هیچی بدتر از این نیست که تو یه خانواده همش بدیها تو ببینن و اگر همون کارو جااری دیگت انجا م بده سریع ماس مالی کنن اگه بدونید تحمل این صحنه چقدر رنج اوره
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی بدتر از این نیست که تو یه خانواده همش بدیها تو ببینن و اگر همون کارو جااری دیگت انجا م بده سریع ماس مالی کنن اگه بدونید تحمل این صحنه چقدر رنج اوره
ولله چي بگم ؟
بد نيست يه كم ، گاهي كر و گاهي كور بود . احترامت رو معمولي بذار نه زياد نه كم
بد نيست بري مهموني سعي كن بهت خوش بگذره و بعد هم اگر اتفاقي افتاد يا فيسي در اوردن به روي مبارك نيار زود نرو دير هم نيا اگر اونها با تو مثل يه ميهمان رفتار مي كنن چه لزومي داره تو زيادي خودموني بشي . بچه بازي رو تعطيل كن و جدي باش نهايتاً پدر و مادرش رو دعوت كن و گلايه هات رو مختصر و مفيد بكن شايد اونها هم از تو دچار سوء تعبيرهايي شدن. البته بذار اول همسرت گلايه هاش رو روي دور بريزه بعد تو هم بگو اما 1- سنجيده 2- محكم و بدون رودربايستي 3- كوتاه و به قصد آشتي از موارد كوچيك و بي ارزش هم بگذر .
يا درست مي شه يا كاملا قطع مي شه يا ديگه مي فهمن تو هم دلخوري
به نظرم اين راه مناسيبه دوستان نظرتون چيه؟
مارال عزيز ميدونم اين حرفي كه ميزنم خيلي بده(خدايي از دست مادر شوهرت رواني شدم) از لج اونها يه كاري كن* رابطه شوهرت با خانواده خودت خيلي خوب بشه *يه جوري كه از حسادت بميرن.(آخيش اروم شدم)عزيزم چرا وقتي شوهرت هست يه زنگ نميزني بهشون و علت اين بد رفتاري رو بپرسي؟اگه ديدي واقعا عوض بشو نيستن ديگه نرو اونجا به همسرت هم علت روبگو و ازادش بزار اگه ميخواد خودش به تنهايي بره.
دوست خوبم خدا بزرگه يه كم دعا بخون تا اعصابت اروم بشه سعي كن خودت رو با اقوام و دوستهات سرگرم كني.ما هم برات دعا ميكنيم.
سلام به همگی طراوت عزیزم خداروشکر رابطه شوهرم با خانواده من عالیه و مادر شوهرم بیشتر حرصش درمیاد کلا شوهرم ادمی هست که به طرف محبت میره ولی چون از خانودش محبت نمیبینه واز خانواده من میبینه جذب اونا شده اونا هم خیلی دوسش دارن چند بار شده که با شوهرم دعوتشون کردیم و با هم باهاشون حرف زدیم حتی تا یک هفته بعدش خیلی بهتر شدن ولی باز هم روز از نو روزی از نو اینا عوض بشو نیستن هیچکدومشون حرف راستو نمیفهمم نرود میخ اهنین در سنگ مادر شوهر من عاشق فامیلاشه و عروسهایی که از فامیل گرفته من برای اون حکم یه غریبه رو دارم هر چقدر سعی کنم بیفایدست دیگه خودمم بریدم با این مشگل نازایی هم که دارم واقعا زندگی برام خسته کننده شده
اگه يه بار ديگه بگي مشكل نازايي داري بد جور دعوات ميكنم ، مگه خدايي كه ميدوني نازا هستي؟اي بابا يارو بعد از 20 سال بچه دار ميشه.اين حرف رو اينجا زدي جايي ديگه نگي ها فردا ميشه نقل دهن مادر شوهرت.غريبه اي باش داداشهاي حضرت يوسف هم خونش بودن ...حالا چون غريبه اي بدي؟اصلا محلشون نذار الان هم ماه ذي الحجه است برو دعاي سريع العجابه رو از مفاتيح بخون بلكه فرجي بشه و مادر شوهرت دست از اين كارهاش برداره.
مارال جون اصلا" واست مهم نباشه من هم عین توام مادرشوهرم رابطهاش با عروس دیگش که دختر خواهرشه عالیه همش مواظبه حرفی نزنه که اون دلخور شه ولی با من نه
بزن بر طبل بی عاری عزیزم مهم فقط اینه که تو و شوهرت با هم خوبین
احترام اونا رو هم نگهدار ولی واست مهم نباشن
چقدر خوشحالم دوستای خوبی مثل شما دارم ممنون که بهم روحیه میدید و کمکم میکنید همتونو دوست دارمممممممم:16::227:
الینا جون ای کاش بشه زد بر طبل بی عاری طراوت جون چشم دیگه نمیگم ولی تورو خدا برام دعا کنید:203:دلم بد جوری نی نی میخواد:302:
نی نی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
بچه ها تو این چند روز یه چیزی برام ثابت شد میدونید ادم وقتی با شوهرش هیچ مشکلی نداره مشکلات خانواده شوهرش براش بزرگتر دیده میشه ولی وفتی با شوهرش مشکل داره اصلا یاد اونا نمیافته این چند روزبرای اولین بار من اونجوری بودم چقدر نعمت بزرگییه وقتی شوهرت کنارته وطرفدارته
ان شالله كه كانون زندگيتون روز به روز زيباتر مي شه. من به عنوان برادر كوچيكتون ازتون مي خوام حساسيتتون رو كم كنيد. شما نياز به همسرتون داريد همون طور كه ايشون به شما