RE: بابا مسلمونا یکی به داد من برسه کجایید پس ؟؟
به نظر شما اگه یه پسر یه دخترو دوست نداشته باشه براش غیرتی میشه ؟به نظر من نه .ولی این آقا وقتی من با یه آقای دیگه ای که جوون بود حرف میزدم خوشش نمی اومد چیزی نمیگفت از حالتش میفهمیدم.شما چی میگین ؟چون گاهی خیلی عصبانی میشد و برای تلافی کم محلی میکرد البته منم به روش نمی آوردم که فکر کنه متوجه شدم یا برام مهمه .به همین خاطر اگه بعد از آشنایی بیشتر بفهمم که این تعصب از روی عدم شناخت نیست بلکه از روی عادته و جزئی از اخلاقش شده به خاطر روابطه دوستانه ای که داشته حاضر نیستم باهاش ازدواج کنم در اون صورت به عنوان یک دوست خوب ستودنیه اما برای همسری نه. نظر بدید لطفا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
به نظر شما اگه یه پسر یه دخترو دوست نداشته باشه براش غیرتی میشه ؟به نظر من نه .ولی این آقا وقتی من با یه آقای دیگه ای که جوون بود حرف میزدم خوشش نمی اومد چیزی نمیگفت از حالتش میفهمیدم.
خب بستگی داره: شاید بقول خودتون همون غیرت باشه، شاید حسادت باشه ، شاید حس کرده که داری از چنگش در میری و...
ولی با شناختی که از ایشون پیدا کردم ( همون مطرح کردن بحث دوستاش) بیشتر به حسادت میمونه تا غیرت. نمی خواد ببینه که کسی دیگه ای هم پا به عرصه میذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
اگه بعد از آشنایی بیشتر بفهمم که این تعصب از روی عدم شناخت نیست بلکه از روی عادته و جزئی از اخلاقش شده به خاطر روابطه دوستانه ای که داشته حاضر نیستم باهاش ازدواج کنم در اون صورت به عنوان یک دوست خوب ستودنیه اما برای همسری نه. نظر بدید لطفا؟.
قبول ندارم
چرا به عنوان یک دوست خوب ستودنیه ؟ چه فرقی داره؟ اینکه بدتره.
همسر یه شخص شاید از اول رو این جور موارد حساس باشه ولی کم کم با شناخت بیشتر از همسرش، درست میشه (مگه اینکه مریض باشه یا همسرش اعتماد شو از بین برده باشه)
مرسی از لطفی که میکنید .آخه دوست بودن با یه آدم تعصبی به دوستش ضربه نمیزنه ولی با همچین آدمی شاید نشه زندگی کرد.آهان شما گفتید قهر کردنم لوس بازی بوده اولا لوس خودتی (ببخشیدچیزی که عوض داره گله نداره).من قهر نکردم اتفاقا همنطور که خودت گفتی چیزایی در کمال بیرحمی بهش گفتم که خیلی بهش برخوری و اون قهر کرد وقتی منم دیدم قهر کرده بی خیالش شدم و اهمیت ندادم.بعدا هم گله کرد که منظوری نداشته و من چطور دلم آومده اون چیزارو بهش گفتم .از اون موقع هم دیگه تکرار نکرده . من احساس میکنم هنوز کسی با این همه توضیحی که دادم متوجه نوع رابطه ی ما نشده در هر صورت از شما و بقیه دوستان ممنونم .اگه بازم نظری هست خوشحال میشم از راهنماییتون چون به بن بست رسیدم.درضمن من خودم رو تحمیل نکرده و نمی کنم اگه میخواستم این کارو بکنم راه های خیلی ساده ای وجود داشت و من برای یکی تب میکنم که برام بمیره ..
دوستان عزیز من مشکل رو گفتم کجاست راه حل بدین لطفا مثه اینکه کمتر کسی به اصل مطلب توجه میکنه و به حاشیه های ماجرا که شاید خیلی هم مهم نباشن توجه میشه بازم از همکاری صمیمانتون سپاسگذارم.
شما از ما چي ميخواي؟
ما كه نه اين اقا رو ديديم نه ميشناسيمش پس از ما توقع اين رو نداشته باش بعد از 7 ماه اشنايي شما بهتون بگيم طرف چه قصدي داره؟ضمنا تو چرا اينقدر سخت ميگيري كاش تمام مشكلات با حرف زدن حل ميشد.
دختر داي من با يه پسر 2 سال دوست بود و دقيقا عين شما تكليفش معلون نبد يعني نميدونست طرف ميخواد باهاش ازدواج كنه يا به عنوان دوست رابطه داشته باشه.ما همه بهش گفتيم كه ازش بپرسه باهاش قصد ازدواج داره يا دوستي؟اول كه ميگفت زشته' فردا چي با خودش ميگه و اين حرفها....اما بعد كه بهش گفت تكليفش معلوم شده رامين گفته بود كه اصلا قصد ازدواج باهاش رو نداره اما دويت داره تا پايان دوران دانشگاه با هم همون رابطه رو داشته باشن.به همين راحتي حالا اگه اين دختر دايي بيچاره الان نميفهميد تا پايان درسش چه روياها........................
فقط اينو ميتونم بگم كه باهاش حرف بزن.اگه نميتوني منو ببر بهش ميگم:P
سلام
خوبی؟
ببین اون بنده خدا(فرزاد ) منظورش این نبود که شما لوسی . گفت اون حرکتت لوس بوده. مگه من یه حرکتی کنم بالفرض احمقانه کلا آدم احمقی محسوب می شم. یخورده صبورتر باش.شما خانوم باوقار متین و محکمی هستید. همین که تا به حال رابطه دوستی رو تجربه نکردید نشونه خوبیه برای حرفهای من.
شما به همین ارتباط ادامه بدید. از اون بخواید اگر قصدش هر چی هست روابطش رو کم کنه با بقیه خانومها(منطقی البته) و یکبار هم درخواست کنید ونتیجه رو مشاهده کنید. در ضمن همون طور که یکبار گفتم این رابطه رابطه بدی نیست. شما نیاز به شناخت دارید و بعد این شما هستید که تصمیم می گیرید ایشون دوست خوبی باشند یا همسر آینده شما. تعصبش اگر شما رو اذیت کنه (بعد از چند ماه بودن) شما قطع کن. اگر نه که ادامه بده. خیلی از خانومها از مرد متعصب خوششون میاد خیلی ها از مردی که راحت بگیره و خیلی های دیگه این بین. شما چون تا به حال رابطه ای نداشتید نیاز به این دارید که ببینید از اخلاقیات ایشون خوشتون میاد یا خیر.
حتما بپرس دلیل این رابطه چیه
خوشم میاد شما مردا هر جا باشید پشته هم رو خالی نمیکنید من فقط یه تذکر محکم بهش دادم.این کجاش حرکته لوسیه من نمیخوام کسی کارم رو تایید کنه میخوام نقد بشم چه خوب چه بد .اگه منم یکی براش میفرستادم خوب بود .؟من کاری رو کردم که فکرمیکردم درسته.در ضمن خانم طراوت من قبلا از همه تشکر کردم دوباره هم این کارو میکنم چون خیلی برام این کمکاتون ارزشمنده .سعی میکنم بهشون عمل کنم و از تجربیات دوستان استفاده کنم .بعدشم این سختگیری لازمه دوست ندارم یه روز پشیمون بشم تا حالا با کمکای شما و آقایان فرزاد و سورنای عزیز و بقیه دوستان به خیلی چیزا رسیدم.هرچه قدر هم که جلو میرم بیشتر یاد میگیرم کلاسه درس فوق العاده ای میخوام نهایت استفاده رو ببرم شما مگه بخیلی عزیزه دلم.
ببخشی من عادته بچگیم رو هنوز ترک نکردم یادم رفت سلام کنم.پس سلام سورنای عزیز .و دوستان گرامی .
مطمئن باشید از انرژی که گذاشتید نهایت استفاده رو بردم وخواهم برد .و به اونا فکر میکنم .و ازشون تو تصمیمم استفاده خواهم کرد .سورنا ما کلا وقت زیادی رو باهم نمیزاریم به خاطر غرورمون گفتم دنبال بهانه میگردیم الکی یه چیزی رو بهانه میکنیم تا با هم حرف بزنیم .مثلا الان پنج روزه از هم بی خبریم دیگه از این کمتر مگه میشه تازه چون فهمیده خانوادم میدونن میخواد در نظرشون پسره سنگینی بیاد دیگه تماسشم کمتر از اونی شده که بود چون هر پسره دیگه ای بود الان صد بار زنگ زده بود.
آلزایمرم گرفتم .در جوابه اینکه گفتی بگم رابطشو کم کنه:
آخه من دقیقا نمی دونم رابطه ای که با اونا داره چطوره ولی بیشترش همکاراش و همکلاسیاشن که میگه خیلی خانم های موقری هستن .من بگم رابطه ی خودتو با اونا کم کن نمیگه به تو چه یا اونا مگه جای تورو تنگ کردن .یا فکر نمیکنه دیگه هلاکشم و به خودش افتخار نمیکنه تازه از کجا بفهمم که کم کرده یا نه ؟بعدشم بیچاره صبح تا شب کار میکنه وقت سر خاروندنم نداره فکر نکنم برای اونام خیلی وقت بزاره ...
راستی خانم طراوت دوست عزیز نه حاضرم خودم بگم نه کسی دیگه .من فقط تا حالا بازیچه ی هیچ کسی نشدم از این به بعد هم نمیخوام بشم یه اشتباه بزرگ مرتکب شدم که این رابطه رو برقرار کردم و الان هم نمی دونم کجای این بازیم .
سختگیری من به این دلیله وگرنه به قوله سورنا بالاخره من تصمیم میگیرم که برای ازدواج مناسب هست یا نه من از اون دخترایی نیستم تا با یه پسر دوست میشن تا تهش برن منظورم ازدواج و بچه دار شدنو.....این فکرارو خودش انداخت تو سرم با چیزای عجیب غریبی که میگفت که همشم در لفافه بود.من فقط به عنوان یه دوست خوب بهش احترام میذاشتم.تازه بعید میدونم فرده مناسبی برای ازدواج من باشه اینارو توی این تالار فهمیدم با کمک دوستایی مثه سورنا و فرزاد زبون تلخ ودل پاک.و همچنین بقیه دوستان.مگه اینکه با شناخت بیشتر بفهمم که اشتباه میکنم .