RE: اگر نفر قبلی پشت درب خونتون باشه چی کار میکنی ؟
زييييييييييييييييينگ .... زيييييييييييينگ
- ياسا پاشو برو درو باز كن
- من كار دارم خودتون ...
-زييييييييييينگ ... زيييييييييييينگ
- دختر پاشو بينم خجالت نميكشي
- اي بابا همه كاراشونو به من ميگن ... اه ... كيه؟ جان؟ كي؟ آسمان آبي؟ ب.. ب... بفرمائيد به به خوش آمديد.
مامان :54: دستم به دامانت ... يكي از دوستام از تالار همدردي دم دره! تو رو خدا آبروداري كن ... هيچي تو خونه نداريم ...:161: چرا؟
الهي اين حسين بتركه كه هيچي تو يخچال نميذاره بمونه:161:
- حالا كي هست؟ تالار همدردي ديگه كجاست؟ بالاهاست؟ پاييناست؟ آهان نكنه اون كه عروسي علي خاله اينا توش بود ...
- نه بابا تالار همدردي تو اينترنت ...
- تو اينترنت ؟ :97::97: پس تو هي ميگي ميرم تو اينترنت واسه پروژم دروغ ميگي آره؟
الهي بميري دختر! مگه اينترنت تالارم داره من فكر ميكردم سايت داره؟
- بعدا واست توضيح ميدم مامان ... تو رو خدا:203:
آبرومو حفظ كن! آخه من تازه دو ماهه با اين دوستم آشنام ازش خجالت ميكشم :rolleyes:
به به ...
سلام عليكم خوش آمديد ...
- سلام ياسا جان ... مزاحم كه نيستم؟
- مزاحم؟ مگه آسمان هم مزاحم ميشه؟
واااي .... اين جارو! باردارين به سلامتي نه؟ ... آخي الهي! :46: چند ماهتونه ...
آخ آخ ببخشيد دعوتتون نكردم بفرمائين داخل ...
خيلي خيلي خوش اومديد ... صفا اورديد
هميشه دلم ميخواست من مهمان آسمان باشم حالا آسمان مهمان منه!
به به ... چه سعادتي ...
كوچولوتون چه طوره؟
لگد ميزنه الهي ... :46:
دختره يا پسر ...
من اسم پيشنهاد بدم؟
اگه دختره يه اسم خوشگل براش بذارين! .. مثل ياسا ... يا ضحي ...
پسر بود ارميا خيلي قشنگه ...
- ياسا جونم برا ائمه نذر كرده بوديم كه اگه بچه دار شيم و بچه سالم باشه ايشالا اسمشو هم بذاريم ...
- واي خوب به سلامتي چه اسمي بهتر از ...
آخي الهي فداش شم ... من كه خواهر واقعي ندارم كه خاله شم ... ولي شما هم مثل خواهر بزرگتر مني و... كوچولوتون هم مثل خواهرزادم ...
ان شاءالله كه زودتر به دنيا بياد!
:72:
بفرمائين چايي ... ناقابله ... ولي به بزرگي خودتون ببخشيد!
من کاری ندارم کی پشت در خونه است، فقط همینو می دونم که بارها گفتم اطلاعاتتون را تو اینترنت نریزین، من هم اسمم و رشته و ... را گفتم و حالا یکی از اعضای سایت همدردی نشسته و اطلاعات منو هک کرده و آدرس خونه ی منو پیدا کرده.:302: وای خدا، چرا حواسمو بیشتر جمع نکردم.:302:
-كيه؟.... چيه؟....
- من بوديم
-شما؟
-تسوكه بوديم، آمدم جوزفين را ببينيم!
-اي بابا تسوكه اي؟ اشتباه اومدي، اونا خونشون دو كوچه اونور تره..... كيه؟.... كيه؟... كييييييه؟
آخی
ببخشید اصلا متوجه نشدم پشت در هستی
نکنه واسه اینکه زیاد پشت در موندی از تالار رفتی؟؟؟؟ http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...bf0758b634.gif
امیدوارم هرجا که باشی زیر سایه حق باشی
در خونه خدا همیشه به روی همیشه تنها بازه
شک نکن
زيييييييييييييييييييييييي يييييييييينگگگگگگ .... زيييييييييييييييييييييييي ييييييييينگگگگگگگگگگ
مامان با عصبانيت بي حد و حصر: ياسا كري؟
-من در حاليكه مثل بيد ميلرزم: نه مامان تو رو خدا نه اگر منو ببرن كلانتري چي؟ :302:
-بابا مرگ يه بار شيونم يه بار پاشو ... پاشو درو بازكن
-نه مامان ... نه ... (مامان منو به زور ميبره به سمت در)
درو باز ميكنم و ميبينم فرانك خودمونه .... آخيش خيالم راحت شد!
