حزب هجده با من انشالا، از آيه ٥٨ تا ٨٨ سوره نسا:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
حزب هجده با من انشالا، از آيه ٥٨ تا ٨٨ سوره نسا:72:
سلام
حزب نوزده ان شالله با من
آیات 88 الی 133 سوره نساءقرآن آنلاین
سلام
واقعیتش بنده اطلاع درستی ندارم
اما از اونجایی که زمان خاصی مطرح نشده فکر نمی کنم محدودیت زمانی وجود داشته باشه
من دقیقش رو می پرسم و اینجا می نویسم
در این مورد اگر دوستان اطلاع دقیق دارن لطفا بیان کنن
موفق و موید باشید
التماس دعا
من حذب و اینا نمیدونم چیه،فقط چون سوره نسا می دونم خیلی جنبه اجتماعی داره لطفا یه چیز کوچولو ازش بدید من بخونم که یه نگاهی به معنی هاش بندازم و 4 تا چیز یاد بگیرم.
کیت کت جان شما ازآیه 114تا147سوره نسا روبخون
میشه همون حزب20
پنج صفحه هستش.
سلام
با اجازه آقا صابر و تشکر از ایشون،
من حزب 21، از 148 تا 176 نسا رو مطالعه کردم.
ممنون.
درسته کمرنگ شدم. کمی تو تالار عقب نشستم . ولی دلیلش بازیاف دوباره جسمیم بود و تغییرات رفتاری و اخلاقی که خودتون کماکان در جریان هستید .
تغذیه روحیم خوبه تازه تو حرم امام هشتم جلاش دادم ولی از تاپیک شما جاموندم.
نگران نباشید جبران میکنم من آفتاب نزده بیدارم و وقت هم دارم .
انتخاب میخوام بذارم به عهده صابر گرامی چون ختم القرآن ایشون بهتر میدونه کجا نخونده مونده . اول اجابتش برای خودم در رسیدن به اهدافم و تغییراتم . دوم اجابتش برای خواستهای دل های شما و آرامشتون و خود صابر گرامی . ممنون
کیت کت اولا خوشحالم شمارو تو این تاپیک میبینم .:104: چه زود خوندی .:72: به پیشنهاد من قسمتی دیگه از قرآن بخون . کیت کت چشمت به رفتار درست غلط دیگران در مواجه با مسایل مذهبی نباشه هرکسی محصول باغ خودشو میچینه .
سلام رضا جان
خوشحالم می بینمت در این تاپیک
عزیز دلم این تاپیک برای همه بچه های همدردی هست من کاره ایی نیستم در این تاپیک، اجازه ما هم دست شماست.
التماس دعای ویژه دارم
متشکرم
سلام عزیز دلم
خوش آمدی داداش
بالا هم عرض کردم من مخلص همه بچه هام و تو این تاپیک کاره ایی نیستم این تاپیک برا همه بچه هاست .
پارسا جان ختم قرآن به ترتیب حزب داره جلو می ره و هر کسی قبل از خوندن حزب شمارشو اینجا ثبت می کنه تا نفر بعدی حزب بعد رو بخونه شما هم می تونی به تناسب زمانت حزب انتخاب کنی یا مثل من روزی یه حزب بخونی و اینجا قبل از خوندن حزب مورد نظر ثیت کنی شمارشو
ان شالله قبول باشه
حزب بیست و دو ان شالله با بنده
ایات 1 الی 26 مائدهقرآن آنلاین
لیست 120 حزب قرآن مجید
التماس دعای خیر
سلام عزيزان
حزب بيست و سه انشلا با من، آيات ٢٦ تا ٥١ سوره مايده:72:
سلام با اجازتون من هم حزب 24 آيه 51 تا 81 سوره مائده رو مي خونم. التماس دعا