RE: در شرایط محدود زمانی،انتخاب فردی که برای من جذاب نیست عاقلانه است؟
یکی دیگه از خوبی های ازدواج فامیل معرفی شده اینه که چون خانواده ها همو میشناسن و اصولاً نزدیک هم هستند واسه آینده هم خوبه.
در نظر بگیر یه دختر از بوشهر بگیری. اگ بین تو و خانمت مشکل بشه خانواده ها نمی تونن راحت با همیگه کامینوکیت کنن و واسه همین اگه خودتون مشکلتون رو حل نکیند به جدایی خواهد کشید.
بعضا دیدم که خانم ها میان اینجا و بعداً جدا میشن تا به قول خودشون آزاد باشند. یادت باشه که اینجا مثل ایران نیست که تو بتونی واسه زنت تعیین تکلیف کنی. ببخشیدا حتی اگه با یه لباس خیلی لخت هم بره بیرون تو نمی تونی چیزی بگی. حتی شنیدم که اگه ببینی با یه مرد دیگه هست فقط راحت می تونی ازش طلاق بگیری همین !!!
اگه خانواده دختر شناس باشند با خانواده تو ، رو همین مسایل دختر مطمئنا خودشو حفظ می کنه چون از خانواده نمیشه فرار کرد !!
راجع به اون مساله حجاب هم اتفاقا یکی از خوبی های معرف خانواده همینه. مطمئنا دختری که از بچگی نشون داده که مقید هست و خانواده مقیدی داره و تازه مشوقی مثل تو هم داره بعیده که عوض بشه.
سعی کن همسرت چند سال ازت کوچکتر باشه چون از تو حرف شنوی خواهد داشت.
حرفهای آقای مثبت فکر کن بسیار بجا و صحیح است. اما آقا مهران گویا شما در کل باز هم معیارهای خودتون رو قبول دارید. نمی دونم من اشتباه فکر می کنم یا واقعا اینطوریه: تو حرفهاتون تضاد زیاده.
یه بار میگین من دلم میخواد کمک کنم درس بخونه یه بار میگین حق من نیست که با همسطح خودم ازدواج نکنم؟
یه بار میگین دختره مقیم ایران میخوام باز میگین می ترسم بیاد اونجا تغییر کنه پس یا باید با دختر ایرانی وصلت کنید و در ایران بمونه یا با دختر مقیم خارج که در هر دو حالت شما تنها می توانید بر اساس وضعیت حال حاضر انتخابشون کنید نه تغییراتی که در آینده ممکنه براشون ایجاد شه کما اینکه هیچ آدمی مصون از این قضیه نیست چون محیط خواه ناخواه تأثیر بر رفتار و کردار فرد داره مخصوصا اگه از فرهنگ و اجتماعی متفاوت باشه
اما اینکه گفتید حجاب براتون مهم نیست اما پوشش ظاهری مهمه نظر من اینه که حجاب یک امر کلی هست، یعنی اگر شخصی پوشش مو برایش مهم نباشد به مرور زمان(بالاخص در محیطی که حجاب اهمیت ندارد)پوشش ظاهری نیز اهمیتش را از دست می دهد(کما اینکه مثبت فکر کن اشاره کرد که حتی دختر محجب نتوانست خودش را حفظ کند). البته اینو متذکر بشم که این یک حکم کلی نیست ولی در اکثریت موارد صدق می کند. من هم تأیید می کنم که یکی از بهترین روشها برای انتخاب همسر اقدام از طریق خانواده است.
مثبت فکر کن عزیز، ممنونم . من احتمالا در یک تاپیک جدید در این مورد بیشتر از شما راهنمایی خواهم گرفت.
یکی مثل شما، ممنونم. انسانی بدون تناقض وجود نداره. ولی من تناقض خاصی در حرفهام نبود. قبلا هم گفتم اگر بخوام دختر با تحصیلات کمتر بگیرمگفتم که اگر قبول کنه تحصیلاتشو ادامه بده مشکلی ندارم. ولی خب بعضی ها سرد می شن حوصلشو ندارند می گن منو همینطوری که هستم پذیرا باش و...
