RE: از قصد داره اذيت ميكنه.
سلام به طراوت عزيز و دوست داشتني و بقيه دوستاي قديمي
من بعد از 3 ماه وقفه اي که بدليل مراسم عروسيم و ... داشتم ، حضورم رو رسما در تالار اعلام ميکنم :D
طراوت !!!!!!!!!!!!!!!!:97:
نمي فهمم دختر خوب !!! تو هنوز با خودت و شايان داري کلنجار ميري ؟؟؟!!! مي دوني چند وقته ؟؟؟؟ وقتي امروز وارد اين تاپيک شدم ، اصلا انتظار ديدن پستت رو نداشتم !!! واسه همين گفتم بيام و يه دل سير دعوات کنم . من با شناختي که ازت تو اين مدت پيدا کردم و قبلا هم بهت گفته بودم ، حساسيت بيش از اندازته که ديگه کنترلش از دستت در رفته !!!
من الان دقيقآ 2 ماه از زندگي مشترکم رو دارم تجربه ميکنم !!!
يادته چه قدر حساس بودم ، از روزي که زندگيمو زير يه سقف شروع کردم ، همه چيز شکر خدا يه رنگ و بوي ديگه اي گرفت . روز به روز حساسيتم کم شد و کم شد !!! ديگه حرص خيلي چيزارو که تو هنوز مي خوري رو نمي خورم ، يه پيرهن گشاد کردم تنم و رگ بي خياليم رو فعال کردم . راضي ام هستم ، اما تو از روزي که من ميدونم دائم داري با همسرت کل کل مي کني ، چقدر ديگه ؟ تا کي مي خواي ادامه بدي طراوت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگي ما آدما داري هزاران هزار بعد متفاوته !!! که بد نيست برايه رفع تکرار هم که شده بعدهاي ديگه اش هم حساب شده امتحان کرد حالا ازت خواهش مي کنم زتدگيت رو از يه
بعد ديگه اش ببين طراوت ؛ از سمتي که پرتوهاي عشق به صورتت مي تابن و تو رو به دنيايه زيبايها ميبرن ، اونجا که همش مهر و محبته ، اونجا که مهربونيه و صداقته ، اونجا که پر از نجابت و مهربونيه ، نه نق زدن و جنگ و خونريزيه ، زندگيت رو دوست داشته باش ، بيشتر بهش بها بده ، 377 پاسخ در کل اين مدت واسه مشکل تو برات کافي نبود ؟؟؟؟، خودت حل کن مشکلت رو عزيزم ، دوستان خوبمون هم از جمله bloom و ani و بقيه دوستان هم که من ميبينم از سر لطفشون پاسخهايه خوبي بهت ميدن ، اما تا کي طراوت ؟؟؟
خواهر خوبم از اونجايي که دوستت دارم ، دوست ندارم اينجور ناراحت زندگيت باشي ، مگه نه اينه که تو برايه رسيدن به آرامش در کنار همسرت به اون بله رو دادي !!! پس برايه رسيدن به اون آرامش مطلق تويه زندگيت تلاش کن ، هنوز دير نشده
اينقدر چند مدت بود که تو سايت نبودم ، دق کردم ، همه اش هم سر تو خالي کردم
ببخش منو عزيزم
:72:
سلام ماندگار خوبم
بهت تبريك ميگم:72: و از خدا براي شما و همسرت بهترين ها رو آرزو ميكنم.
ماندگار خوبم تو تاپيك قبلي كه زده بودم قبول دارم 80% من مقصر بودم اما بعد از عيد كاملا تغيير اخلاق دادم و به طور كلي عوض شدم الان شايان حساس شده! ضمنا ناراحتي من فقط از اين بود كه چرا جلوي دوستاش با من بد صحبت ميكنه ، چرا اجازه ميده مرتبا همكاراش ازش سوال كند كه با چه كسي در حال صحبته.؟!
4 شنبه هم كه اومد سراغم خودش فهميده بود كه مقصره و مرتب شوخي ميكرد و ميخنديد.
منم يه كوچولو بي محل كردم و بعد هم همه چي تموم شد.
ضمنا ماندگار خوبم نميدونم در جريان كم خوني و شايان هستي يا نه؟به خدا به حدي فشار روحي رو تحمل ميكنم كه:47: تصور يه بچه ماژور هر چند 50% آدم رو داغون ميكنه و نميذاره راحت زندگي كنم.
