نقاب عزيز تا كي پنهون كاري؟آخرش چي ميشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقاب عزيز تا كي پنهون كاري؟آخرش چي ميشه؟
سلام بر taravatعزیز. عزیزم خودم هم میدانم پنهان کاری راه خوبی نیست ولی تا دو ماه دیگر همه چیز معلوم خواهد شد. برایم دعا کنید تا بهترین تصمیم را بگیرم. ارادتمند شما نقاب. از روزی که به تو آموخته اند.... بیماری "عشق " از "وبا" هم خطرناک تر است.... احساسم را با آب معدنی می شویم و قلبم را روزی سه بار... ضدعفونی می کنم! پس جای نگرانی نیست!!!
رؤیا جون گریه م گرفت . خیلی خوشحال شدم عزیز دلم . امیدوارم واسه همیشه یشت بمونه . قدر این روزا رو بدون . من حسرت دارم که یه بار دیگه فقط یه بار دیگه بگه دوسم داره حتی اگه هیچ وقت برنگرده . راستش بهت حسودیم شد دلم گرفته ، تمام دریچه های امیدم بسته شد . دیگه از نظر من هیچ راه برگشتی وجود نداره . من تصمیم به ازدواج گرفتم و به یک نفر تعهد دادم .این پسری که گفتم از عماد خیلی بهتره خیلی ولی ... قراره همه ی اون عشق و عاشقی ها رو دفن کنم . خدایا بزرگیتو شکر ، چرا تقدیر من این بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
پاتريس و رويا من متن شما رو خوندم خيلي تحت تاثير حرفاتون قرار گرفتم آخه منم يه موقعه اي عشقي داشتم ولي پيشم نموند منم ولش كردم به حال خودش با وجود اينكه خيلي دوسش داشتم.چند وقت پيش شنيدم كه ميخواهد ازدواج كنه با تمام وجودم براش آرزوي خوشبختي دارم .و هميشه دوستش خواهم داشت.رويا جان اميدوارم عشقت هميشه پيشت بمونه و هيچوقت تركت نكنه و هميشه براي هم تازگي داشته باشيد.پاتريس براي تو هم آرزوهاي خوبي دارم. اميد وارم روز به روز به اين آقا علاقمند تر بشي و هميشه همديگر رو دوست داشته باشيد.
چه سخت است دم دل دادن از دست
دم دل كندن از يار
چه سخت است ماندن پشت يك سنگ
براي ديدن پايان يك عشق....
سلام دوستان
مثل اينكه خوشي به من نيومده !!!!! http://qsmile.com/qsimages/258.gif
اي كاش هيچ موقع عاشق نميشدم كه حالا اينقدر زجر بكشم ....
ميگه كه من رو دوستم داره و منو واسه ازدواج ميخواد ولي واسه دوستي ....
خداياا!!!!!!!!!!!
چرا خوشي ها مون اينقدر كوتاهه ولي غمهامون فراوون ؟؟؟؟؟؟؟ چرا بايد اينقدر خورد بشم ؟؟؟ ديگه بدنم طاقت اينهمه رنج و عذاب رو نداره .... از غم و ناراحتي ام بدنم ضعيف شده و دائما مريض ميشم !!! از نظر روحي خيلي داغونم
خدايا توكلم به توعه ... كمكم كن....
كسي كه روزي 100 بار بهم زنگ ميزد حالا روزي يكي دوبار اونم به زور زنگ ميزنه و خبرم رو ميگيره !!! كسي كه وقتي مريض ميشدم كلي حالم رو ميپرسيد و نگرانم ميشد ، ديگه واسش فرقي نداره كه سالم و سرحالم يا مريض و رنجور .... ديگه حرفهامم نميشنوه !!!!!تازه اونقدر سرد و خشك و معموليه كه ...
از همه بدتر اينه كه طرف بي تفاوت باشه ؟ كجاست اون حرفاي عاشقونه ؟؟؟ كجاست اون مهر و محبت ؟؟؟؟ كجاست اون گريه هاي شبونه ؟؟؟؟ انگار كه همه چيز فراموش شده !!!!
