نقل قول:
خو حق دارم حال نکنم:D...حرفایی رو که شما میگید من تا تهش رو میتونم از قبل بخونم..
نمی تونی!!!!!چون شاید همونجور که خودت روز اول تو تاپیک من نوشتی یه جورایی مشکلمون یکیه(بجز اسکیزوفرنی)،
ما تقریبا همسن وسالیم هممون جوونیم پس غم ها وغصه های مشترک زیاد داریم،هیچکی هم قصد نصیحت نداره چون هممون ازاین کار بیزاریم...
نقل قول:
اینم از عقده های ماست + نشان از فرهنگ غنی ماست..کدوم جامعه! یکی از یکی دروغ گو تر..یکی از یکی صابون تر....
واقعا جالبه،همه مردم از یه موضوع رنج میبرن ولی هیچکدوممون حاضر نیستیم قبول کنیم که بابا یکی از افراد همین جامعه ای که میگیم خودمونیم.
هممون دردای مشترک زیادی داریم ولی هیچکدوم سعی نمی کنیم با هم حلشون کنیم فقط می نالیم وبه راحت ترین راه ها متوسل میشیم.
نقل قول:
منم میتونم ب راحتی برم دنبال عقده های خودم و فکرامو عملی نکنم مثل خیلی ها....مثل خیلی ها که زندگی رو تو خوشی خودشون میبینن فقط .
میدونم که میتونی،خیلی از کسایی که دارن زندگیشون رو فدای مردم میکنن می تونن.
شاید باورت نشه ولی من اینجا وقتی مشکلات بچه ها رو میشنوم خیلی روم تاثیر میذاره،مشکلات اطرافیانم خیلی واسم مهمه ولی خیلی از دوروبریام هیچ اهمیتی واسشون نداره،من نمیتونم غصه نخورم ناراحت نشم ولی اونا میتونن.
نقل قول:
والا زمانی که ما بچه بودیم کسی مارو ب خوندن کتاب سوق نداد .تو مدرسه هم جای دکتر شریعتی و امثال این آدما. از اعراب پور بود تو کتاب ها.....کتابهایی که توش نقاشی میکشیدم فقط
ولی کتابای روانشناسی رو خوندیا!!!!!!!
نقل قول:
گیرم 10تا کارکردم براشون وقتی خودشون نمیتونن کاری کنن بره خودشون تقصیر منه شهروند چیه!
شما یه کاری بکن،یکی دیگه هم یه کار دیگه،خودمونم تلاش کنیم مشکلات شاید کامل حل نشه،حداقل تلاشمون رو کردیم،حداقل کمرنگ که میشه،شاید کوچکترین کار استارت یه تغییر بزرگ شد
نقل قول:
ب انجام رسیدن مهمه!
دقیقا!
پس یکیش رو به انجام برسون
نقل قول:
نارگیل نذارید زیره بقل ما خواهشا:glee:
یه تفاوت دیگه شمابابقیه،بقیه جنبه انتقاد ندارن شما جنبه تعریفم نداید!!!
عجب!!خیلی متواضعیدا
نقل قول:
تو کل این 11صفحه همین یدونه آتو رو تونستید از ما بگیرد که اونم پرچم کردید:glee:نمیدونم بره چی کسایی که نمیدونم دوسم دارن یا نه (همون پسره) براشون کلی محبت خرج میکنم ولی کسایی که دوسم دارن(همون دختره) نمیتونم بهشون محبت کنم از خودم میرنجمشون!
خانواده ات یادت نره!!
نقل قول:
باوو کدوم خدا!..هر موجود زنده ای آفریننده داره دیگه..خدا هم موجود زنده ست دیگه پس خالق خدا کی بوده!..یا وجود نداره یا اگه داره یه خالقی داشته..
کتابای اثبات خدا هست،اگه واقعا میخوای خدارو انکار کنی،با تحقیق باشه.جواب این حرف شما تو همه ش هست،میتونم خودم مطالع کنم بهتون بگم ولی اگه خودتون بخونید بهتره.
حداقل قبل از خودکشی این یه کارو بکنید...فقط همین!بعد هرکاری خواستید بکنید.
نقل قول:
راستی تو بیمارستانا میتونن راحت چیزی تزریق کنن آدم بدون درد بمیره؟..اگه آره خواهشا بگید..میخوام برم تو نخ ش و اعضای بدنمو بد مرگم اهدا کنم..انصافا حال نمیکنم با زندگی اینطوری اعضای بدنمو اهدا میکنم ب چند نفر حال میدم با مرگم....وصیت هم میکنم که قبرم نکنن! پول خرج نکنن بره مراسم و این مزخرفات .میگم خشکم کنید آتیشم بزنید بعد با خاکسترم درخت بکارید اسمشو بذارید فری.یدونه هم لوگوی CHEVROLETآویزون کنید ب درخت انصافا اینکارو خواهم کرد.
پرس وجو میکنم خودتونم دنبالش باشید اگه فهمیدین منم درجریان بذارید لطفا!
- - - Updated - - -
ببین اگه خدا خالق داره پس لابد خالقشم باید خالق داشته باشه چون موجود زنده اس،همینطور پیش برید پس درواقع هیچ خالقی وجود نداره که خودش خالق نداشته باشه.پس آخرشکی جهان رو داره به وجود آورده کی داره کنترلش میکنه؟یه موجود زنده؟یا خالق خدا؟یا هیچکس؟