-
بهار جان این دوست بالایی هم بیراه نمیگه ها!
از نظر من حرفشون صحیحه :72:
وقتی مثلا اون دوستمون میگه هدف نداری منظورش این نیست که کلا تو زندگی ات بی هدفی مثلا خودتم نخواهی جسمت هدفش زنده موندنه .... منظورش اینه هدفت از ازدواج چیه؟! مثلا دور از جون شما کسانی هستند با ازدواج میخان خودشونو به خود و اطرافیانشون ثابت کنن که متاسفانه چنان گندی به زندگی شون میخوره که تا چن سال اثرش پاک شدنی نیست! که واضحا خودش منظورشو بالا گفته :303:
شاید شاید شاید شاید شما منتظری همین دوست مجازیت بیاد خواستگاریت
منتظری یا نه ؟ تکلیفتو معلوم کن با عرض معذرت از تمام حضار مجازی از جمله خودم ..ادم مجازی فقط در همون حد مجازی باقی بمونه شاید بهتر باشه باور کن (بازم معذرت ) چنان جونور های عجیبی پس این آیدی های جینگول قایم شدند که تو کابوس هم حتی شاید ندیده باشی بهم ثابت شده آدم ها در محیط مجازی شاید 180 درجه متفاوت تر از اون جوری که تو محیط عادی هستند رفتار می کنند یا مثلا میخان اونجوری که آرزو داشتن تو محیط واقعی باشند رو اینجا اجرا سازی کنن
تو میخای اون بیاد سراغت ؟ ازش خواستی ؟ اون یعنی حتی اشاره اس به دیدنت نکرده؟ شاید لازم نباشه اینا رو اینجا بپرسم ولی فکر کنم این سوال راهگشا باشه .... فرض کن یه نفری بیاد خواستگاریت آیا تو در ذهنت اون رو با شرایط اون شخص مجازی مقایسه میکنی یا نه؟اصن بیخیال خاستگار فرضی و مثالی آیا اصلا تا حالا شده ادم های اطرافت رو با اون شخص مجازی مقایسه کنی؟ ( حتما میدونی رفتار ما بازخورد افکارمونه به صورت ناخودآگاه البته)
عزیزم منظوور بچه ها از ارتباط اجتماعی ضعیفتو قوی کنی این نیست که مثلا تو محیط شرکت بری با همه چاغ سلامتی کنی یا هر هر کرکر نه عزیزم
مطمئنا خودت میدونی ! مثلا من به شخصه آدمی هستم نیاز دارم آدم های اون محیط مثلا سرکارمو یه چن بار ببنیم بعد کم کم یخم وابشه این حتی در مورد دخترا .هرچند برخورد اول خیلی مهمه اما نخواستم این رفتارمو عوض کنم چون یه وقت هایی اونو منطقی می بینم شما بگو به عنوان مثال تو میحط دانشگاهی که بودی و توش درس خوندی شما برخوردت با آدم ها چطوری بود؟ میشه توضیح بدی؟
شما فقط گفتی اهل دوست پسر نبودی خب اینی که گفتی یه سبک اجتماعی برخورد با آدم ها نیست فقط یه جور رفع نیازه که بعضی ها اینجوری رفعش می کنن اما باز هم میگم این یه سبک رفتار اجتماعی نیست اینا رو باهم قاطی نکنی !
عزیزم ماها گاهی اشتباهات رفتاریمون رو پای دین میزاریم مثلا میگیم من به نامحرم حتی سلام هم نمی کنم چه برسه به حرف زدن چون دین به من گفته!! من دیدم کسانی رو که وقتی باهاش یه کسی از سمت شخص دیگه ایی که چنین اعتقادی رو داره باهاش برخورد میکنه (حتی اون هایی که مذهبی لایت هستند ) بهشون برمیخورد که مثلا این دختره تو ما چی دیده که اینجوری برخورد میکنه!! عجیبه ولی خنده دار !!!
