سلام ممنون از دعاتون :72:نقل قول:
بگو که ازش دلگیری
ولی منظور من دلگیری از خدا نیست حس میکنم خودم کوتاهی کردم و نگران اینم نه اینکه از خدا طلبکار باشم...و بخاطر این حس خطاکار بودنم یکم از خدا کناره گرفتم .برین دوباره بخونین :)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ممنون از دعاتون :72:نقل قول:
بگو که ازش دلگیری
ولی منظور من دلگیری از خدا نیست حس میکنم خودم کوتاهی کردم و نگران اینم نه اینکه از خدا طلبکار باشم...و بخاطر این حس خطاکار بودنم یکم از خدا کناره گرفتم .برین دوباره بخونین :)
تشکر .....از همه اوناییکه برای تک قل فرزند خواهرم مهدیار دعا کردند ممنون .... چند روز پیش از دستگاه خارج شد و تو بخش بستری شد ..... امروز آوردیمش خونه ..... دوران سختی بود ولی به خیر خوبی تموم شد ..... هرچند کمی مشکلات بیناییی مهدیار . هنوز دل خواهرمو میرنجونه.... ولی اونم چیزی نیست و انشاللله برطرف خواهد شد ..... به دعای شما ....
دعای خالص و پیام های خ ادعیه پاک شما بیشک بی تاثییر نبوده .... ازتون ممنونم و متشکر .... انشالله هر حاجتی دارین روا بشه...
فردا روز عرفه است اومدم تو این انجمن تا ازتون بخوام منو دعا کنید .... محتاجم...وجودش برام قابل لمسه ولی انگار صدای من نمیرسه ....
برای همتون آرزوی خوشبختی میکنم و موفقیت .... برام دعا کنید ... به یادتون هستم ...
سلام
لطفا برای یک بچه کوچولو که تو بیمارستانه خیلی دعا کنید. این کوچولو برای من خیلی خیلی عزیزه.....خیلی....
سلام عزيزان متوجه شدم اين تاپيك توسط آقاي مدير به انجمن اعتقادي اخلاقي منتقل شده و از اين پس همه ي كاربران مي تونند در اين تاپيك پست قرار بدن و طلب دعاي خير نمايند .
انشاءالله خدا به پدر خانم فاطمه بانو كمك كنه كه انشاءالله با سلامت كامل از بيمارستان به آغوش خانواده برگردند . انشاءالله
اميدوارم صبر و آرامش خودشون را از دست ندهند و چشم اميداز درگاه پروردگار برندارند تا دعايشان به استجابت برسه.
سلام
خیلی نمی تونم تایپ کنم.ولی خیلی برای افراد گم شده در منا ناراحت شدم. ان شالله چیزیشون نشده باشه.
فاطمه بانو ان شالله پدرتون حالشون خوب شه.
و اینکه بچه ها لطفا برای من هم دعا کنید. یه استرس بدی دارم... به دعا خیلی محتاجم....
من هروقت هر پست اینجا را لایک می کنم یه صلوات می فرستم. التماس دعا
سلام
الان که غروب شب عید غدیره.... الان که شب عیده و شیعیان خوشحالند... خواهش می کنم ازتون برای این کوچولو خیلی دعا کنید....
پدر و مادرش خیلی ناراحتند و حالت افسردگی پیدا کردند... هیچی جز دعا نمی تونه تو این شرایط کمک کنه...
من خودم هم حالم خوب نیست...
امیدوارم به برکت این روز رحمت خدا شامل این کوچولو و پدر و مادرش هم بشه....
ممنون که برایش از ته دل دعا می کنید
دوستان به دعاتون محتاج شدم.... به شخصه خوبموم ........ ولی یه آرامش قبل طوفانم .....
ازتون ملتمسی و خواهشی میخوام خالصانه دعا کنید ...
ممنون از همه ........
سلام
امیدوارم حال همه دوستان همدردی خوب باشه تن همه سلامت باشه و هیچکس گرفتار مریضی نباشه
پدر یکی از دوستان که سرطان دارند الان در اتاق عمل به دعای شما عزیزان نیاز دارن
هرکسی هرچقدر در توانش هست صلوات و حمد شفا برای ایشون بخونن
از همه شما عزیزان ممنونم
سلام
من در حال حاضر حال روحیم خیلی بده....
اصلا روحیه ندارم.....
ساعت 4 هم قراری دارم ........
حتی صدام هم گرفته....
خیلی خیلی به دعا محتاج هستم. تو را خدا اگر کسی پیام الان منو خوند برام از ته دلش دعا کنه... فقط امروز بگذره... اشکهایم را نمی تونم کنترل کنم...حتی الان نمی تونم برم نماز بخونم... چشمانم قرمز بشه خیلی بد میشه. صدام هم گرفته شده...