در مورد دختر مقیم ایران، من باز هم گفتم قطعا از ایران انتخاب می کنم مگر اینکه شرایط خاصی پیش بیاد ولی می خوام عاقلانه انتخاب کنم تا دختره عوض نشه. از طرف دیگه من موکدا چندین بار تاکید کردم که دخترهایی که اونطرف تنها هستند رو ترجیح نمی دم باهاشون ازدواج کنم. حالا دلایل خودم رو دارم. بعید می دونم متناقض صحبت کنم.
در مورد حجاب، همونطور که در ایران چادری داریم، مقنعه پوش داریم، کسی رو داریم که روسری شل و ول می پوشه و...
در اونجا هم همین برقرارهه. یعنی برای انتخاب یک دختر برای خارج از کشور بیشتر از مسئله اینکه چقدر محجبه هست این مهمه که چقدر ثبات شخصیتی داره . دختر خاله من در ایران، بدون روسری بود در اونجا هم بدون روسری و با بلوز شلوار. ولی به قول دوستمون هستند کسایی که در ایران ساق دست می پوشند اونجا.... (البته این ثبات شخصیتی یک موردش حجابه باقیش هم وجود داره! ) من می خوام دختر رو طوری انتخاب کنم که بدونم با اون طرف اومدنش لااقل 70- 80 درصد همین می مونه که اینجا نشون می ده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
در مورد تحصیلات حق با شماست. اینطوری سطح انتخاب از نظر ملاکهای دیگه مثل زیبایی هم بالاتر می تونه انتخاب بشه.
[align=justify]سلام مهران جان،
اونیکه تحصیلاتش با تو خیلی فاصله داره (در مجموع مقطع تحصیلی، اعتبار دانشگاه، علاقمندی به علم آموزی و ...) غیر از موارد خاص، هدفگذاری هاش هم با تو متفاوته (مگر اینکه به دلایل غیرشخصی خاص موفق به ادامه تحصیل نشده باشه).
فرضا کسیکه تفریح رو به درس خوندن ترجیح داده، الان بعنوان مثال یه لیسانس الکی از یه دانشگاه خیلی سطح پایین داره. اگه این شخص رو انتخاب کنی، ممکنه به زودی متوجه بشی که هیچ کدوم نمی تونید اون یکی رو تحمل کنید. فرضا برای اون قابل درک نیست که شما روز تعطیل رو تو خونه بمونید و مطالعه کنید و حتی (ببخشید) ممکنه اینکار رو نشونه بی خردی شما بدونه یا افسردگی یا ... (که خیلی هم محتمله و نمونه هاش رو زیاد دیدم). از اون طرف شما کلافه می شی که اون همش دلش می خواد با دوستاش تفریح بره و یا جشن و مهمونی داشته باشه، یا از گذروندن وقت تو فروشگاه ها لذت می بره یا ...
سلیقتون در خیلی موارد ممکنه نه تنها همخوانی نداشته باشه، بلکه متضاد هم باشه.
می خوام بگم مدرک تحصیلی خیلی وقتا نشونه ی سبک زندگی یک شخص هست.
همونطور که فرضا میلیارد بودن یک شخص نشون می ده اون فرد تا چه حد آسایش خودش (و بعدا خونوادش رو) فدای کار و پول و ... میکنه، در مورد شما هم سطح تحصیلاتت نشونه سبک زندگی گذشته و آیندت هست و طبیعتا باید همسری با علایق و سبک زندگی مشابه خودت انتخاب کنی.
درسته که مدرک به قول دوستان جزء اعتبارات هست، اما اعتبارات و محتوا معمولا خیلی از هم فاصله ندارن، چون ما براساس روحیات و نیازها و ... به هدفگذاری می پردازیم، و بر اساس توانایی های فکری و شخصیتی و ... موفقیت کسب می کنیم و به اهدافمون می رسیم، و در نتیجه اعتبارات رو کسب می کنیم.
داشته های یک انسان با ماهیت روحی و شخصیتی و ... اش در تناقض نیست. داشته ها (چه مادی چه معنوی و اخلاقی و ...) نشونه ی روحیات، نیازها، تواناییها، نوع هدف گذاری، و خیلی چیزای دیگه هستند. حتی نوع رشته ای که یک شخص خونده نشونه ست، باید بررسی کنی.
اما قطعا صرفا با تکیه بر نشانه ها نباید تصمیم گیری کرد. و باید بصورت موردی بررسی کنی.
راستی این ترازو چیه دستت گرفتی؟ :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
در مورد تحصیلات حق با شماست. اینطوری سطح انتخاب از نظر ملاکهای دیگه مثل زیبایی هم بالاتر می تونه انتخاب بشه.
یکی تعریف می کرد برادرش مقیم خارج از ایران و دکتر بود. و سفارش یه دختر خوشگل به خونواده داده بود! اینا هم به قول خودشون یه فرشته پیدا کرده بودن و فرستاده بودن، اما با تحصیلات پایین. می گفت برادرش داره دیوونه می شه چون خانمش تو جمع دوستان و ... نه تنها هیچ حرفی برای زدن نداره بلکه رفتارهایی داره که اصلا در شان شوهرش نیست. لازم نیست توضیح بدم، خودت می دونی دیگه.
به هرحال هر انسانی زیباست، فقط سلیقه ها متفاوته. اگه هرکس سلیقه خودش رو در نظر بگیره، همه در چشم همسرشون زیبا خواهند بود.
البته می دونم اینو جدی نگفتی، فکر کنم ذهنت خسته شده. و همونطور که در پست 63 نوشتی مسئلت هم حل شده، بنابراین پیشنهاد می کنم از مدیران بخوای تاپیکت رو قفل کنن.
موفق باشی.:72:[/align]
ممنونم از همه. آزرمیدخت عزیز بسیار ممنونم چه اسم زیبایی دارید اینجا . برای همین تنها در صورتی با تحصیلات پایین یک دختر می تونم کنار بیام که خودش قصد ادامه تحصیل داشته باشه و به دلیل مشکل سن پایینش نتونسته تحصیلات بالایی داشته باشه.
تفاوت تحصیلی در غیر این صورت به نظرم مشکل ساز می تونه باشه.
از مدیرگرامی می خوام تاپیک رو ببندند. بسیار بسیار عالی بود.
----- من بحث در مورد چگونگی انتخاب در موارد خاص مثل رفتن خارج کشور یک تاپیک احتمالا باز می کنم.--
آقا مهران ببخشید که این پست و اینجا میزارم،:72:
میخواستم صمیمانه از آزرمیدخت گرامی تشکر کنم :104::104:که خیلی زیبا و پر محتوا مطلب بالا رو قرار داد بحثی
که من همیشه روی اون تاکید دارم ولی متاسفانه در اطراف کمتر دیدم به اون اشاره بشه، تحصیلات و حتی رشته
تحصیلی در افکار - عقاید - جهان بینی و سبک زندگی افراد بسیار بسیار... موثر است.
زیبایی - خانواده و ثروت اعتباراتی است که شخص برایش تلاش نمی کند ولی بصورت موروثی از نسلی به نسل
دیگر منتقل می شود ولی تلاشهای فردی یک نفر برای بالا آوردن سطح زندگی - سطح دانش- مهارت در استقلال
و خودکفایی کار هرکسی نیست، هرکس نمی تواند و یا نمی خواهد از تفریح اوقات فراغت،
خواب و بسیاری از دلبستگیهای خود دست بکشد تا در فلان آزمون موفق باشد. این
اعتبارات بسادگی و سهولت قابل دستیابی نیستند،
کار هرکس نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن:72:
بازهم منو ببخشید موفق باشید:72:
دقیقا و به همین خاطره من روی تحصیلات تاکید داشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mosbatfekrkon
3) دوست عزیز به نظر من خیلی رو تحصیلات اهمیت نذار. مهم اینه که طرف پتانسیل و استعداد ادامه تحصیل رو داشته باشه. به نظر من تو می تونیی حتی با یه دیپلم ازدواج کنی و تو اونجا دکترا بخونی و اون لیسانس ! چه اشکالی داره؟
سعی کن بیشتر رو ملاک هایی که امید به تغییر نیست مثل اخلاق و نجابت و زیبایی بیشتر توجه کنی. ممکنه خانم ها بگند آرایش هست اما توجه کن که زیبایی خدادادی با زیبایی مصنوعی فرق داره. مخصوصا که گفتی خودت هم زیبایی داری
4) ازدواج دیر بهتر از ازدواج زود غلط هست
5) البته اینو هم بگم که زندگی تنهایی تو خارج هم سخته و مخصوصاً فشار های جنسی اگه بخوای سالم بمونی زیاده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mosbatfekrkon
سعی کن ازدواجی کنی که بعدا پشیمون نشی.