نمی خوام اینجا کسی رو به محاکمه بکشم و یا رفتار و اعتقاد کسی رو به نقد اما واقعا این اشکالات رفتار اجتماعی به خاطر اینه که جامعه یه جورایی دوقطبی شده برخورد ها جوری شده که انگار یا باید افراطی باشی یا تفریطی که همه هم می دونن این روش ها اشتباهه به عنوان راه حل ادامه رو جواب بده
آیا تا حالا شده از رفتار اجتماعی شخصی خوشت بیاد مثلا دوستانت ، یا حتی اشخاص اینجا)؟ می تونی چند تا از رفتار هاشو بنویسی و ببینی آیا این ها رو خودت هم داری یا نه
راستی در مورد خودم و همه مضمون این جمله دوستمون صدق میکنه که " ریشه تمام ناراحتی ها ، ناامیدی ها ، خواستن نشدن ها در وجود خودمونه "
پیشنهاد میکنم اگه می تونی سخنرانی های آقای فرهنگ رو گوش کن
اگه خواستی جواب سوالات رو بده
-------------------------------
پ.ن 1- خواننده باید عاقل باشه چون نویسنده اصن و ابدا ویرایش و ویراستاری بلد نیست متاسفانه
پ.ن 2- بهار خانم لطفا در مورد حرف های بقیه حالت تدافعی نداشته باش عزیزم همونطور که میدونی خودت ایراد داری و ایراد جای دفاع نداره و اون کسی که نظر و راهکار گذاشته وقت عزیز رو تقدیم شما کرده
پ.ن 3- :103:
-
-
سلام
یک حقیقت مرد زیاد احساساتی نیستن اگر فکر کردی فکه می تونن خلاء زندگی تو پر کنند اشتباه کردی نگفتم احساسات ندارن گفتم زیاد احساساتی نیستن تو می خوای احساس مطلق بودن به کسی رو داشته باشی این در صورت اجتماعی بودن هست نه فقط درس بخونی توی خونه باشی.
-
سلام بهار عزیز. ببخشید دیر جواب دادم. قد شما شاید کمی کوتاه باشه اما اونقدر نیست که مشکل ازدواجت رو بتونیم به اون نسبت بدیم. تصور میکنم شما بخاطر حجب و حیا زیاد از حد شرایط آشنایی با جنس مخالف رو از خودت گرفتی. توجه داشته باشید هر آشنایی با یک پسر به معنی دوستی و ایجاد رابطه معنی نمیده.
-
مصباح جان آقای فاطمی نیا پارسال در برنامه این شب ها در مقابل آقای درستکار این حرف رو که چند سالیه اس ام اسی بین مردم رد و بدل میشه و به ایشون نسبت داده میشه تکذیب کردن و گفتن بنده همچین حرفی نزدم
-
ممنون سارا جان.همین الان ویرایشش کردم.بازم ممنون
-
درباره نقش قد در رابطه ، تحقیقات زیادی شده که حتما در اینترنت دیدید. مثلا در تحقیقی که در انگلستان انجام شده ، مشاهده کردند که خانمهای با قد 151 تا 158 سانتیمتر ، نسبت به بقیه خانمها در روابط با مردان موفق تر هستند و احتمال اینکه ازدواج کنند و بچه داشته باشند بیشتر هست. در حالی که متوسط قد خانمها در این تحقیق 162 سانتیمتر گزارش شده.
لینک خبر در سایت Newscientist:
Short women more successful with men
این نتایج هم بین کشورهای مختلف چندان فرقی نمی کنه چون منشا طبیعی داره. پس همونطور که دوستان گفتن ، قد شما نمی تونه مشکلی داشته باشه چون ظاهرا شما در محدوده حداکثر جذابیت هستید:227:
-
از همتون ممنونم عزیزانم
همه میگید اجتماعی باش و لی جالب که نمگید چطور و از کجا شروع کنم
میگین برو با مامانت مهمونی ولی دوستام خوبم اجتمعی بودن فقط این نیست شاید خیلیم رفتم مهمونی ولی اونجا چطوری شروع کنم؟
چطور رابطه برقرار کنم؟نه تنها با مردا,کلا میگم
خواهش میکنم راهنمایییم کنییییییییییییییییید
-
:47:
- - - Updated - - -
کسی اینجا نیست؟:47:شمام خسته شدین دیگه جواب نمیدین؟
اونیکه گفتم باهاش تو نت دوستم اونم تنهام گذاشته چندروزه:47:کمکم کنید
دارم سکته میکنم:47:حالم خوش نیست به کمک و همدردیتون نیاز دارم:47:
- - - Updated - - -
کسی اینجا نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسست:54:دارم سکته میکنم
-
اینو به من توی یکی از تاپیکام توصیه کرده بودن.
ازدواج مثل آب خوردن آسان است!
می تونی متن هایی هم که هست توی سایتش بخونی.
سکته هم نکن! چیزی که همیشه با ماست خود ماست. پس از تنهایی نترس. مخصوصا موقتیش. توی موقع هایی که تنهایی به خودت برس. بعدش هم با ادمای دیگه ای با دوست خونواده همکار یا هر چی. اما از خودت از تنهایی نترس. با خودت راحت باش. یعنی در هر موقعیتی حداقل سعیتو بکن که خوشحال باشی. وقتی که تنهایی خوشحال باش. وقتی هم که با بقیه ای خوشحال باش.