اگر برای گرفتگی صدا راه حلی دارین ممنون می شم بهم بگید.
سلام خواستم تشکر کنم از دعاتون... الان حالم خوب هست و آرامش دارم...
ان شاالله یکم شلوغی و تلاطم فکرم که کم شد تاپیک می زنم.مثل اینکه خودم تنهایی نمی تونم و خیلی از چیزها برام حل نمی شن. بازم ممنون که دعام کردین
دوستانی که با ذکر یا قاضی الحاجات و یا خیرالناصرین آروم میشید ، دلتون شکست منو هم یاد کنید .
التماس دعا دارم.
سلام همدردیهای عزیز و گرامی
امروز ازتون تقاضا دارم برای بالهای صداقت عزیز صمیمانه دعا کنید که از یک مشکل جسمی که براش پیش اومده و امروز بخاطرش جراحی داشتند دعا کنید که بهبودی کامل پیدا کنند ....
دعای شما مثل همیشه معجزه خواهد کرد ان شاء الله
سلام خدمت همه دوستان عزیز
میلاد پیامبر عزیزمون را بهتون تبریک عرض می کنم.
مدتی نبودم و دوست نداشتم خدای نکرده روحیه نامناسبم را بهتون منتقل کنم...
خبر قابل عرضی ندارم شاید...
اما می خواستم بگم برام دعا کنید...خیلی زیاد به دعا محتاجم.
اما نکته مثبتی که در شرایطم هست اینه که برخلاف نا آرامی هایی که دارم یه آرامشی در ته دلم هست که مطمئنم سرچشمه اش دعاهای شماست...
احتمالا خیلی به این تالار سر نزنم .اگر یه وقت کلا منو ندیدین نگرانم نباشین.مشغولیتهایی دارم که تمرکز بیشتری می طلبد و صد البته دعا .
باز هم عید را خدمتتون تبریک عرض می کنم:72:
سلام به همه دوستان خوب همدردی
امیدوارم حال همگی خوب باشه
از حال من بپرسین میگم اصلا خوب نیستم... امیدوارم هیچ کس تو زندگیش درمونده نشه
ی زخم کهنه ای روی دلم هست ک ی مدتی بود بسته شده بود ولی چند ساعت پیش دوباره سرباز کرد
نمیدونم چرا هر چی دعا میکنم هیچ ی تغییر نمیکنه اشکهام امونم رو بریده...
الان حالم خیلی بده دیگه نمیدونم چی کار کنم؟چقدر دعا کنم؟خسته شدم نمیدونم ااصلا علت این غم تو زندگیمون چیه؟چرا؟...
گفتم بیام اینجا از شما عزیزان بخوام برام دعا کنید تا برای همیشه این مشکل حل شه
به خدا بگید طاقت بار این غصه ها رو نداره ...داره دق میکنه...خودت بگو چی کار کنه؟
معبودا چطور دعایت کنم من منم
و چطور امید از تو بردارم تو تویی
معبودا اگر تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی پس کیست که بخوانمش تا مرا اجابت کند
معبودا اگر از تو نخواهم تا به من رحم کنی پس کیست که از او بخواهم تا به من رحم کند
معبودا چنانچه دریا را بر موسی ع شکافتی و نجاتش دادی از تو میخواهم ک درود فرستی بر محمد و ال محمد
و مرا نجات دهی از انچه گرفتارم و گشایش فوری در کار من ایجاد کنی نه با مدت به فضل و رحمتت
ای مهربانترین مهربانان
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان
با امید برآورده شدن حاجات و رفع مشکلات همدردی ها
-----------
راستش من خیلی نگران یکی از دوستان همدردی هستم که مطمینم شرایط سختی رو داره و متاسفانه تاپیک هم نمیزنه.
همینجا از همه دوستان تقاضا دارم برای این یار همدردی دعا کنید که کارش راه بیافته.
ببخشید اگر نامی از ایشون و مشکلشوم نبردم ، گفتم شاید راضی نباشند.
اگر می خواید مخصوص دعاشون کنید یا به نیتشون چیزی بخونید، با عنوان شخص ستاره دار هم بگید ، خدا حواسش میشه.:18:
پیشاپیش از همتون تشکر می کنم.
سلام دوستان
راستش خیلی خیلی به دعا محتاجم...
ازتون می خوام از ته دلتون من را دعا کنید....
خیلی از لطفتون ممنونم.
سلام دوستای خوبم... مشکلی دارم که شدیدا نیاز دارم برام دعا کنید... مصباح الهدی و هلیا جون حتما دعاتون میکنم... ایشالا به حق مظلومیت سید الشهدا مشکلاتتون حل بشه... اقای محمد رضا برای دوستتون هم دعا میکنم... خدا صدای هممونو میشنوه....
فمن یتوکل علی الله فهو حسبه
برای من دعا کنید... خیلی درمونده ام... دعام کنید... خدایااااااا کمکم کن..
الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام دوستان گرانقدر
یه بنده خدایی از دوستان همدردی، که قبلا هم پست زدم، شدیدا به دعا و حمایت های معنوی ما احتیاج داره.
از من التماس دعا داشتن، که خودم رو لایق نمیبینم در حد شما دوستان.
-----
از همه تون که این پست رو میخونید، تقاضامندم با ذکر صد صلوات و فشردن کلید تشکر این پست، همدل و همیار این دوست عزیزمون باشیم.
ده نفر هم شرکت کنند، هزار صلوات خالصانه میشه، از همتون پیشاپیش ممنون.
-----------
مدیر و معاون و کمرنگ و پر رنگ و خداحافظی کرده و تازه وارد نداریم، هر که مقرب تره باید شرکت کنه.
هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند .
سلام به دوستای خوب همدردی
حقیقتش حال جسمی وروحیم بویژه حال روحیم ثابت و در تعادل نیست
در گوشه دعاهاتون یادی هم از من بکنید.
خدایا روح و جسم و قلب همه بنده هات رو قرین ارامشت خودت قرار بده.
آمین
خدایا این بار برای من خیلی سنگینه
این مشکل در حد توان من نیست
دارم له میشم زیر این همه فشار
خدایا کمکم کن
خدایا یه معجزه میخوام ازت
من بچه مو دوست دارم
راه درست رو بهم نشون بده
خودت آرومم کن
جز تو هیچکی نمیتونه کمکم کنه
از دست هیچکس کاری بر نمیاد
من اصلا نمیدونم کار درست چیه
نزار اشتباه کنم
نزار زندگیم پر از حسرت بشه
خواهش میکنم اگه اینجارو میخونید برام دعا کنید
دعا کنید خدا بهم قدرت بده و عاقبت بخیرم کنه
من خیلی به دعای شما احتیاج دارم
دعا کنید شوهرم چشمش باز شه و حقیقت رو ببینه
سلام...
امیدوارم خدا همیشه گره از مشکلات همه باز کنه
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء
و یرزقه من حیث لایحتسب
از همتون التماس دعا دارم... ممنون میشم منو از دعای خیرتون فراموش نکنید...
التماس دعا:203::203::203:
خدایا با خوندن تاپیک دوستان از گفتن مشکل خودم خجالت کشیدم ولی تو انقدر بزرگی که حواست به هممون هست، اول برای فرج و سلامتی آقامون دعا میکنم که اگر خودش بیاد همه این مشکلات و حوائج برطرف میشه بعدم برای همه دوستانم که التماس دعا داشتن ازت طلب خیرو براورده شدن حوائجشونو میکنم و در آخرم برای حاجت خودم به حق دل شکستم و به حق همون امام حسینی که 20 روز دیگه دارم برای اولین بار میرم پابوسشون طلب خیر و براورده شدن همه حوائج رو دارم.
آمین یا رب العالمین
از همه دوستان التماس دعای ویژه دارم، از همتون میخوام دعا کنید برام که به حاجت دلم اگر به صلاحه همین روزا برسم و دلمو آروم کنه.
کربلا دعاگوی همگی هستم.
سلام
همدردیهای عزیز
برای مسئله ای مهم و حیاتی قرائت 300 بار آیت الکرسی مجرب اعلام شده ..... و نیاز به همیاری شما دارم امید دارم که با دستان سبز و نفسهای گرمتان همراه می شوید و موج محبت شما اجابت را در پی خواهد داشت .
هرکدام از دوستان که قبول زحمت دارند و می خواهند لطفشان جاری شود اعلام فرمایند که چه تعداد قرائت را به عهده میگیرند
خدا عوض خیر را به شما آنگونه که می طلبید و خیرتان در آن است به بهترین وجه عنایت کند ....... آمین
منتظر یاری سبز شما هستم
سلام
14 بار
سلام فرشته مهربون
میشه بفرمایید تا کی زمان داریم؟
من امروز تا شب 50 تا رو میتونم.
سلام...
امیدوارم به امید خدای بزرگ هر چه زودتر گره از این مشکلشون باز شود...
من هم 14 تا به نیت گشایش مشکل میخونم
لطفا توی ذکرهاتون بنده حقیر رو هم فراموش نکنید..........
اللهم عجل لولیک الفرج و اشکف عنا کل الهم و الغم برحمتک یا ارحم الراحمین...