طراوت جان
مگه تو هم مشکل کم خونی داری؟ اگه هر دو مینور باشید احتمال 25% بچه ماژور دارید. ولی اگه فقط شایان مینور باشه باز هم 25% بچه مینور خواهید داشت عزیزم که مینور به تنهایی اصلا" خطرناک نیست:72:
مگه به جز من كس ديگه اي هم از دوستان اين مشكل رو داره؟
من مينورم اونم از شاخه بتا،شايان هم مينوره و متاسفانه بتا:47:
اگه دو تا كم خوني از نوع مينور و از شاخه بتا و آلفا باشند 25% امكان بچه ي ماژور وجود داره اما با شرايط ما.........
الينا جان من با تماني اين شرايط سخت با شايان ازدواج كردم و اين در صورتي كه به جزء خودمون دو نفر هيچ كس از اين مشكل خبر داه حالا خدا رو خوش مياد اينهمه همه جنگ اعصاب داشته باشيم.آقا الان عاشقه و ميگه كه محضري مينويسه كه بچه نميخواد اگه 8 سال ديگه زد به سرش و هوس بچه كرد و اون موقع ساز جدايي زد.
خدايا به خودت پناه ميبرم از دست اين افكار مخرب.
در جريانش هستم منتها الينا درست ميگه اگه هر دو مينور باشيد مشکلي نخواهيد داشت . دوست منم دقيقآ مشکل شما رو داشت . زير نظر يک پزشک فوق العاده خوب در يزد بود که با وجود نگراني هاي بسيار يه پسر 3.5 کيلويي هم بدنيا آورد که سالمه سالمم هست .
ميدوني عزيزم زندگي شما دو تا يه بچه کم داره که با اميد به خدا و صبر و درايت خودتون صاحبش خواهيد شد . :72:
دليل اين رفتارهاتون هم بي ربط به مشکل کم خوني تون نيست .
درسته تهران دکترايه خوبي داره اما من بهت اطمينان ميدم در يزد دکتراي فوق تخصص بسيار خوبي برايه زنان و زايمان هستش که اگه بخواي شماره چند تا رو برات بفرستم .
ماندگار خوبم ترو خدا راست ميگي بچشون سالمه؟ميشه شماره اون دكتر رو برام بگيري؟اونها هم جفتشون تالاسمي مينور از نوع بتا داشتند؟
طراوت جان
یه دفعه من از یه دکتر شنیدم که با شرایط شما میتونند بذارند حامله شن و بعد همون ماه اول آزمایش میدن اگه بچه ماژور باشه سقطش میکنند و اگه سالم باشه که خدا رو شکر.
پس نگران نباش عزیزم:72:
تا جايي که ميدونم هر دو مينور بودن ، در مورد نوع تالاسمي شون که بتا بود يا آلفا بايد سوال کنم ، بعد بهت بگم ، شماره دکتر رو هم برات ميگيرم
نگران نباش عزيزم :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taravat
ماندگار خوبم ترو خدا راست ميگي بچشون سالمه؟ميشه شماره اون دكتر رو برام بگيري؟اونها هم جفتشون تالاسمي مينور از نوع بتا داشتند؟
سلاااااااااااااااام بر آبجيه ...!
اولا كلا بي معرفتي!!! دوما هم باز بي معرفتي!!!
سوما اينكه يه مشكل شما طزيقه ي آشناييتونه كه خودت بهتر مي دوني و بنده يادآوري كردم!
مشكل ديگه احساسيه كه نسبت زيباييه شوهرت داري!!!
و اينكه شوهرت بنظر آدم دم دمي مزاجي مياد درسته؟ اين آخريش خون به دلت كرده نه؟
و البته خيلي زود تحت تاثير ديگران قرار مي گيره و افكارش رو تغيير ميده!
بنطرم اگه درست برداشت كردم غير مستقيم از آدمايي با اين خصوصيات بگو تا اون هم يه كم به كارهاش فكر كنه شايد تغيير شون بده! يه سري مسائل ديگه هم هست كه البته كار دارم بايد برم شايد بعدا گفتم!
درباره ي بچه هم يه دكتره مي گفت هيچ نگران نباشيد فقط تا قبل از 10 هفتگي با دكتر مشاورتون در ارتباط باشيد طي اين مدت با دادن آزمايشاتي مشخص ميشه بچه مشكل داره يا نه كه داشته باشه تو همون 5-6 هفته ي اول خيلي راحت و قانوني بچه رو سقط مي كنن تا ايشالا بعديش بي مشكل باشه!
موفق وشاد باشيد.
ياعلي:72:
سلام مرتضي جان خوبي ؟؟
به خدا بي معرفت نيستم هر وقت ميام نيستي،در مورد شايان هم كه همه چي رو ميدوني و نياز به توضيح نيست.
ترس من از بچه همون سقط و زماني كه خانواده ها بفهمند اون زمان كه اگه من هم نخوام مجبور به جدايي ميشم.اما شايان رو دوست دارم خيلي زياد:16: