RE: تاریخچهٔ جنسی همسر آیندتون چقدر براتون مهمه
خوب معلومه کسی که ازاین راه برگشته باشه باید انقد هم وجدان داشته باشه که اینارو به طرف مقابلش بگه
در این که شکی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
خوب معلومه کسی که ازاین راه برگشته باشه باید انقد هم وجدان داشته باشه که اینارو به طرف مقابلش بگه
در این که شکی نیست
ولی بعدش معلوم نیست چه اتفاقی رخ بده. بدلیل قبح این موضوع در جامعه ما ممکنه افراد محدودی با این موضوع کنار بیان و انتخاب ها محدود به همون افراد بشه در غیر این صورت به ندرت پیش می یاد شخصی صادقانه موضوع رو عنوان کنه شاید به این دلیل که توبه کرده و وقتی خدا بخشیده بنده خدا نبخشد بنابراین الزامی به گفتنش نمی بینه یا فکر کنه مربوط به گذشته و قبل از ازدواج هست ارتباطی به بعد از ازدواج نداره یا...
سلام
من فکر می کنم انقدر که برای آقایون مهمه که خانمشونو آفتابو مهتاب ندیده باشه برای خانوما همهم نیست
البته نمی گم که خانوما حساس نیستن ولی بهتر با این مسئله کنار می آن
من خیلی از آقایونو دیدم که خودشون هزارتا شیطنت می کنن ولی دنبال یه دختر پاک و دست نخورده هستن
و حالا نظر خودم در این زمینه
من دوست ندارم زیاد گذشته ی همسرمو مرور کنم بلکه بیشتر برام مهمه که در آینده به من وفادار باشه وروراست زندگی کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sogand66
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
در این که شکی نیست
ولی بعدش معلوم نیست چه اتفاقی رخ بده. بدلیل قبح این موضوع در جامعه ما ممکنه افراد محدودی با این موضوع کنار بیان و انتخاب ها محدود به همون افراد بشه در غیر این صورت به ندرت پیش می یاد شخصی صادقانه موضوع رو عنوان کنه شاید به این دلیل که توبه کرده و وقتی خدا بخشیده بنده خدا نبخشد بنابراین الزامی به گفتنش نمی بینه یا فکر کنه مربوط به گذشته و قبل از ازدواج هست ارتباطی به بعد از ازدواج نداره یا...
بعضی وقتها نگفتن مثل دروغ گفتن میمونه...
اگر کسی در مورد گذشته پرسید یعنی براش مهمه، و اگر دروغ گفته بشه بهش، و روزی بر ملا بشه، عواقب خیلی بدی خواهد داشت، حداقلش اینه که طرف مقابل، در مورد کل حرفهای این آدم شک میکنه،علاقه، گذشته، آینده...:160:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
بعضی وقتها نگفتن مثل دروغ گفتن میمونه...
اگر کسی در مورد گذشته پرسید یعنی براش مهمه، و اگر دروغ گفته بشه بهش، و روزی بر ملا بشه، عواقب خیلی بدی خواهد داشت، حداقلش اینه که طرف مقابل، در مورد کل حرفهای این آدم شک میکنه،علاقه، گذشته، آینده...:160:
بله نگفتن مثل دروغ میمونه و از نظر خودشون دروغ مصلحتی .
دقیقا یکی از دوستان بعد از ازدواج متوجه این دروغ مصلحتی شد .......
سلام
تاریخچه جنسی همسر آینده من برام مثل آب حیاتیه .
اگه قبل از ازدواج بفهمم با جنس مخالفی دوست بوده عمرا" اگه قبولش کنم چه برسه به اینکه با کسی رابطه هم داشته باشه ....اونو دیگه اصلا"... به حساب نمیارم .اما در صورتی که خدای ناکرده بعد از ازدواج بفهمم ، اگه زمانی که با من زندگی می کنه انسان خوبی باشه و من ازش هیچ بدی ندیده باشم ، ( منظورم اینه که شاید از اشتباه و گناهش توبه کرده باشه و حالا خوب باشه )با وجود اینکه از کار زشتش بینهایت ناراحت میشم اما فکر کنم کاری نمی کنم یعنی اینکه باهاش زندگی می کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
اگه قبل از ازدواج بفهمم با جنس مخالفی دوست بوده عمرا" اگه قبولش کنم چه برسه به اینکه با کسی رابطه هم داشته باشه ....اونو دیگه اصلا"... به حساب نمیارم .اما در صورتی که خدای ناکرده بعد از ازدواج بفهمم ، اگه زمانی که با من زندگی می کنه انسان خوبی باشه و من ازش هیچ بدی ندیده باشم ، ( منظورم اینه که شاید از اشتباه و گناهش توبه کرده باشه و حالا خوب باشه )با وجود اینکه از کار زشتش بینهایت ناراحت میشم اما فکر کنم کاری نمی کنم یعنی اینکه باهاش زندگی می کنم .
ولی شک میکنی...به همه چیزش حساس میشی
حتا به اینکه هیچ بدی ازش ندیدی شک میکنی
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
سلام
این نظر شماست که ممکنه چنین اتفاقی بیوفته!
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Y.A.S
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
سلام
این نظر شماست که ممکنه چنین اتفاقی بیوفته!
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
به جای اینکه، صرفا تاکید کنین که این نظره منه که چنین اتفاقی میافته، چون من بارها خودم تاکید کردم که این نظر شخصی منه،
بهتر نبود چیز مفید تری مینوشتین،
مثلا نظر شخصی خودتونو؟:72:
عزيزم فارسي تايپ كن . اين تالار پارسي را پاس مي دارد . پستت حذف مي شود .