جناب پارسا در خصوص توضیحاتتون در رابطه با مراجعین غیر همجنس تالار و نوع تعامل مملو از دلسوزی و هم حسی فراوان با آنها باید یادآوری کنم که از همان ابتدای ورود شما به تالار دلیل آسیب زایی این نوع تعامل با شما صحبت شد و شما هم قبول داشتید و البته تعدیل فرمودید اگر چه بعضی جاها از دستتان در رفته . اکنون در فضای عمومی که توضیح دادید و بعضی دوستان اگر چه به تندی اما پاسخی که می تواند تلنگر برای شما باشد را دادند .
عرض می کنم جناب پارسا دقت داشته باشید که اینجا یک تالار تخصصی مشاوره هست و قراره که کمک کنه افراد مسائلشان را حل کنند نه مسائلشان را مُسکن دهند و یا مشکلی به مشکلاتشان افزوده شود حتی در مورد خود شما هم ما مراقب هستیم که اینجا باعث آسیب پذیری شما نشود .
هم حسی های بسیار عاطفی از هرکس که باشد خیلی جاها مخرب است اگر حتی مراجع خوشش بیاید چون با آبیاری احساسات مراجعین مانع حل مشکلشان می شویم و به نوعی آنها را یا در ضعف نگه داشته یا ضعیف تر می کنیم این موضوع در رابطه با چنین هم حسی هایی از سوی جنس متفاوت بیشتر آسیب رسان هست و چه بسا جذب و وابستگی مخرب پیش آورد که مطمئنم شما این را دوست ندارید و بسیار دلسوز دیگران هستید و تصور می کردید مفید به حالشان هست و ان شاء الله اکنون که بیان شد مضر هست و غیر مشاوره ای توجه روا خواهید داشت چون توضیحات شما برای روندتان غیر مشاوره ای است و روندتان ،هم به خودتان آسیب می زند هم به دیگران که این تاپیک و پستهایش گویای آن است پس کنترل و تغییر این روند ، هم کمک به خودتان است هم کمک به دیگران . در همین همدردی سعی کنید تمرین کنید و با پرهیز از احساس ورزی و مهر بخشی و مهر طلبی دوز قدرت مردانه و قاطعیت و جدیت را در خود بالا ببرید . ضمناً از ارسال پستهای طولانی که دلیلش دخیل کردن عواطف در راهنمایی دادن هست پرهیز کنید .
اینجا می بینید که بنده دو راهکار به شما دادم .
1 - در همدردی از ارسال پستهای حاوی هم حسی پر رنگ و مخصوصاً با خطابهای عاطفی عزیزم و جانم ، قربونت برم و .... در رابطه با غیر هم جنس پرهیز کنید ( البته این عمومیت دارد و به همه عزیزان عضو گوشزد می شود )
2 پستهایتان حداکثر در 5 خط راهنمایی دهد
این تاپیک هم قفل می شود چون روندش حاشیه روی شده و برای شما مطلوب نیست لذا بهتر است تاپیکی باز کنید پیشنهاد می کنم با این عنوان که چطور دوز احساساتم را پایین بیاورم .... یا چطور می توانم قدرت و قاطعیت و جدیت مردانه را در خود تقویت کنم یا تلفیق این دو
موفق باشید