کسی نمی خواد نظری بده؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنید فردا شب نامزدم میاد خونه ما قبل از اومدنش باید بدونم چیکار باید بکنم خواهش میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نمی خواد نظری بده؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنید فردا شب نامزدم میاد خونه ما قبل از اومدنش باید بدونم چیکار باید بکنم خواهش میکنم
عزیزم، چرا انقدر خودت رو اذیت می کنی، قرار نیست طور خاصی برخورد کنی، فقط سعی کن روی رفتارت و حرفهایی که بینتون رد وبدل میشه کنترل داشته باشی، سعی کن محکم و سرزنده باشی، شاید باور نکنی اما سرزنده بودن خیلی میتونه بهت کمک کنه، اینکه همسرت فکر کنه با شخصی روبه رو شده که ارزش زیادی برای خودش قائله خیلی میتونه به رابطه تون کمک کنه...
فقط خونسرد باش، اگه بخوای اینطوری قبل از هر دیداری دلهره داشته باشی خوب نیست عزیزم، همسرت رو وادار کن که توی شاد بودنت سهیم بشه، شاید فکر کنی که این جواب نمیده یا مقطعی هست، اما باور کن جواب باور نکردنی ازش میگیری، پر از انرژی باش و از انرژیت به همسرت هم ببخش..
:72:
تبریک می گم که آشتی کردی عزیزم
قرار نیست کار خاصی بکنی سعی کن آروم باشی بدون استرس و شاد
موفق باشی
اصلا نگران نباش
وقتي كه اومد خونسرد باش و مراقب باش كه به خاطر هيچ چيزي از كوره در نروي
سعي كن خوشحال باشي و خوش برخورد
به هيچ عنوان وارد گفتگوي مسائل ريز نشو
اجازه بده او راحت باشد اما او را به سمت خوشحالي هدايت كن
بگذار اين ملاقات با خوبي و خوشي انجام شود
اصلا نگران نباش. اعتماد به نفست را حفظ كن
چی شده عزیزم؟
سلام
به نظرم مشكلات شما عمیق تر از اینه كه با توصیه های كلی از طرف اعضاء سایت یا بنده بتوانید آنها را حل كنید،اما این به معنی لاینحل بودن آن نیست، بلكه صرفا عمیق بودن آنست.
باید حتی اگر شوهرتون رضایت نمی دهد، شما شرایط مشاوره حضوری را برای خودتون فراهم كنید و تمام این مسائل را با دقت مطرح كنید و نسبت به حل آن اقدام كنید.
اینكه اینجا هر كس نقطه نظرات خودش را بگوید و راهنمایی كند ،می تواند نقش تسكین دهنده برای شما باشد. لیكن هرگز به معنی حل و درمان نیست. چون به نظر می رسد شكاف معیارهای ازدواج شما عمقی هست و باید نسبت به نزدیك شدن دیدگاههاتون اقدام شود و این كاری هست زمان بر و البته با تمرین و زیر نظر متخصص.
برای امشب هم فقط خودت باش، و سعی كنی حالت آتش بس را داشته باشی. نه حمله ای،نه تسلیمی نه افراط در پیروی
سعی كنی بدون اینكه حالت قهر داشته باشی، كمتر با او وارد تعامل شوی.
لیكن در اولین فرصت جهت واكاوی این ازدواج اقدام فرمائید.
مشكلاتت با سایر اعضاء خانواده نشان دهنده مشكل آنها نیست. نشان دهنده این است كه تحت فشار این ازدواج ظرفیت های شما كاهش یافته است.
سلام وهم عزيز. چرا اينقدر ترس و دلهره داري؟ خداي نكرده عزراييل كه نمي خواد بياد همسرته عزيزم. خودت باش هموني كه قبلاً بودي و شوهرت با اون خصوصيات تو رو پذيرفت نه اوني كه الان هستي. منم با نظر مدير عمدردي موافقم. چندين بار نظر ايشون رو بخون. و به كار ببند. پيش مشاور رفتي؟
راحت باشید و خونسرد. همسر شما نیاز به این داره که یاد بگیره عشق ورزیدن رو! نه با بی تفاوتی کامل شما ونه با حملات شما و نه با عشق ورزی شما. با اینکه احساس کنه به شما نیازمنده. از افراط گری دست بردارید و خیلی راحت ونه عاشقانه باهاش برخورد کنید.
وهم عزیز
چی شد؟ اومدن؟
ممنون از جوابهایی که بهم دادید
آقای سنگتراشان من نمی خوام نقطه آخر زندگی با نامزدم رو خودم بذارم و با یقین این رو هم می گم اگه من به شماور مراجعه کنم یا از او بخوام که با هم بریم پیش مشاور دقیقا همین کار رو کردم به همین خاطر اومدم اینجا شاید بتونم مشکلم رو تا حدی در اینجا حل کنم
من خودم رو محکوم به این زندگی می دونم مطمئنن همه به من خواهید گفت نه اینطور نیست ولی برای من دقیقا همینه!
به من کمک کنید تا از این بیشتر مشکلاتم رو لاینحل تر نکنم
من خودم رو به دست زمان و روزگار سپردم تحمل می کنم تا روزی که به اونجایی برسم که بین نفس کشیدنم و نامزدم مجبور بشم یکی رو انتخاب کنم
و حالاکه قراره در کنار چنین مردی باشم نمی خوام کاری بکنم که بعد ها خودم رو سرزنش بکنم که چرا فلان کار رو انجام دادم و یا چرا فلان کار رو انجام ندادم که اگر انجام می دادم زندگیم به اینجا نمی کشید
الان از انتخابم ناراحت نیستم چون من به حرفها و گفته های او قبل از عقدم اعتماد کردم کاری که باید می کردم و از او برنامه و اهداف زندگیش رو جویا شدم و با توجه به صحبتها و راهنمایی های اطرافیانم و نامزدم تصمیم به ازدواج گرفتم من الان از خودم ناراحت نیستم از نامزدم ناراحتم که چرا به من دروغ گفت اون چیزی که نبود رو به من نشون داد بعد ها هم خودم رو سرزنش نخواهم کرد بلکه او را نفرین خواهم کرد که چرا با زندگی من چنین کرد
اگر الان هم توی این سایت هستم برای اینکه نمی خوام یعد ها خودم رو سرزنش کنم و پیش خودم شرمنده باشم
متوجه صحبتهای من میشید؟
پس کمکم کنید که پیش خودم شرمنده نشم و زندگیم به اون سمتی که خودم دلم میخواد و صحیح می پندارم هدایت بشه
ممنون