با اون صحنه روبرو بشی ولی بازم ترجیح میدم اشکالی نداره همون گزینه 4
گزینه ی 1.
دوست دارم به کارام برشم.
گزینه 2
2 و 3 رو دوست دارم. مه الودش حس اینو می ده که می تونم بلند شم برم روی مه ها و دریا راه برم. انعکاس و درخشش ستاره ها روی آب اگه ستاره ها زیاد باشن و نورها زیاد باشن خیلی زیبا میشه. بین این دو تا گزینه 2 رو انتخاب می کنم در حالت عادی حالم. اگه حالم بد باشه مه الودو می خوام که روی مه ها بدوم فرار کنم یعنی حس کنم می تونم اینکارو بکنم وگرنه که نمیشه خوب:) ولی دریای سرد دوست ندارم.
ستاره های رقصان قشنگن
سلام
چقدرقشنگه این سوال!!!
من
گزینه 3 روانتخاب میکنم....عاشق هوای سردم
اگه وقتی بیدارمیشم بادسردهم به صورتم بخوره که دیگه عالیه....
الان یه لحظه تصورکردم دلم آب افتاد شیداجون:43:
1- خورشید نیم روز بالای دریای آبی
هرچند که اگه بعدازظهر یه چرتی بزنم قاعدتا اونو نخواهم دید. اما خوب بقیه گزینه ها رو دوست ندارم.
سلام :72:
بیشتر دوست داشتم خورشید رو موقع طلوع ببینم و خنکای صبح رو زیر نور خورشید همزمان حس کنم یه حس تازگی و شادابی .
ولی بین گزینه ها گزینه 1 نزدیکتره. خب حالا من چه جور ادمیم؟:18:
خط اول این سوال یه حال اساسی به آدم میده!:310: وقتی خوندمش خودمو کنار پنجره تصور کردم یه نفس عمیق میکشم ،یه لبخند لذت بخش..:semi-twins:
غروب خورشید خیلی قشنگه،خیلی دوستش دارم،
ولی دیروقت خوابیدن هم انرژیم رو بهم برنمیگردونه معمولا، که مثلا بیدار بشم ببینم خورشید داره غروب میکنه ، یه حالت کسلی باز بهم میده ،نه دوست ندارم اینجوری!
ولی اگه بخوام فقط بخاطر تصویری که دوست دارم بگم،میگم گزینه 4_غروب آفتاب
اگه بخاطر حسش بگم،چون خواب قبل غروب حس خوبی بهم نمیده، میگم گزینه 1
حالا دیگه واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم!:325:
سلام به همه هم بازیهای تالار در شناخت فردی خود توسط بازیهای پیچیده بانو شیدا
چندتا بازی از دست دادم ..به خاطر این بازیهای سخت روزگار بگذریم اما بازی سیزده (بلا به دور )
هتل 5 *****کجا اونم لب ساحل اونم با همچنین منظره ای خوبه (عالیه)ولی کاش هتلش ******* بود:311:شوخی کردم همون ویلای لب ساحل برامون بهتره
یادمه وقتی پسر بودم ومجرد بعد ناهار یه چرتی میزدیم و وقتی بیدار میشدمخورشید نیم روز بالای دریای آبی بود:227:
یادمه وقتی که پریسا عقد کردم روزا نه زیاد بلند بود نه زیاد کوتاه . عید بود . خورشید که در حال غروب در افقکه میشد ازخواب بیدارم میکرد و برام چایی میریخت:43:
http://www.postsmile.net/img/27/2735.gif
وقتی هم که وارد زندگی شدم با اینکه تو بعضی روزا خیلی خوابم میگرفت:58: نمیخوابیدم ولی وقتی میرفتم خونه خوابم میگرفت کمی چرت که میزدم بلند میشدم با نگاه به انعکاس نور ستارگان* بر دریای آبی تیره خستگیم در میرفت .
