RE: پر از ابهام از رفتار یک مرد
سارای عزیز یه تجربه از زمان خواستگاریم بگم:
از اون جائی که به روشهای علمی تصمیم گیری خیلی علاقه داشتم ، برا انتخاب همسر از درخت تصمیم گیری استفاده کردم به این ترتیب که یه لیست از مشخصات همسر ایده آلم تهیه کردم ، (شاخصها)، بعد اونا رو امتیاز دهی کردم مثلا اصالت خانودگی 20 از 100 و خوشکلی 30 از 100و....
یه جدول خام تهیه کردم ، هر جا خواستگاری می رفتم ، برا برآورد نمره ای که برا هر کدوم از شاخصها می خواستم بدم از پارکینگ خونه ، قاب عکسهای تو خونه ......تا سوالهای مستقیم وغیر مستقیم .....بعد بلافاصله خونه که میومدیم نمره هر شاخص رو برا اون دخترخانوم می دادم و جمع نمرات و...
این جدول 7 سطرش پرشد اما...
حالا نکته جالب و تجربه ام اینجا بود که من یه خواستگاری 8 می هم رفتم و شد این زندگی مشترکی که الانه دارم.
بعد که به اون جدول مراجعه کردم دیدم برا خانمم اصلا تو این فرایند نمره نداده بودم!!!!
همیشه قبل از ازدواج شنیده بودم که برا این کار به خدا توکل کن و کارو به او بسپار (نه اینکه با درایت پیش نری) اما بعد از این اتفاق برام کاملا مسجل شد که :
" همینکه خدا یه برنامه دیگه برات پیش میاره که با برنامه ریزیهای خودت و حساب وکتابت جور در نمیاد ، معنیش اینه که به حال خودت رها نشدی و یه اراده فوق اراده وخواستت وجود داره ، پس
به خدا توکل کن واز او مدد ویاری بخواه، خیالت هم راحت باشه
خدایا ممنونتم از این که زمینه های این انتخاب رو برام فراهم کردی
سلام:72: به همه دوستان خوبم که پا به پای من چه با ایمیل چه پیام چه در تاپیکم منو کمک کردند:
امشب اومدم بنویسم که چه شد .....
خیلی هفته های شلوغی را پشت سر گذاشتم و آنقدر غرقم که اشتباه نکنم که حد نداره ولی متعادل تر رفتار می کنم و روابطمون خوشبختانه ( بزنم به تخته ) عالیه.....
تمام مشکلات حل شد..بعد پست قبلیم 2 روز بعدش حتی بدون اصرار من پدرم با توضیحاتی که ...... داد و من از طرف اون به پدر و مادرم نقل کردم خیلی راضی بود و یک لبخند زیبای رضایت روی لبهای مهربانش نشست که اون صحنه هنوز تو نگاهم ماندگاره...
خوشبختانه خود....... هم اصرار داره اول خانواده ها دوباره آغاز رابطه کنند و چون قبل محرم تمایل هر دو خانواده بود صحبت ها بین مادر من و مادرشون دوباره جاری شد و همه چیز عالی عالی به لطف خدا پیش رفت..
انگار امسال همه چیز روان و بدون نه پیش می ره...
فکر کنم یکبار هم از خواهرم گفتم خوشبختانه ایشان و دامادمون هم با توضیحات....در مورد واقعه پارسال قانع شدند...
فعلا قراره ان شا الله بعد دهه اول محرم تنها یک نشست دوباره بشه و بعد ان شا الله تا بعد محرم و صفر و آمدن خواهرم به ایران اگر ما هم قطعی شدیم و باز دعوامون نشد مثل پارسال!!!!!!!( مزاح کردم )
عید مراسم نامزدی باشه...البته هنوز هیچی معلوم نیست همه چیز بستگی به این دوران داره ...
ولی به هر حال ما هردو شاد هستیم و منم شادی امروزمو مدیون شما دوستان هستم..خواستم با دادن این خبر که همه چیز روبراهه خیالتون رو راحت کنم..
باور کنید دوستان هم اون از تغییرات من شگفت زده شده هم من از اون..انگار این به قول خودش دوری مارو خیلی هم ساخته و منطقی کرده و هم علاقمون شدید تر شده.....ولی این بار معقول و اصولی نه افراطی...
جالبه بهتون بگم مونده من چطور آنقدر از اون همه عجولی صبور شدم..منم بهش می گم هر طور دوست داری می تونی امتحانم کنی....
وقتی از این مدت دوری میگه یه جوری می شم....
من برای شما می گفتم و اون برای در و دیوار خونه اش!!!!و من چقدر خوشبخت بودم که شما ها رو کنار خودم داشتم....
ان شا الله تا بعد محرم و صفر اگر به مشکل شناختی ارتباطی بر نخورم که نیاز به مشاوره بادوستانم در تالار باشه بعد اون با خبرهای خوب براتون میام...
از همتون سپاسگذارم.هیچ زمان فکر نمی کردم این تاپیکم این طور پیش بره و من چقدر خوشبختم..
خدایا ازت ممنونم..
موفق باشید..
ساراگلي خيلي خوشحالم كه اين خبر رو ميشنوم....به پاي هم پير بشين ماااااااادر:323:
شكر خدا رو فراموش نكن:43:
سارای عزیز
خبر خوبی بود،امیدوارم بهترینها نصیبتون بشه ، اینم کادوی من برا علی آقا وهمچنین خودتون :D
این جمله با کلمه ای یک حرفی آغاز می شود٬ کلمه دوم دو حرفیست٬ چهارم چهار حرفی... تا بیستمین کلمه بیست حرفی
I do not know where family doctors acquired illegibly perplexing handwriting nevertheless, extraordinary pharmaceutical intellectuality counterbalancing indecipherability, transcendentalizes intercommunications incomprehensibleness
ترجمه جمله:
نمیدانم این دكترهای خانواده گی این دست خطهای گیج کننده را از کجا کسب میکنند.با این حال سواد پزشکی انها غیر قابل کشف بودن این دست خط ها را جبران کرده و بر غیر قابل کشف بودن انها ( دست خط ) برتری میجوید
سارا جونم خیلی خوشحالم پست آخرت رو نخونده بودم الان خیلی خوشحال شدم که به اون چیزی که خواسته ای با توکل به خدا و صبر رسیده ای بخند که این خوشبختی لایق تو هست
راستی خوزستان توی بهار هواش چه طوریه ؟:D:199:
سلام سارا جان
منم خیلی خوشحال شدم و از صمیم قلب از خدا می خوام که خوشبخت بشین
:310::310::310::310::310:
از خوشحالی بال در آوردم:227:
مامان گلي شما مراقب باش پرواز كار دستت نده لطفا.شما بايد استراحت كني به جاي پرواز:46:[/
سلام به تک تک شما دوستان خوبم.....
ممنونم از اظهار لطف شما ها...
خدارو شکر همه چیز عالیه و من خودم اصلا نمی دونم دیگه چه سوال از هم بپرسیم...!!!:227::311:
ولی خدا رو شکر روزهای خوبی را با کمک شما دوستان خوبم دارم پشت سر می ذارم ...
راستی ببنم سردسته باند ضد زن:316: در مورد پزشکان و دست خطشون چه فرمودند!!!!!شوخی کردم راستی اقای baby نام دلبند من علی نیست که!!!!!!
علی همسر بالهای صداقت عزیز هست اسم دلبند من یک چیز دیگست ولی از کادوتون ممنونم حتما براش می خونم!!!!
مامفرد و غزاله و بالهای صداقت عزیزم از اظهار لطفتون ممنونم..به محض خبرهای جدید شما دوستانم رو در جریان می ذارم....
:227:
دمت گرم سارا جون
خودم و کشتم به این بی بی بگم اسم نامزدت علی نیست
هی میگه نمیشه م ایشون رو علی صدا کنم
دستت درد نکنه خانوم دکتر :104::104::104:
امروز صبح چه دعوایی داشتم سر این موضوع
چه خوب شد گفتی اسم شوهر من علی هست :227::227:
من بهش نگفتم
فقط گفتم شما اسم ها را فراموش می کنی اسم نامزدشون علی نیست اون هم زیر بار نمی رفت چون یه جایی خونده بوده که اسم یکی علی هست ، زیر بار نمی رفت :311:
سلام سارا خانم .رراستش یه سوال واسم پیش اومده میخوام در مورد احساس دخترا بیشتر بدونم .شما این آقا رو که به نام دلبندتون صدا میزنین بعد از اینکه دوباره رابطه شروع شده هم دیده اید یا هنوز فقط در حد تماس تلفنی با هم رابطه دارین؟اخه چون شما تمام رابطه رو نوشتین یه کم کنجکاو شدم اگه نخواستین جواب ندین:72: