-
پارسا جان! ازت ممنونم داداش! خیلی باهات حال کردم!!! همچنین از بقیه بچه های عزیز غزاله، پاییزه، بی نهایت، سحر، سوده مهربونمون! و بقیه دوستان که الان حضور ذهن ندارم و معذرت میخوام که اسمشون و نیاوردم. وجود شماها واقعا به آدم انرژی میده! راهنماییهاتون فکر آدم و باز میکنه!
پارسا جان! منظورت از نامه کتبی، نامه معذرت خواهیه؟ من هنوز یه کم گیجم! توی نامه چی بنویسم؟ چی ننویسم؟ لحنم چجوری باشه که تأثیرش بیشتر باشه؟
امیدوارم مشکل خاصی برای سوده عزیز نیفتاده باشه ...
اجازه میخوام از متن نامه ای که واسه علی آقاشون نوشتن نوت برداری کنم!
-
سلام
خیلی متن خوبی فرستادی واسشون
به نظرم فعلا توی فکرنامه نباش
همین پیامی که فرستاده طول میکشه تاتاثیرخودشوبزاره
یادمه سوده جون بعدازکلی تلاش ودیدن چراغ سبزهایی ازهمسرش تصمیم گرفت نامه بنویسه
شما فعلا این کارونکن...باید خانم سابقتون آمادگی داشته باشه
باید منتظربمونید تا چراغ سبزی ازشون ببنید
عجله نکنید وتمرکزتون روروی تغییرات خودتون بزارید
- - - Updated - - -
به وقتش واسه نامه هم کمکتون میکنیم
به نظرم بهتره به فکریه تاپیک جدید باهدف جدیدوبزرگترباشید...وسعی کنید نتیجه ای هایی که گرفتی روبنویسی
وهمینطور توی تاپیک حدید تصمیم ها وبرنامه هاتون روبگید
-
پاییزه عزیز بازم ممنون ... بابت همه چی! اتفاقا خودمم توی همین فکر بودم بودم. صبر بیشتر! خودسازی و تغییر بیشتر! فقط گفتم شاید پارسای عزیزمون یه چیزی توی ذهنشه که من الان درک نمیکنم. در هر حال، داداش پارسا ازت ممنونم.
حدودا ۲۵ روز از عضویتم توی تالار میگذره ! اولین ویژگی ای که داشت آرامش نسبی الانم بود! صبر رو تمرین کردم! متوجه شدم خیلی ایراد ها و عقاید اشتباه دارم که باید درست کنم و تغییر بدم! خیلی چیزها رو باید یاد بگیرم! یکسری از آموخته های قبلیم و فراموش کنم، یا بقول معروف زیر سیبیلی رد کنم! و خیلی چیزای دیگه ...!
از همه دوستان و اساتید و مدیر محترم تشکر میکنم که مشکل منو پیگیری کردید با راهنمایی ها و راهکارهایی که دادید خیلی بهم کمک کردید! در ضمن توی این چند روز اگه جواب بعضی از پستها رو به تندی دادم به بزرگی خودتون ببخشید! میدونم که منو درک میکنید و میبخشید!!!
به امید همراهی و راهنمایی همه دوستای عزیزم تاپیک جدیدی رو استارت میزنم ...! :227:
-
سلام .....
خیلی خوشحالم که آرام وصبور شدین .....روحیتون رو بسازید ......امیدتون بخدا باشه
در مورد نامه که اقا پارسا گفتن ...قصدشونو نمیدونم
اما الان یاد دبیر ادبیاتم افتادم میگفت ....برای ابراز محبت و عشق به همسرتون نامه بنویسین و بدین .....نامه ای از جنس کاغذ و خودکار که لمس بشه ....نه از طریق پیامک و تلفن که بعد از مدتی از گوشی پاک بشه
نامه ها که بار عشق و محبت دارن تاثیر چند براری در معشوق میزارن ...پایدار ان..
حتی کمی از عطر خودتون رو بهش بزنین .....
شاید دلیل اینکه عشق های گذشته پایدار تر و زیبا تر بودن همین بوده .....
موفق باشی ....
-
مرتضی جان سلام
وقتی نامه مینویسی با کاغذ خودکار .... با دست خط خودت .... میشه بوتو حس کرد .... صداتو از درون نامه شنید .... حس واقعیتو انتقال داد .... میشه سنگینی سینتو تو نامه حس کرد ...... میشه تو آلبوم گذاشت ....اما مهتر از همه اینکه نامه به دستش بدی تا کل نامه نخونده تو چشمات بخونه .......
شما که تاپیک سوده خوندی . پس در نامه فکر عذر خواهی نباش .... غرور تو حفظ کن ....به گذشته تلخ برنگرد ..... امروز عذر خواهی دردی دوا نمیکنه . یاد آور تلخی ها نباش .... .....
اما فعلا با خواهرم پاییز موافقم ..صبر داشته باش .....صبوری کن ..... پیله نکن ....جواب عکس میده .... لوس نشوو ابراز محبت نکن .... خود دار باش ....بذار تکه های قلب شکستشو یکی یکی جمع کنه ......
