سلام به همه دوستان و اعضاء عزیزهمدردی
خانوم بی دل می تونن جمع بندی و نظرشونو نسبت به نظر افرادی که ازشون تصویر بیان کردند اعلام کنند.
میریم سراغ کاربر بعدی ، با توجه به اینکه ایشون توی لیست بودن ولی چون پررنگ نبودن جای اسمشون عوض شده بود ولی حالا که پر رنگ شدن با توجه به هماهنگی با کاربر بعدی، ایشون رو روی صندلی تصویر ذهنی قرار میدهیم .
از باقی دوستانی که داوطلب شدند هم تقاضا دارم در صورتی که قوانین را به خوبی مطالعه کردند و به قول مدیر همدردی عزیز، تاب و توان و تحمل شرایط نقد رو دارند داوطلب بمونن . اگر از دوستان و یاران عزیز همدردی شخصی میدونه که نمی تونه تحمل به بوته نقد گذاشته شدن رو داشته باشه لطفاً قبلش از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنه تا از لیست خارجش کنیم .
از همگی اعضاء عزیز ، خصوصاً کاربرای مورد توجه قبلی به خاطر ظرفیت بالاشون در تحمل جو نقد گونه تاپیک و انعطاف پذیری فوق العاده شون تشکر میکنیم.
از مدیر همدردی عزیز هم تقاضا دارم اگر دیدند تاپیکی شرایط و لحن نقدش مناسب نیست نسبت به اعلام و اصلاح جهت آموزش نحوه انتقاد صحیح ، اقدام کنند گرچه میدونم ایشون همیشه به این تاپیک سر می زنند و اگر متوجه چنین چیزی می شدند خودشان اقدام می کردند.