سلام
بنظر من همه ما مجموعه ای هستیم از تضاد ها و دلیل نمیشه که انسان کاملی باشیم. هر کس داخل ذهن خودش اینجور فکرایی میکنه که حالا اقای نیکمرام جرات نوشتنشون رو داره. لازم نیست همش صحیح باشه ،ولی اینجوری فکر میکنه دیگه.
فقط چیزی که مهمه اینه که بنظر اغلب این جمع ایشون با انصاف برخورد نمیکنه.:81:
اما خوب ایشون هم زندگیش بهش فشار اورده که اومده و ما مشورت میخواد .
آقای نیک مرام خود شما قبلا غرورتون شکسته شده و میدونید چقد سخته.
از طرفی با طلاق شرایط برای شما هم سخت تر میشه. الان شاید بخاطر فشار ج هست که فکر میکنید همسرتونو نمیبینید دارید پیشرفت میکنید.
اما بعد طلاق دید مردم هست. وضع مالیتون بدتر میشه. کمتر برای مردم قابل اعتماد هستید. کسی که شما رو دوست داره از دست میدید. طلاق رو خدا (تا حد ممکن) دوست نداره. و بعد طلاق شاید اونقدر موقعیت های ایده الی سراغ شما نیاد و تبعاتی داره.
به نظر من بشینید با همسرتون محبت امیز و طوریکه ناراحت نشه (چون ایشون هم کمالات زیادی دارن. فوق لیسانس یه رشته خوب هستند.متدین و مهربان و خانواده دارای نفوذ شما ایشونو پذیرفتن...) بهش مشکلتونو بگین که از لحاظ جنسی تحت فشار هستین و بهشون کششی ندارید.
ایشون حالا نمیتونه پوستشو رنگشو عوض کنه. ولی خوب میتونه فرم هیکلشو با روش ها طبی چاقی لاغری جراحی های اندام ها و صورت و ... و پوشیدن لباس های مورد پسند شما یا ارایشی که شما دوست دارین در بیاره یا کدوم بازیگرو یا.... رو نگاه کنه تا یاد بگیره.چون اینجور چیزا اکتسابی هم هست.
ایشونم احتمالا نخان همسر شونو از دست بدن. من میدونم خانمها روی این چیزا چقد حساسن. دوستای من فقط با یک بار حرف دوست پسر شون چندکیلو چاق یا لاغر میشن. اینجا که پای زندگیشونم مطرحه .ولی خیلی حاد هم بهش نگید که بشکنه. شما که مذهبی هستید میدونید شکستن دل مومن چقد گناه داره.اونم کسی که 3سال محرم شخصیترین مسایل شما بوده.
نهایتا اگر بعد از یه مدت نتونست با شما اداپته شه یا شما هنوز همین طرز فکرو داشتین میتونید به جدا شدن هم فکر کنید.
البته شما هم منفعل نشینید تا اون خودشو عوض کنه. از خدا بخواید کمکتون کنه و برین سمتش. سعی کنید همین رنگ پوستو دوست داشته باشید.همین چهره رو عاشق بشید. چهره ای که شما رو ساخت پس از له شدن شخصیت و غرورتون. و .... . سعی کنید به خانم های زیبا و تصاویر و فیلم های محرک نگاه نکنید.چون شما ملتهبید و این اتیشیه روی التهاب شما.همینطوری پیش برید
و نهایتا اگر پای جدایی پیش اومد همه حق و حقوقشونو بهشون بدین.ایشون جسم روح آبرو اعتبار عشق همه چیشو به پای شما گذاشته.تقصیر ایشون نیست که به دل شما نمیشینه. شما خودتون اون اول باید دقت میکردین که نکردین و حالا پیش اومده. پس لطفا با انصاف باشید
انشالله خدا هم کمکتون کنه.:72: