RE: خواهش میکنم با تجربه هاتون به من کمک کنید
ما با برنامه ریزی مثبت و دقیق برای ضمیر نا خوداگاه خود می توانیم تا حدودی در تقدیر و سرنوشت خود دخیل باشیم.خیلی ساده با تکرار الفاض مثبت و مستمر.
خیرو خوشی بیکران من از چهار جهت به سویم می آید
اینک نظم الهی در ذهن و تن و امورم برقرار می شود
من به روشنی می بینم و به چابکی رفتار می کنم و به طرزی معجزه آسا به بزرگترین خواسته هایم می رسم
خدای من خدای وفور نعمت است هم اکنون هر ناز و نعمت را که آرزومند یا نیازمند آنم نیز بیش از آن می ستانم
درهایی دور از انتظار گشوده میشود و چاره هایی ناگهان نمایان
خدایا راههای رسیدن به موفقیتهای چشمگر را برای من بگشا
شکر می گویم خدای را که تمام خواسته های در پرتو لطف الهی و به گونه ای عالی عینیت می یابد
دوستم سلامت و شاد باشی
زهرا جان از لطفت ممنونم
اینجا خیلی وقته فراموش شدم
دیگه خودمم دارم خودمو فراموش میکنم
سپیده جان همیشه به خودت بناز و بدان که هیچ کس نمی تونه تو باشه خودت رو دسته کم نگیر نشین کسی بهت انگیزه بده خودت مشوق خودت باش به خدا پناه ببر و از عبادت لذت ببر و خلوتی بین خودت و خدای خودت بوجود بیار و بدون که خدا هیچ کس رو به اندازه تو دوست نداره و هیچ کس به اندازه خدا با دقت به حرفات گوش نمی کنه و سعی کن مصلحت خدارو بفهمی و دیدت نسبت به زندگی بزرگمنش بشه و سعی کن که یک مهارت کسب کنی و خودت رو سرگرم انجام کارهای خوب بکن و از قشنگی صبح و عبادت سحرگاه لذت ببر ببین که چقدر خاص میشی
دوستم موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepide1990
من یه دختر 18 ساله هستم که دیگه از هیچ چیزه زندگیم لذت نمیبرم از خودم بدم میاد. به نظرم زندگی با مرگ شیرین میشه حتما اینجا کسایی هستن که همین حس منو داشتن ازشون میخوام که با گذاشتن تجربه هاشون منو یاری کنن و به من کمک کنن که بتونم دوباره خودمو پیدا کنممیخوام بیشتر از این فرصت های زندگی مو از دست ندم که میدونم بعدا افسوس فرصت هامو خواهم خورد از همین الان ازتون ممنونم
سلام
درسته، زندگی با مرگ شیرین میشه. زندگی، یه راه سخت و پر از تیغ و تلخی و زهرماره. اما هنر ما اینه که این راه رو با شیرینی طی کنیم تا آخرش به آرامش پس از مرگ برسیم.درحقیقت زمانی شیرین میشه که قبلش کارامونو کرده باشیم. میدونی، ما به دنیا میائیم برای یه چیز. اونم این که حق خودمون رو بشناسیم. اینو که شناختی دیگه کاری توی این دنیا نداری.
مطمئن شو که حق خودت رو ( درست ) شناخته ای.
پیروز باشید
دوستان ازتون ممنونم
ولی فکر میکنم کار از اینجا ها گذشته به قول یکی از دوستان خنثی شدم دیگه مطمئنم شیرین نمیشه
حتی اگر عسل باشه
شایدم زمان درستش کرد خدا رو چه دیدید بازم ممنون
من بارها درگیر این بحث بودم ولی هربار چون میخواستم زندگی کنم قضییه را حل کردم یه روش میرفتم جاهای شلوغ مثل بازار یا میدان انقلاب قاطی مردم شور زندگی را با تمام وجود احساس میکردم و به افکارم میخندیدم که مردم چکار میکنند ومن چه کار! من چون آدم نسبتا" مذهبی هستم در این مواقع سعی میکردم دائم وضو باشم احساس میکردم به اقیانوس بیکرانی وصلم وخیلی با ارزشم و...حالا در مورد مشکل شما چون اطلاعات کم است نمیدانم ولی میدانم آدم واقعا" اشرف مخلوغات است
سپیده به یادتم بی تو ولی با تو
خدا رو چه دیدی شاید یه روزی هم . . .
البته چشمم آب نمیخوره / چیکار کنم دست خودم نیست / خوشم نمیاد امید بیهوده بدم
به قول یکی از دوستام
مثل یه خوابه
خواب ترسناک
ما هم مجبور به تجربه این خواب شدیم
به قول یه دوست دیگه
زندگی خواب و رویا نیست
واقعیت داره
تمام اسباب بازی های منو شکست
من نظری راجبش ندارم و دارم بدون . . .
در کل وقتش یکم زیاده
یه 24 ثانیه یا 24 دقیقه یا 24 ساعت هم کافی بود تا جد و آباد آدمو میاورد جلو چشمش و دوباره میبردش بهشت / چیکار میشه کرد دست من و تو نیست
خوشش میاد / شنیدم میگه همینه که هست / میخوای بخوا و نمیخوای بازم مجبوری بخوای / البته برا من که مطمئنا کورم مردم آزاری محسوب میشه / بقیه دوستان از این وضع لذت میبرن و وکیل مدافع اونن
چیزی هم بهش بگی زود بهش بر میخوره میبرتت جهنم و چای داغ وسط تابستون و . . .