نمی دونم چشم منه یا مال سایته.توی یک جمله مال پستا بعضی کلمات مات و درشت تر هستن.
مثل این پست نسترن:زیرش خط کشیدم.
من می خواستم انجمن آزاد 1ماهه ثبت نام کنم،رفتم قسمت حق اشتراک و 10000 تومان
واریز کردم اما بعد اداخل صفحه ای که باز شده بود نوشته بود:
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم چشم منه یا مال سایته.توی یک جمله مال پستا بعضی کلمات مات و درشت تر هستن.
مثل این پست نسترن:زیرش خط کشیدم.
من می خواستم انجمن آزاد 1ماهه ثبت نام کنم،رفتم قسمت حق اشتراک و 10000 تومان
واریز کردم اما بعد اداخل صفحه ای که باز شده بود نوشته بود:
سلام
من عضو انجمن آزاد شدم و سوالم رو به طور خصوصي مطرح كردم ولي هنوز پاسخي دريافت نكردم. من ميتونم مطمئن شم تا قبل از اينكه شارژم تموم شه پاسخ را برام ارسال ميكنند؟
سلام
بله مطمئن باشید . عجله نکنید
خسته نباشيد
ببخشيد من يه چندتا سوال داشتم كه هرچي هم تاپيك هارو خوندم و حتي سرچ هم كردم به جوابش نرسيدم
1-من خيلي وقت پيش يه تاپيك ايجاد كردم كه قفل شد
ميخواستم ببينم الان كه عضو ازاد هستم چجوري ميتونم منتقلش كنم به انجمن ازاد؟
2- مدت پاسخگويي به مشاوره خصوصي چقدره؟
من يه سوالي پرسيدم ميخواستم ببينم كي جواب داده ميشه
ممنون ميشم پاسخ بديد يا لينك جايي كه توش جواب هست رو بديد برم بخونم
با سلام
1 - باید از طریق پیام خصوصی یا لینک تماس با ما ، لینک تاپیک را به مدیر همدردی اطلاع دهید تا جابجا کند. اعضاء انجمن آزاد به ازای هر ماه عضویت می توانند یک تاپیک خود را به انجمن خصوصی منتقل کنند.
2 - معمولا بر اساس نوبت بندی که صورت می گیرد پاسخ داده می شود. و در همان تاپیک به اطلاع کاربر رسانده می شود. (معمولا کمتر از یک هفته می باشد). گفتنی هست یک عضو انجمن آزاد به ازای هر ماه عضویت حداقل 2 پاسخ مشاوره ای می گیرد. و بر اساس ضرورت پاسخهای بیشتری دریافت می کند.
تاپیک مذهب تو انسانیت یا دین؟برای من نشون داده نمی شه.
باید عضو انجمن آزاد باشی منتقل شده .
سلام
من میخواستم بدونم چقدرازشارژم باقی مونده؟چطورمیشه فهمید؟
ممنون
سلام پاییزجان
اون بالا میری حق اشتراک رو میزنی یذره میایی پایین سمت چپ نوشته.
با سلام خدمت شما مدیر محترم سایت همدردی
چند پیشنهاد برای بهبود کیفیت انجمن داشتم که گفتم شاید مطرح کردنش خالی از لطف نباشه ..
موضوع اول اینکه همونطور که جنابعالی مستحضر هستید ، کلا ما انسانها فرقی نمیکنه چه 5 ساله باشیم چه 55 ساله ، از تشویق شدن و قدردانی جلوی جمع و هدیه گرفتن لذت میبریم… در این مدت که من در سایت شما عضو هستم یک دوبار دیدم که برخی از کاربران که از دید جنابعالی همسو با سایت فعالیت مفید داشته اند گهگاهی مورد تشویق قرار گرفته اند و مثلا مدتی به اونها شارژ انجمن تعلق گرفته ( من جمله خود من ) اما به نظر من اگر این حرکت قدردانی از کاربران بصورت منظم و سیستماتیک انجام بشه و نه بصورت پراکنده از چند نظر میتونه مفیدتر باشه.
