-
بسیار کار خوبی کردی و منتظر نتیجه خوبش هم باش
توصیه می کنم بگذاری خود نیروی انتظامی به خانواده ات خبر دهد . چون احتمال دارد اگر شما بگویی خانواده ات هیجانی عمل کنند و به خاله بگویند و موضوع شکایت شما را مطرح کنند و راه در رو برای پسر خاله ات باز بشه و کار پلیس خراب بشه و مهمتر از آن بخواهند که وادارت کنند از شکایت منصرف شوی و به عقد پسر خاله در بیایی . در حالیکه که اگر با پلیس همکاری کنی و هرکاری می گویند بکنی و لو ندهی که شکایت کرده ای آنها اقداماتی می کنند که پسر خاله در تله بیافته و بعداً نتونه انکار کنه و شما برای آینده ات مدرکی محکم داری و مجبور هم نیستی با او ازدواج کنی . لذا باز هم تأکید می کنم هیچ کس را در جریان قرار نده و فقط به نظرات پلیس توجه کن و هرچه پلیس می گوید انجام بده و هرتهدید و حرفی از سوی او داشتی زود و بدون تأخیر پلیس را در جریان قرار بده تا با کمک خودت او را در دام بیاندازند مثل روندی که پلیس برای hamta-tanha داشت و بالاخره با تله پلیس و همکاری او متجاوز به دام افتاد
موفق باشی و امید به خدا داشته باش که حتماً یاریت می کند
-
-
از ته دل آرزو میکنم مشکلت حل شه، همین که قدم اول رو برداشتی بقیشم خدا کمکت میکنه . واقعا داریم به کجا میرسیم؟! چقدررررر این مسائل زیاده ، قبل ازینکه به این سایت بیام فکر میکردم این همه آمار از تجاوز و ... بزرگ نماییه ولی الان میفهمم که متأسفانه حقیقته محضه، هممون دعا کنیم هم واسه نازنین و نازنین ها ، هم واسه پسرایی که بخاطر خلاهاشون دست به این کار میزنن .خدایا بهمون رحم کن . . .
-
سلام نازنین
واقعا متاسفم
پست نمیخوام هرزه باشم حامدو بخون،اگه اون نجات پیدا کرده خدا تو رو هم نجات میده:72:
-
خدارو شکر تو خیلی شجاعی افرین
فقط از الان حواست باشه که واسه درمان روحی و جسمی خودت حتما اقدام کنی در ضمن یادت باشه شاید بی تقصیر باشی اما همون روز به محض اینکه دیدی خاله و دخترخاله ات نیستن و با یه پسر تنها موندی حتما باید به مادرت خبر میدادی مادرت هم باید تاوان بی فکری خودش رو بده که اون چند روز حواسش درست و حسابی به بچه اش نبوده.
بهرحال اول زندگیته نذار این شکست یه سر سوزن ضعیفت کنه قدرتمند عمل کن
دو دستی خدا رو بچسب که راه حل هایی تو استین داره که من و تو مشاورای نیروی انتظامی که هیچی گاهی خودشم حسابی با خودش حال میکنه و به خودش افرین میگه
امیدوارم همون خدا مثل همیشه مواظبت باشه
-
فقط میخواستم تحسینت کنم نازنین
تو اون استقامت و شجاعتی رو به خرج دادی که یک صدمش رو من و سایر کاربرای سایت در برخورد با مسائل روزمره مون نداریم و به خاطر همین دچار مشکلات میشیم اما تو در برابر این مسئله بغرنج بهترین تصمیم رو گرفتی و عملی ش کردی
امیدوارم در پناه خداوند حق از دست رفته ت رو باز پس بگیری
-
البته نباید تاثیر بچه ها رو نادیده گرفت.
-
درود بانو
خداوکیلی اغراق نباشه خیلی خوشحال شدم از این حرکتی که انجام دادید لطفا پیگیری کنید.امروز یکم کسل بودم ولی با این حرکت شجاعانه شما کلی روحیه مثبت گرفتم برای همسرم مشکل شما را تعریف کردم و یادم باشه رفتم منزل این خبر خوش را بهش بدم :104::104: واقعا درود بر شما بانو
ایاشلله به نتیجه میرسی :323:
-
سلام دوست خوبم روزای سختیو داری پشت سر می ذاری . برات دعا می کنم که خدا همراهت باشه و همه چیز به ارومی پیش بره. به خدا توکل کن. اون بهترین تکیه گاهه ایشالله همه چیز درست خوب بشه
-
سلام.نازنین عزیز..واقعا بابت این اتفاق ناراحت شدم..ولی تو بهترین کار رو کردی
عزیزم واست دعا میکنم خدا تو تک تک لحظه ها کنارت باشه.
فقط واست دعا میکنم عزیز دلم