سلام:72:
یه سوال :
چرا فقط یک سوال ؟:P:D
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال :
چرا فقط یک سوال ؟:P:D
سلام زیبا.ده ؛ :72:
این قانون یه سوال دیگه چیه وضع کردی !!!؟ :160:
سلام طاهرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
محدوديت در تعداد سئوال نيست، ولي چون وقت كمه، براي اينكه با دقت به همه دوستان هم پاسخ گفته بشه محدوديت در پاسخگويي هست. لذا دوستان سئوالات خود را مي توانند بيان كنند، ليكن يكي از مهمترينش را مشخص كنند كه اگر وقت پاسخگويي به همه آنها فراهم نشد، لااقل مهمترين سئوال پاسخ گفته شود.
سلام ،
نظرت در مورد دوبیتی زیر چیه ؟
امروز هر آنچه برده ام باختنی ست
برداشته هایم همه بگذاشتنی ست
بگذاشته ام هر آنچه برداشتنی ست
برداشته ام هر آنچه بگذاشتنی ست
سلام 118نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
هم از نظر شكلي و هم از نظر محتوايي قشنگه
و جالبي آن در آوردن كلمه «امروز» و آن هم در آغاز مصرع اول هست. چون وقتي ما عليرغم اشتباهاتي كه ممكنه در زندگي بكنيم ، اگر همين امروز متوجه آن بشويم ، پس تغيير جهت و انتخاب برتر مي تواند رخ دهد و اين اميدوار كننده است.
سلام
چقدر به خوش شانس بودن خودتان اعتقاد دارید؟
اصلاً شانس در زندگی چند درصد تاثیر دارد؟
آدم بد شانس باید چیکار کنه؟
سلام sange saboorنقل قول:
نوشته اصلی توسط sange saboor
من كلا و ابدا هيچ اعتقادي به شانس خوب و بد آنطور كه در جامعه رايج هست ندارم.
شانس را ما به متغيرهاي مجهولي كه در زندگي داريم و روي ما يا ديگران اثر مي گذارد نسبت مي دهيم.
لذا اگر متغيري را بشناسيم ، مسائل را به آن نسبت مي دهيم. مثال:
چون درس خواندم دانشگاه قبول شدم.
چون اين دختر يا پسر معيارهاي متناسب مرا داشت انتخاب كردم و خوشبخت شدم.
اما اگر متغيري را نشناسيم به شانس نسبت مي دهيم. مثال:
بدشانسي اين ماشين خريدم مشكل داره و اذيتم مي كنه.
(يعني هنگام خريد از تخصص فني جهت خريد ماشين برخوردار نبودم)
من معتقدم ساختار آفرينش هستي به مانند چرخ دنده هاي يك ساعت دقيق و به جا عمل مي كند. و نه هيچ عضوي از آن زياد است و نه يك عضوي كم(جامع و مانع)، اما ما به بخشي از تاثير گذاري علل ها و رابطه اشان با معلول ها آگاهي مي يابيم (كه به آن علم گويند و با عقل حاصل مي شود)،اما يك دسته از علل هايي ناشناخته هستند و رابطه اشان را با معلول درك نمي كنيم (كه از طريق وحي كليات آنها بيان شده است)، اما با پيشرفت علم و با تعقل ابناء بشر روز به روز مسائل مختلفي كه به صورت كلي از طريق وحي بيان شده بود ، جزئيات آن از طريق علم به دست مي آيد.
به اين مفهوم كه خيلي چيزهايي كه قبلا مردم به عنوان شانس مطرح مي كردند، امروزه با شناخت بيشتر روابط علل و معلول از آن مسير خارج شده است و راهكارهاي مناسب آن مشخص شده است.
به هر حال چون ما به كل روابط در آفرينش احاطه نداريم، نمي توانيم حتي دقيقا بعضي اتفاقات را كه به بدشانسي تعبير مي كنيم به ماهيتشان پي ببريم كه آيا اين بدشانسي هست يا خوش شانسي.
خلاصه:
ما بايد با آگاهي به علم و عقل سعي در فراهم آوردن تاثير مثبت بين اعمال و گفتار و رفتارمان از يك طرف و نتايج خوشايند از طرف ديگري كنيم.
همچنين با پيگيري دستورات ديني خود(مثل عمل و عكس العمل در جهان آفرينش)، بدانيم كه هر گامي كه به طور صحيح در زندگي بر مي داريم در نهايت نتايج خوشايند براي ما خواهد داشت (كه چون ممكن است اين رابطه را متوجه نشويم آنرا خوش شانسي بناميم)، يا اگر گام ناصحيحي برداريم در نهايت يك جايي برايمان نتايج ناخوشايند به بار خواهد آورد (كه چون رابطه آنها را دقيقا متوجه نمي شويم بد شانسي مي ناميم.)
يك نكته اي هم هست. گاهي يك فردي همواره گامهاي صحيحي بر مي دارد اما ممكن است به يك اتفاقي برخورد كند كه ظاهر ناخوشايند داشته باشد، اما واقعيت آن مثبت باشد.
مثال: كودكي كه صحيح عمل مي كند،ناگهان يك روز كه تب دارد از قضا به يك پزشك برخورد مي كند كه به او يك آمپول مي زند. (اين اگر چه از ديد كودك ناخوشايند است و تعجب كند،اما در واقع نتيجه آن خوشايند است.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fnh63
سلام زيبا.ده ، عارف ، آهو ، mosabi ، elina ، آتنا لطفا يكي از سئوالاتتون را معرفي كنيد تا پاسخ بگويم.
سلام lord.hamedنقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
كارهاي سخت سخت
آخه من چطوري 4250 نفر رو وصف كنم.....!!!!
سلام عمو محمد رضانقل قول:
نوشته اصلی توسط عمو محمدرضا
يكي از برنامه هايم مخصوصا براي تازه واردها اينه كه بتوانم ساختار تالار را نظم بيشتري بدهم تا دسترسي به مطالب آسانتر باشه، همچنين تنظيم وقت به صورتي كه سئوالي از قلم نيفته از ديگر برنامه هاي ماست.
سلام zeinabنقل قول:
نوشته اصلی توسط zeinab
به طور نسبي به اهداف دست يافتم. اما اين نسبت خيلي كمتر از آن چيزي بوده است كه در ذهنم داشته ام.
چند تا از مهمترين محورهايي كه توفيق كمي در آن داشته ام:
1 - مشاوران كمي وقت آزاد داشته اند تا بتوانند در اين تالار همكاري كنند
2 - از اهداف من اين بوده است كه به هر سئوال كننده در همان روز پاسخ گويم كه عملا اين مهم صورت نگرفته است.
3 - اما در بعضي موارد نسبت به اهدافم جلو تر بوده ام مثل:
- استقبال افراد بيش از تصور من بوده است.
- جذب دوستان و اعضاي دلسوز كه بدون چشمداشت در اين مدت حتي بيش از من قلم زدند و وقت گذاشته اند
- شريك شدن اعضاء درتجاربشان با هم كه منجر به سوددهي زيادي در موضوعات متجانس شده است.
سلام erfan25نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan25
اتفاقا اين يك روند كاملا طبيعي در امر مشاوره است. اتفاقا اگر با راهنمايي و مشاوره فردي همان لحظه گفت، راهش را يافته و تشكر كرد و رفت، احتمال اينكه يا مشكل نداشته يا اينكه منظور مشاور را متوجه نشده است حتما وجود دارد.
تغيير كار زمان بر و مشكلي هست و لذا چون افراد به روشهاي خود عادت كرده اند ، بيشترين مقاومت را از خود در برابر مشاور نشان مي دهند. بهترين كار اينست كه فرايند تغيير مرحله اي ، تدريجي و به تناسب توانايي هاي مراجع انجام شود.
(كه متاسفانه به خاطر كمي وقت در اينترنت همه عجله دارند با چند خط مسائل همه حل شود، كه يكي از موانع مشاوره و راهنمايي در اينترنت است)
سلام fnh63نقل قول:
نوشته اصلی توسط fnh63
معمولا ما در مشاوره براي كسي تصميم نمي گيريم،و در فرايند مشاوره با مراجع راهكارهاي مختلف را مطرح مي گردد و بهترين آنرا مراجع به كمك مشاور خودش انتخاب مي كند، اين انتخاب كمك مي كند كه مراجع خود را مسئول بداند و در قبال انتخابش مسئوليت پذير باشد. چرا كه هيچ وقت مشاور نمي تواند جاي مراجع قرار گيرد. زندگي مراجع پيچيده تر از آنست كه در چند خط يا در چند دقيقه بتوان آنرا انتقال داد يا كسي درك كند. لذا با توجه به اين مهم مشاوران ، مثلا به دختري نمي گويند جدا بشو يا جدا نشو، بلكه مسائلي كه از ديد آنها مخفي مانده يا زياد روي آن سرمايه گذاري افراطي شده بيان مي شود تا مراجع بتواند به چه نحو تصميم بگيرد.
