-
RE: باغ همدردی >>> بوستان آرامش و تلطیف روح >>> بفرمایید
پدربزرگ عزیز اتفاقا به فکر خودم هم رسید که پرورش کرم ابریشم راه بیاندازیم و به شوهرم هم گفتم:311:
فکور جان شبیه کرم ابریشم بود دیگه. راه راه سبز و قهوه ای بود.خیلی هم کلفت بود!
ولی جدا کرممون گم شده
امشب دقیقا یک ساعت تمام گل خشک ها رو زیر و رو کردیم. زیر برگ ها، توی غنچه ها و ...
واقعا غیبش زده
از هیچ جا نمی تواند بیرون رفته باشه.هیچ روزنه ای نداره میزمون
جل الخالق!!!!
باید فردا تو روزنامه آگهی بدهم: یک کرم ابریشم گم شده
-
وااااااای کرم ابریشم مگه اینشکلیه که گفتی :311:
کرم ابریشم. خیلی کوچیکه تازه اگر پیله ببنده حدودا میشه یک سانت
یا کمی بیشتر .
اینی که شما گفتی بیشتر شکل کرمهای درخت انگور و سیب است .
قطرش به اندازه انگشت کوچیکه میشه و اگر رگه های قهوای نامنظم داره
داره پیله میبنده کامل قهوای میشه . تبدیل به شاپرک میشه
نه پروانه :311::311:
ای خدا از دست این صبح نیلوفری . آخ شب نیلوفری :311::311:
-
پدربزرگ یادتونه اون اوایل گفتم یک کم از خودتون واسمون بگید که شما شرح ماوقع دادی!!!
نگفته بودی در زیست شناسی جانوری تبهر خاصی داری!!!!:311:
-
فکور جان نه عصبانیم و نه ناراحت
از من شادترم پیدا میشه؟؟؟
:227::227::227::227::227:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe niloofari
هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووراااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا:227::227::227:
داشتم دق می کردم تو این دو روز
می دونستم معتاد شدم.ولی نمی دونستم تا این حد
:316:
آبجی تازه فهمیدی معتاد شدی :311:
به جمع معتادان تالار خوش آمدی . من مسافر 1هفته در ترکم :311:
یه نصیحت تو فکر این نباش که ترک کنی چون نشدنیه محاله .
تازه اعتیادت شدیدترم میشه میری شبها با گوشی میایی
:311::311::311::311:
-
سلامی چون سپیدی برف:227:
در وقت اضافه مابین آشپزی اومدم همدردی...
امروز یک نفر به من مسیج داد که فلانی تو هم شنیدی 2روز بعد از شب یلدا آخرزمان میشه؟نستراداموس گفته!!!
گفتم نستراداموس رو میشناسم اما همچین چیزی رو الان از شما میشنوم...خیلی هول برش داشته بود.منم گفتم بابا این حرفادروغه.شما هم شنیدین؟واقعیه خبر؟
وای باز برنجم آش و لاش شد
-
آره راستی این روزا شایعه پایان دنیا در روز اول دی ماه خیلی داغه
برای سرگرمی هم که شده بد نیست یه کم بهش فکر کنیم
راستی اگه مطمئن بودید که جمعه همین هفته دنیا تمام می شه تو این 2-3 روز باقی مانده چکار می کردید؟
-
پس شماهام شنیدین!!!!
وای من یه عالمه نماز قضایی دارم :302:
خیلی ها هم هستن که دلشون رو شکوندم :302:
ای وای الان 4 ماهه که مامانم و خواهر برادرهامو و کلا فک و فامیل رو ندیدیم
:311: :311:
-
دنیا تموم شد و من ازدواج نکردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دنیا تموم شد و من ازدواج نکردم.
:311::311::311::311:
واااااااااای مردم از خنده با این حرفت فرهنگـــــــــــــ
خیالت راحت؛ دنیا منتظر می مونه تا تو زن بگیری... من نگهش داشتم تو برو همسر اختیار کن
....
دقت کردین چقدر تعداد پررنگا زیاد شده؟ گمونم همه می خوان دم آخری پررنگ بودن رو تجربه کنن:311::311:
-
حتی اگر دنیا به آخر نرسه ولی دنیای من تو همدردی داره تموم می شه،پولم ندارم ادامه دارش کنم.