فرانك: سلام ياساجان بابا سه روزه منتظرم چرا درو باز نميكني؟
-من:چي بگم فرانك جان بيا تو تا بهت بگم
يك چايي ميارم و ميشينيم و منم سفره ي دلمو باز ميكنم
-فرانك جان :302: نميدوني كه چي شده اين تسوكه ي نامرد به خاطر اينكه من هكش كرده بودم و رفته بودم دم در خونشون رفته ازم شكايت كرده پدرمو درآورده :302: واسم حكم جلب گرفته...
هر چي بهش ميگم آخه نامرد به حرمت اون نون و نمكي كه باهم خورديم ...
به حرمت اون راهنماييهاي مزخرف و آب دوغ خياري كه تحويل هم داديم ... آخه اين چه كاري بود؟
خلاصه كه ديگه ميترسم درو رو كسي باز كنم از سايه ي خودمم ميترسم ...
بهش ميگم نامرد من 1200 كيلومتر راهو كوبوندم اومدم خونتون مهموني ... رام ندادي؟ به جهنم! ديگه چرا ازم شكايت كردي؟
-واااااااي!!! ياسا جون راست ميگي؟ خدابگم چيكارش كنه ...:311: اينكه اينقدر ادعا ميكرد مهربونه و ... واقعا كه!
-آره ديگه دنيا همينه خيلي دنياي بدي شده فرانك جون...خيلي. حالا اين حرفا رو ول كن از خودت بگو ان شاءالله هر چي خاك ابويه بقاي عمر شما باشه ...
از آقاداداش و آبجي چه خبر؟
-هيچي بابا چه خبري؟ راستي ياساجان خونه تكوني نميكني ؟ دير نشه!
-نه دير نميشه ....راستي بيا سبزه هامو ببين سه رنگه. مدل ايتاليايي :311:
...
...
بابا چه خبره ....
خیابونو گذاشتی رو سرت ...
لابد اگه می خواستم در رو باز کنم زودتر از اینا باز می کردم.
اما از اونجائی که ما مثل بعضیا نیستیم :162: بالاخره بعد از یه هفته هم شده در رو باز می کنیم :227:
به به چطوری یاسا خانوم ، خوبی ؟ خب زودتر معرفی می کردی :311: اینقد دم در معطل نمی شدی :311:
آره درست اومدی منم BABY جد 8ام می رسه به حاتم ، همون حاتم طائی معروف :311: این مهمون نوازیم رو هم از اون به ارث بردم.
بیا تو ... تعریف کن ببینم چه خبر از کجا؟ استخدام شدی؟ یادت باشه اولین حقوق رو که گرفتی منو یادت نره:227:
چه قدر این تاپیک قشنگه,با دیدن تاپیک یک زن امیدوار عزیز که در مورد آواتار قبلی بود,دوست داشتم در مورد این تاپیکی که الان توش هستیم,تاپیک جدید باز کنم که دیدم
بلهههههههه:310:
از قبلش موجود بوده و ما خبر نداشتیم:43:
امشب هم که شب یلداست,موافقین بعد از 10 ماه دوباره شروع کنیم؟:227:
علیک سلام!!!! شوکا ،
حالا بعد از 9 ماه و اندی که در خونه تون رو باز کردید:311::311:، حداقل یه تعارف خشک و خالی (مثل بعضیا!!!) می زدید ، شاید ...
اخی دفعه قبل این آقای baby ما رو 9 ماه پشت در منتظر گذاشتید شوکا خانم چطور دلتون اومد .
به به آقای baby ما مثل بعضی ها نیستیم مرام توی ما موج می زنه ، ا ا ا پس خانوم بچه ها کوشن ؟؟ وا آقای baby اونها را چرا نیاوردین ؟
بفرما بفرما که خوش موقع اومدین شب یلداست و جمعمون جمع هست یه زنگی هم بزنید به خانوم بچه ها اونام بیان .:227::227: