مثل من]
البته ما زنها هم حرفهایی داریم اما این تاپیک مختص به صبحتهای آقایونه پس منتظر چی هستید بفرمایید.
[/quote]
عزیزم برای خانوم ها هم تایپیک زدم خودم هم پیش قدم شدم....:D
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل من]
البته ما زنها هم حرفهایی داریم اما این تاپیک مختص به صبحتهای آقایونه پس منتظر چی هستید بفرمایید.
[/quote]
عزیزم برای خانوم ها هم تایپیک زدم خودم هم پیش قدم شدم....:D
آقایی که بددهنه یا دست بزن داره خانومش نمی دونه چیکار کنه هیچی هیشکی نمی دونه باید چیکار کرد:303:
اینکه میگید اس ام اس مشکووووووووووک داره حتما یکی خواسته باهاتون شوخی کنه خوب با مهربونی بگید پاک کنه یا اگه فکر میکنید دنبال خانم دیگه ای هست خیالاتی شدید یا شایدم مسیرشون یکی بوده جای نگرانی نیست.
خیلی خوبه که ما انتظارهایی که از همدیگه داریم رو به راحتی بیان کنیم همین طوری که آقای سورنا گفتند و از هیچ تلاشی فروگذارنکنیم . از دو طرف هم هیچ گونه کم کاری یا سوء استفاده نباشه این طوری هر چی تلاش کنی کم کردی !!
اون موقع است که خونه و خونواده فوق العاده گرم و عشقولانه می شه . وقتی می شه به این خوبی زندگی کرد، چرا جنگ و دعوا و دلخوری؟
ممنون آقای سورنا و استر عزیز که بحث رو به سمت خوبی جمع جور کردند .:72:
تجربه های خوبی بود.
چه جالب
این پست تا الان 537 تا بازدید داشته، 72 تا جواب که 33 تاش بیشتر مال مردهای احتمالی نبوده! واقعا این خانوما از چیزی جا نمیمونندا! اونور دنیام اگر راجع به چیزی که بهشون هیچ ربطی نداره، مثلا نحوه استفاده از ریش تراش یا دردی که یک پسر بر اثر ختنه می کشه! حرفی زده شه ظاهرا اظهار نظر نکنن اموراتشون نمیگذره! یک مثل در بین حاجی فیروز های چین هست که اینجور موقع ها می گه: چانگ تانگ، ناتانگ بانگ. یعنی حرف نزنی، نمیگن لالی!
یا جل الخالق خدا! چی آفریدی؟ خودتم فهمیدی؟!!
سلام شیلای عزیز ممنون از لطفتون برای خانوم ها هم تایپیک زده شده این میدونو بذارید برای آقایون
(اگه من یک مرد بودم...)برای خانوم ها
آقایوووووون کجاییییییید؟
ممنون از سورنا که صادقانه فرمودن اگه یک لحظه جای زن ایندشون بودن چی کار میکردن...
آقایون این تایپیک برای شماست خانوم ها هم مشتاقن نظرات شما رو بدونن...
اوکی:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط hajifirooz
کسی نگفته از مرد بودنتون ناراضی باشید البته که باید راضی باشید
اگه یک زن بودید.... حالا که نمیخواهید حتی به "اگه " هم فکر کنید !ببخشیدا پس دیگه اعتراض شما به خانوم ها برای ورود به تایپیک وارد نیست.
اره اقايون لطفا بفرمائيد از خانمها چه انتظاري داريد ؟؟؟ مي دونيد من فكر ميكنم اصولا چه مرد چه زن ..ما انسانها بايد واقعيت وجودي همديگر را بپذيريم ....و قبولش كنيم ....و انتظار بيهوده از هم نداشته باشيم ...چه زن ...چه مرد ..اونوقته كه مي تونيم در كمال ارامش كنار هم زندگي كنيم /.....نظرات اقاي سورنا رو هم دربست قبول دارم ..من با اينكه زن هستم از زناي زر زرو بدم مياد .....
بحث را جنجالي نكنيد.....
آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
یکی نیست از من بپرسه تورو سننه؟ خودم از خودم میپرسم:
-حاجی تورو سننه؟
و خودمم جواب سوالمو میدم:
--چاکریم، اشتباهی فکر کردیم که مردا اینجا اقلکندش آزادن که حرف بزنن حتی اگر اعتراض کنند. فکر کردیم اینجا باید از 584 بازدید و 77 جوابی که تا الان اومده، بیش از 33 تاش مردونه باشه! شرمنده، حماقت بزرگی مرتکب شدیم. بقول سورنا خفه شویم بهتره. کو ظرفیت بابا. بگیم غلط کردیم حل میشه مشکل؟
بقول اون مرغابیه که تو کلاس دوم بود: لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود! واقعا این زنا سر هر چیزی شر درست می کنن!
زت زیات - یعنی عزت زیاد