.
نمایش نسخه قابل چاپ
.
سلام شما به کجا رسیدی بالاخره؟؟
سلام سمای عزیز تاپیک شما رو خوندم و واقعا بخاطر صبر و استقامتی که داری تحسینت میکنم:104:
خیلی دوست دارم بدونم داستان زندگیتون به کجا رسید حتما سعی کن جواب بدی.
سما جون امیدوارم این نقطه ای که تو پسته اخرت گذاشتی معنیه بدی نداشته باشه
شاید که الان من این نوشته هاتو خوندم خیلی دیر باشه برا دعا کردم اما خیلی دعات کردم
هرچند از اعماقه قلم امیدوارم الان همه چی خیلی عالی باشه:72:
من فکر نمی کنم بی تاثیر باشه به همین روال ادامه بده
پیامهای زیبا بفرست و خاطزه های قشنگتون رو یادش بیار
بگو دارم فیلم فلان مسافرتمون رو می بینم یا تولد یا هر مراسمی که براش ارزشمند بوده و بهش خوش گذشته یادش بنداز
موفق باشی
ممنونم از همه دوستان خوبم..شهرزاد عزیز تو این روزای سختی که می گذرونم تنها امیدم به دعاهای شما دوستای مهربومه
امروز همسرم تماس گرفت و گفت که صاحبخانه باهاش تماس گرفته و گفته که خونه رو تا دو هفته دیگه تخلیه کنید. می خواست که بریم و با خانوادم صحبت کنیم برای طلاق .. هیچ شک و تردیدی تو صحبتاش نبود ..با همه وجودش می خواد که طلاق بگیریم منم بدون اینکه گریه زاری کنم مثل دفعات قبل, بهش گفتم که قبل از اینکه بخوای با هر کس دیگه ای صحبت کنی باید با هم صحبت کنیم که گفت من خونه نمیام قرار شد تماس بگیره بریم بیرون با هم صحبتامونو کنیم. البته از نظر همسرم هیچ فایده ای نداره اینکار چون هرکدوم حرف خودمونو می زنیم.
شش ماه از این مساله مشی می گذره و همسرم ذره ای هم به من فکر نمیکنه هیچ دو دلی و تردیدی نداره که می خواد جدا شه اما من با اینکه هیچ کس به زندگیم امیدی نداره من هنوز امیدوارم . امروز خیلی ارومتر بودم با اینکه وضعیتم خیلی بدتره.
من به معجزه باور دارم
بالاتر از سیاهی که رنگی نیست....بعضی موقعها این جمله آرامش عجیبی به ادم میده...
ایشالا هرچی خیره پیش بیاد
امروز ساعت 7 باهاش قرار دارم شاید آخرین ف صت باشه برام دعا کنید نتیجش خوب باشه
سلام قرارتون به کجا رسید؟
سلام سماجان.
خوبی؟ نگرانتم گلم.
با همسرت صحبت کردی؟