-
RE: اشتباه بزرگ
عید قربان مبارک
افسون خانم قربانی ندادی ؟!!!
برای مستقل بودن خودت گوشت قربونی گیر آوردی حالا هم دیگه بده بو میده بندازش دور!!!
اونم حقش زیردست شما اذیت بشه کسیکه نگاه نمی کنه طرفش کیه وچشم بسته ازدواج می کنه حالا باید بخوره!!!
عزیزم چرا دوستان وگذاشتی سرکار یا قربانی بده یا زندگیت وبساز. با دارایتو خوشگلیتو مدرکت نمی تونی تصمیم بگیری هفت تا صفحه شد دیگه تصمیم کبری تو بگیردیگر( خدا تو هفت روز زمین وآسمان خلق کرد.....افسون خانم با خوندن این هفت تا صفحه چیکار کرد؟)
-
سلام نمیدونم !! جالبه!! ولی به نظر من مدتی از همسرت دور شو بعد همه چی رو بهشون بگو...
هم ایشون حق اینو دارن که با کسی که دوستشون داشته باشه زندگی کنند هم شما....
درسته شما اشتباه بزرگی مرتکب شدین اما من هم مثل شما دیونه تنهایی هستم شما رو به خوبی درک میکنم اما چه خوبه برای رسیدن به هدفمون کسی رو فدای خودمون نکنیم!
و.............. غره نشیم!صادق باشیم... و چه بهتر که پایبند باشیم....
به یک مشاور حضوری هم حتما مراجعه کنید.
-
از نکته سنجی و باریک بینی و کنجکاوی دوست عزیز ممنونم. من با این سایت از یک هفته پیش آشنا شده ام. من در روزهای کاری از ساعت 8 صبح تا 5 بعدازظهر در دانشگاه حضور دارم . البته در تمام مدت تدریس ندارم و فقط 16 ساعت در هفته تدریس دارم. ولی به دلیل اینکه مسئول پروژه ای در دانشگاه هستم ، حضورم در تمام روزهای کاری الزامی است. اتصالم به اینترنت دائمی است و تقریبا هر چند ساعت یکبار سایت را چک میکنم. از راهنمایی همه ممنونم. به هر حال من چون این موضوع را جایی مطرح نکرده بودم ، واکنش دوستان برایم مفید بوده است.
-
خانوم افسون شرایط شما بهتر شد . تصمیمتون چیه فعلا!؟
-
افسون عزيزم من خيلي كوچكتر ار اونم كه راهنماييت كنم ولي در ادامه صحبت هاي دوستان بهت ميگم هميشه خداوند بهترين چيز رو براي انسان ها انتخاب ميكنه فكر نكن بهتر از همسرت گيرت مياد به اين فكر كن كه تو با همسرت كامل خواهي شد و همسرت هم با تو از انتخاب پروردگارت لذت ببر ...
-
دلناز جون منم باشما موافقم خوش بحال افسون جان که با این وقت آآآآآآازآآآآآآآآآد شون ماهی 2 میلیون تومن حقوق میگیرن. کاش منم عضو هیئت علمی دانشگاه شریف بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
خانوم دینا
عذر می خوام. اما خوب این واقعیته . اساتید دانشگاه 16-24 ساعت موظفی دارند. البته برای ایشون که من فکر می کنم مربی باشند(به خاطر مدرکشون) و نه استادیار-دانشیار -استاد) ممکنه یک مقدار بیشتر باشه. تصور می کنم درآمدشون هم حداقل 1-1.5میلیون به ازای همین ساعات محدود تدریس باشه. البته من دانشگاه آزاد تدریس می کنم و درآمد من کمتره. ولی محض اطلاع عرض کردم.
-
خدايي N.DELNAZ يه حرفي زده كه تا آخر كار حساب دست همه اومد.
((((((((((((( اميدوارم كلهم اجمعين سركار نباشيم)))))))))))
-
-
چرا سر کار!! این قضیه به سر برادر من اومد!! همسرشون کارشناسی ارشد داشتند و برادر من مدرک لیسانس و کار آزاد داشتند. همسر ایشون بلافاصله بعد از استخدام تو دانشگاه پیام نور درخواست مهریه کرد و همزمان شرط صرف نظر از مهریه رو طلاق گذاشت!! که البته دومیش اجرا شد.قضیه کاملا واقعیه تصور می کنم. افسون خانوم برای اینکه هم ایشون وابسته تر نشه و هم شما درگیر موضوعی به اسم حس دلسوزی در حق کسی که به نظر من شانش بسیار بیشتر از مدرک شماست!! نشید با بخشیدن مهریتون طلاق بگیرید.