-
خدااااااااااای من
عزیز دلم
تو چی کار کردی با خودت ؟؟
عجب آدمایی هستن !!!!!!!!!!!!!!!!
ببین she
یه بار یکی از کاربرای اینجا حرف خوبی زد. می خواست زنش رو طلاق بده به دلایل عدم تفاهم و ....
با همه بی منطقی بودنش برگشت گفت : من میخوام زندگی کنم. نمی خوام که همزیستی مسالمت آمیز داشته باشم !!
حالا هم من دارم بهت میگم. she یادت باشه هدفت از بی تفاوتی بهتر شدن زندگیته . نه اذیت شدنت. تو داری امتحان می کنی که از این راه بتونی عشق رو به زندگیت برگردونی. نه اینکه بخوای به زور و اجبار و با کشتن همه علایقت و با بغض و حرص و .... زندگی کنی.
تو باید تلاشت رو برای بهبود زندگیت بکنی. فعلا این بهبود رو می خوای ببینی که با بی تفاوتی پدید میاد یا خیر
و بعد روش های دیگه ای رو و......
اما she
تو مجبور به تحمل این وضعیت با هر شرایطی نیستی. طلاق عاطفی خیلی سخته . اگر قرار باشه طلاق عاطفی گرفته باشی ، خب طلاق قانونی رو هم می گیری .
ببین من اصلا نمیگم تو طلاق بگیر. اما حرفای تو منو ترسوند. تو تلاش کن زندگیت بهبود پیدا کنه . همه تلاشت رو. اما اگر نشد چی ؟
یه استادی داشتیم که همیشه می گفت برنامه ریزی ای موفقیت آمیز خواهد بود که همیشه براش "اگر نشد" رو هم بذاریم.
این "اگر نشد " بهت انگیزه مبارزه میده . انگیزه زندگی میده .
تو لیاقت یه زندگی خوب و پر از عشق رو داری. تو فوق العاده ای she
نذار اون آدما انگیزه زندگی کردن رو ازت بگیرن. نذار هدیه شون بهت یه زندگی سرد و بی روح باشه . نذار قلبت رو پر از نفرت کنن.
تلاشت رو بکن. اما اگر نشد رو هم بهش فکر کن.
-
عزیـــــزم، تو یه دختر آسمونی هستی واقعن.:72:
.
کاش همیشه شاد و خوشبخت باشی.
.
می تونم. می تونم اینطوری ادامه بدم. فعلن. محکم و بی تفاوت. دارم به خودم تلقین می کنم که می تونم. نمی خوام ضعف نشون بدم. نه گریه، نه ضعف، نه ادامه ی این افسردگی. به خودم قول دادم .
.
وقتی تنهایی اومدم تهران و شوهرم باهام نیومد، اون و همه ی خانواده اش باهام مخالفت کردند. اونا از بیکاری شوهرم توی شهرستان راضی بودند. ولی من تونستم شرایط رو عوض کنم. البته اون موقع یه سری شرایط به کمکم اومد، دوست داشتن شوهرم، نیاز به پول و ...
این بار هم می تونم.
حداقل باید همه ی تلاشم رو بکنم. سه سال ارزش یه تلاش دیگه رو هم داره.
- - - Updated - - -
این تاپیک ظرفیتش تموم شده. اگر راهنمایی ای برای من دارید ادامه اش رو در تاپیک
برای اولین بار جراتمندانه حرف زدم و کارم به طلاق کشیده دنبال می کنم. عنوان بهتری به ذهنم نرسید.
ممنونم دوستان.