RE: مرد 34 ساله : انتخاب همسر دوم
اقای بروزی عزیز اگر از طریق تالار به نتیجه ای رسیدید لطف کنید مارو بی خبر نذارید کار و فکر شما تجربه ای جدید برای همه ما خانومها بود که شاید روزی با همسرانمون درگیر این معضل بشیم و اگر ممکن دلیل اصلی تجدید فراشتونو برامون بنویسید تا ما مراقب باشیم دچار همچین مشکلاتی نشیم
مرسی ازشما :72:
سلامی چو بوی خوش آشنایی:72:
وقتی این تاپیک رو خوندم اولش خیلی تعجب کردم اما برام خیلی جالب شد که خانمی به شوهرش چنین اجازه ای داده باشه . از انجایی که تمام پست های اعضا را دیدم واقعا ناراحت شدم چرا که این جا گفته شده باید همدرد باشی در حالی که ما بدون دانستن معنای همدردی آمدیم و هر چه از دهانمان در می آید می گوییم.
برای من که خیلی قانع کننده نیست مردی بدون هیچ مشکلی دست به چنین کاری بزنه هر چند که این گفته را هر کس به طریقی بیان کرده که متصفانه بعضی با لحن بی انصافانه هم بیان کردند، همان طور که خود این آقا بعدش گفت مشخص شد که دنبال کمالی مطلوب می گردند.پس من تعجب میکنم که خود خانم های محترم چرا باید زود به قاضی بروند و حق را به خانم ایشان بدهند . در حالی که این آقا بیان کردند که همسرشان با او هم عقیده است .
چرا ما خانم ها تا عملی از یه مرد می بینیم باید زود واکنش نشان دهیم ؟چرا؟
آیا هیچ شده فکر کنید چرا آقایان کاری را میکنند که خانم ها روی آن حساس هستند ؟ آیا شده فکر کنید آقایان بیشتر روی این مطالب شوخی می کنند؟ و بعد...
آیا شده در این دنیای رو به تحول که خانم ها از شوهرانشان موقعیت هایی را می خواهند و آنها (مردها) می گویند : هر طور خودت مایلی ، هر جور دوست داری ، اگه تو دوست داری و... آنها با این جملات اختیار را به عهده شما می گذارند تا شما درست تصمیم بگیرید وناراحت نشوید.( در واقع آنه مسئولیت هر اتفاقی را به دوش شما می اندازند
پس نباید هیچ جای شکایتی باشد
همچنین ما نباید به زبا ن خانم ایشان سخن بگوییم چرا که مسئولیت کار ایشان و پشیمانی اش به عهده خودشان است .
شما برای جنگ به اینجا نیامده اید .شما برای راهنمایی ان آقا آمده اید ولی انگار که هیچ کدام این کار را نکردید.
فقط یاد گرفتید که جانبداری کنید.ما نباید بگوییم کار خانمشان درست است یا کار آقای بروز بلکه باید بدون توهین نمونه هایی از این موارد را برایشان بگوییم وتجربه ها ومواردی را برایشان بازگو کنیم.
با سلام
بنظر مي رسد مشكل مطرح شده از طرف بهروز واقعيت ندارد چراكه نه سوالات دوستان را پاسخ داده اند و نه شفافيت موضوع را بيان داشته ند و صرفا به پلسخگويي كلي و فرضي مطالب ناقصي را گفته اند.