-
توجه توجه
این دم آخر زمانی که قراره اتفاق بیوفته
آهاااااای اونایی که از من پول گرفتید بیارید سریع بدهیتون رو بدید که من حلال نکنم
نمیرید بهشت :311::311:
آخ چقدر این بچه ها دلمو شکستید . بیاید دل منو بدست بیارید
حلال نمیکنم مستقیم جهنم میریدا :311::311:
ای خدا از دست این شایعات .مگه بنده ای که خدا خلقش کرده میتواند در کاره خدا دخالت
کند . اون یارو اسمش چیه نستراداموس اصلا کی هست .یه انسان که مانند همه انسانها
ما مسلمانیم هرچه در قران اومده را باید قبول کنیم .نه چرندیاتی که از روی دشمنی میگویند .
-
روز 21دسامبر که دنیا ایستاد
آقای رضا صادقی میتونن پیاده بشن
ما دوباره حرکت میکنیم
-
این نستراداموس رو باید سپرد به همون مهران مدیری که ازش داموس قهوه تلخ رو بسازه .:227:
وای نگین توروخدا من تازه اولین شب یلدای متاهلیم بود کلی آرزو داشتم حالا باید غصه بخورم که آخریشه .http://hamyary.ir/images/sheklak64/13.png
پدر بزرگ اینجانب بدهکاریامو برای شما وصیت می کنم . فکر کنم هرچی از طلب کاراتون گرفتین باید بدهکاری های من رو صاف کنید .:311: (شوخی بود وگرنه من کجا بدهکاری کجا)
آخ فرهنگ خان دیدی آخر ناکام موندی از این دنیا . اشکال نداره تو اون دنیا حوری های بهشتی منتظرتون هستن .http://hamyary.ir/images/sheklak64/4.png
بابا چقدر گفتم واسه این فرهنگ آستین بالا بزنین انقدر دست دست کردین تا دستی دستی دنیا تموم شد و عذب موند .http://hamyary.ir/images/sheklak_taz...713_smile3.gif
تو این گرانی مردن هم کلی خرج داره بابا از پسش برنمیایم هم شب یلدا بگیریم هم ختم .http://hamyary.ir/images/sheklak64/20.png
.
-
یادش بخیر شب یلدای پارسال... اولین شب یلدای متاهلیـــــــــــم...
حالا امسال اولین شب جداییم...
-
ای جاااااااااان،گل کاغذی جون نبینم از این حرفا بزنی هاااااااااا:46:
ببین مجردی چقد خوبه اصلا یادم نمیاد شب یلدای قبلی کیا بودن کیا باهام نبودن
ولی هیچکدوم شبای یلدای خوابگاه نمیشه:43:
-
وای باران چقدر این آقاهه با نمک بود:311::311:
هر چند ربطی به ماجرا نداشت آخه فرهنگ 27 اگه با این آقاهه بره خواستگاری قطعا رد میشه اینم شد همراه چشمکم که میزنه
فی قلوبهم مرض هستش
خب بسته غیبت!!!!!!!!!!!!!!!!! دنیا که تمام شد خدا منو به خاطر غیبت پشت سر این آقاهه تنبیه میکنه
گل کاغذی متاهل بودن مهم نیست یک همراه خوب داشتن مهمه بعضی وقتا مجرد بودن خیلی بهتر از متاهلی هست
ما که شب یلدا مثل بقیه شبها خواب رو بر بیداری ترجیح میدیم آخه یک ثانیه بیشتر از بقیه شباست و خستگی آدم کامل درمیاد:311::311::311::311:
-
gole kaghazi جاااان
مجردی رو عشق است بابا
مثلا دوران متاهلی چه گلی به سرمون زدن که حالا داری حسرتشو میخوری؟؟
اون دوران خداخدا میکردیم زودتر دوباره به دوران شیرین مجردی برگردیم و الانم که موفقیم
من که ترجیح میدم تنها باشم تا اینکه یکی کنارم باشه که فقط اعصابمو بریزه بهم
تازه میتونی با خانواده و فامیل و دوستان اوقات بسیاااااااااااااااااااااا ر لذت بخشی رو داشته باشی
-
من حســـــرت متاهلیم رو نمی خورم... حتی حسرت عمری که از دست رفت رو هم نمی خورم...