بعنوان مثال در انتهای هر ماه کاربر برتر که مفیدترین فعالیت رو برای سایت داشته معرفی بشه و از سمت شما مثلا شارژ یک ماهه دریافت کنه ، در پایان هر فصل همینطور و یک شارژ سه ماهه به اون تعلق بگیره و در پایان سال هم بهترین کاربر سال معرفی و مورد قدردانی مثلا با شارژ یکساله رایگان قرار بگیره.
این کارهمونطور که گفتم چند حسن داره :
اول اینکه دوستانی هستند که هر وقت من به سایت رجوع میکنم میبینم در اکثر تاپیکها نظرات مفصل و جامعی برای مراجع قرار دادند ، خوب قطعا هیچ کدام از کاربران انتظار چیزی در قبال این وقت و انرژی که صرف میکنند ندارند ، اما در انتهای هر ماه اگر بابت این انرژی و زمانی که میگذارند مورد تقدیر قرار بگیرند ، قطعا هم مطمئن میشند که کار اونها در سایت داره از سمت مدیران رصد میشه و ارزیابی میشه و مورد تقدیر و قدردانی هست و هم اینکه یک انگیزه و روحیه میگیرند بابت ادامه حرکتی که داشتند.
حسن بعد اینکه وقتی کسی از سمت جنابعالی انتخاب میشه ، این یعنی نظرات و مشاوره هاش همسو با نظرات شما و در نتیجه مورد تایید هست ، خوب این هم یک اثر خوب برای اون فرد چه بلحاظ اثر گذاری در سایت و چه در زندگی شخصیش داره که میدونه در مسیر صحیحی بلحاظ دانش در حوزه ارتباطات انسانی قرار داره که مثلا چندین مشاور تحصیلکرده در این سایت مهر تایید بر فعالیت اون زدند. و این قطعا باعث افزایش اعتماد به نفس و افزایش راندمان اون کاربر در سایت و در زندگی شخصی وی خواهد شد.
و مورد بعد اینکه مثلا زمانی که کاربری در اخر ماه بعنوان کاربر برتر ماه انتخاب شد علاوه بر معرفی در سایت و مثلا اهدا شارژ یکماهه به اون ، میتونید زیر نام کاربریش عنوانی مثل " مشاور افتخاری ماه " یا مثلا " مشاور برگزیده فصل تابستان " اضافه بشه ، تا زمانی که مثلا در ماه بعد میخواد به مراجع جدیدی راهنمایی بده ، وقتی مراجع این عنوان رو زیر نام اون کاربر میبینه ، یک حس اطمینان از راهنمایی که داره دریافت میکنه بهش دست بده که داره راهنمایی نسبتا تخصصی و مورد تاییدی میگیره .
و البته اینکه وقتی اینطور به کاربران برتر سایت پر و بال بدید و بصورت مستمر مورد ارزشیابی قرار بگیرند میتونید کم کم مدیران جدید افتخاری برای سایت تربیت کنید و به این شکل کیفیت سایت رو هم ارتقا بدید.
اما اگر تصمیم به اجرای این طرح گرفتید به نظر من مکانیزم انتخاب کاربر برتر ماه رو به این شکل قرار بدید که شما انتخاب کننده اون فرد نباشید ، بلکه شما در پایان هر ماه صرفا مثلا 4-5 نامزد برای اینکار معرفی کنید و در پایان ماه از طریق نظر سنجی اجازه بدید سایر کاربران به بهترین کاربر ، رای بدهند . چون اگر شخصا بخواهید کاربر برتر رو انتخاب کنید ، ممکنه بعضی کاربران احساس کنند در حقشون اجحاف شده یا مثلا فعالیتشون دیده نشده و مواردی از این دست و بیشتر باعث دلسردی اونها بشه.