البته سوء تفاهم ، يا برداشت اشتباه از صحبتهاي مشاور زياد پيش مي آيد،و در اين گونه موارد به محض اينكه متوجه مي شويم سعي در توضيح و رفع ابهام مي كنيم تا مراجع نسبت به برداشتهاي ناصحيحي كه كرده است آسيب نبيند.
با عرض سلام و خسته نباشید
آقای سنگتراشان آیا دسته بندی خاصی برای مردم از نظر روحی و اخلاقی دارید؟
بنظر شما تفاوت روحی زن و مرد در چه چیزهایی است ؟
بنظر شما خوشبخت چه کسی است ؟
از نظر شما قسمت وجود دارد و در آن تلاش و صبر و اختیار چه نقشی دارد ؟
چرا شکست در انسان ایجاد افسردگی میکند ؟
با تشکر :72:
سلام :72:
لطفا این سوالم رو پاسخ بدین.
تا حالا شده از راه اندازی تالار پشیمون شده باشین؟
ممنون:72:
سلام http://qsmile.com/qsimages/72.gif http://qsmile.com/qsimages/72.gif http://qsmile.com/qsimages/72.gif
واقعا ببخشيد اصلا حواسم نبود چون سوالهايي كه قبلا از شما پرسيده بودم رو كپي كردم دچار اشتباه شد و من اونهارو پاك كردم http://qsmile.com/qsimages/57.gif
لطفا به اين سوال پاسخ دهيد http://qsmile.com/qsimages/72.gif
1ـ چي كار كنم كه دوستان به مطالب خارج از تايپيكشون رو در تريبون آزاد مطرح كنن ؟
سلام آرزونقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
لطفا يك سئوال آن هم يه كمي جزئي تر مشخص كن تا پاسخ بگويم.
سئوالات كلي كه نياز به پاسخهاي مفصل داره را در ساير انجمن هاي تالار پاسخ گفتم. ولي بازهم در خدمتم
بله ، يكبار وقتي احساس كردم در اين بستر سوءتفاهمي براي بعضي اعضاء پيش آورده ام و نگران شدم از اين طريق آسيب ببيند. الحمدالله بعدا تصور مي كنم تا اندازه اي رفع ابهام شد، و برآيند مثبت شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط هوشیار
سلام زيبا.دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا.ده
بايد اطلاع رساني كرد، تذكر داد، و اطلاعيه ها را در جاهاي مناسب مثل بخش آموزش تالار همدردي قرار داد ، همچنين مي توانيد چنين مواردي را تنظيم بفرمائيد تا من به صورت اطلاعيه در صفحات تالار تثبيت كنم.
البته كم و بيش چنين مواردي براي خودم هم مطرح است مثل تذكرات زير
1 - دوستان با عناوين كلي موضوع نزنند مثل:
- كمك كنيد....
- دارم مي ميرم....
- يك مشكل جدي ....
- چه كار كنم....
معمولا موضوعات اين چنيني خيلي دير پاسخ مي گيرند، در حاليكه اگر موضوع كاملا مشخص باشد سريعتر رسيدگي مي شود.
2 - دوستان در انجمن هاي غير مرتبط موضوع نزنند مثلا مشكلات زناشويي را در بخش كودك و مشكلات كودك را در انجمن آموزش تالار همدردي قرار ندهند.
3 - براي تشويق دوستاني كه پاسخهاي پرمحتوا مي دهند يا مقالات جالب تهيه مي كنند يا روابط خيلي خوبي با اعضاء دارند ، حتما به آنها امتياز يا شهرت بدهيد تا تشويق شوندو شناخته بشوند. همچنين مي توانيد از آنها تشكر كنيد
4 - هر چند وقت يكبار مطالعه قوانين تالار كه شامل مسائل و مشكلات تالار و راههاي برون رفت از آنها هست را مطالعه فرمائيد.
