RE: چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
ضمنا کاترین عزیز در عدالت خداوند شک نداشته باش خیلی از مسائل در زندگی هست که ما ازش خبر نداریم،همانطور که خودت اشاره کردی الان دختران زیبا هم در مورد ازدواج کم مشکل ندارند،چون هر چقدر زیبا تر هستند توقعاتشون هم بالاتر میره و اگر مواظب نباشند فرد مورد دلخواه خودشون رو هیچ موقع پیدا نمی کنند
راستش رامتین اره من حرف خوبی نزدم نباید به عدالت خدا شک کرد در هیچ زمانی
اما میدونی شما همش میخوای به این نتیجه برسی که حالا اگه دختری زیبا بود یا تحصیلات داشت و ازدواج نکرد حتما به این دلیل بوده که توقعش بالا بوده اما این درست نیست
این فرمول در مورد همه صدق نمیکنه
و منم همینو میبینم که دختر ی زیبا هست /نجیب هست /توقع چندانی هم ندارد/
اما به دلیل اروم بودن و... نمیتواند مورد دلخواهش را پیدا کند
و کسی هم نمیتواند او را پیدا کند
اینجاست که انسان به وجود شانس در زندگی پی میبرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
سوال خوبی بود،مهتاب خانوم طبق گفته خودتون شما همه خصوصیات رو برای یک ازدواج دارید پس به نظر خودتون چرا کسی رو نتونستید عاشق خودتون کنید؟(البته سعی کنید واقعیت رو بگید تا ما هم بهتر بتونیم تحلیل کنیم)
ضمنا کاترین عزیز در عدالت خداوند شک نداشته باش خیلی از مسائل در زندگی هست که ما ازش خبر نداریم،همانطور که خودت اشاره کردی الان دختران زیبا هم در مورد ازدواج کم مشکل ندارند،چون هر چقدر زیبا تر هستند توقعاتشون هم بالاتر میره و اگر مواظب نباشند فرد مورد دلخواه خودشون رو هیچ موقع پیدا نمی کنند
راستش رامتین اره من حرف خوبی نزدم نباید به عدالت خدا شک کرد در هیچ زمانی
اما میدونی شما همش میخوای به این نتیجه برسی که حالا اگه دختری زیبا بود یا تحصیلات داشت و ازدواج نکرد حتما به این دلیل بوده که توقعش بالا بوده اما این درست نیست
این فرمول در مورد همه صدق نمیکنه
و منم همینو میبینم که دختر ی زیبا هست /نجیب هست /توقع چندانی هم ندارد/
اما به دلیل اروم بودن و... نمیتواند مورد دلخواهش را پیدا کند
و کسی هم نمیتواند او را پیدا کند
اینجاست که انسان به وجود شانس در زندگی پی میبرد
البته انی عزیزم مردها همه مثه هم نیستند این مثالی که شما از این خانم زدید خیلی عالی بود
اما من یه چزی هم فهمیدم تا کاملا وارد زندگی خصوصی ادما نشیم نمیتونیم قضاوت درستی از زندگیشون داشته باشیم
و ابته نیازهای مردان هم با هم فرق میکند
ممکنه مردی خیلی بیشتر از این چیزا به حضور زنش نیاز داشته باشه
میدونی دیگه باید اینو کاملا پذیرفت زنی با این حجم کاری نمیتونه همه نیازهای همسرش رو براورده کنه مگه ادم چقدر ظرفیت داره که به این همه کار برسه
این به نیاز و خواسته یک مرد از زندگی برمیگرده یکی عاطفی تره و به حضور بیشتر همسرش نیاز داره
و البته یکی هم هست که نمیتونه بپذیره همسرش اینقدر از خودش بالاتره
ببین باید حقیقتو پذیرفت و همونطور که تو مقاله ها هم نوشته عده کمی از مردا میتونن بالا بودن زنشان چه در تحصیل و چه کارو بپذیرن
عزیزم طول با هم بودن مهم نیست بلکه عرض آن مهم است که ما همگی همین اشتباه را می کنیم .و برای با هم بودن طول و زمان قائل می شویم که در نتیجه این فکر، زیادی هم به دست و پای هم می پیچیم و بعد دوست من این را قبول ندارم که مردها زنان بالاتر از خود را تحمل نمی کنند . می دانی چرا ؟ به خاطر رفتار ما زنها . خیلی از ما زنها هیچی هم نیستیم ولی ماشالله آن قدر باد دماغ داریم که خدارا هم بنده نیستم ( دور از جون آنهایی که این جور نیستند ) مردها این حالت را نمی توانند تحمل کنند . خدا نکند یک زن ماهی 3میلیون در آمد داشته باشد . پدر مرد را در می اورد و منت می گذارد و عنوان می دارد اگر من کار نمی کردم چرخ این زندگی نمی چرخید و... اصلا چرا 3 میلیون ، 200 هزار تومان !!!!!
عزیزم دقت کردی از ظرافت رفتار دوستم چی نوشتم ، همه جا نفر اول شوهرش را قرار می دهد واصلا نیازی ندارد خودش را مطرح کند . این باید برای ما هم درس بشود . وقتی یک چنین زندکی با این همه تفاوت علمی ، عملی ، مالی ، اجتماعی و... بتواند قشنگ پیش برود ما که قطعا بهتر می توانیم زندگی کنیم . این به روحیه و تواضع زن بستگی دارد . هر کتابی را مردش خوانده باشد وبخواهد در مورد آن حرفی بزند این خانم حداقل چندین بار آن را خوانده ولی هر کتابی این خانم خوانده ( در حد چندین بار ) مردش نخوانده . لزومی ندارد که قد و قامت علمی و فلسفی ومالی ... بگیرند . این فکرها همه مال قبل از ازدواج است .
تو هم بهتره یک کمی در خود دقت کنی و ببینی این حالت که نمی توانی کسی را جذب یا نگه داری علتش چیست . مطمئن باش همه ی مردها ایراد ندارن. تو باید در خودت و کودکی و زندگی پدر و مادر و اطرافت و... به دنبال علت آن بگردی
من نمي دونم كاترين معيارتون از نجابت و ... چيست!! متاسفانه رياكاري تشخيصش از نجابت خيلي سخت شده. من قبلا از دختر خانومي خوشم ميومد كه به من به خاطر اينكه توي مراسم ما حجاب در حد يك روسري هست هزاران بار سركوفت زدند. متاسفانه بعدها من متوجه شدم ايشون رابطه كامل جنسي تجربه كرده بودند!!! قبل از ازدواج. من به شخصه از دخترهايي خوشم مياد كه در عين اجتماعي بودن حدود رو خوب رعايت مي كنند. (تصور مي كنم عمده پسرهاي اين نسل هم با من هم عقيده باشند.) دختري كه مي داند يك پسر اون رو واسه سايز اندام بدنش مي خواد مجرد بمونه بهتره از اين كه با همچين پسري ازدواج كنه. اگر من از زيبايي نسبي صحبت مي كنم به اين خاطره كه به هر حال نمي شه انكار كرد انسان فرشته خو نيست و جلوه هاي بيروني هم روش تاثير گذاره. وگرنه پيامبر خدا عطر نمي زد و مي گفت هر كي به درجه اي از عرفان رسيد كه تونست عطر باطنيمو كشف كنه لايق بودن با منه!!!
خانوم مهتاب اين نوع گفتار شما از جمله دلايل مهم واساسي هست كه من به نوبه خودم سمت و سوي يك دختر تحصيل كرده هم نمي رم!!! اين غرور در وجود دخترهاي تحصيل كرده نهادين شده.
ما داريم دلايل اين رو بررسي مي كنيم كه چرا دختران شايسته اي مثل شما تا كنون نتونستند ازدواج كنند و دلايل رو مياريم كه شايد با اندكي تفكر در مورد اين دلايل و با رفع بعضيهاشون كه ممكنه منطقي باشن مشكل برطرف شه. بعد شما بعد از اين همه پرسش و پاسخ يك مرتبه جواب مي ديد كه من ادامه تحصيلم رو مي كنم حتي اگر ازدواج نكنم!!! " خوب منظور؟" مگر كسي به شما گفت ادامه تحصيل نكن. ملقمه اي از احساسات زودگذر و هيجاني؛ غرور حتي اگر بيان نكنيد پشت صحبتهاتون هست.
" تاكنون مرد ايده آل پيدا نكرده ام" من به نوبه خودم باوجود تحصيل كرده بودن با دختري كه با همچين ادبياتي صحبت مي كنه حتي در صورتي كه زيباترين پريچهره باشه ازدواج نمي كنم.تصور نمي كنم هيچ پسري هم در شرايط نرمال ذهنيش و نه عشقي كه چشاش رو كور مي كنه نظري خلاف من داشته باشه.
انی عزیز من حالت کلی را گفتم که بین مردا جا افتاده که دلشون نمیخواد خانمشون از نظر تحصیلات وشغل بالاتر باشه درسته مثالهایی میشه زد ولی حالت کلی همون هست میتونیم فکر کنیم مثه فرهنگ جا افتاده اونا فقط از نظر قیافه باید خانمشون ازشون بالاتر باشه
در مورد خودم هم من قدرت نگهداری کسی رو خیلی هم دارم کما اینکه مشکلی هم که تحت عنوان تاپیکی باز کردم همین بود که اون منو ول نمیکنه
اما در مورد جذب من به همون نتیجه رسیدم که همش به روابط اجتماعی و جذب کردن با زبان هست که خانم های زیادی به کار میبرند که توش زیاد موفق نبودم امیدوارم بتونم موفق شم چون من متاسفانه دختر ارومی بودم تا حالا
اما سورنای عزیز من منظورم از نجابت حجاب و تظاهر نیست من منظورم رفتار توام با حیا و متانت است شما اگه دختری رو زیر نظر بگیری رراحت میتونی با توجه به رفتارش با اطرافیان به نجابت پی ببری و حتی حرفایی که میزنه اما دیدم خیلی از پسرا به اشتباه متانت و حجاب ظاهری رو یکی میدونن
اما قبول ریاکاری و دروغگویی زیاد شده
من بدترین ضربه رو از دروغگویی خوردم اونم از کسی که قسم میخورد هیچ دروغی نمیگوید و به منی که در کل رابطه یک دروغ هم بهش نگفتم
اینجاست که بازم ادم به شانس تو ازدواج عقیده پیدا میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
انی عزیز من حالت کلی را گفتم که بین مردا جا افتاده که دلشون نمیخواد خانمشون از نظر تحصیلات وشغل بالاتر باشه درسته مثالهایی میشه زد ولی حالت کلی همون هست میتونیم فکر کنیم مثه فرهنگ جا افتاده اونا فقط از نظر قیافه باید خانمشون ازشون بالاتر باشه
در مورد خودم هم من قدرت نگهداری کسی رو خیلی هم دارم کما اینکه مشکلی هم که تحت عنوان تاپیکی باز کردم همین بود که اون منو ول نمیکنه
اما در مورد جذب من به همون نتیجه رسیدم که همش به روابط اجتماعی و جذب کردن با زبان هست که خانم های زیادی به کار میبرند که توش زیاد موفق نبودم امیدوارم بتونم موفق شم چون من متاسفانه دختر ارومی بودم تا حالا
اما سورنای عزیز من منظورم از نجابت حجاب و تظاهر نیست من منظورم رفتار توام با حیا و متانت است شما اگه دختری رو زیر نظر بگیری رراحت میتونی با توجه به رفتارش با اطرافیان به نجابت پی ببری و حتی حرفایی که میزنه اما دیدم خیلی از پسرا به اشتباه متانت و حجاب ظاهری رو یکی میدونن
اما قبول ریاکاری و دروغگویی زیاد شده
من بدترین ضربه رو از دروغگویی خوردم اونم از کسی که قسم میخورد هیچ دروغی نمیگوید و به منی که در کل رابطه یک دروغ هم بهش نگفتم
اینجاست که بازم ادم به شانس تو ازدواج عقیده پیدا میکنه
كاترين گرامي
قضيه اينست. شما موفق به جذب افرادي مي شويد كه مي خواهيد. اگر طلب كنيد با يك نفر زبون باز(يا كسي كه از عشوه و ناز آمدن يك دختر و زبون بازي اون خوشش مياد) زندگي كنيد بله كه بايد زبون بازي و عشوه و ناز امدن را بلد باشيد. وگرنه براي يك دختر آروم و متين مسلما پسري آروم و سر به زير شايسته است. البته اگر بعدا اين رو نشونه بدي از اون پسر ندونيد!!
من تصور مي كنم اگر منطقي كه در صحبتهاي شما هست ادامه داشته باشه شما انتخاب بسيار خوبي رو خواهيد داشت. در مورد اون دروغگويي اگر شما بد شانس بودي دروغگوييش برملا نمي شد. سخت نگير خواهر من.
من خودم دقيقا به اين باور رسيدم كه حجاب اصلا با متانت يكي نيست. (نه اينكه حجاب نشونه عدم متانت باشه ها -منظور اينه كه دليلي براي همراهي هميشگي اين دو نيست.)با حرفهاتون موافقم. اون خانوم به راحتي سر خنده و شوخي رو با هر غريبه اي باز مي كردند كه فكر مي كنم نشونه خوبي بود از دروغگويي ايشون.
:72:
من مطمئن هستم برای ادامه راحت حتما موفق می شوی .سنی نداری .27 سال . خیلی جوانی و هر چه تجربه ات زیادتر شود راه ها را هم یاد خواهی گرفت . همین اندازه که کمی کار خودت رامی دانی 50% جلویی .
من با سورنا موافقم،خانوم مهتاب شما غرور خودتون رو نمی تونید پنهان کنید البته اگر شرایطی رو که از خودتون بیان کردید راست بوده باشه(شکل،تحصیلات،روابط اجتماعی خوب،جذاب بودن و ...)، باز هم به نظر میاد یکسری از مسائل رو پنهان می کنید و واقعیت ها رو به ما نمیگید پس مسلما ما هم نمیتونیم درست کمکتون کنیم و مسائل رو ریشه یابی کنیم اینکه، مشکل از شماست؟ و یا افرادی که می خواهند شما رو انتخاب کنند؟
سلام دوستای گلم، از نظرات مفیدتون و از اینکه وقت گذاشتین واسه سوال مهتاب ممنون، راستش بیشتر واسه همدردی سوالم رو مطرح کردم اما همه حرفهاتون واسم ارزشمنده، از کسانی که پاسخ دادن چه همدردی کردن و نکردن ممنون، قبول دارم حتما شخصیت منم یه سری نقص و عیب داره، سعی می کنم بیشتر به خودم بپردازم. و اصلاح شم. خیلی وقت بود این تنهایی آزارم می داد. و خواستم با مطرح کردنش کمکی به خودم کرده باشم... اما هنوز هیج چی عوض نشده و من آروم نشدم شاید بهتره این جور مسائل رو فقط با خدا در میان بگذارم، با اینکه صبرم تموم شده اما بازم بهتر از خدا کسی صلاحمو نمی دونه، دعا کنید خدای بزرگ و مهربون هر چه زودتر خواسته من و خیلی از بنده های دیگش رو برآورده کنه، و منم بتونم شکر گذار باشم و صبر کنم.