اما پیشنهاد دوم که قبلا هم در یک تاپیک دیگه که از بردن اسم اون تاپیک شرم دارم :biggrin:مطرح کرده بودم اینجا مجدد قرار میدم:
و پیشنهاد سوم هم که قبلا مطرح کرده بودم..نقل قول:
وقتی داخل انجمن میشیم بالا سمت چپ سایت یک مستطیل ابی هایلایت هست که وقتی میریم روی اون نوشته که مثلا 2 پیام خصوصی داریم و 5 لایک ... به نظر من به این دو گزینه یک گزینه دیگه هم اضافه کنید تحت عنوان اینکه مثلا از 4 پست ما نقل و قول گرفته شده و وقتی بریم روی اون شماره ، ما رو به صفحه ای هدایت کنه که اونجا پستهای نقل و قول گرفته شده ما رو نمایش بده ، حسن این کار این هست که مثلا من الان از پست شما نقل و قول گرفتم ، و ممکنه شما تا دو هفته دیگه نتونید به سایت سر بزنید ، و اگر اونموقع تشریف بیارید سایت بعید هست دیگه یادتون باشه زمانی اینجا پستی زدید که بعد بخواید به پستهای نقل و قول گرفته شده از پست خودتون سرکشی کنید ، ولی اگر زمان لوگین شدن به شما یاداوری بشه ، میتونید به نقل قولهای پستتون مراجعه کنید
که البته از اتاق فرمان اشاره میکنن ظاهرا این مورد عملی شده :biggrin:و از شما تشکر میکنمنقل قول:
به نظر من یک دلیل مهم برای اینکه گاها دوستان مثل من صحبتهای متفرقه در این تاپیک میکنند که ارتباطی با محتوای تاپیک نداره ، این هست که چون ظاهرا تاپیکهایی با موضوعاتی مثل " گفتگوی ازاد یا صحبتهای متفرقه یا عناوین مشابه " وجود نداره که مثل این تاپیک در صفحه اول انجمن در لیست "اخرین ارسالها" قرار بگیره ، مثلا من یک دوبار تاپیکی با موضوع " هرچه میخواهد دل تنگت بگو " به چشمم خورده ، ولی اینکه ایا در لیست اخرین ارسالها هست یا خیر به نظر من مهم هست که ازش استقبال بشه ، و چون ظاهرا همین تاپیک حال و احوال بیشترین قرابت رو به تاپیکهای گفتگوی ازاد داره ، که در لیست اخرین ارسالها هم هست ، بعضی اوقات به موضوعات حاشیه ای کشیده میشه برای همین به نظر من غیر از این تاپیک چند تاپیک دیگه رو با موضوعات و گفتگوهای ازاد برای نوشتن کاربران در لیست ارسالهای اخر اضافه کنید تا ان شالله این مشکل مرتفع بشه.
ببخشید اگر مثل همیشه پستم چند متر از طول تاپیک رو اشغال کرد :biggrin:، اگه هرجاش مربوط به تاپیک دیگه ای میشه به صلاحدید خودتون به تاپیک مربوطه منتقل کنید :biggrin:
با تشکر از جنابعالی.
با سلام و احترام
ضمن تشکر از پیشنهادات ارزنده شما، جهت اجرایی کردن آنها پیگیری خواهد شد.
من با این خصوصی کردن تاپیک ها یا همون حذفشون مشکل دارم.خیلی از تاپیک ها
جنبه مشاوره و آموزش دارن وقتی حذف می شن،افرادی که مشکل مشابه دارن و
می تونستن با خوندن اون تاپیک راهنمایی بشن،بی بهره می مونن.اگر شرایطی
برای حذف وجود داشته باشه بهتره.
درود یه 10 روزی میشه صفحه اول برای من باز میشه بدون مشکل ولی صفحات داخلی اصلا باز نمیشه !!!
البته اکثرا اینجوری میشه برام
فرهنگ اینو تو می گی که نوشته هات معمولا دو سه خطیه. ولی ادم وقتی حالش بده یه چیزی می نویسه بعدا پشیمون میشه. به نظر من خیلی هم خوبه که میشه تاپیکارو خصوصی کرد. اما می شه پستای آموزنده رو اورد تو عمومی گذاشت.
خاله قزی یه براوزر دیگه رو امتحان کن. بعضی وقتا جدیدا واسه منم فایرفاکس اینطوری میشه.
- - - Updated - - -
اگه میشد بعضی پستا رو حذف کرد بعضیا رو ویرایش (که چیزایی که ادم نوشته پشیمون شده) بهترم بود.
سلاممرسی از دوستان بابت طرح این مشکل.منم حدود۲هفتهست با تالار مشکل دارم!!نوشته های بالا از چپ به راست منتقل شده،تیتر تاپیکها رو میبینم ولی وقتی داخل میشم متنی وجود نداره و باید از حالتای دیگه تالاراستفاده کنم ک در هیچ یک امکان ارسال پست ندارم، چون کادرش نیست ولی تمام شکلکها یکجا نمایش داده میشه.با فایرفاکس هم سرعت اینقدر پایین هست که اصلا موضوعی باز نمیشه!!لطفا یکی راهنمایی کنه.الانم دارم با مبایل پست میزارم.ممنون از پیگیریتون.
- - - Updated - - -
سلاممرسی از دوستان بابت طرح این مشکل.منم حدود۲هفتهست با تالار مشکل دارم!!نوشته های بالا از چپ به راست منتقل شده،تیتر تاپیکها رو میبینم ولی وقتی داخل میشم متنی وجود نداره و باید از حالتای دیگه تالاراستفاده کنم ک در هیچ یک امکان ارسال پست ندارم، چون کادرش نیست ولی تمام شکلکها یکجا نمایش داده میشه.با فایرفاکس هم سرعت اینقدر پایین هست که اصلا موضوعی باز نمیشه!!لطفا یکی راهنمایی کنه.الانم دارم با مبایل پست میزارم.ممنون از پیگیریتون.
- - - Updated - - -
یه browser دیگه رو امتحان کنید. با فایرفاکس اینطوریه.
من با چروم میام.همه چی سرجاشه.
براوزر نه،مرورگر.
سلام من هم مشکل دارم با فایر فاکس که می یام صفحات داخلی تالار به سختی باز می شه و قفل می شن.
google Chrome رو امتحان نکردم اینروزا. فرهنگ می گه خوبه. اما جا می گیره تو کامپیوتر
اما با اینترنت اکسپلورر راحت صفحه ها باز میشن اما نمیشه sign in شد بیشتر وقتا
فابرفاکس هم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بد
اپرا خوبه سریعه ولی ویرایشاش بعضی وقتا توش کار نمی کنه یا حتی فاصله هایی که بین پاراگرافا می دم بعضی وقتا تو ارسال از بین میره
مرسی از مینوش عزیز بابت راهنمایی.من تمام مشکلات پست قبل رو با اکسپلورر دارم!بعد از فایرفاکس استفاده کردم ک بعد از مدتی به شدت سرعت باز کردن پایین اومد طوری که اصلا تاپیکی باز نمیشد.حالا در اولین فرصت بقیه مرورگرها رو امتحان میکنم.بازم ممنون از پاسخگویی دوستان
مرور گر:
chrome
منم از چروم استفاده میکنم ولی ساین این نمیشه یا اینکه اسمم تو کاربرای حاضر میاد درحالی که نیستم
نمیدونم این مشکلم از مرورگره یانه.
البته باگوشی اینطور میشه وگرنه با لپتاپ همون فایرفاکس بهتره.
دوستان
احتمالا باید نرم افزاراتون رو آپدیت کنید . من نه با گوگل کروم (Google Chrome 36.0.1985.125)نه با اینترنت اکسپلورر(IE11) مشکلی ندارم .
گوگل کروم : https://www.google.com/intl/en/chrome/browser
اینترنت اکسپلورر: Download Internet Explorer 11 (Offline installer) - Internet Explorer
احتمالا وب سرورشون(Apache server) ورژنش جدید شده و مرورگرای قدیمی تر به مشکل برخوردند.
دوستانی که با مرورگر ها مشکل دارند این موارد را انجام داده و سپس نتیجه را اعلام کنند
ابتدا تمام cookie ها و history های مرورگر خود نسبت به دامنه سایت یعنی hamdardi.net را دلیت کنید
سپس اقدام به وارد شدن به سایت کرده
درصورتی که با وارد شدن به سایت مشکل داشته و صفحه ها بهم ریخته میباشد از طریق دکمه prntscr کیبورد از صفحه تصویر تهیه کرده و از طریق ایمیل زیر برایم ارسال کنید
vbsaz.ir@gmail.com
در پایان اگر مشکل داشتید از طریق لینک زیر وارد سایت شده و تست کرده و نتیجه را اعلام کنید
http://www.hamdardi.net/forum.php?styleid=1
سلام
همیشه کروم استفاده می کردم. تا امروز مشکلی نبود.
