ای خدا خیرت بده بانو پائیزه خیالم رو راحت کردی خدایی اینو میگن یک بانوی با کمالات ایرانی هم خودش مهمانه هم میزبان :311:
خواهش کاری نمیکنم که!!تاپیک خودش هدایت میشه..کاش همه مدیریت ها اینجورآسون بود
1.روزی چندبار پوشک بچه رو عوض میکنی؟شوشو هم بهت کمک میکنه؟
اوایل زیاد عوض میکردم..مثلا دوساعتی یکبار!!اماالان قلقش اومده دستم....همسرمحترم تاالان فقط یه باراینکاروکرده!!!اماکم کم راهش میندازم...حالا ببینید:311:
2.احساست وقتی کوچولوت دنیا اومد دادن بغلت چجوری بود اونم بعد چند سال انتظار کشیدن؟
خیلی عالی بود...اصلا نمیشه باهیچ حسی مقایسه اش کرد...همش منتظربودم بیارنش...وقتی آوردنش انگارجون تازه ای گرفتم
3.خدایی راستشو بگو چند بار غذا رو شور کردی یا سوزوندی و واکنش شوهرت چجوری بودش؟
چندباری پیش اومده...بعضی وقتها باخنده حرفشوزده...بعضی وقتهاچیزی نگفته....بعضی وقتها هم تبدیل شدبه یه جنگ حسابی!!!!وچندروزقهروچندروزغ ذادرست نکردن!!
4.تا حالا شده خانواده شوهر رو دعوت کنی و غذات بد بشه؟ :58:
نه خداروشکرخراب نشده...دستپخت من ازمادرشوهرمم بهتره!!!خودشون میگن!!اما یه باریکی ازخواهرشوهرهام سرزده اومد غذاکم بود...خیلی خجالت کشیدم...البته من مقصرنبودم که نه؟؟؟!!!
5.آخ آخ آخ اخ اخ.... حتی نوشتنشم کیف میده تا حالا بچه رو گاز گرفتی؟کجاش بیشتر از همه کیف میده گازش بگیری؟
وای...نه...دلم نمیاد گازش بگیرم خیلی نحیفه...حتی بوسش میکنم مواظبم دردش نگیره...عاشقشم
6.تا حالا شده از دست بچه حرصت بگیره بخوای محکم بکوبیش زمین از بس اذیتت میکنه؟
هرگز!!!مگه عروسکه!!اما خدایی پسرم خودش خیلی آرومه...خیلی هم خوش اخلاق وخوش خنده ست برعکس باباش!!!
7.حالا که خودت مادر شدی چه احساسی داری وقتی توی فیلم ها میبینی بچه ای مادرش یا پدرش رو از دست داده یا برعکس پدر و مادر بچه شون رو از دست دادن؟
واقعا سخته...من یه لحظه هم ازخودم جدانکردم چون واقعا نمیتونم...همیش
8.اسم بچه رو کی انتخاب کرد شما یا شوشو؟
شوهرم...قبل ازمتاهلی!!
9.حالا که مامان شدی نظرت نسبت به مادرت چیه؟
من همیشه مامانمودوست داشتمخیلی زیاد...اماالن بیشترقدرشومیدونم...مخصوصا شبهایی که تاصبح بیداربودم...فقط به خودش فکرمیکردم تاشبم صبح بشه
ببخشید دیگه بیشتر حول و حوش مادر شدن بود سوالات فعلا این سری رو جواب بده تا بعدی :311:
نه دوست داشتم چون تازه دارم تجربه اش میکنم
راستی نظرت در مورد این عکس چیه؟
خیلی قشنگه آرامش بخشه...امیدوارم همه خانواده ها این آرامش روداشته باشن
ممنونم ازسوالات خوبتون:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/414795688f3deb8914.jpg