سلام خانم فرشته مهربان اين شب جمعه براي من دعا كنيد يه حاجت مهم دارم براي خانم فرشته مهربان شب جمعه دعا كني
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خانم فرشته مهربان اين شب جمعه براي من دعا كنيد يه حاجت مهم دارم براي خانم فرشته مهربان شب جمعه دعا كني
سلام:72::
من امشب در عرش به پرواز در خواهم امد و همگام با تمام فرشتگان الهی سجده شکر به جا خواهم اورد که دعای شب قدرم اجابت شد...
دوستان تالار همدردی امشب خیلی خوشحالم...به مثابه تمام مدتی که اندوهگین بودم امشب خیلی خوشحالم ..معلوم است که هنوز در درگاه معبودم جایگاهی دارم ..خدایا شکرت...
آنقدر دوستت دارم که باورم نمیشه دعام رو بر اورده کردی....
خوشحالم دعایی که کردم در حق معشوقم برآورده شد و من با همه هجران آنقدر خوشحالم که باورش برام سخته...
خدایا دوستت دارم..
می دونستم اون همه اشک شب قدر منو بی جواب نمی ذاری...
ازت ممنونم....خیلی دوستت دارم....
دوستان من امشب که خوشحالم از درگاه حق برای همتون دعا می کنم ..شما هم برای من دعا کنید ..که همه محتاجیم به دعا.....:203:
قربونت برم خدایا ..دوستت دارم...عطرت تمام اتاقمو پر کرده و من مقهور آن همه بزرگی...
دوستت دارم...
سارا جون خوش به حالت
واسه من هم دعا کنین ،خودتون میدونین چقدر محتاج دعای شما دوستانم
از ته دل دعایم کنین ،انقد محتاجم که الان دارم اینا رو میگم اشکام سرازیر هست
در ضمن واسه دوستم هم دعا کنین ،التماس دعا
خدایا کمکمون کن
لطفا یک کمی برا ی من دعا کنید که میان امواج نامتعادل منفی که از هر سو به سمت من روانه است ، دارم می پوکم . :203::302:
امشب هر كس به دعا نياز دارد هر كسي امشب التماس دعا دارد دست به دعا بر داريم بيماران در تخت بيمارستان است التماس دعا دارد شفاي بيماران دعا كنيد
سلام:72::
آنی عزیزم..از این امواج منفی مبهم سخن نگویید ..غصه همه دل من را می گیرد..
اگر راز دل باز کنی؟؟!!!
دوستان من صبر کردم تا پنج شنبه بشود..دوستان عزیزم..تک تک شما ....یکی از دوستان تالار بسیار زیاد به دعا نیاز دارد..از شما خواهشی دارم امشب برایش از ته دل دعا کنید که از خطا باز گردد و چشمانش به حقایق روشن شود....
من نیز برای تک تک شما دعا می کنم....اگر رویی پیش خدایم داشته باشم...
گل مریم عزیز...بهتر شدید؟!!!....
:72:
آنجا که یادگار خدایان به روی ماه
خط کتیبه های فلک خوانده می شود
ور دست را سحر به در آری ز پنجره
دستت پر از ستاره شب مانده می شود
ما هم ملتمس دعائیم
سلام عزیزان...
من خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم...و چه غافل بودم از حال و هوای شما عزیزان.
مرا عفو کنید.
همینک از ته دل برای تمامی شما بزرگواران دعا می کنم. :203:
http://hargez.persiangig.com/image/2a.jpg
امشب براي خانم فرشته مهربان دعا كنيد به دعا شما اعضا محترم نياز دارد
سلام به همه بچه های گرم این تالار
دم همتون گرم وقتی دارید دعا می کنید منم دعا کنید
دعا کنید دعا کنید
خدایا این دست ها را که بسویت امده خالی نگذار
امین