ببخشید پاسختون یکم به دور ار منطق بود. یعنی تنها مشکل اینه که بعد ازدواج نمیشه مجردی رفت سفر. بعدش هم این همه مزایایی که در ازدواج هست چی میشه پس؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید پاسختون یکم به دور ار منطق بود. یعنی تنها مشکل اینه که بعد ازدواج نمیشه مجردی رفت سفر. بعدش هم این همه مزایایی که در ازدواج هست چی میشه پس؟
مثال زدم!یک کثال کوچیک/وقتی اسم ازدواج میاد خانوما میگن ما محدود میشیم آقایون هم میگن ما محدودتر/به نظر من اگر 2 نفر بخوان ازدواج کنن اما همون رفتار ها و روش دوران مجردیشونو داشته باشن(نمونه های فراوان دیدم) پس بهتره مجرد بمونن قید ازدواجو بزنن/ چون ازدواج محدودیت خاص خودشو برای طرفین داره/منطقی یا غیر منطقی فقط نظرمو گفتم/به شما تحمیل نشد!شد؟؟؟
ester عزيز براي خيلي از جوانها اين مسئله حل شده و من از چند تا از دوستام كه ازدواج كردن پرسيدم به من گفتند ما هيچ مشكلي از اين بابت با همسرانمون نداريم هر وقت كه احتياج به يك سفر مجردي داشته باشيم اين كار رو ميكنيم و خانوممون هم همينطور آزادند هر موقع خواستند با دوستانشون مجردي برن سفر و ما حساسيتي نسبت به اين موضوع از خودمون نشون نميديم،در واقع الان فرهنگ خيلي از دخترها و پسرها بالا رفته و سعي ميكنند با تعصبات بيجا مخالفت كنند
و اين رو بدون خيلي از وقتها آدمها نياز به تنها بودن دارن تا با افكار راحت تري به خانوادشون برسن
اقای سورنا با شناختی که از نوشته هاتون دارم سی ملیون که سهله اگر صد ملیونم به شما بدن شما ازدواج نخواهید کرد چون دیدگاهتون نسبت به خانمها منفییه موافق ازدواج موقت و تعدد زوجاتم که هستید کار کردن و فعالیت کردنو سر بازی رفتون حمالی برای زن میدونیدپس ازدواج نکنید و مجرد بمونید خیلی بهتره در ضمن من میدونم که نظر من فقط نظره منه این یه چیزه روشنه
همیشه حرف حقیقت تلخ بوده ان یه واقعییته شاید خیلی کم پیش بیاد اقایونی که به خاطره سائل مالی ازدواج نکنن این فقط میونه یکی از دلایلشون باشه حتی من دیدم خیلی از اقایونی که وضع مالی خوبی دارن و ازدواج نمیکنن منکر این که دیگه نمیتونید باشید اقایون محترم
به نام خدا
راستش خانم مهتاب پسرای ایرانی از غیرت چیزی کم ندارند همونطور که دختر ایرانی چیزی از چیزایی که گفتید کم نداره اصلا مشکل اینا نیست.
شما پرسیدید پسر ایرانی چی میخواد؟ درسته؟
ببین پسر ایرانی میخواد همسرش همیشه ( از ابتدا ) در کنارش باشه و اونو همونطور که هست و به خاطر خودش دوست داشته باشه و توجهی به موقعیتش نکنه.
شما خودتون حاضرید همسر یه آدم بی خونه ، بی ماشین و کم درآمد اما عاشق!!!! بشید. حالا روی حرفم با شخص اولیا مخدره نیست منظورم همه خانوما هستند.
ببخشید با احترام به همه خانوم ها، باید بگم خیلی مغرورید. اما بدتر اینه که نمیدونید پسرا مغرور ترن. ینی پسرا میگن خودمونو واسه کسی داریم به آب و آتیش می زنیم که به ما توجهی نداره. متاسفانه مشکلی که اکثر دخترای ایرانی دارند اینه که دنبال موقعیت بهترن همیشه و به همین دلیل موقعیت فعلی رو از دست میدن.
خود شما هم میدونید اگه تمام دنیا رو بگردید پسرایی مث پسرای ایران در این درجه ایمان، درستکاری، وفاداری، صداقت و ... پیدا نمیکنید چو سرآمدن واقعا در دنیا. اینو کسی داره بهتون میگه که دنیا و آدما شو دیده و میشناسه.
مهتاب خانوم ؛ غرور، غرور بخشی از ذات مرده باید باهاش باشه اما از ذات زن نیست باید ترکش کنه و متانت رو جایگزین کنه تا مشکل حل بشه.
البته این نظر منه که میتونه سراسر اشکال باشه.
موفق باشید.
ببخشین ولی خیلی حرف خنده داری زدید یعنی شما تموم پسرای دنیا رو دیدید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amintorabi
اگه اینطوره که هیچ دختری هم از لحاظ اخلاق و نجابت به پای دختران ایرانی نمیرسد
تو را به خدا اینجور احساساتی حرف زدن رو بریزیم دور
ماشالا مردم ایران که تو دروغ گویی روی تموم دنیا رو کم کردند (چه پسر چه دختر)
صداقت ایرانی ها منو کشته:58:
مردم ایران فقط احساساتی هستند
اینقدر جو گیر نشویم همه جای دنیا هم ادم خوب داره هم بد
خانوم محترم شما منطق براتون مرده. مردن منطق يعني شروع بازي با كلمات!! شروع رفتاراحساسي و هيجاني.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مارال
ديدگاهم به خانومها منفيه . چون يكيش شمايي!!! فقط بلدن غر بزنن."خونوادش فلانند. خودش بهمانه و..." مگر مرد هم زندگي نمي كنه. مگر اون هم مشكل نداره؟ اون چرا غر نمي زنه. اون چرا اينجا شكواييه تنظيم نمي كنه؟!!!
بله كه اگر زني براي زندگيش تلاش نكنه كار كردن مرد مي شه حمالي!!! اين چجور زندگي مشتركيه كه مرد بايد براي شروعش تا ساعت 11 شب تو كارخونه و شركت سگ دو بزنه زن براي شروعش به همون روز عروسيو آرايش كردن نياز داره!!!!!!زندگي مشترك!!!! ديگه دارم از اين كلمه بالا ميارم.
اين به شما اصلا مربوط نيست كه من چرا ازدواج مي كنم يا نمي كنم. شما گليم خودتو از آب بكش بيرون!!
اقای سورنا دیدی گفتم حرف حق تلخه شما حتی بلد نیستید درست صحبت کنید بلد نیستید چطوری انقاد کنیدو نظر بدید اگر به من مربوط نیست پس شما هم خیلی اشتباه میکنی که میای اینجا و نظر میخوای ایبن خیلی زشت و دور ادبو انسانیته که مشکلات دیگرون بخوای به عنوان سر کوفت یا به عنوان موضعه دفاعی ازش استفاده کنید واقعا که شما خیلی خوب دارید شخصیتتونو نشون میدید براتون متاسفم که حتی طا قت شنیدنه انتقادو ندرید اول برید شخصیتتونو بسازید که تا حالا نساسختید بعد بیاید اینجا و دیگرانو به باد تمسخر بگیرید معلومه یکی از همون مردایی که زنا میان اینجا و از بیدرکی و بی منطق بودنش حرف میزنن شمایید شماهایید که میرید و دخترای مردمو بدبخت میکنید بعد میاید اینجا میگید زنم منو درک نمیکنه واقعا که براتون متاسفم در ضمن اگر یه دوزرری تو این تالار بزنید میبینید شکواییه مردهارم
خانوم مارال بنده به شما عرض کردم که به شما زندگی شخصی من مربوط نیست!! این چه تضادی با حرفهای دیگر دارد؟ شما دست پیشو می گیری پس نیفتی؟ اول که شما بودی به من رگبار انتقاد رو وارد کردی! از من و مشکل بدبینی من به نهایت سو استفاده کردی! " ازدواج نکنید و مجرد بمونید"
شما در چه جایگاهی هستی که جسارت این رو داری که به من همچین حرفی رو می زنید
."شماهایید که میرید و دخترای مردمو بدبخت میکنید "باز هم عطف به سخنان قبلی خودم عرض می کنم دریغ از اندکی منطق!!!
قای سورنا اینجا همه در جایگاهی هستند که نظر بدن پس اگر ناراحتی یه پیشنهاد میکنم که خودتونم نرید و هیج جا نظر ندید وقتی شما خودتونو تو جایگاهی قرار میدید که در مورد مشکلات دیگران نظر بدید وحتی مسخره کنید باید بتونید قبول کنید که کسه دیگه هم درباره شما نظر بده و حتی انتقاد کنه