یک شلوار نسبتن تنگ با یک بلوز دخترونه روسری یا شال بستگی به اعتقادات داره.این
برای جلسات بعدی،جلسه اول لباست بدن نما نباشه کلن همه چیش بلند باشه.
فقط عکس لباس خواستگاری
نمایش نسخه قابل چاپ
یک شلوار نسبتن تنگ با یک بلوز دخترونه روسری یا شال بستگی به اعتقادات داره.این
برای جلسات بعدی،جلسه اول لباست بدن نما نباشه کلن همه چیش بلند باشه.
فقط عکس لباس خواستگاری
ممنون خانم سلیمانی عزیز ... ایشاله که خیره
آیدا جان نمیگم عجله دارم ... مامانم فکر نکنم موافق مراسمی هرچند ساده تو محرم باشه ... اما چند بار به خاطر صبر تو زندگیم ضربه خوردم نمیخوام ایندفعه هم مثل قبل بشه ...
دوست دارم همه چیز آروم و بی سر و صدا پیش بره ... چون اونا غریبه ان یکم به این خواستم سخت میرسم میدونم:54:
- - - Updated - - -
مرسی آقای فرهنگ
بلوز خریدن یکم سخته چون یه چیزی که رسمی و شیک باشه من زیاد ندیدم
نظرتون درباره لباسای سنتی شیک که یه دامن پر چین رنگی ساده با یه سارافون جذب چیه؟؟؟
مائده جان فقط اینو مطمئن باش که اونا هرچقدرم خوب باشن مادرت بیشتر از همه ادما دوست داره و حواسش بهت هست.. و ازدواج واقعا چیزی نیست که بدون صبر باشه ...اگر مادر شرط هم گذاشتن شما اونجا اصلا واکنش نشون نده و نارحت نباش .. مطمئنن مادر هم تجربشون بیشتره هم حواسشون هست... بزرگترا رفتارا و چیزایی رو میبینن که ما ها نمیبینیم... اما بعدا به نتیجه اونا میرسیم... فعلا پیشداوری نکن تا اون روز ...
درمورد لباسم دختر خوب هر جور که خود واقعیت هستی فقط کمی رسمی تر... همیشه چطور میپوشی همونطور باش ببین عقیدت چیه به نسبت اون لباس انتخاب کن... برات ارزوی ارامش میکنم :72:
اون تاپیکی که گذاشتمو ببین،پر عکسه می تونی ازشون الگو برداری.با لباس گشاد
موافق نیستم.
مرسی آیدا جان:72:
آره به صلاح من میگه اما تمام اطرافیانم بهش گفتن که بیخودی داری سخت میگیری و خواستگارای مائده رو رد میکنی ....
دوست نداره من از پیشش برم ... :302:
امیدوارم همه چیز بدون بحث پیش بره ...
لباسم آخه نمیدونم خودم یه تیپ ثابت ندارم ... اعتقادم یه چیز مناسب هست اما کت و شلوار نه ... چون حس میکنم خیلی تو دید هستم ...
برام دعا کنید ...
- - - Updated - - -
دیدمشون اکثرا کت و دامن و کت و شلوار بود آخه کت و شلوار نمیپوشم کت و دامن هم حس میکنم خیلی زنونست ...
مگه یه مانتو کوتاه که حالت کت داره با یه شلوار رنگی زیبا بپوشم
مائده جان انشاءالله به سلامتی :72:
وای این لباسا که اکثرشون نامناسب بودن بخصوص واسه جلسه اول خیلی بدن نمان البته به قول اقای فرهنگ بستگی به اعتقاداتت داره من خیلی دیدم تو مراسم خواستگاری کاملا باز لباس میپوشن حتی بدون روسری...:163:
مائده جان یه لباس سنتی به نظرم خیلی قشنگه البته زیاد رنگ و وارنگ وشلوغ نباشه به خصوص اگه رنگ پوستت سبزه باشه
با یه سارافون شیک هم خیلی جذاب میشی:43:
اون اولی به نظرم جالبتره دامن چهار خونه قهوه ی با شلوار جذب
یا یه سارافون قشنگ تا زانو بعد ساپورت بپوشی زیرش
سارافون با دامن خیلی جالب نمیشه البته اگه سنتی باشه شاید بشه دامن پوشید
باز همه اینا بستگی به قدت و چاقی ولاغریت وحتی رنگ پوستت داره مثلا اگه سبزه هستی سعی کن تن مایه های قهوی یا صورتی نپوشی چون تیره ترت میکنه
و باید تن مایه های ابی بیشتر بپوشی ولی اگه پوستت روشن باشه معمولا اکثر رنگها بهت میاد
پوستم سفیده به قول خودت اکثر رنگا بهم میاد
لاغر نیستم اما چاقم نیست معمولی 55کیلو قدم 170
اون سارافون دامن خیلی بهم میاد رنگشم قرمز
اون دامن قهوه ای با ساپورتو روپوش مشکی هم بهم میاد تازه دادم دخترخالم تو بله برونش پوشید:227:
اما کت تا یه وجب بالای زانو رو با یه شلوار باید برم بخرم:54:
خوب چرا بری بخری اگه اینجوریه پس واقعا همونا بهت میاد بپوش واسه جلسه اول
بعد انشالله برای جلسات بعدی برو بخر