خوشي به من نيومده !!! نيومده !!!! http://qsmile.com/qsimages/258.gif
شايد هنوز با خودش كنار نيومده و توي بحرانه !!!! ولي من ديگه طاقت ندارم ... اي كاش ميمردم ...
شايدم من خيلي حساس شدم !!!! خيلي حساس !!!!
پارميس جان دركت ميكنم عزيزدلم ، تو اينجور مواقع بايد فقط به خدا توكل كنيم
زجر داره وقتي ميبيني كه طرفت ديگه دوستت نداره و اينقدر پيشش كوچيك شدي و غرورت خورد شده ولي خيلي باهات بي تفاوته !!!! بي رحم !!! دل سنگ !!!!!كاش ميفهميد كه چه گوهري رو داره از دست ميده ولي رفتارش جوريه كه انگار واسش هيچ ارزشي نداري !!! واسش مهم نيست كه كيو داره از دست ميده ....
پارميس جان اميدوارم هرجا كه هستي خوشبخت باشي .... فقط يادم ميمونه كه ديگه عاشق هيچ كس نشم و اين عشق اول و آخرم بود .... به نظرم هيچ پسري ارزش دوست داشته شدن رو نداره .....
ديگه از حرف زدن عاجزم ... حالم اصلا خوب نيست ...
ما كه تكليفمون معلوم نيست ولي آقا پسرهايي كه دارين اين تاپيك رو ميخونين ... تورو خدا اينقدر سنگ دل نباشين !!!! دختر ها خيلي حساسن !!! اينقدر بي تفاوت ازشون نگذرين !!!! بازيشون ندين .... كوچيكشون نكنين ....
اينجوري تو زندگيتون خير نميبينين........
از زمين و زمان شاكيم ولي ميدونم مسبب همه ي بلاهايي كه سرم اومد خودم بودم و اون اين بود كه اشتباه كردم كه قدم در راه دوستي با پسر گذاشتم !!! اشتباه ترين و البته زيباترين تجربه ي زندگيم بود... ولي هنوز هم دوست دارم كه به هم برسيم و هيچ موقع نميتونم عرفانم رو از دلم ببرم بيرون ... ( حيف كه پسرها هيچي نميفهمن !!! هيچي !!!)
من تمام زندگیم دوست داشته نشدم. حتی از طرف کسی که با تمام بغضهای امروزم می پرستیدمش. راه سرد زندگی من الان به اشکهای گرم ختم شده. نمی دونم. شاید هم خوب باشه.
یا حق
خدایا کمک. . . . . .
از خدا میخوام به هممون کمک کنه:203:
واسه منم دعا کنید:54: منم واسه شماها:72:
خدايا به هممون كمك كن
امروز بيشتر از هر روز ديگه اي نيازمندت هستيم
خدا جون مجکریم که چشم دادی بهمون .. واسه ی گریه کردن و دیدن این دنیای زشت... خدا جون ممنون از دلی که تو سینمونه.. می تونیم دل یکی دیگرو بازیچه کنیم. اخ که شکرت ای خدا واسه ی جهان به این بدی.. چی میشد اگه تو دست به ساختنش نمی زدی.
عزيزان من عشق يعني همين.اصلا انتظار ديگهاي از يه عاشق نمي شه داشت.زندگي هيچوقت به كام عشاق نيست اگه يه لحظه خوش باشن يه عمر غمگينن.در يك جمله"عاشقي شيوه رندان بلا كش باشد."
ما بايد خيلي خوشحال باشيم كه تو زندگي عاشق شديم.من كه هيچ وقت عشقمو فراموش نمي كنم.و هميشه دوسش دارم.و از خدا ممنونم كه منو عاشق كرد.
شما هم غمهاتونو فرامش كنيد و از خدا تشكر كنيد كه اينقدر لياقت داشتيد كه خدا شما رو عاشق كرد.
اميدوارم همه به عشقشون برسن ام اگه كسي هم به عشقش نرسيد اميدوارم تا ابد عاشق بمونه.