مرتضی جان از تغییرات خود گفتی ..... باید اساسی باشه ....اساسی از پایه .... و موندگار .... مثل خواهرم سوده که الانم خودشو حفظ کرده .....اگه اساسی نبود فعلا دست نگه دار چون با کوچکترین اشتباه اونو کیلومتری از خودت دور خواهی کرد ...
مرتضی شخصا بهت پیشنهاد میدم اشتراک بگیر و از مدیر همدردی و مشاوران معایب خودتو درست برطرف کن طوری که هرگز اشتباهات گذشته ات را تکرار نکنی ...
تو تاپیک جدید معایب خودتو برطرف کن ..... تغییر کن .... همسرت باید مرتضی جدید باور کنه ...... الگو های رفتاریتو تغییر بده طوریکه احساس بشه اون مرتضی قبل نیستی .....
برای خود سازی اساسی اشتراک بگیر ......موفق باشی .....
از ف . م عذر میخوام
-
رمز گذاشتن روی گوشی صد در صد اشتباه بوده! وقتی زن به مرد شک میکنه تنها راه اینکه اون شک رو از بین ببرین نه اینکه روی گوشی رمز بذارین!!!!
در ضمن شما هنوز از ته دل پشیمون نیستی چون اگه واقعا اینطور باشه حتی یه لحظه هم نباید کلمه حالاشد دیگه یا دست من نبود یا پیش اومد ولی پشیمونم بگین باید بی بهونه بگین اشتباه کردم! اول اینو به خودتون بقبولونید بعد از همسرتون عذر خواهی کنید
در ضمن دوست عزیز زن ریحانه است(به گفته پیامبر) رفتار با زن هم ادابی داره و باید مثل گل باهاش رفتار بشه جدای از بحث عشقی شما میتونی به خدا بگی چرا روی ضعیفتر از خودت دست بلند کردی؟ بنابراین کتک زدن اشتباه محض که چه عرض کنم گناه هست!
داداش من سعی کردم رک مشکلاتت رو بگم امیدوارم باز جواب ندی که دلداری بدین و این حرفا با مشکلت روبرو شو و جدی بگیریش تا تکرارش نکنی وگرنه با من بمیرم و تو بمیری و آهسته برم که گربه شاخم نزنه کار درست بشو نیست
یاعلی
-
مرتضی جان سلام
رهنمایی های مناسب تا این لحظه دریافت کردی ....و چند نکته تکراری
مرتضی جان سعی نکن به زندگی برگردی بعد تغییر کنی ........اول تغییر کن بعد برگرد ....این موضوع تو برگشت خیلی مهمه ...
گفتم بهت همسرت باید تغییرات شما رو باور کنه .....لمس کنه .....
سوال اگه خانمت مثلا اشتباهی کرد ...چگونه بر رفتار خودت کنترل داری ؟؟؟؟؟؟؟ تضمینی هست رفتارهای گذشته رو نا خواسته تکرار نکنی .....؟؟؟؟؟؟؟؟
تو انجمن مهارت ها شخصیت خودتو پیدا کن .. ببین به چه شخصیتی نزدیک تری ...معایبو اصلاح کن .....ریشه ای..سعی کن در مواجه با ناملایمات زندگی رفتار صحیح تری از خودت بروز بدی ......این مهمه .........
اگه برات امکان داره از مدیر کمک بگیر .....
با خودت نگو میدونم ایرادم چیه و اشتباهاتم کجا بوده ...... مطالعه کن و اصولی خودسازی کن ......
من تلاش تورو در باز گشت به زندگی تحسین میکنم و میدونم مثل خواهرم سوده و برادرم روزبه تاپیک شماهم در مجموع ختم به خیر خواهد شد ............
در حین اصلاح الگو رفتاری با قدم های درست و صحیح به مادر فرزندت نزدیک تر شو ...البته طوریکه دل زدگی ایجاد نکنی ...
سعی کن از یه نفر سوم ترجیحا خانم استفاده کنی ....بحث نی نامه مهمه
حرف اخر .... باید صبور باشی خیلی ....... چون زمان میبره ......
خواهرم سوده به زودی میاد:203: ...تو در این فاصله خودسازی شروع کن ....تا ضمینه رو برای زندگی مشترک بدون بازگشت فراهم کرده باشی ..........
من تالار ترک میکنم امروز..... پستو خداحافظی در انجمن 40 شب خواهم زد .....برام لازمه ....
پیشاپیش تولد جدید زندگی تو بهت تبریک میگم........
عیدت مبارک ...بدرووووود :72::203:
-
پارسا جان واقعا ازت ممنونم. راستش من زیاد دعا کردن بلد نیستم ولی حس میکنم اینجوری دعا میکنم خیلی بیشتر به دل طرفم میشینه: ان شاالله خداوند حکمت و صلاحش رو به خواسته قلبیت نزدیک کنه و آرزوهات و برآورده! :203:
امیدوارم مشکلت به بهترین نحو ممکن حل بشه! برای برگشت سریعت به تالار لحظه شماری میکنم ... :72:
راستش من تاپیک جدیدی رو استارت زدم
تصمیماتی که گفتی رو سرلوحه کارم قرار دادم، سعی میکنم همشون و انجام بدم و به امید خدا میرم جلو!
هرچی خودش صلاح بدونه و برام رقم بزنه راضی ام...:72::310::72: