نوشته اصلی توسط
غبار غم
اعتیاد یه رفتار مهلک برای خود فرد و اطرافیانش هست. همسر شمام به شیشه اعتیاد داره. پدر من معتاد تریاکه زندگی مارو به گند کشیده. ۳۰ ساله اون و ناهنجاری های اجتماعیش یه طرفه مام یه طرف. اینطوری بگم که هرچی ما رشته می کنیم ایشون پنبه می کنه. تصور کنین مثل برداشتن یه میز خیلی خیلی بزرگه. همه یا علی میگیم برش میداریم، اون قسمت پدرم باید بلند کنه هنوز رو زمینه!
من اینجا داد میزنم که خانم هرچقدر میتونی از این فرد فاصله بگیر. الان بچه نداری. فردا پس فردا که بچه ت یا بچه هاتون به دنیا اومدن تکلیف چیه؟! شما عاشق هستی و تحملش می کنی بچه ها چه گناهی دارن؟! (که حاضرم شرط ببندم حداکثر تا ۵ سال بعد این عشقت تبدیل میشه به نفرت)
همسر شما معتاد شیشه س. شیشه و سایر مواد مخدر رو سلول های مغزی تاثیر مستقیم میذاره. اینجا نمی خوام بگم شیشه چه عواقبی داره و باعث چه جنایت هایی شده. پدر من معتاد تریاکه، اگه یه چیزی بر وفق مرادش نباشه قسم می خورم حاضره سر هممون رو ببره!!! حالا شما شیشه رو تصور کن. اینجام ایرانه. هیشکی نمیاد دستتو بگیره. هیشکی نمیاد حرف دلتو گوش کنه. هیچ سازمان و ارگانی از شما حمایت نخواهد کرد. هزار بار پدرم مارو به باد کتک گرفته و تا سرحد مرگ کتک زده، فک می کنین کی اومده به دادمون رسیده؟ همسایه؟ دوست؟آشنا؟ دولت؟ پلیس؟ اگه بین این کتک کاریا یکیمون زبونم لال یه بلایی سرش میومد پلیس برا یه کار دیگه تشریف میاورد که میشد نوش داروی بعد از مرگ سهراب! بزرگای فامیلم که میان با پوزخند دم از صبر و شکیبایی میزنن و زندگی دختر و پسرای موفقشون رو به رخ می کشن که صبر و سرلوحه قرار دادن!!!!
اعتیاد همسرت یه طرف خیانتی هم که کرده یه طرف دیگه!
از همسرت طلاق بگیر و با توجه به اعتیادش ارتباطتو باهاش کاملا قطع کن. دیگه بعد طلاق با هر تماسی پا نشی سر قرار باهاش بری، دم درم نباید برا دیدنش بری چه برسه به قرار بیرون از روی ترحم، دلسوزی، تنهایی یا یادآوری عشق گذشته! از الانم عادتش بده که دیگه قرار نیس تو رو ببینه. اگرم وسایلاتو آورد یه بزرگتر و مسئول کنارتون باشه (زیادیم حساسش نکن و اعتیادشو هی نزن تو سرش). یه جورایی احترامشو نگه دار.
اینم بگم تجربه شخصیم اینو ثابت کرده که فرد معتاد تا زمانی که پول داره و حقوق داره ممکنه شخصیتش انسانی باشه (تاحدودی البته). وای به روزی که حقوقشو ندن یا بیکار بشه. وای به روزی که جیبش بی پول باشه.
فقط می تونم بهت بگم خودتو نجات بده....نمیخوام بترسونمت. اصلا....ترستم دور بریز. آدم از چیزی بترسه همون مورد که سهله صدتا مشکل دیگه هم سرش میاد.
برو زیر چتر حمایتی خانوادت. طلاق گیر. رو پای خودتم وایسا. افکار منفیرم تا اونجایی که می تونی دور بریز...