RE: خانوم ها و دختران همدردی..!!
سورنا اگه من اون دختری رو که انقدر تو رو نسبت به همه بدبین کرده ببینم چشماش رو در میارم ...برادر عزیز هنوز که مرغ شما یه پا داره (که البته در یه مواردی به نظر من این یه حسن شما محسوب میشه ) درسته اینایی که شما میفرمایید جزء قابل انکاری نیست ولی همیشه هم همینطور نیست خیلی ها هم مادیات براشون در درجه های پایین تر زندگی قرار داره هرچند یه بخش تاثیر گذار خواهد بود ولی باور دارن میشه با قناعت یه چیزایی رو کمتر داشت و درعوضش به فاکتورهای ارزشمند تری در زندگی رسید و به همسرشون به عنوان یه بانک که از نظر مالی و عاطفی تامین شون میکنه نگاه نمیکنن.هرچند قبول دارم دختراهایی با این خصوصیت وجود دارن ولی انشاالله اونی که وارد زندگی شما میشه از این دسته نباشه.و شمارو به خاطر وجودت خودتون بخواد پس به خدا توکل کن و یه کم خوشبین باش تا خدای نکرده اون چیزی که همیشه نگرانشی سرت نیاد...کاترین درست میگه گاهی اوقات مشت نمونه خروار نیست
لطفاً به حرفای آقای سورنا به دید مسئله ی شخصی نگاه نکنید. خوب ایشون داره برخی از باور ها و اعتقاداتی رو که از قدیم در جامعه ی ما جا افتاده مورد انتقاد قرار داده وگرنه اگر با این وضعیت اگر اراده به زن گرفتن کنه بالفرض هیچی هم که نداشته باشه خیلی آدم های درست و حسابی حاضرن زنش بشن. دیگه ما تو جامعه ایم میفهمیم دیگه . بطور مثال بعضی از فامیل هایی که دختر دارند انقدر تابلو آدمو تحویل میگیرن که نگو. به هر حال بحث سر اینه که برخی از حق و حقوقی که از قدیم به طور غلط تعرف شده باید عوض بشه . خانمها اگر خواستار تساوی هستند باید تساوی رو در همه چیز بخوان چه حقوق چه تکالیف . از آنجایی که حرفهای سورنا دست رو نقطه ضعف خیلی از خانمها میزاره خیلی ها تاب تحملش رو ندارند . خانمها واقعیت اینه که به همون میزان که با جلو رفتن زمان توقعات خیلی ازخانم ها بالا رفته اما آقایون هم یاد گرفتن دیگه باج الکی به بهونه ی اینکه خانوما لطیفنو این صحبتا به کسی ندن. واقعیت این بوده که تا الان سهم مرد در زندگی مشترک زیاد تر از زن بوده ولی بیش از این جایز نیست این طور باشه . باورها باید تغییر کنه. تساوی باید حاکم بشه.
دوستان عزیز من میگم درسته که یه سری مسایل وجود داره و نمیشه انکارش کرد ولی همه مثه هم نیستن نمونه بارزش خود من به آقایون کاملا بی اعتماد بودم ولی فکر کردم و دیدم با این دید منفی اولین کسی که بزرگترین ضربه رو می خوره خودم هستم و نباید تمام آدم هارو با یه چوب زد...و یه نسخه برای همه پیچیدو اعتقاد پیدا کردم که همه آقایون مثه هم نیستن خیلی از اونا از زنها که پرچم دار داشتن وفا و احساسات پاک و محبت هستن قابل اعتماد تر و مهربون ترن و وفادارترن ...پس بیاین با یه زاویه به همه نگاه نکنیم .من خودخواهی بعضی از دخترا رو رد نمی کنم همونطور که بعضی مسائل رو در مورد بعضی از آقایون رد نمی کنم..جناب سورنا خودت به من یاد دادی خاکستری نگاه کنم نه سفید ونه سیاه ...پس چرا خودت هنوز به این قضیه اینطور نگاه می کنی ...سخت گیرد زندگی بر مردمان سخت کوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
لطفاً به حرفای آقای سورنا به دید مسئله ی شخصی نگاه نکنید. خوب ایشون داره برخی از باور ها و اعتقاداتی رو که از قدیم در جامعه ی ما جا افتاده مورد انتقاد قرار داده وگرنه اگر با این وضعیت اگر اراده به زن گرفتن کنه بالفرض هیچی هم که نداشته باشه خیلی آدم های درست و حسابی حاضرن زنش بشن.
من هم عرض کردم که فردی نگاه نمی کنم. تکه یخ عزیز ممنونم از لطفتون. ولی من نه با زنان که با این باور برخی از اونها مبارزه می کنم . و این مبارزه رو کاملا مثبت می دونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
. خانمها اگر خواستار تساوی هستند باید تساوی رو در همه چیز بخوان چه حقوق چه تکالیف . از آنجایی که حرفهای سورنا دست رو نقطه ضعف خیلی از خانمها میزاره خیلی ها تاب تحملش رو ندارند . خانمها واقعیت اینه که به همون میزان که با جلو رفتن زمان توقعات خیلی ازخانم ها بالا رفته اما آقایون هم یاد گرفتن دیگه باج الکی به بهونه ی اینکه خانوما لطیفنو این صحبتا به کسی ندن. واقعیت این بوده که تا الان سهم مرد در زندگی مشترک زیاد تر از زن بوده ولی بیش از این جایز نیست این طور باشه .
مبارزه کنید برادران عزیز ولی گمون نکنم از دست این جماعت زنان با سیاست بر بیابن .خدا بهتون کمک کنه ما هم خوشحال میشیم موفق بشید و اون دسته از خانم هایی رو که راه و از چاه تشخیص نمیدن به جاده سلامت هدایت کنید ...حق گرفتنیه دادنی نیست پس اگه فکر می کنید حقی دارید بگیریدش ...یه چیزی رو من اینجا یاد گرفتم و برام جالب بود تا قبل از این فکر میکردم این خانم ها هستن که برای احقاق حق خودشون تلاش میکنن ولی حالا می بینم آقایون هم می خوان حق واقعیشون رو استرداد کنن پس چه خوبه با دونستن خواسته های همدیگه به خودمون و در درجه بعدی به طرف مقابلمون کمک کنیم تا به اون چیزی که میخوایم برسیم.
چه فکرمی کنید که می توانید و چه فکر می کنید که نمی توانید در هر دو حالت حق با شماست!!(فورد)
همین که باج الکی ندیم به خاطر زن بودن طرف مقابل خودش اول مسیره. دیگه کمتر مردی حاضره با یک زن بیکار و با توقعات فراوان ازدواج کنه. البته هستند مردهایی که عشق کورشون کرده و از همسرشون تنها چیزی که طلب می کنند همین زنده بودنشه!!