خوب شد ، به بهانه سئوال شما اينها را گفتم.
:72:از آقاي سنگ تراشان ممنونيم كه افتخار حضور دادن و به سوالات پاسخ دادن و نشان صندلي داغ رو تقديمشون مي كنيم:72:
http://i38.tinypic.com/25f67v6.gifاز 118 عزيز دعوت مي كنيم كه در صندلي داغ شركت به عمل بيارن وبا حضورشون باعث بشن گرمي و صميميت تالار رو بيشتر كننhttp://i38.tinypic.com/25f67v6.gif
http://i38.tinypic.com/w7nbc6.gifhttp://i38.tinypic.com/w7nbc6.gifhttp://i38.tinypic.com/w7nbc6.gifhttp://i38.tinypic.com/w7nbc6.gifhttp://i38.tinypic.com/w7nbc6.gifhttp://i38.tinypic.com/w7nbc6.gif
1- سايت همدردي رو چگونه مي بيني ؟ از همه لحاظ ؟
2- به مديريت سايت چه انتقاد و پيشنهادي داري ؟
3- فكر مي كني زماني رو كه تو اين تالار صرف كردي ارزشش رو داشته ؟
4- چه انتقادي به اعضاي تالار داري ؟
5- به سايت همدردي از 100 نمره چند مي دي ؟
ا. چرا 118 ؟
2. چرا غایبی ولی می نویسی ؟:P
3. چطور می شه فهمید حق با کیه ؟
4. ملاک مطلق بودن و نسبی بودن امور چیست ؟
5. تعریف تو از مفهوم " بَرنده " چیه ؟
موفق باشی .
سلام 118 چرا غاییی به کدام خواننده موسیقی دوست دارید چه ورزشی دوست داری رشته ورزشی چه است کلاس موسیقی دوست داری بروید موفق وشاد باشید
درود بر شما 118 ارجمند
گراهام بل آمریکایی را که حتماً می شناسید،ایشان پیروِ فرنگی بودنشان شراب می نوشیدند و همسرشان بی حجاب در انظار ظاهر می شد،آیا ایشان بهشتی است؟
آیا طاهره دارد با پرسشهایش سر از باورها و کارت در می آورد؟
جمع واژه *اژدها* چیست؟
آیا شده تا حالا یکی از شاگردانت را جلوی دیگر شاگردانت تحقیر کنی یا تمسخر؟
به نظر شما چرا ما در خطاب قرار دان دیگران از افعال و ضمایر جمع و مفرد بهره می بریم؟مثلاً اگر در صحبت با بزرگترها با واژگان جمع سخن می گوییم،اما با یک کارگری که از سن ما بیشتر دارد نیز با همان لحن حرف نزده و واژگان مفرد را بکار می بریم؟مگر ارزش انسانها با هم فرقی می کند؟
ممنون از آبجی گلم بابت سوال های که پرسیدند و کماکان ما رو رودرروی این ابوالفضل قرار دادند ! :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا.ده
سلام
با اجازه من هم چند سوالی می پرسم :
چرا اینجا همه به خودشون اجازه میدن هر طور که میخوان حرف بزنن؟ آیا به این میگن آزادی بیان؟ حتی اگه برچسب گذاری و تهمت باشه؟
چرا وقتی دو نفر در تالار بحث میکنند کسی نمی یاد رفع ابهام کنه و هیچ کس واسطه نمیشه؟ نمونش بحث شما با آرزو در تایپک" به کجا چنین شتابان" هر چند که به نظر من در کل حق با شما بود از این جهت که پست شما جنبه ای دیگر جز آنچه آرزو میپنداشت ،داشت اما در جوابهایی که متقابلآ ثبت میشد و در بیشتر آنها گستاخی و بی پروایی شما در پاسخ های نه چندان خوشایند میتوان حق را به آرزو داد؟
دلیلش میتونه این باشه که دیگر دوستان نمیخوان محبوبیت خودشون در قبال اون دوست از دست بدن هر چند که داره اشتباه میکنه؟خود شما چطور در این گونه موارد آیا به دوستتون تذکر میدید؟
به عقیده شما عقل اکتسابی است؟
نقش مطالعه در زندگی چقدر است؟
با تشکر از طاهره حدس میزدم چه تیپ سوالاتی رو بپرسی :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
سلام 118 گرامي:
میدانم شما هم مثل من گفتگو را دوست دارید . اینجا(صندلی داغ) با زحمتی که زیباده عزیز کشیدن این موقعیت به صورت سوال و جواب فراهم امده است .
پس سه سوال :
1- نظرتون در مورد وبلاگتون چیه؟هدفتون از ایجادش چیه؟اگر کسی از ساختار و نوشتارش ایراد بگیرد چگونه برخورد می کنید؟(1-سکوت اختیار
می کنید -2 رد می کنید و انکار -3می پذیرید و در صدد رفع ان برمی ایید ـ4 یافقط توجیه می کنید؟)
2-نظرتون درمورد جهادبا نفس اماره و خواهشهای درونی چیست؟
3-همونطورکه می دانید انسان می تواند در راه رشد و تعالی قدم بردارد .وقتی نسبت به موضوعی اگاهی و بینش پیدا می کند در ابتدای امر دشواری هایی (عمل کردن )خواهد داشت .درمقابل این دشواری ها وعملیاتی کردن اگاهی ها چگونه عمل می کنید ؟(نا امید می شوید ؟-بیشتر از قبل کمک تلاش می کنید ؟- به دنبال اگاهی بیشتر هستید؟)چه قدر به اراده ی خود اطمینان دارید ؟
آقا / خانم - من هستم / میخوام بشینم رو سندلی داغ و عرقم دربیاد - ازم سوال بپرس حتما راستشو میگم / خلاصه اینه من هستم / میخوام اعضای تالار بیشتر بشناسنم . فعلا با اجازه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام عزیزم ؛ :72:
غایب چیه زیر پات رو نگاه نمی کنی !؟ :43:
خواننده ها : سبک ، آهنگ ، شعر و صدای داریوش رو خیلی دوست دارم بعدش هم شجریان و شهرام ناظری رو دوست دارم ؛ خارجی هم یانی ، سلن دیون ، انریکو ، مدرن تالکینگ و بعضی کارای جیپ سیکینگ رو می پسندم ولی هیچ کدوم رو به عنوان الگو قبول ندارم و صرفا ً از هنرشون استفاده می کنم !
ورزش : فوتبال ، کنگ فو ، شنا ، پینگ پنگ ، کوهنوردی ، تیراندازی و شطرنج . توی همه ی این رشته ها فعالیت می کنم ولی فوتبال و کنگ فو رو در حد جدی تر دنبال میکنم . متاسفانه در دوران سربازی از ناحیه زانو مصدوم شدم و از ادامه ی فعالیت حرفه ای در ورزش باز موندم ولی کماکان در حد معمول ولی جدی ورزش رو دنبال می کنم .
والا بیشتر سازهایی از قبیل : ساکسیفون ، ترومپت ، فلوت ، جاز ، نی و سنتور رو دوست دارم ولی برای رفتن و آموختنشون انگیزه ای ندارم !
تو هم موفق و شاد باشی در کنار شادی و موفقیت مردم :203:
سلام آقای 118
1.بنظر شما خدا با بندهاش قهر هم میکنه ؟ اگر قهر بکنه چطور میشه فهمید برای چی قهر کرده تا بتونیم باهاش آشتی کنیم آخه میدونید که خدا خیلی دوست داره ما با عقلمون اینو درک کنیم ..ولی اگر عقلمون به جایی نرسه چی :47:
2.بنظرت سخترین کار دنیا چه کاری میتونه باشه ؟
3.اگر بری مکه اولین دعایی که میکنی چیه؟
4.آیا میشه برای خوشبخت شدن درس یکسان بهمه آدمها داد؟
5.تعریفت از سرنوشت چیه یا اصلا قبولش داری؟ اگر داری نقش اختیار در سرنوشت چیه ؟
با تشکر :72:
با سلام مجدد
آقای 118 به چه شکل و طریقی وبه چه راه و روشی به موارد زیر احترام میگذاری؟
1. خدا
2. انسان
3. زن
4. بچه ها
5. فرزند
6. بزرگتر
7. فقیر
8. دوست
با تشکر:72:
"در مورد سوال دوم قبلی هم منظورم از کار شغل بود یعنی سخترین شغل دنیا"
سلام
آیا عنوان " معشوق همینجاست " اسم کاربری اولیه شما بوده و اگه بوده چرا عوضش کردی ؟
با تشکر از همدرد ، همغصه و همقصه ی عزیزم ؛ گردآفرید بابت سوال های زیبایی که پرسیدند :228:نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ناشناخته
راستش بیشتر دوست داشتم این شجاعت رو داشتید که با نام کاربری اصلیتون این سوالات رو می پرسیدید چون وقتی سوالات شما رو خوندم دیدم فقط 10 تا پست تا حالا توی همدردی زدید و تاریخ عضویتتون هم مال همین ماهه پس کنجکاو شدم و تمام 10 ارسال شما رو خوندم و دیدم اعضای تالار رو خوب می شناسید و این شناخت با این شدت و با 10 پست و این مدت کم حاصل نمی شد !! از نگارش ارسالهاتون متوجه شدم کدوم کاربر هستید ولی ترجیه دادم موقع پاسخگویی این شناخت رو مد نظر نگیرم !