سلام فرشته مهربون تاکی فرصت برای خوندنش هست؟50تا رامیخونم.به امید براورده شدن حاجاتت
چند نفر دیگه هم اعلام آمادگی کردند
61 بار
سلام
ببخشید آقا یا خانم یا مجیر ، شما دقیقا چند تا خوندید یا قبول کردید؟ لطفا یک رقم اعلام بفرمایید.
40 تا رو بنده میخونم.
اگر کسی اعلام آمادگی نکرد 9 تای باقی مانده را هم من بر می دارم
با سلام و تشکر فراوان از یا مجیر ، margearezooha ، گیسو کمند ، هلیاجون ، نارجیس بخاطر لطف و همراهیشون
از خدا میخواهم عوض خیر را شمابا اثر همین آیت الکرسی بدهد
لطفتان روز افزون و در جهت خیر و صلاح به راه باشد ان شاءالله
سلام من 9 تای باقی مانده رو امروز میخونم.
البته نمیدونم دوستان خوندن یا نه؟
سلام
خانم آرامش خیال ان شاءالله حالتون خوب باشه و عین اسمتون در آرامش باشید
شما بخونید 9 تای باقیمانده را ان شاءالله قبول باشه
درخواستی داشتم از شما که تو تاپیک ختم قرآن شرکت بفرمائید
خانم الهام تاپیک را به روز کردند ... هر چقدر توانایی داشتید بخونید روزی یه حزب یا بیشتر
برای آرامش خودتون و جنین تون خوبه
لینک تاپیک:
http://www.hamdardi.net/thread-32858.html
سلام دوستان عزیز همدردی
برای مساله ای حیاتی نیازمند دعای شما دوستان هستم.
ملتمسانه ازتون خواهش می کنم برای رفع مشکلم دعا کنید.
مطمینم دعای شما دوستان راهگشا خواهد بود از خدا بخواین من و خانوادم رو توی راه حق قرار بده.
سلام
تو شرایطی هستم که هیچ چیزی جز دعا کارگشایم نخواهد بود
استرس بر من غلبه کرده ترس از اینکه شاهد اتفاق ناخوشایندی باشم
حتی خود پزشک هم گفتند هر چی خدا بخواهد
نمی دونم چی قراره بشه اما به خدا و دعاهای شما ایمان دارم
یا طبیب من لا طبیب له:323::323::323:
خیلی به دعا نیازمندم...
من پنج ساله شبو روز دارم یه چیزو از خدا میخوام و دعا میکنم چون اعتقاد داشتم خدا بهم توجه میکنه و دعامو براورده میکنه...ولی دیگه دعا نمیکنم چون فکر میکنم خدا منو مسخره میکنه.نمیدونستم دعا فایده نداره حتما باید جادو جمبل بلد باشم یا بشینم صبح تا شب دعای عربی بخونم!...خدا حرف منو نمیشنوه...یا میشنوه و مسخرم میکنه...بسه دیگه حکمت دعاتم برا خودت خداجون...من که از زندگی خسته شدم و میدونم اون دنیا حقم بهشته چون بد نیستم اما نمیخوام هیچیتو نمیخوام خدا..بهشتو حوری پریتو و رودخونتو جنگلت واسه اونایی که همیشه حاجتشونو میدی..کاش هرگز پا تو این دنیا نزاشته بودم...کاش هرگز خدا منو تو این بازی راه نمیداد..میتونی دردو دلای فارسی منو ببینی یا عربی بنویسم
Parvaz.f.z گرامی
درکتون می کنم که خسته اید...ان شاءالله دلتون آروم بگیره
یه بنده خدایی را می شناسم که برای رسیدن به آرامش به هر دری می زد ( با اینکه فایده ای نداشت و طرد می شد !) الا در خدا...
اتفاق غیر منتظره ای برایش افتاد و دگرگون شد رفت تو آغوش خدا با اینکه مضطرب بود که این اتفاق شاید پایان خوبی نداشته باشه (چند بار هم تجربه تلخش را داشته )
اما خودشو سپرد به خدا باورت نمیشه که چقدر به آرامش رسیده عاشق شده و این عشق چقدر برایش لذت بخش هست انگاری خدا از میان این همه بنده فقط برای اون بنده خدا هست...
شما خودت را به خدا بسپار رها شو ... دعا کن بی توقع ! یه زمانی که حتی تصورش را هم نمی کردی می بینی خدا بهترین ها را برایت رقم زده
به هر زبانی دوست داری با خدا حرف بزن اصلا هیچی نگو سکوت کن و با دلت با خدا حرف بزن
من خودم هم تو شرایطی ام که خیلی به دعا محتاجم
اما از رحمت خداوند نا امید نمی شوم چون یقین پیدا کردم هر آنچه که به من می ده نعمت و هر آنچه که گرفته حکمته:72:
من از خدا برای شما آرامشی از جنس خود خدا می خواهم:323: