امروز ساعت 10 شوهرم ميره آزمايشگاه جواب قطعي رو بگيره .حتما" بهتون خبر مي دم . هنوز براي نامگذاري فكر نكردم . ولي مطمئنا" از شما دوستان خوبم كمك مي گيرم.
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز ساعت 10 شوهرم ميره آزمايشگاه جواب قطعي رو بگيره .حتما" بهتون خبر مي دم . هنوز براي نامگذاري فكر نكردم . ولي مطمئنا" از شما دوستان خوبم كمك مي گيرم.
ديروز تا برگه آزمايشگاه رو ديدم بغض كردم گفتم آخه چرا ؟شوهرم خيلي ناراحت شد .باور كنيد واكنشم دست خودم نبود .ديشب رفتم فيلم دعوت رو ديدم شوهرم بهم گفت خدا اين فيلم رو براي تو رسونده كه ناشكري نكني.
ني ني كوچولو بهم قول داده مامانش رو اذيت نكنه . منم عاشقش شدم .از حالا به بعد ديگه نمي پرنم نمي دوم .ورزشهاي سخت نمي كنم .........ديگه ني ني رو كوهنوردي نمي برم.
سلام. خوبی ؟ مگه چی شده اسما جان ؟؟؟ من متوجه نشدم اصلا ؟؟؟
اسما جان
حتما" حس خیلی خوبی داری نه؟
ما همه خوشحالیم
آخي ، قربون شلك ماهت بشم ني ني گلم مي بوسمت هزارتا اسماي نازنينم قدر لحظه لحظه حاملگي ات رو بدون عصبي نشي ها غم به دل مهربونت راه ندي ها غذاهاي مقوي بخور اما به حرف كسايي كه مي گن تو حالا دو نفري بايد بيشتر بخوري اعتنا نكن كه بخواي بتركوني
اما عموماً خانم ها توي اوايل بارداري هي مي خورن و مي گن نمي دونيم غذا ها كجا ميره . من كه براي بچه اولم انگار معده ام سوراخ بود و چيزي توش نمي موند.
هزاران تبريك دلناز رو صميمانه بپذير
نازنين جان
چطور متوجه نشدي
اسما مادر شده
ان شا اله قسمت ما
آخه من حالا تصميم نداشتم كه بچه دار شم يه كم غير منتظره بود تو اين مدت هم نمي دونستم باردارهستم كاراي خطرناك زياد كردم .
ديروز ماما بهم گفت 6 هفته داري .
حالا ديگه خوشحالم . حس مي كنم ديگه نبايد فقط به خودم فكر كنم .ني ني به تغذيه مناسب احتياج داره . حسم مي گه ني ني دخترخانم خيلي مهربونه .
:72::72::72: عززززززززززززززززیزیم. قربون دخترم بروم. من عاشق دخترم. :72::227::227: همیشه دلم می خواد یک دختر داشته باشم دقیقا شکل خودم و اسمشو عسل بذارم :P
خیلی مواظب باش اسماء جان . به نظر من این هدیه خداوند به تو و شوهرته. انشاله به سلامن به دنیا می یاریش:72::43:
:72:دانه جان انشاله. :72:
امیدوارم خدا قسمت ماها توی یک شرایط عالی و آرامش توی زندگیمون بکنه. :72::43:[/i]
به سلامتی اسماء جان
فقط حواست باشه از شوهرت غافل نشی