در هر حال امیدوارم سربلند و سرشار زیر سایه ی مولا سرفراز باشید . :203:
سلام :
خسته نباشید
اقای 118 میشه شجاعت را برای ما تعریف کنید ؟شما اگر بخواهید این صفت را در رفتارهاتون پیاده کنید چگونه رفتار می کنید ؟
اگر باکسی که رفتار و گفتار لجوجانه ای دارد روبرو باشید در مقابل یکدنده گی ،خود بزرگ بینی و حسادت های اودر حالی که او را به عنوان یه فرد و یک انسان دوست دارید و برای او احترام قائلید ،چه می کنید ؟
سلام
شعر گويي تا چه حدي ذاتي هست و تا حدي اكستابي؟ چند تا شعراتون در وبلاگتون مطالعه كردم، شما چطور شد كه علاقمند به گفتن شعر شديد؟
با تشکر از آبجی ستاره ی گل به خاطر سوال های قشنگش ! :228:نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareh
سلام بزرگوار ؛ :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_1362
اولا چرا اینقدر با عجله ! بابا نوبتیه هااا :D
دوما ً خداوکیلی صندلی رو با "ص" مینویسن نه با "س" ! :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
:72::72::72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
با سلام و تشکر ولی بنظر من خدا قهر میکنه وقتی که مهر به قلب و گوش وچشم کسی میزنه دیگه روی از اون شخص برگردانده .
البته خدارو شکر من با خدای خودم کاملا آشتی هستم چون میبینم زمانی که من غافل از وجودش هستم اون به حرفهای من گوش داده و منو به هر چه خواستم رسونده میفهمم که با من بوده و این من بودم که با او نبودم ولی درکل میخواستم بدونم اگر خدای نکرده یک روز از من روی برگردوند من چیکار کنم تا از من راضی بشه .....و الان به این نتیجه رسیدم که با هر نوع تلاشی که بتونم بهش نزدیک بشم میتونم دلش رو بدست بیارم از پاسخ شما هم بسیار ممنونم آموزنده بود.
درست حدس زدید، من کم و بیش با اعضای اینجا آشنا هستم اما نه اونطور که شما فکر میکنیدو سعی کردم این ذهنیات خودمو در پستام دخالت ندم .
از شما هم تعریف زیاد شنیده بودم البته همراه انتقاداتی اما اونا را هم زیاد جدی نمیگیرم چون توی این چند روز که بودم چیز دیگه دیدم و چیزهایی که از ...شنیدم ناشی از تفکرات خودشه هرچند که خیلی دوسش دارم و احترام زیادی براش قائلم .
در ضمن من برخلاف اونچه شما فکر میکنید شخص شجاعی هستم و از واکاوی شدن هم واهمه ای ندارم و با نام کاربری خودم مینویسم .
شاید تا حدودی حق با شما باشه خیلی ها صادقانه حرفشونو نزنن اما اونایی هم که میزنن بیشتر برچسب میزنن و توهین میکنن که من شما را هم جزء این دسته میدونم(البته امیدوارم قضاوتم دراین باره غلط باشه و حرفهای دوستم درست باشه) مثل اینکه هنوز جا نیفتاده بدون تحقیر بتونیم حرف دلمونو بزنیم .
در ضمن
مجیدجان دلبندم ، ترجیح نه ترجیه!:D
با تشکر از آرزوی عزیز بابت سوال های متفاوت و قشنگی که پرسید و تنوع خوبی به صندلی داغ داد . :228:نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو