:104:
گوارای ات باد این حس زیبا . همیشه شاد باشی و عاشق.:227:
نمایش نسخه قابل چاپ
:104:
گوارای ات باد این حس زیبا . همیشه شاد باشی و عاشق.:227:
چه حس خوبی
مبارکت باشه
لیاقتش رو داری
سلام دانه جان
خيلي وقته ديگه ازت خبري نيست
حتي توي تاپيكهاي دوستان هم پيامي از تو نديدم
اميدوارم هر جا هستي شاد باشي
راستي از اينكه عنوان راهنما رو گرفتي بهت تبريك ميگم
برتزنده تو دختر پرتلاش و صبور و فهيم هست
هر جا هستي در پناه خداوند شاد باشي
ما رو بي خبر نذار
سلام دانه جان
خوبی؟
من همین امروز عضو گروه شدم . می خواستم بگم من هم دقیقا مشکلی که شما دارین رو دارم . من هم نمی دونم چیکار کنم ، تازگیها سر چیزای کوچیک هم با هم دعوامون میشه بعد که آشتی می کنیم باز همین آش و همین کاسه .همسر من هم 5 سال از من بزگتره . الان که یک دختر 1 سال و نیمه دارم بیشتر با اون حرف میزنه و بازی میکنه انگاری اصلا منو نمیبینه وقتی باهام کار داره فقط بهم زنگ میزنه . خلاصه کنم که کلی از دستش شاکیم اما نمی دونم باید چیکار کنم .
سلام همسفر عزيز
مدتي است كه گرفتارم و كمتر مي توانم به تالار سر بزنم. اما ميشه در خدمتم عزيزم.
سلام saeideher گرامي
حل اين گونه مشكلات موقتي است و بايد تلاش كني تا بيشتر خودت را تغيير دهي تا او را. نمي توان اصل هر كسي را تغيير داد. همين الان هم اگر من در روابط كوتاهي كنم او هم ممكن است كوتاهي كند و رويه اش را به حالت قبل برگرداند.
شايد بايد برخي موارد را تحمل كرد و دم بر نياورد اما گاهي هم صحبتهاي آرام و با نرمي باعث مي شود كه متوجه رفتار اشتباه خود بشود كه البته اين مسئله باز هم موقتي است
دانه ی خوبم . از گفته هایت این طور احساس کردم که همسرت در فرهنگی متفاوت با فرهنگ شما رشد کرده . الان وظیفه ی شماست که با صبر وحوصله ای که بیشتر خانم های ایرانی را شامل می شود او را به فرهنگ خودت نزدیک کنی.دانه جان من 10 سال است که ازدواج کردم و تجربه ی دوران عقد را هم داشتم. به نظر من اگر شناختت تکمیل شده نسبت به همسرت سریع تر ازدواج کنید چون هر چی این فاصله ها بیشتر بشود بعدها جبران ان به مراتب سخت تر میشود.در ضمن سعی کن تو با حرفات وبا کارهایت عشقت را بروز بدهی تا همسرت از شما یاد بگیرد .امیدوارم موفق باشی
فكر مي كنم اينكه دو نفر بعد از زندگي مشترك به اين نتيجه برسن كه همدل نيستن، طبيعيه. چون بعد از شروع زندگي، هر دو طرف مجبورا ظاهر سازي هاي دوران دوستي و نامزدي رو كنار بذارن و با ستونهاي واقعيت خونه شونو برپا كنن.
ممكنه بشه با صرف وقت و انرژي زياد و يا گاهي هم اتفاقي، يه نفر رو پيدا كرد كه خيلي با ما همدل بشه، اما راه چاره براي بقيه چيه؟ ما كه نمي تونيم منتظر شانس بشينيم يا اينكه زمان زيادي رو براي پيدا كردن همسر ايده آلمون صرف كنيم!!
به نظر من يه مهارت هست كه بايد همه زن و شوهرهاي جوون با آون آشنا بشن و اونو ياد بگيرن و اونم "هم دل شدن" هست. يعني ياد بگيريم كه به چيزايي كه علاقه نداريم علاقه من بشيم و بعلاوه بتونيم طرف مقابلمون رو به چيزهايي علاقه مند كنيم.