RE: نقش يك دختر در قبل از زندگي مشترك؟
ممكنه به نظر شما دخترا قبل از شروع زندگي وظيفه مهمي نداشته باشن ولي پسرها هم تماما كه همه چي رو با هم نميتونن بدست بيارن و به نظر من هرچه به خودشون بيشتر سخت بگيرن سنشون بالاتر ميره به تناسب افزايش سن حساستر ميشن. ببخشيد سورنا من در مورد سوال شما جواب مشخصي ندارم
سورنا من منظورتونو متوجه ميشم ولي از ديد خودم جواب دادم كه براي شما قانع كننده نبود.عذر مي خوام اگه نتونستم منظورمو برسونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خانوم قاصدک، شرمنده ام من نمی دونم شاید جملم تاقص اومده. قبل از زندگی مشترک من یه سری وظایف دارم نسبت به شروعش. باید کار داشته باشم، سرمایه داشته باشم تا بهم زن بدن. شما چیا رو باید داشته باشین؟ وظیفتون چیه قبل از ازدواج؟
ببخشید من به جای قاصدک خانم جواب دادم
دختر باید یه پدر خیلی پولدار داشته باشیم
یه خانه شیک در بهترین نقطه شهر داشته باشیم
یه صورت خیلی خیلی زیبا داشته باشیم حتی یه خال کوچک هم در صورتمان نباشد چون ممکنه یکی از خاله یه عمه های آقا پسر به قیافه ما خورده بگیرد
یک اندام مانکنی شبیه سوپر استارهای هالیودی
حتما باید حداقل یک مدرک لیسانس داشته باشیم
مهریه ما فقط 14 گل سرخ باشد
جهیزه بالای 30 میلیون و همه بهترین مارک باشند
تا از ما نظری نخواستند یا سوالی نپرسیدند حتی یک کلام هم سخن نگوییم
هرچی همه میگویند ما فقط بگویم چشم حق با شماست
والله تلله بلله من در مورد ازدواج سخت گیر نیستم. دوستان زیادی هم دارم که اینطور نیستن. بابا طرف می ره خواستگاری مثل سگ پرتش می کنن بیرون. بهش می گن تو مدرکتو گرفتی دفاع کردی اومدی خواستگاری؟ نفس دختر خانومهای محترم از جای گرم بیرون میاد. چون هیچ وقت کسی ازشون توقع نداشته!!رو مبل می شینن و منتظر خواستگار هستن!!
من متقاعد شدم. حله! ممنونم.
خانوم آگرین 1 درصد پسرها هم دنبال چنین دخترانی نیستند.درهر حالی که دختر کور و کچلم باشه پدرش توقع داره داماد مخارج شروع زندگی مشترک رو بپردازه.
نیاز نبود مقابله به مثل کنید. خود شما هم از آنچه که می گذرد آگاهید.
سورنا من با نظر اگرين هم تا حدودي موافقم.ولي 50-50 . همه مثل هم نيستن.دخترا و پسراي كم توقع زياد هستن
ای خدا چرا اینقدر موضوع رو می پیچونید. برای دخترها و پسران کم توقع در نظر می گیریم. خوبه؟
همون 50-50 حله؟
خانومهای کم توقع انتظار دارن که همسرشون از اونها چی بخوادو شما از اون چی می خواین. اینو جواب می دین؟
ولي اگرين عزيز تا حدودي زياده روي كردين
خانم هاي كم توقع صداقت . ايمان. ارامش. اخلاق .تحصيلات و بي تفاوت نبودن نسبت به مسائل زندگي رو از همسرانشون ميخوان.
و اقايون كم توقع هم همون خواسته ها البته ارامش بيشتر رو مي خوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
عزیزم 5 تاشو خط بزنید بقیه اشو بخونید... این واقیعتشه ... جدیدا هم موردیدیگر هم اضافه شده ... باید ماهی یک میلیون هم در امد داشته باشیم...وگرنه محکم به متوقع بودن هم میشم...
سورنای عزیز... خیلی جالبه که این بحث هنوز ادامه داره.. ما نمی تونیم کسی رو تغییر بدیم اما این بحث خوبیش اینه که حداقل خانمها به این فکر می کنن که «یعنی میشه ما هم برای زندگی مشترکمون بار بزرگتری رو برداریم؟!» خیلی ها به این نتیجه می رسن که، بله می تونم، و خیلی ها هم به این نتیجه که ، هر کاری تا حالا هم کردم زیاد بوده...
الان زمانه ای نیست که بشه به روش 50 سال گذشته زندگی کرد، نمیشه که نشست و به جون کندن یکی دیگه نگاه کرد! کوچکترین کاری که میشه انجام داد اینه که از طرف مقابل انتظار و توقع «خودکشی» نداشته باشیم! باور داشته باشیم شخصی که میخوایم باهاش زندگی کنیم یک انسانه، نه یک مرد! انسانی که شرایطش مثل من بوده! پس هر چقدر که من توان دارم اون هم داره، هر چقدر که من به خودم حق میدم از اون متوقع باشم اون هم این حق رو داره که از من متوقع باشه..
درسته من خودم خانمم، اما از اینکه احساس کنم در ساختن زندگی مشترکمون فقط یک نظاره گر ساده بودم، متنفرم..
:72:
خب قاصدک من اگر همینها رو بخوام" انتظار نداشته باشم که کسی که به خواستگاری او می رم برای زندگی مشترکش سرمایه ای را کنار گذاشته باشد " به من در صورتی که پول رهن خونه رو نداشته باشم زن می دن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
عزیم 5 تاشو خط بزنید بقیه اشو بخونید... این واقیعتشه ... جدیدا هم موردیدیگر هم اضافه شده ... باید ماهی یک میلیون هم در امد داشته باشیم...وگرنه محکم به متوقع بودن هم میشم...
اگرين عزيز شما هم بي انصافي نكنين. ديگه اقايون هم اينقدر پرتوقع نيستن
اره زن ميدن چرا زن ندن. در صورتي كه معيارهاي ذكر شده رو داشته باشين يه دختر كم توقع جواب بله به شما ميدهد.
سورنا شما به خصوصيات دوست من و همسر و خانواده همسرش توجه كردين؟؟؟؟؟؟؟