* استعاره از همسرم . مترادف فرزندان .
حالا امروز وقتی از خواب پامیشم نمیدونم کجام ؟تو هتل تک ستاره خودمم؟ یا تو هتل 5 ستاره پدرم ؟. ولی اینو میدونم خورشیدی برای گرم کردن دریای سرد آبیم وجود نداره انقدر مه زیادکه نور ستاره ای به چشمم نمیخوره .
اگه تو این فصل از زندگی از پنجره چشمات یه دریای سرد آبی غرق در مه دیدی بدون که پاییزه و اینم جزء زیبایی هاشه .
گزینه 3
هر فصلی از زندگی زیباست و پر رمز راز . در افتادن هر برگ زردی از زندگی حکمتی نهفته است .
تو زندگی درخت باشین پایبند خاک عشق باشین . تو ساحل همسرتون یه خورشید گرم باشین غروب که شد از افق بهش نگاه کنید *.
*(کنار همسرتون با مهربانی رفتار کنید دعوا تون که شد کناره گیری کنید از دور به دعوا بخندید )
تو میوه ها خرمالوی شیرین باشین پاییزی باشین ولی مثل برگ پاییز نباشین موندنی باشین باد ریز نباشن تو رنگهای پاییز شما زرد نباشی .
پارسا............
بانو ریحانه چون درخواست کمک کردی . نسبت به پستتون مطلبی عرض کنم . اول بابت نفس عمیقی که کشیدید بگم؛
انشالله ماه عسل زندگیتو تو یه هتل ***** رو به دریای عاشقی (حرم امام حسین ع و حرم ابوالفضل العباس ع ) سپری کنید . :203:. امیدوارم در کنار همسرتون به مرحله ای از کمال و عشق برسین که نفس همو درک کنید . وای به حال سخن . جسارت نشه . میتونید در کنار یه ساحل واقعی باشید و لذت ببرید . رو به دریای مدیترانه مونده به سلیقه شما :203:
خب اگه شاغل هستید بعد از کار یه استراحت کوتاه میچسبه و انرژی برای شبهای بلند عاشقی(تهیه تدارک شام برا همسرتون ) حفظ میکنه
اگه شاغل نیستید گزینه 1 عالیه .
- - - Updated - - -
سلام به همه هم بازیهای تالار در شناخت فردی خود توسط بازیهای پیچیده بانو شیدا
چندتا بازی از دست دادم ..به خاطر این بازیهای سخت روزگار بگذریم اما بازی سیزده (بلا به دور )
هتل 5 *****کجا اونم لب ساحل اونم با همچنین منظره ای خوبه (عالیه)ولی کاش هتلش ******* بود:311:شوخی کردم همون ویلای لب ساحل برامون بهتره
یادمه وقتی پسر بودم ومجرد بعد ناهار یه چرتی میزدیم و وقتی بیدار میشدمخورشید نیم روز بالای دریای آبی بود:227:
یادمه وقتی که پریسا عقد کردم روزا نه زیاد بلند بود نه زیاد کوتاه . عید بود . خورشید که در حال غروب در افقکه میشد ازخواب بیدارم میکرد و برام چایی میریخت:43:
http://www.postsmile.net/img/27/2735.gif
وقتی هم که وارد زندگی شدم با اینکه تو بعضی روزا خیلی خوابم میگرفت:58: نمیخوابیدم ولی وقتی میرفتم خونه خوابم میگرفت کمی چرت که میزدم بلند میشدم با نگاه به انعکاس نور ستارگان* بر دریای آبی تیره خستگیم در میرفت .
* استعاره از همسرم . مترادف فرزندان .
حالا امروز وقتی از خواب پامیشم نمیدونم کجام ؟تو هتل تک ستاره خودمم؟ یا تو هتل 5 ستاره پدرم ؟. ولی اینو میدونم خورشیدی برای گرم کردن دریای سرد آبیم وجود نداره انقدر مه زیادکه نور ستاره ای به چشمم نمیخوره .
اگه تو این فصل از زندگی از پنجره چشمات یه دریای سرد آبی غرق در مه دیدی بدون که پاییزه و اینم جزء زیبایی هاشه .
گزینه 3
هر فصلی از زندگی زیباست و پر رمز راز . در افتادن هر برگ زردی از زندگی حکمتی نهفته است .
تو زندگی درخت باشین پایبند خاک عشق باشین . تو ساحل همسرتون یه خورشید گرم باشین غروب که شد از افق بهش نگاه کنید *.
*(کنار همسرتون با مهربانی رفتار کنید دعوا تون که شد کناره گیری کنید از دور به دعوا بخندید )
تو میوه ها خرمالوی شیرین باشین پاییزی باشین ولی مثل برگ پاییز نباشین موندنی باشین باد ریز نباشن تو رنگهای پاییز شما زرد نباشی .
پارسا............
بانو ریحانه چون درخواست کمک کردی . نسبت به پستتون مطلبی عرض کنم . اول بابت نفس عمیقی که کشیدید بگم؛
انشالله ماه عسل زندگیتو تو یه هتل ***** رو به دریای عاشقی (حرم امام حسین ع و حرم ابوالفضل العباس ع ) سپری کنید . :203:. امیدوارم در کنار همسرتون به مرحله ای از کمال و عشق برسین که نفس همو درک کنید . وای به حال سخن . جسارت نشه . میتونید در کنار یه ساحل واقعی باشید و لذت ببرید . رو به دریای مدیترانه مونده به سلیقه شما :203:
خب اگه شاغل هستید بعد از کار یه استراحت کوتاه میچسبه و انرژی برای شبهای بلند عاشقی(تهیه تدارک شام برا همسرتون ) حفظ میکنه
اگه شاغل نیستید گزینه 1 عالیه .
سلام
این سوال نشون می ده شما از عشق چه انتظاری دارید.
1- یک عشق پرقدرت و آتشین می خواهید. مائده کاملیا گوش ماهی تیام مبین فرشته اردیبهشت
2- معتقد به صداقت بین عاشق های واقعی هستید. مینوش (تنهایی کنار دریای تاریک نمی ترسی؟)
3- دوست دارید معشوقتون بهترین دوستتون باشه. شیدا پاییزه (تو باز اومدی چسبیدی ور دل من :311:)
4- معتقد به یک عشق پرفکت و ایده آل و رمانتیک هستید. رزا آبی بیکران ریحانه (گزینه یک هم گفته بودی)
آقای پارسا از گزینه ها حذفتون کردم. نگفته بود که شرایطتون را بگید. شما قصه زندگیتون و دریاهای مختلف را گفتین.
سوال این بود که دلتون می خواد چشمتون را که باز کردید کدوم را ببینید؟
راستی اون قوری که توش قلب دم می کنید، از کجا خریدین؟ بامزه است.
تو این پست، اول نظر خودم را نوشتم، بعد یادم افتاد که آقای پارسا گفته بود نظرت را آخر همه بگو.
این سوالها که غلط و درست نداره، که نظر من تاثیری روی نظر بقیه بذاره. ولی گفتم حالا رعایت حال مراجعین را بکنم https://s.yimg.com/lq/i/mesg/emoticons7/10.gif رنگش را سفید کردم که مثلا کمی پنهان باشه. از تشکرها و لایکها مشخص شد که چقدر نظرم "غایب از نظر" بوده !
دل آرام هم که مشکی شده و نتونست بیاد تو لژ خانوادگی که براش تدارک دیده بودم.
دیدی ریحانه! تا حسودی کرد، رنگش سیاه شد https://s.yimg.com/lq/i/mesg/emoticons7/3.gif
باریک ب این دخمل گل .... :104::104:
عااااااالی بووود:203:
من دلم یه عشق میخوااااد یه عشق واقعی پرشوررر:311:
واقعا راست بود من بین گزینه های جواب همه رو قبول دارم اما گزینه یک رو از ته دل میخواااام:47:
- - - Updated - - -
یعنی فقط منتظرم برم تو تاپیک عاشقانه های من و همسرم خاطره بنویسمااااا:58:
ای بابا همش که جواب سوالات درباره عشق و عاشقیه که؟؟!
من از عشقم انتظار دارم اول پیداش بشه هرچه سریعتر بعد درباره لب دریا باهم بحث میکنیم:311:
مائده خدا کنه زودتر به ته دلت برسی!!:58::43:
یه عشق رمانتیک و ایده ال و کامل خوب پرشور و پر قدرت هم هست خوب. 1 و 4 عین هم هستن
صداقت مگه پایه ی اعتماد نیست؟ اعتماد هم اساس حس دوست داشتنه. خوب صداقت باید باشه دیگه تو عشق واقعی. وگرنه عشق واقعی نمیشه. جسمی می شه روجی نمیشه.
درسته دروغ رو نمی تونم بپذیرم اونم از کسی که مدعیه عشق باشه. بخششم وقتی صداقت باشه زیاده اما وقتی دروغ باشه بخشش چندانی نمی مونه.
ولی خوب فعلا که برای من نه عاشقی هست نه معشوقی!
واسه چی بترسم؟ قراره از پنجره نگاه کنم تو دریا تنهایی قرار نبوده که باشم. قراره از پنجره ستاره ها رو بشمرم که روی اب می رقصن. می شن خط های مواج نورانی. تازه دریا اروم بود یا نه؟
دریای یخ زده هم خوبه :)
بازی شماره 14 کوکولوژی
فرض کنید که قرار است در یک نمایشنامه در مورد دادگاه، نقشی به عهده بگیرید. دوست دارید نقش کدام یک از افراد زیر را بازی کنید؟
1- وکیل
2- بازپرس
3- متهم
4- شاهد
سلام شیداجون
اوه اوه....فک کنم بازی های عشقولانه تموم شد
دوستان مواظب باشید...سیاسی شد:311:
من گزینه1...وکیل
سلام علیکم ...
اابته من خودم تئاتر قبلا کار میکردم همش نقش های آه و ناله ای بازی میکردم آخه خیلی خوب ادای ادمای مظلوم رو درمیاوردم و دل تماشاچی آب میشد
به خاطر این این نقش هارو دوست دارم ....
البته وقتی وکالت باشه مریض ک نیستم برم متهم بشم همه فحشم بدن:311:
پس من گزینه 1 رو انتخاب میکنم
سلاااااااااااااام
میبینم که جو سوال کلا عوض شده....کاراگاه بازی و حل کردن معما رو دوست دارم.پس....
گزینه 2.
سلام علیکم و رحمة الله و برکاة
از آنجایی که بنده مشکی شدم ترجیح میدم تنهایی شرکت کنم نه خانوادگی
فکر کنم این ریحانه جان با بچه های بالا ارتباط داشته باشند:43:
خب بنده وکیل رو انتخاب می کنم...البته بازپرس هم کمی تمایل دارم ولی خب وکالت کلاسش بیش تره
نیست که خودم دختر وکیلم !! از اون لحاظ گفتم:227:
سلام شیدا جانمن گزینه وکیل را انتخاب می کنم به طور 100 درصد...
ممنون از بازیت...
سلام شیداجون. مرسی از اینکه زحمت بازی ها رو می کشی.
هر چی فکر می کنم می بینم من نه تنها نمی تونم از کسی دفاع کنم حتی حق خودمو هم نمی تونم بگیرم.
با اینکه تحصیلکرده هستم ولی اصلا خوب بلد نیستم حرف بزنم مخصوصا در یک جمع به این مهمی!!!
من خیلی اعتماد بنفسسم پایینه.:47:
از بازپرس ها هم که می خوان از همه چی سر در بیارن، بدم میاد.
متهمم که اصلا نمی خوام باشم.
نمی دونم چرا ولی شاهد بهتره.
اگر گزینه پنجم نقش هیئت منصفه رو داشت من حتما می گفتم گزینه 5. چون خوب می تونم با توجه به دلایل و با کمک یک جمع تصمیم بگیرم.
جواب من: گزینه 4
:72: منم گزینه 4 رو انتخاب میکنم دوست دارم شاهد باشم...
آرام دل این دخترای خوشگل رو از کجا پیدا میکنی؟؟ :303::43:
گزینه 2
در یک نمایشنامه در مورد دادگاه، نقشی به عهده بگیرید
1- وکیل
2- بازپرس
3- متهم
4- شاهد
نوشتی در یک نمایشنامه یعنی بازیه و اصلا شرایط واقعی نیست. اگه شرایط واقعی باشه تا حد امکان از دادگاه و این نقش ها دوری می کنم اما الان که بازی هست و می تونم حتی نقشی که در توانم نیست در واقعیت اجرا کنم رو هم بازی کنم :)
شرلوک هلمز رو دوست دارم هم بازپرسه هم وکیل :) گزینه 1 و 2 رو می خوام واسه بازی. اما کدوم؟
... بین گزینه 1 و 2 گزینه 2
سلام علیکم. دوستان همه خوبین؟؟ دلم واسه اینجا تنگ شده بود ولی چقد روز یا بهتره بگم چقد عمر زود میگذره. وقت آزاد نیس اصلا!
عاقا من میترسم شرکت کنم :biggrin: میریم و برمیگردیم میبینیم کلی وصله بهمون چسبیده بعد وقت ندارم بیام چسباشو باز کنم و به قولی خودمو رفع اتهام کنم :distant:
حالا شما یکم مراعات کنید، ما هم یکم جرئت به خرج میدیم و شرکت میکنیم :02.47-tranquillity:
خب وکیل که همیشه هستم. دیگه تو نمایش نمیخوام باشم. بذا یکم نفس بکشیم رفیق.
از طرفی نه بازپرس خوبی میشم و نه شاهد خوبی؛ دلیل زیاد داره.
ای بابا 4 تا گزینه خیلی کمه. یعنی فقط متهمش موند واسه ما؟! :biggrin:
میشه من نمایش بازی نکنم؟!:chargrined: نمیشه؟ خب حالا جایزه ای چیزی هم داره؟! :applouse:
ای بابا...باشه قبول. من متهم. جرمم هم اختلاس باشه خوبه. نهایت 10 سال میرم زندان و برمیگردم صفا میکنم. :devilish:
آخه قانون پولسازیو یاد گرفتم دیگه. :wink-new:
شایدم با لینک و مایکل فرار کردم. :drunk: والااا. خدارو چه دیدی. :distracted: پس گزینه ی 4 .
من یکی دو روز غایب بودم،نشد که جواب این بازی رو بررسی کنم!
گزینه 1و4 شبیه هم هستن، پس منم خیلی درست گفتم که هر دو گزینه رو دوست دارم!
من یه عشق پرقدرت و آتشین و پرفکت و ایده آل و رمانتیک ،میخوام .یعنی همشوووو با هم!! :wink:
حالا اینکه همش بشه یا نشه خدا میدونه!:blush:
آرام دل ببین بهت توصیه کردم ،اهمیت ندادی، اینم نتیجه اش:dodgy:
ولی چون دخترخوبی هستی،ایندفعه رو از بالایی ها خواستم ببخشنت!! ولی دیگه تکرار نشه:devilish:
----------------------------------------------------
بازی جدید :
من نقش بازپرس رو دوست دارم بازی کنم .گزینه 2
سلام دوستان:72:
من دوست دارم وکیل بشم:43:.