Version 36.0.1985.125 m
و استایل blueDemon
امروز نمی تونم با نام کارربریم وارد بشم
کارهایی که گفتید انجام دادم.
بعد از وارد کردن نام کاربری و مشاهده این صفحه
http://www.hamdardi.net/imgup/4941153de4db99c25a.png
مجددا برمی گردم به صفحه ای که باید نام کاربری و پس ورد زد.
اکسپلورر فعلا مشکلی ندارم.
شیدا دارم موهامو از دستت می کنم.:161:حاضر نشدی بعد از ورود رو انجمن کلیک کنی؟
دیدی برگشتی به صفحه قبل فکر کردی ایراد داره؟:102:به خودت نگفتی اگر وارد نشدم پس چرا
پیام خوش آمد داده؟:322:
در چنین مواقعی روی انجمن کلیک کنید.
فرهنگ بیخودی موهاتو نکش منم همون مشکل شیدا رو دارم بعد خوش امدگویی دوباره خارج میشه اما اسمت تو کاربرای ان لاین نشون میده .
چه ربطی داشت راهکارت
اگر راهکارمو انجام بدی،می بینی راهکاره.
سلام
من تمام کوکی ها رو هم حذف کردم . ولی ذرست نشد احساس میکنم مورد حمله سایبری قرار گرفتیم گوگل کروم رو هم دانلود کردم وارد شدم اسمم را وارد میکنم ولی از صفحه انجمن جلو تر نمیروم . حتی به عنوان مهمان هم نمی توانم جلو تر بروم . در کل هر روز برا ورود سعی میکنم . ولی بعد از این ماجرا یه تاپیک افسردگی بابت دوری از تالار خواهم زد . الان بیشتر از ده روز . :102: :325::325:
همیشه تمام هیستوری و کوکی ها را حذف می کنم. کروم را هم درحالت incognito باز میکنم.
ضمن این که اگر صحبت شما درست باشه، این اشکال سایت نیست؟
سایت قبلا با این شرایط کار می کرد و فکر نمی کنم منطقی باشه که همه باید هیستوری و کوکیهاشون را حذف کنند تا بتونند از سایت استفاده کنند !!
فرهنگ لطفا به اعصابت مسلط باش.
انشاله به درد ما گرفتار بشی، متوجه می شی چی می گم.
بعد یه عمر گدایی، که شب جمعه را گم نمی کنم.
دوستان، من یه مقدار رو این مسائلی که مطرح کردید کار کردم. از طریق تنظیمات مرورگرا این مشکلاتی که میگید رو نمیشه به وجود آورد. با توجه به اینکه بعضا از طریق سیستم های اندرویدی مشکلی وجود نداره ، این احتمال هست که یه "بدافزار" که روی سرور سایته (یا از جای دیگه) وارد کامپیوترتون شده و این مشکلات رو به وجود آورده. اگه به یه کامپیوتر دیگه (منظورم یه کامپیوتر شخصیه که روش ویندوز یا لینوکس نصبه ،تبلت ویندوزی هم خوبه) دسترسی دارید ،مجددا امتحان کنید ببینید چی میشه؛ مشروط به اینکه امنیت اون سیستم برقرار باشه.
من یه بار از طریق کامپیوتر های دانشگاه ،که انواع ویروس،کرم ،تروجان و... رو دارند، وارد سایت شدم بعضی از این مشکلات رو دیده بودم.
البته نمیدونم دقبقا چه تغییری رخ داده که از هفته ی پیش مرورگر موبایل سیمبینی منم نمیتونه سایت رو باز کنه!
این طور که من بررسی کردم سایت رویه سرورای یه شرکت آلمانیه به اسم Hetzner Online AG و به آدرس Hetzner Online AG هست، شاید بد نباشه مدیران سایت هم یه ارتباطی باهاشون برقرار کنند شاید یه ایرادی از اونا باشه،به خصوص اینکه معمولا امنیت وب سرور ها اهمیتی نداره و میتونه به جای خوبی برای بد افزار ها تبدیل بشه.