دوست ارجمند آقای بروزی یا بهروز یا هر چیز دیگر. شاید تمام صحبتهایی که از طرف بانوان تالار مطرح شد برایتان قابل پیش بینی بوده و آن را جواب کلیشه ای تمام نسوان بدانی. اما بهتر است نظر یک پسر 25 ساله که شهوتی کمتر از شما ندارد و همانند شما تمام موءلفه های مرد!! بودن را از نظر فیزیکی دارد نیز بشنوی. شما می گویی که از همسر خویش رضایت داری. یعنی سکس خوب تعامل خوب و رابطه ی محبت آمیز خوب. اگر این را مبنا قرار دهیم به نظر می رسد که تنها عامل مشوق شما به این عمل حس تنوع طلبی تان است. دوست عزیز اگر کمال مطلوب با زیاد کردن زوجه ها امکانپذیر باشد فتحعلی شاه قاجار با داشتن چند صد همسر در حرمسرا کامل ترین انسان روی زمین می بود. دوست عزیز من خودم مردم. می دانم که حس خوبیست که هر شب یک مدل جدید با سایز و رنگ و لعاب جدید در کنار آدم بخوابد. آخ که چه رویایی می شود!. احتمالاً شما می گویید بله واقعاً رویایی می شود! اما آیا زن برای ما انسان است یا وسیله ی هوس رانی؟ آیا ازدواجی که به قول خودتان باعث نیل به کمال انسان می شود باید اینگونه در سطح ارضای نیازهای سطح پایین انسان تنزل یابد؟
همیشه و همواره شنیده ایم که آنچه را که برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند. و هرطور که دوست داری دیگران با تو رفتار کنند تو هم با دیگران همانگونه رفتار کن. شما تا چه حد به این جمله عقیده دارید؟ آیا می توانید در ذهن خود جایتان را با همسرتان عوض کنید. و اگر منصف باشید چه حسی به شما دست خواهد داد؟
مشکل اینجاست که مردانی مانند شما باعث بدبینی زنان به تمام مردان جامعه می شوند. ما مردان اگر انتظار وفا داری و پاکدامنی از همسر خود داریم چگونه می توانیم خودمان عکس این خواسته عمل کنیم؟
احتمال دارد شما با ما صادق نباشید و تمام مسائل پشت پرده ی زندگی تان که شما را به گرفتن چنین تصمیمی سوق داده است برایمان نگفته باشید. اما اگر مبنا را حرف خودتان قرار دهیم که هیچ مشکلی ندارید ،آیا توقع داشتید این تصمیم عجیب شما مورد تصدیق سایرین قرار گیرد؟؟
دوست عزیز فکر نکنید که همسر شما از ته دل با چنین تصمیمی موافق است. این را بدانید و مطمئن باشید که اگر یک زن مردی را واقعاً دوست بدارد حتی تصور توجه مردش به یک زن دیگر برایش امکان پذیر نیست. آیا فکر می کنی همسر شما همچنان علاقمند است و در عین حال چنین اجازه ای صادر کرده؟
دین اسلام حرفهای زیادی زده است که البته من خیلی از آنها را قبول ندارم. اما اگر شما دین را مجوز ازدواج مجدد خود می دانید باید بگویم که امام علی مردی را که با داشتن زن و دسترسی به او اقدام به ازدواج مجدد می کند را لعن کرده است. عربی آن را یادم نیست وگرنه می نوشتم.
و حرفی برای پسران مجرد مثل خودم.
دوستان مجرد من اگر فکر میکنید که داشتن یک زن و اکتفا به او شما را راضی نمی کند لازم نیست ازدواج کنید و به گونه ای که خود بهتر می دانید امورات خود را بگذرانید و با احساسات انسانی دیگر بازی نکنید . و اگر هم قصد ازدواج دارید آنچنان دقیق باشید و چشمان خود را باز کنید که فقط یک بار برای همیشه انتخاب کنید و در آینده دچار این انحطاط نشوید.
در پایان باز می گویم اگر این اصل در زندگی رعایت شود تمام مشکلات انسان حل می شود: آنچه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران نیز نپسند و با دیگران آنطور باش که دوست داری با تو باشند.امیدوارم مدیر گرامی پست من را حذف نکنند.
wintersun77 عزیز و گرامی..
نظرات و عقاید و طرز فکرتان واقعا ستودنیست.
خیلی خوشحالم که با مردان فهیمی همچون شما در یک تالار آشنا هستیم و از نظراتتون بهره مند میشویم.
امیدوارم خدا حفظتون کنه :203: و همیشه سربلند و سعادتمند باشید.
wintersun77
حرفهاتون خیلی خوب و آموزنده بود، فقط در مورد یه جمله از اون رو باید بیشتر فکر کنید. اینکه گفته بودید:
"دین اسلام حرفهای زیادی زده است که البته من خیلی از آنها را قبول ندارم."
اگر ما مسلمان هستیم، باید قبول داشته باشیم که دین اسلام یه دین کامل و بدون نقصه و هیچ ایرادی بهش نیست. شاید منظور شما اینه که بعضی از برداشت های غلط و سوء استفاده ها از این دین رو قبول ندارید.
سلام
خیلی عالی ! شاید هم بد! بسته به نظر شما هم هست
چرا همه شما به مخالفت با این آقا هستید؟
مدام می خواهید به او بگویید کارش اشتباست.
جالبه حتی آقایون هم که ازدواج نکردن فکر می کنن طرف مقابل رو درک می کنند.
اصلا عجیب نیست خانمی به شوهرش اجازه بده زن دوم بگیره اون هم از طریق قانونی.
اگه این آقا تونسته با اجازه همسرش بره خواستگاری معلومه که خیلی زیرکانه تونسته هم به نیاز اصلی خود برسه ؛ هم تونسته همسر اولش رو راضی نگه داره.( هر چند معلوم نیست این آقا ازدواج کرده یا نه؟)
با وجود اینکه خانمم به جرات می تونم بگم که خانم ها حس خود خواهی شان بیشتر از آقایونه چون این قانون طیبعته// حسادت // فقط برای خود خواستن// و ...
اگه یه خانم فکر می کنه حقش پایمال شده پس باید این هم بدونه که مرد در چه صورتی ممکنه به خودش زحمت بده و به فکر ازدواج دوم بیفته.!!
چرا تا یه مرد می ره زن می گیره شما خانما فکر می کنید هوس بازه؟؟ چرا!
خانما اگه مرد بی وفا وجود داره بدونید که کنارش یه زن بی فکر و پر توقع هم وجود داره..
میگن مرد که سنش به چلچلی رسید باید مراقب بود چرا که آدم در این سن به پختگی می رسه و اگه تا اون لحظه کمبود هاشو رفع نکنن ( آنچه یه زن باید انجام بده و کمبود عاطفی واحساسی )....
اونوقت کاری که نباید بشه ؛ میی شود.
بعضی مردها زن صیغه می کنند
بعضی ها دنبال رفیق بازی می روند
بعضی ها دنبال جنس مخالف ( غیر شرعی ) می روند.
بعضی ها چشم چرانی می کنند.
و انواع دیگر
باید از خداتون باشه که شوهر با نجابت دارید که از راه شرعی و با اجازه این کار را انجام می دهد.
امام علی و بزرگان ما اگر چند زن داشتند به دلیل مقتضیات زمان و برای این که تعصب بی جای مردمان جاهلیت را از بین ببره این کاررا با اجازه خدا انجام می داده . پس در این دنیا خانم ها باید خودشون انصاف داشته و بسته به شرایط خودشون نباید بی دلیل شکایت کنن.
سلام كارسرشار
بنده همانطور كه در پستهای قبلی اشاره كردم ، یك طرفه به قاضی رفتن و از روی حدس و گمان( با كمترین اطلاعی كه این آقا دادند)، اگر شروع به حمایت یا رد ایشون بكنیم خیلی منطقی نیست. خیلی ها پیشاپیش او را تكفیر كردند، و شما هم خانم این آقا را. در حالی كه احتیاج به بررسی بیشتر این مسئله هست.
ایشان به هر حال این بحث را ادامه ندادند. و از طریق ایمیل اطلاع دادند كه خواستار پیگیری حضوری مسئله خود هستند.
معمولا بحثهای این چنینی ، مخصوصا اگر خود طرح كننده تاپیك غایب باشه از موضوع سئوال خارج می شود و وارد مسائل نظری می شود. لذا من این تاپیك را می بندم