کاش منم می تونستم تو یه تاپیک توضیح بدم چرا جدا شدم!!! تا به حال ندیدم کسی به دلیل من درخواست طلاق بده...
اون زندگی باید تموم می شد ولی...
-
[color=#4682B4]گل کاغذی عزیز من کنجکاویم گل کرده....چرا نمی تونی بگی؟؟؟؟
من کنجکاویم گل کرده....چیکار کنم؟؟
-
-
ای واااای من تازه از دو روز دیگه می خوام برم سر کـــار... تو رو خدا اینهمه ذوق و شوق منو با این حرفا کور نکنین http://www.freesmile.ir/smiles/263519_shakinghead.gif
-
من فهمیدم جریان چیه.هر غروبی نوید طلوعی دیگر می ده.این دنیای تحریم و جنگ و ترور تموم می شه،به جاش دنیای
صلح و آرامش آغاز می شه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
من فهمیدم جریان چیه.هر غروبی نوید طلوعی دیگر می ده.این دنیای تحریم و جنگ و ترور تموم می شه،به جاش دنیای
صلح و آرامش آغاز می شه.
اگه این طور بشه که عالی می شه.http://www.postsmile.net/img/19/1951.gif
داشتم درباره این شایعه فکر می کردم می دونم یه دروغه اما یه لحظه فکر کنید راسته چه حالی بهتون دست می ده؟
من خوشحال می شمhttp://www.postsmile.net/img/20/2034.gif
واقعا شب یلدا بلند ترین شب سال در طول تاریخ می شه
فرداش جمعه ست http://www.postsmile.net/img/19/1967.gifتا شب می خوابیم
و اعتقادی که ما مسلمان ها در باره ظهور منجی در روز جمعه داریم
و نزدیک شدن به سال جدید میلادی
تغییراتی که در آب و هوا و شکاف زمین در کشور های مختلف شاهد هستیم
احساس می کنم اگه چنین افاقی هم بیفته نباید زیاد تعجب کرد!
قسمت هایی از یه مقاله رو اینجا می زارم : (برای من جالب بود گفتم شاید برا شما هم جالب باشه)
این نظریه عجیب میگوید در سال 2012 خورشید و زمین و مرکز کهکشان راهشیری، یا همان ابر قطور کیهانی میانی کهکشان با یکدیگر همتراز میشوند و آسیبهایی به زمین وارد خواهد آمد و زمین برای سه روز در تاریکی مطلق فرو خواهد رفت.
ناسا پیش بینی کرده است که در 23-25 دسامبر 2012 (سوم تا پنجم دی 91) و در زمان تراز کائنات زمین به مدت 3 روز در تاریکی کامل به سر خواهد برد. دانشمندان آمریکایی تغییرات کائنات، خاموشی در کل کره زمین به مدت 3 روز از تاریخ 23 دسامبر 2012 پیشبینی کردهاند. این پایان جهان نیست، این هم ترازی جهان، جایی که خورشید و زمین برای اولین بار هم تراز می شوند.زمین از وضعیت کنونی که بعد سوم است به بعد صفر تغییر کرده و سپس به بعد چهارم تغییر میکند.
در این گذار جهان با تغییر بزرگی روبرو میشود و ما یک جهان جدیدی را خواهیم دید.
به منظور اثبات حقیقت در این مقاله لینکی از وب سایت ناسا قرار داده شده.
حقیقت نهفته در پس این نظریه:
به دور از آلودگیهای نوری شهرها، مسیری درخشان به نام کهکشان راهشیری در آسمان شب قابل مشاهده است. این مسیر طاقی مانند درخشان از نور میلیونها ستارهای شکل گرفته که انسان قادر نیست هریک از آنها را به تنهایی مشاهده کند زیرا این ستارهها بر روی صفحه میانی کهکشان منطبق شدهاند. از دیگر پدیدههایی که مرکز کهکشان را اشغال کرده، ابرهای قطور گازی هستند که چشم انسان قادر به دیدن آنها نیست و تنها به شکل تودههایی تاریک که نور کهکشان را مسدود میسازند،قابل مشاهده هستند.
