RE: از قصد داره اذيت ميكنه
دوستهاي خوبم ممنون كه جواب منو ميدين ديشب به حرف شما گوش كردم و رفتم مهموني ، دروغ چرا از هميشه بيشتر تحويلم ميگرفت جلوي مادرش و جاريم همش دست من تو دستش بود و هي ميگفت و ميخنديد يه جورايي كه ديگه خودم خجالت ميكشيدم .همه چيز خوب بود تا بعد از شام داداشش گفت دو سه روز پيش اومدم درخونتون نبودين ميخواستم چراغ اضطراري رو بگيرم آقا هم به مامانش فت فردا زنگ بزن يادم بنداز يه كليد بزنم بدم به شما !!! منو ميگي داشتم خفه ميشدم بحث لج كردنم نيست برادر شوهرم از شوهرم 6 سال بزرگتره اما مجرده و نميخوام خدايي نكرده در نبود ما............ميدونم همش فكر غلط اما نميخوام وقتي نيستم حتي خواهرمم بره خونمون.يه چيزي نزديك بود يادم بره برام قسم خورداز زماني كه به دنيا امده تا الان به جزء اون يكي دوباري كه جلوي من و يه باري كه سركارش بوده لب به سيگار نزده بهم گفت چون من اذيتش ميكردم ميخواسته يه جوري تلافي كنه.خودمونيم اين بچه بازيهام بعضي وقتها تو زندگي لازمه.
نه عزیزم منطقی شوهرتو راضی کن کلید یدک به کسی نده بگه هروقت کاری داشتید ساعتهایی که من یاهمسرم خونه هستیم بیایید
بهش بگو اون مجرد و من تازه عروس درست نیست که اون رفت و امد تو خونه داشته باشه وقتی هردو ما نیستیم شاید همسایه ها بد بین بشن و این خیلی بد
اما اروم با قربون صدقه رفتن بهش بگو
مینا 22 عزيز حتما اين حرف رو بهش ميزنم:(وقتی هردو ما نیستیم شاید همسایه ها بد بین بشن و این خیلی بد)ازت ممنونم.
سلام. طراوت جان. به نظر منم معني نداره كليد يدك به برادر شوهرت بدين. هر موقع شما رو كار داشته باشه مي تونه هر زماني كه شما هستيد بيايد نه غير از اون. منم با مينا موافقم. با چرب زباني مي توني شوهرت رو از اين كار منصرف كني. موفق باشي.
سعي ميكنم ، اميدوارم بشه مرصي عزيزم.
ديديد گفتم يه حس بد داريم.ديديد گفتم شكاكم.:54:
خدا كنه بميرم ، فقط از خدا برام مرگ بخواهيد ، آخه كدوم آدمه كه بعد از 4 ماه شوهرش شماره بده به دختر؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:302::47::4 7::47::47::47::47::4
چی شده عزیزم؟ اتفاقی افتاده؟
وااااااااااااااااااااااای مطمئنی یا دوباره حس بدبینی بهت دست داده آروم باش آروم خوب فکراتو بکن تحقیقاتو بکن مطمئن شو بعد دنبال راه حل بگرد اصلا به روی شوهرت نیار
سلام عزیزم
آروم باش تورو خدا
از کجا فهمیدی ؟؟؟ مطمئنی؟؟؟
ارسال: #1شوهران از زنان چه می خواهند؟
--------------------------------------------------------------------------------
خانم خوبم، کمکم کن برای فرزندانم یک قهرمان باشم. از من و از کارهای خوبی که کرده ام تعریف کن. فقط از کاستی هایم حرف نزن.
همان طور که به بچه هایمان هم گفته ام: « تو را دوست دارم و به تو افتخار می کنم». نیاز دارم که من هم همین را از تو بشنوم: « که دوستم داری و به عنوان یک شوهر و یک پدر به من افتخار می کنی».
یک شوهر به تحسین و احترام دائم نیاز دارد. بخشی از این تحسین و احترام را می تواند در محیط کار و والدین و سایرین دریافت کند. اما مشتاق است که بخش عمده آن را از همسرش دریافت کند.
به شوهرت احترام بگذار. علی رغم همه کمبودهایش (که تو ضعفهایش را بهتر از هر کسی می شناسی). بگذار بداند که تو فکر می کنی او بزرگ است. و تحسینش می کنی.
وکیل من باش. طرف من باش. اگر فکر می کنی اشتباه می کنم. راهنمایی ام کن تا به سمتی که فکر می کنی درست است بروم. نخواه که بر من مسلط شوی و مرا به آن سو بکشانی.
وقتی دارم از خودم انتقاد می کنم. وقتش نیست که بارم کنی.
وقتی دارم داستانی را تعریف می کنم. با تصحیح جزئیات حرفم را قطع نکن. واقعیت ها مهم نیستند. مهم آن است که حمایتم کنی و کاری کنی که خوب به نظر برسم. نه مثل احمتقی که نمی تواند واقعیت ها را بیان کند.
به داستان هایم گوش کن . حتی اگر به نظرت ملال آور بیایند. برای من ملال آور نیستند و لابد دلیلی دارم که می خواهم آنها را برای تو بگویم