الان (این زمان و حوالی این دقیقه ای که دارم می نویسم ) می تونم هم با فایرفاکس هم اپرا هم اینترنت اکسپلورر ساین این شم و توی تاپیکا رو بخونم. البته قبلا با اینترنت اکسپلورر نمی تونستم بیام تو ساین این نمیشد.
فایر فاکسم هم چند روزی بود که نمیشد تو تاپیکای دیگه رفت و خوند.
به clear history ربط نداشت چون فایرفاکسو من همیشه کلیر میکنم.
بر اساس تجربه ی من باید چند تا مرورگر داشت. نه فقط واسه همدردی و این چیزا. خود گوگل هم ادم یه سرچ می خواد بکنه نمیاد صفحه اش با یه مرورگر. اما با یه مرورگر دیگه می یاد. هر وقت تو سرچ ها یا صفحه باز کردناتون دیدین باز نمی کنه یه مرورگر دیگه اتونم امتحان کنین. اینا اولش انگار http https و این چیزا دارن که فرق داره هر کدومشون با یه مرورگر هماهنگ تره. دقیقا نمی دونم این موضوعو
admin اگه می دونه لطفا توضیح بده ممنون میشم از راهنماییش
در هر حال همه کامروا و سلامت باشین دوستان
:72:
من google chrome نصب کردم مشکلم برطرف شد .
با گوشی اندرویدی هم که می یام مشکل ندارم.
ممنون اقای فرهنگ.
سلام
مشکل وارد نشدن نام کاربری من با گوشی فقط مختص chrome نیست و با فایر فاکس هم اینطور میشه حالا مرور گر مبرا شد اشکال یا از سایته یا اندروید.
چون با کامپیوتر هم درست کار میکنه پس مشکل از سایت هم نیست میمونه همون اندروید.
حالا اگه بخاطر وارد شدن بد افزاره چه باید کرد!
منم همین مشکلات رودارم به اضافه اینکه صفحات خیلی دیرلود میشن!!!
دوستان عزیز که در خصوص موارد توضیح دادن تمام مطالعه شد و مورد برسی قرار گرفت
1 - درون تنظیمات سایت هیچ گونه تغییری اعمال نشده ، مشکل عدم ذخیره سازی کوکی ها مربوط به تنظیمات سایت نمیشود مانند قدیم می باشد
2 - سایت اسکن کامل شد و هیچ گونه ویروس ، تروجان و اسکریپت مشکل داری ندارد ، در لینک زیر نتیجه اسکن قرار داده شد
https://www.virustotal.com/en/url/91...is/1407176779/
پ ن :
کند باز شدن می تواند از ای اس پی شما باشد ، چون سایت بصورت اجاکس هست تا زمانی که بصورت کامل لود نشود از تمامی امکانات و نوع نمایش نمی توان استفاده کرد
قفل شدن در یک مرحله نیز می تواند از عدم اجرای صحیح مرورگر باشد ، اسکریپتی از سایت را نمی خواند و باعث قفل شدن میشود ، دلیل نخواندن نیز می تواند باز از اینترنت و ای اس پی نیز باشد
در خصوص صحبت ورود بصورت مهمان بعد از وارد کردن یوزر و پسورد و لاگین کردن در سایت
این مورد مشکل در ذخیره سازی کوکی ها هست ، طبق صحبت قبلی تنظیماتی اعمال نشده و تمام مانند قدیم میباشد
این مورد مربوط به مرورگر و اینترنت کاربر میباشد
دلیت کردن کوکی و هیستوری نیز برعکس صحبت یکی از یوزرها ، تاثیر مستقیم دارد و مفید میباشد در این خصوص ، چون در مواقعی ممکن هست کوکی ها درست ذخیره نشده باشند و با دلیت کردن و ذخیره دوباره مشکل برطرف شود و همینطور بخش هستوری که ذخیره سازی مجدد سایت را بهمراه دارد برای دوستانی که مشکل لودشدن سایت دارند
لینک تست سرعت سایت نیز قرار داده شده
HostTracker - Http result for http://www.hamdardi.net