-
ان شاالله که مشکلات فرشته اردیبهشت خیلی زود به امید خدا حل شه گره از کاراشون باز شه و خدا همسفر خوب زنگی سنجاب رو زودتر براش پیدا کنه و خوشبخت شن با هم و همه دعاهای sarasarasepid عزیز برآورده شن
جمع قشنگمون 32 نفره شد
1- zendegiye movafagh آیت الکرسی
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی
9- سوده 82 : زیارت ع اشورا و قرآن و ذکر یا ودود
10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.eزیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه
16- hafez2014 سوره انفطار
17- parsa1400 آیت الکرسی
18- deltang1990دعای توسل
19- asal2013 زیارت عاشورا
20-شیدا ایت الکرسی
21-رویای پرکشیدن ایت الکرسی
22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید
23-نیکا55 ایت الکرسی
24-مصباح الهدی زیارت عاشوراوده شب سوره فجر
25-فرشته اردیبهشت زیارت عاشوراوسوره واقعه
26-دختربی خیال زیارت عاشورا
27-gonjishkak زیارت عاشورا
28- تقدیر سوره الرحمن و دعای عهد
29- sanjab آیت الکرسی
30- sarasarasepid آیت الکرسی
31- خواهر فرشته اردیبهشت زیارت عاشورا
32- sogand زیارت عاشورا
التماس دعا
-
سلام من رو هم اضافه کنید. ایت الکرسی می خونم .ایشالا همه مشکلاتشون حل بشه منم این وسط یه اتفاقی واسه تغییر زندگیم بیفته.
-
یعنی میشه به خواسته دلم برسم:203: معجزه میخواد:47:
امیدوارم همگی به خواسته هاشون برسن:203:
-
سلام دوستان دوروز از محرم گذشته و روز سوم رو شروع کردیم،من دعای توسل رو خوندم و برای تک تکتون دعا کردم اگه قابل باشم و صدامو خدا بشنوه
برام خیلی دعا کنید که مشکلاتم حل بشه و به آرامش واقعی برسم اینقدر ذهنم مشوشه که هر شب کابوس میبینم یه شب آروم ندارم الان چنر هفتس بدتر شدم ازین بابت شوهرمم داره اذیت میشه بخاطر رفتارام که واقعا کنترلش از عهده من خارجه
ایشاله همتون به خواست دلتون برسید بهترین هارو از خدا براتون میخوام :323:
- - - Updated - - -
سلام دوستان دوروز از محرم گذشته و روز سوم رو شروع کردیم،من دعای توسل رو خوندم و برای تک تکتون دعا کردم اگه قابل باشم و صدامو خدا بشنوه
برام خیلی دعا کنید که مشکلاتم حل بشه و به آرامش واقعی برسم اینقدر ذهنم مشوشه که هر شب کابوس میبینم یه شب آروم ندارم الان چنر هفتس بدتر شدم ازین بابت شوهرمم داره اذیت میشه بخاطر رفتارام که واقعا کنترلش از عهده من خارجه
ایشاله همتون به خواست دلتون برسید بهترین هارو از خدا براتون میخوام :323:
-
سلام
منم زیارت عاشورا و سوره واقعه را می خونم. به امید برآورده شدن حاجات تمامی دل شکستگان توسط پروردگار
-
ان شاالله که رها20 عزیز به خواسته هاش برسه و deltang1990 مشکلاتش برطرف شه و sara503 و suzana هم به خواسته های قلبیشون برسن و مشکلاتشون حل شه ان شالله مشکلات همه جمع حل شه و گره از مشکلات زندگیشون باز شه ... ممنون میشم برای من و حل مشکلاتم دعا کنید 1- zendegiye movafagh آیت الکرسی 2- آرام دل آیت الکرسی 3- gelareh 55 آیت الکرسی 4- paiize زیارت عاشورا 5- رزا زیارت عاشورا 6- sara503 دعای توسل 7- دلسا زیارت امین الله 8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی 9- سوده 82 : زیارت ع اشورا و قرآن و ذکر یا ودود 10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات 11- sama - t سوره یس 12- انتظار سبز سوره طه 13- elham.eزیارت عاشورا 14- واحد دعای توسل 15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه 16- hafez2014 سوره انفطار 17- parsa1400 آیت الکرسی 18- deltang1990دعای توسل 19- asal2013 زیارت عاشورا 20-شیدا ایت الکرسی 21-رویای پرکشیدن ایت الکرسی 22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید 23-نیکا55 ایت الکرسی 24-مصباح الهدی زیارت عاشوراوده شب سوره فجر 25-فرشته اردیبهشت زیارت عاشوراوسوره واقعه 26-دختربی خیال زیارت عاشورا 27-gonjishkak زیارت عاشورا 28- تقدیر سوره الرحمن و دعای عهد 29- sanjab آیت الکرسی 30- sarasarasepid آیت الکرسی 31- خواهر فرشته اردیبهشت زیارت عاشورا 32- sogand زیارت عاشورا 33- رها 20 آیت الکرسی 34- suzana زیارت عاشورا و سوره واقعه التماس دعا
- - - Updated - - -
ان شاالله که رها20 عزیز به خواسته هاش برسه و deltang1990 مشکلاتش برطرف شه و sara503 و suzana هم به خواسته های قلبیشون برسن و مشکلاتشون حل شه
ان شالله مشکلات همه جمع حل شه و گره از مشکلات زندگیشون باز شه ...
ممنون میشم برای من و حل مشکلاتم دعا کنید
1- zendegiye movafagh آیت الکرسی
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی
9- سوده 82 : زیارت ع اشورا و قرآن و ذکر یا ودود
10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.eزیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه
16- hafez2014 سوره انفطار
17- parsa1400 آیت الکرسی
18- deltang1990دعای توسل
19- asal2013 زیارت عاشورا
20-شیدا ایت الکرسی
21-رویای پرکشیدن ایت الکرسی
22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید
23-نیکا55 ایت الکرسی
24-مصباح الهدی زیارت عاشوراوده شب سوره فجر
25-فرشته اردیبهشت زیارت عاشوراوسوره واقعه
26-دختربی خیال زیارت عاشورا
27-gonjishkak زیارت عاشورا
28- تقدیر سوره الرحمن و دعای عهد
29- sanjab آیت الکرسی
30- sarasarasepid آیت الکرسی
31- خواهر فرشته اردیبهشت زیارت عاشورا
32- sogand زیارت عاشورا
33- رها 20 آیت الکرسی
34- suzana زیارت عاشورا و سوره واقعه
التماس دعا
-
دوستای عزیزم میخواستم بگم شک نکنید و مطمپن باشید خدا صداتونو میشنوه من که خودم هر روز وقت خوندن دعا و قرآن همتون رو یاد میکنم الان بست گذاشتم که بدونید از دعای شما بود که دل شوهرم فعلا کمی نرم شد بدونید دعا در حق بقیه معجزه میکنه ببینید هنوز شروع نکرده خدا جواب میده ادامه بدیم محتاج دعای همتون هستم همچنان:72::72:
-
احساس می کنم خدا نظر مستقیم به این جمع داره
دعاهایی که از دل شکسته بلند میشه گیرایی عجیبی داره
خواهش میکنم منو یادتون نره
خیلی مشکلات مالی بهم فشار آورده
به شدت به ارامش نیاز دارم
-
شروع نشده خبای خوب داره یکی یکی میاد
همسر بانو سوده . طی صحبتی که باهاشون داشته داره برمیگرده . براش دعا کنید .
امید وارم تو این چهل شب چهل خبر خوب بشنویم حداقلش . شروع خبر خوب با سوده و بانو تقدیر استارت خورده . ما منتظر خبر های خوب شما هستیم .
به یادتون هستم چه اوانییکه تو لیست قرار دارن و چه اوناییکه نیستن . بدروووووووود :203:
منو یادتون نره .
- - - Updated - - -
ببخشید یادم رفت
لطفا بانو مینوش فراموش نکنید :203:
- - - Updated - - -
ببخشید یادم رفت
لطفا بانو مینوش فراموش نکنید :203:
-
سلام :72:
این دعاها معجزه میکنه .
قبل از محرم تا همون شب که اولین قرارمون رو شروع کردیم یه بی قراری عجیبی داشتم نمیذاشت اروم بمونم از همون شب اروم اروم شدم دقیقا بعد خوندن زیارت عاشورا .
این ماه خیلی برکت داره
کلا بعضی ایام پر برکتن که باید ازشون استفاده کرد و شارز شد خیلی جالبه از بطن مصیبت و غم دریچه ای رو به شادی برات باز میشه
ادم باید فرصت طلب باشه .
دوستان مطمانم دعام کردید تاثیرش رو خوب حس می کنم .
دوستان کاش میشد یکی از دوستانی که وقت دارن دوره قران میذاشت مثلا روزی یک حزب میخوندیم .
به یادتونم .