بزرگترین توده این ابرها از صورت فلکی ماکیان تا صورت فلکی قوس گسترده شده و معمولا با نام شکاف بزرگ (Great Rift) یا شکاف تاریک (Dark Rift) شناخته میشود.از دیگر عناصر قابل توجه و نادیده کهکشان راه شیری در صورت فلکی قوس قرار داشته و سیاهچاله مرکزی کهکشان است. مرکز کهکشان در فاصله 28 هزار سال نوری از زمین قرار داشته و میزبان سیاهچالهای است که جرم آن چهارمیلیون برابر خورشید است.
شایعات همترازی زمین در سال 2012، این دو پدیده نجومی را با موقعیت خورشید در مرکز کهکشانی در تاریخ 21 دسامبر 2012، همزمان با انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی، به یکدیگر ربط داده و پدیدهای جدید را خلق کرده که در علم نجوم و ستارهشناسی هیچ مفهومی ندارد.
همزمان با حرکت زمین به دور خورشید،خورشید نیز نسبت به ستارههای پسزمینه در حرکت است و از این رو است که صورتهای فلکی قابل مشاهده به آرامی و متناسب با تغییر فصول، تغییر میکنند. در 21 دسامبر 2012، خورشید در موقعیت 6.6 درجه شمال مرکز کهکشانی قرار خواهد گرفت، این فاصلهایاست که به نظر میآید به اندازه ابعاد 13 ماه کامل باشد. بر این اساس گفته میشود این رویداد نجومی و ورود خورشید به درون شکاف تاریک به نوعی پیشگویی یک فاجعه به شمار رفته و یا این تصور غلط را به وجود میآورد که خورشید و زمین با سیاهچالهای که در مرکز کهکشان قرار گرفته همتراز شده و به همین خاطر کشش گرانشی سهمگینی بر روی زمین وارد خواهد آمد و یا دیگر رویدادهای عجیب و غریب، نظیر تاریکی سه روزه زمین رخ خواهد داد.
اولین مدرک علیه این نظریه این است که انقلاب زمستانی یا تابستانی به خودی خود با هیچ یک از حرکات ستارهها و یا هیچ جرم دیگری در جهان در ارتباط نیست، این رویداد تنها نشانگر دور و نزدیک شدن خورشید به قطبهای زمین است. دوم اینکه زمین در محدوده تاثیرات شدید گرانشی سیاهچاله مرکزی کهکشان قرار ندارد زیرا تاثیرات گرانشی با دورتر شدن از سیاهچاله کاهش پیدا میکنند.
زمین 149 میلیون و 668 هزار و 992 کیلومتر از خورشید فاصله دارد، و فاصله خورشید از سیاهچاله کهکشان راه شیری 165 کوادریلیون مایل (265541760000000000 کیلومتر) است. خورشید و ماه غالبترین نیروهای گرانشی بر روی زمین به شمار میروند. طی یک سال فاصله زمین تا سیاهچاله کهکشان به اندازه یک در 900 میلیون تغییر پیدا میکند و این فاصله به اندازهای نیست که بتواند در کشش گرانشی سیاهچاله بر روی زمین تغییر قابل توجهی ایجاد کند، به علاوه نزدیکترین موقعیت زمین به مرکز کهکشان در انقلاب تابستانی است، نه زمستانی.
آخرین مورد این است که خورشید در 21 دسامبر هرسال وارد بخشی از آسمان میشود که در تصرف شکاف تاریک قرار دارد. بنابراین امسال ورود خورشید به این محدوده از جهان همان تاثیرات مخرب و هراسناکی را در پی خواهد داشت که سال گذشته شاهد آن بودید! در واقع هیچپدیده غیر عادی که با وقوع همترازی زمین و خورشید و صفحه میانی کهکشان در ارتباط باشد در روزهای 21 تا 23 دسامبر رخ نخواهد داد، و اگر فاجعهای طبیعی نیز در این روزها رخ دهد، ارتباطی با موقعیت خورشید و زمین ندارد.
منبع: همشهری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
سلام بچه ها
همگی خوبید ؟
چه خبر من که قبلا اومدم فقط یه دالی کردم و رفتم بعدش هم کلی سرم شلوغ شد و همه چی یهویی باهم قاطی پاطی شد و منم یهویی سرم گیج رفت و سر از بیمارستان دراوردم ...
ولی یه چیز بامزه نمی دونم چرا وقتی بهوش اومده بودم از شوهرم پرسیده بودم که چه خبر از تالار ؟:311:
یه مدت رفته بودم ترک اما انگاری بدتر شدم و حسابی از دست رفتم و حتی توی هذیانهامم از تالار خبر می گیرم
ولی خوب الان خوبم یعنی پیگیر دوا و درمانم ...دعا کنید زودتر حالم خوب بشه انگاری خیلی ضعیف شدم ..
ای ی ی ول ل ل:311::311::311::311:
به این میگن یه اعتیاد درست و حسابی به همدردی .:227:
ببین چه می کنه این همدردی تا عمق روح وجان مردم نفوذ میکنه . به روح اعتقاد دارید دیگه !!!!:58:
حالا بگید ما اعتیاد داریم یا چشمک خانم ؟:33:
.آخر دنیا هم که بشه تا دم مرگ ، اسم همدردی از زبونمون نمیافته .:316:
ای اهل همدردی بدانید و آگاه باشید که همدردی تا دم مرگ با شماست .:305:
.
-
یکـــــــــــــی بیاد به این خورشـــید http://www.freesmile.ir/smiles/45219_sun.gif حالی کنه زمستون اومده.... دیگه باید کم رنگ بشه ...
ماشالله از صبح علی الطلوع پرشور و حرارت تر از قبل در آسمان شهر ما حاضر شده!!! مُردیم از بس حموم آفتاب گرفتیم http://www.freesmile.ir/smiles/592119_sunburn.gif
-
توشهر ما خورشید اصلا پیدا نیست!!فکر کنم این پدیده ی تاریکی جهان فقط اینجا اتفاق افتاده !هوا یه جوریه آدم دلش نمیخواد از خواب بیدار شه:310:
گل مقوایی به خورشید سلام برسون بگو این طرف ها هم یه سر بزنه
راستی دقت کردین چه قد جای راحیل خالیه؟؟؟!!!:302:
-
بی زحمت بگو به مازندران هم سر بزنه
دلمون براش تنگ شده!
-
اینجا در تاریکی مطلق به سر می بره،حتی نورهای مصنوعی م هیچ اثری ندارن.چراغ ماشینا عین صفحه سفید فقط دیده می شن
ولی هیچ چبر در اطرافشون دیده نمی شه،این قضیه در مورد تمام نورهای مصنوعی صدق می کنه.مردم مدام بهم دیگه
می خورن.همه چیز در تاریکی رفته.دکمه های کیبورد م ذهنی می زنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اینجا در تاریکی مطلق به سر می بره،حتی نورهای مصنوعی م هیچ اثری ندارن.چراغ ماشینا عین صفحه سفید فقط دیده می شن
ولی هیچ چبر در اطرافشون دیده نمی شه،این قضیه در مورد تمام نورهای مصنوعی صدق می کنه.مردم مدام بهم دیگه
می خورن.همه چیز در تاریکی رفته.دکمه های کیبورد م ذهنی می زنم.
تاریکی مطلق به مازندران هم رسید تازه اینجا کلا برق قطع شدهhttp://www.postsmile.net/img/19/1968.gif و ما نور مصنوعی هم نداریم http://www.postsmile.net/img/20/2024.gif
-
من جدیدا هر جا پست میذارم تایپیک حذف میشه
خب قبلش هماهنگ کنید!!چرا آدمو ضایع میکنید!!
راستی راحیل خوشم میاد از رو نمیری هر چی میگم بازم شارژ نمیکنی فقط میای تشکر میزنی و میری!!حداقل بیا تو تایپیک های این و اون تو تالار 4 خط بنویس دلمون گرفت
پدربزرگ هم نیست چندتا پست بذاره یه کم به غلط املایی هاش بخندیم شاد شیم:311::311:
-
چطوره این نقشه ی جغرافیایی رو از وسط یه تا بزنیم... اون وقت شمال و جنوب میوفته رو هم... هم شما از این دلتنگی برا خورشید در میاین هم ما یکــــم ابر تو اسمون می بینیم!!! http://www.freesmile.ir/smiles/11341...zlnx2lrhke.gif
baby ... دقت کردی برا اوردن هدیه تولدم چقد گفتی راه دوره و بهوونه اوردی؟؟؟؟ چطـــــــــــــور برا خرید کردن سریع خودتو رسوندی بندر؟ ها؟
-
فک میکنی 5 ساعت تو بندر موندم برا چی ؟؟!! قیمتا که خیلی بیشتر از قشم بود.
1000 تا گل کاغذی دستم گرفته بودم ، هی تو این مراکز خرید دنبالت می گشتم ،
تو گل کاغذیی ؟ نه !
پس حتما تو گل کاغذیی؟! نه خیر!
گل کاغذی همدردی رو میگم ! برو بابا حالت خوبه؟!
خوبه ما گفتیم جونوبیا مهمون نوازن ها، نشستی تو خونه ات نه آدرسی میدی نه راه تماسی (شوخی کردما نیازی نیست :311:) ، بعد میگی بیا ، تازه همین که فهمیدم ایرانی خودش خیلیه ، وگرنه ممکن بود با این نشونیا بندر آنتورپ تو بلژیک رو می گفتی ، هم با "ب" شروع میشه هم انواع ترشی از ليته و مخلوط تا بندری رو داره.:227:
خلاصه ما کادوی تولدت رو آوردیم ، گشت و گذار به طفیل این بود ، اما از گل کاغذی همدردی خبری نبود که نبود.:311:
-
قابل توجــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه :324: همه ی دوستانی که می خوان بیان بندر و قشم و خلاصه این ورا خرید کنن!!!
عزیزان دل هر چیزی جایی داره.... مثه baby پا نشید برین سیتی سنتر بعد بیاین جاار بزنین که آی قیمتا بالاست و فلان و بهمان!!!
من خودم که اینجا زندگی می کنم جرأت نمی کنم برم اون جا... تو چه چوری رفتی آخه؟؟؟:311: بهم خبر بدین بازار بهتون معرفی کنــــم باقلوا... راه ساحل بهتون نشون بدم بکر ....!!!! http://www.freesmile.ir/smiles/617819_loveboat.gif
خلاصه ما جنوبیا مرامون اینه دیگه... اینجوری زیر آبی برین سرنوشتتون می شه مثه baby که با جیب خالی و دست پر و عیال راضی بر می گردین خونه:311::311:
یعنی اگه نگفتی بودی شوخی کردی من الان آدرس و شماره تلفن رو دقیق همین جا برات میذاشتم:311:
-
دوستان حالا که حرف مرامو این حرفا شد هی جنوبی جنوبی کردید (قابل توجه گلی خانوم)
منم از مرام شرقیا میگم
هر کی خواست بره قشم بیاد پیش خودم بهترین هتل و با کمترین نرخ واسش ok میکنم ما هم بله دستی در پرواز و جهانگردی و تور و این حرفا داریم :310:
اینم از مرام ما شرقی ها:311::311::311:
-
اول شعار این قسمت رو بگم تا تبدیل به جنگ قومی قبیله ای نشده :311:
همه جای ایران سرای من است http://www.freesmile.ir/smiles/324619_iran.gif
آخه فائزه من اگه بخواااام برم قشم که با پنج تومن راحت در عرض بیست دقیقه خودمو می رسونم قشم !!!!
قربون دستت حالا که اینهمه مرام داری نمی شه ترتیب یه سفر به مشهد ... همون طرفای خودتون رو بدی؟؟؟
-
چه خبره اینجا کی کجا میره کی داره میاد .
منم هستما فکر نکنید پیره مردم میتونید بپیچونیدم عمراااااااااا
:302::302:
طرانه دلط برای بابا بزرگ تنگ شده اومدم. خوشحال باش :227:
خوب بصه زیاد ظوغ نکن :311:
فائزه طور مصافرتی داری یا تور ماهی گیری منم قلاب ماهی گیری لنسر دارم.
-
سوالای رایج همه خونه ها:
این تلویزیون بی صاحاب واسه کی روشنه؟!
چی از جون این یخچال بدبخت می خوای؟!
کی دمپایی دستشویی رو خیس کرده؟
این موقع شب با کی حرف می زنی؟
چشمات در نیومد پای این کامپیوتر کوفتی؟
حتی اگر از دوران مهدکودک چشماتون ضعیف باشه، از نظر پدر و مادرتون این کامپیوتر صاحاب مرده باعثشه!
روش های رفتن به خارج: 1- اتوبوس 2- قطار 3- هواپیما 4- فتوشاپ
نقش شاگرد مغازه در فیلم های ایرانی:
+هی پسر بپر برو سر کوچه دو کیلو شیرینی بخر بیار
-چشم اوستاااا
یکی از فامیلامون (دختر) یک سال مالزی بود، بعد دو سال رفت کانادا. تنهام زندگی میکنه.
واسه تعطیلات برگشته ایران، خواست بره کیش با دوستش، باباش اجازه نداد!
گفت نمی ذارم تنها بری مسافرت!
یک ضرب المثل کره ای هست که میگه: چینی اگر عقل داشت، ژاپنی میشد!
تلویزیون داره میگه :
جوونا باید مسیر زندگیشونو مشخص کنن تا موفق بشن ...
یهو مامانم برگشته میگه :
مسیرشون مشخصه دیگه ...
اینترنت ..آشپزخونه...
اینترنت...دستشویی...
اینترنت...تخت خواب ...!!!
از آزادی سوار تاکسی شدم تا صادقیه میگم چقدر شد
میگه 400تومن
میگم همش دو قدم راهه 400تومن!!
میگه اینطوری قدم برداری شلوارت پاره میشه
پیر شدم آخرشم نفهمیدم کاربرد مداد سفید تو جعبه مداد رنگی چی بوده ؟؟
تو این زندگی نصف عمرمون به فکر کردن راجبه یکی دیگه گذشت نصف دیگشم
برای پیداکردن سر چسب نواری ....
دیدم تالار پرشده از موضوعات خفن!!!
گفتم یکم شاد باشید
یاحق
-
نادیا امضات خیلی باحاله کلی خندیدم
تو آشپزخونه که کسی نیومد ناهار پیشنهاد بده مجبور شدم دوباره غذای سرآشپز یعنی استانبولی درست کردم
پدر بزرگ چرا میای یه پست میذاری و میری؟اخلاقای راحیل به شما هم (سرایت؟صرایت؟)کرده فقط چهار تا تشکر میزنی و میری!تازه داشتم ظوق می کردم!حیفه استعدادتون تو دیکته نیست بیاین اینجا بنویسید ما یه کم شاد شیم دیگه
من موضوع پیشنهاد میدم درموردش بحث کنید: مثلا سبک شعر نازنین چیه؟چرا نازنین تا الان مجموعه اشعارش چاپ نشده؟چرا نازنین نمیاد اشعارشو بنویسه هم استعدادشو شکوفا کنم هم مارو شاد کنه؟:311::311:
اینم اوج استعداد من برای خنده تون:
یک روز از یک زوج خوشبخت سوال میکنن
دلیل موفقیت شما در چیست ؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمیکنید؟
آقاهه پاسخ داد: من و خانمم از روز اول حد و حدود خودمان را مشخص کردیم :43:
قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا در مورد مسائل کلی نظر بده
همه گفتند: آفرین! زندهباد ! تو آبروی همهی مردها را خریدهای ! ما بهت افتخار میکنیم.
حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چیه ؟
آقاهه گفت: مسائل بیاهمیتی مثل این که ما با کی رفت و آمد کنیم، چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشینمان چه باشد، چی بخوریم، چی بپوشیم و ...
گفتن: پس اون مسائل کلی و مهم که تو در موردش نظر میدی، چیه ؟
آقاهه گفت: من در مورد مسائل بحران خاور میانه، نوسانات دلار، قیمت نفت و اوضاع جاری مملکت نظر میدهم.:311:
-
اندر امضائ پربار نادیا-7777
--------------------------------------------------------------------------------
{بعد از سالها جستجو و نیافتن نیمه ی گم شده به این نتیجه رسیدیم که
خدا ما را كامل خلق كرده، نیمه میمه نداریم ... }
آورده اند:
- همه نیمه گمشده و مکمل شونو پیدا کردن ،ما هنوزمتمم مون روهم ندیدیم!
به 30 درجه هم راضی شدیم دیگه!
اونم نبود؟ یه 10 درجه ... !؟