چیزایی مثل تحصیلات رو همیشه میشه به دست آورد اما چیزایی مثل نجابت، اصالت خانوادگی و زیبایی رو نه.
بسیار عالی
:104::104::104:
:104::104::104::104:
:104::104::104::104::104:
این یعنی نگاه کیفی و محتوایی ، نه اولویت دادن به اعبتاریات و ظواهر .
با همین یک پست راهتو خیلی خوب میتونی پیدا کنی اگر بخواهی .
...........................
پاورقی:
همینجا از مدیر محترم همدردی تقاضای هرچند روز که خودشون صلاح می دانند شارژرایگان را برای این پست های خلاصه و مفید و واقع بینانه و منطقی را دارم . ان شاء الله که موافقت فرمایند .
.
با سلام
یکماه شارژ به Mosbatfekrkon گرامی اهداء می گردد، به خاطر توجه ویژه اشان به نکات کلیدی ، که مورد تاکید بنده هم هست.
ممنونم مدیر همدردی.
البته من حتی نمی دونم شارژ به چه درد می خوره ! 2-3 ساله میام مرتب همدردی رو می خونم اما تا حالا نفهمیدم شارژ که بعضاً دیدم ذکر شده به چه درد می خوره؟
یه سوال دیگه: کلاً چون سایت بسیار خوبی هست میشه بگید واسه ایرانیان مقیم خارج چطور میشه شارژ تهیه کرد؟ آیا همدردی حساب ارزی هم داره؟
در جواب سنجاب عزیز: اتفاقاً به نظر من تحصیلات هم تو این دوره زمونه خیلی به چشم نمیاد.
شاید تو ایران خیلی مهم باشه !
من الان اینجا کار می کنم تا چندین ماه نمی دونستم کلی دکترا دور و برم هست تازه بعدا هم که فهمیدم اصلاً دوست ندارن بهشون بگید دکتر، میگن اسم کوچیکمون رو بگو.
اصولاً که تو آمریکا لیسانس مقطع معمولیه و فوق کمتر و دکترا که اصولاً ملت کم میخونن
یه چیزه دیگه : شما به من یه دیپلم معمولیه ایران رو بده من 10 سال بعد از بهترین دانشگاه آمریکا واسش دکترا می گیرم (البته یه ذره استعداد رو می خواد)
اینجا یه عرب هایی دکترا می گیرن که شاید بهشون بشه حتی گفت استعداد صفر !!
سیستم نمره گرفتن اینجا خیلی ساده تر از ایرانه به نظر من
من خیلی از دوستام بودن که خانم هاشون با دیپلم اومدن و الان دکترا می خونن.
راستی یه دوستی بالا گفتن که اگه خانمت تحصیلاتش کم باشه نمی تونه جلو دوستات با کلاس حرف بزنه !ً این چه حرفیه آخه؟؟؟ مگه قراره آدم جلو دوستاش بمب اتم کشف کنن ! والا من خودم جایی درس خوندم که تو دفتر من چند مدال المپیاد جهانی و رتبه زیر 10 کنکور باهام بودن ! اتفاقا خانم یکیشونم دیپلمه و امسال 6امین سالگرد ازدواجشون بود ! والا اصلاً بحث علمی بین دوستان نبود ! اگه مهمونی خانوادگی هم بود بیشتر بحث های تفریحی بود ! اصلاً حتی اگه بحثی هم باشه رشته ها همه با هم فرق داره و اصلاً نمیشه همچین بحثایی باشه.
چرا شعور مهمه و اونم چیزی نیست که تو مدرسه یاد بدن !
من قبول دارم که محیط دانشگاه به انسان تجربه های خوبی میده ولی اینطور نیست که اگه کسی دانشگاه نره کمبود داره نسبت به من تو مسایل اجتماعی.
ضمناً امکان ادامه تحصیل تو خارج به مراتب بیشتر از ایرانه.
دوست عزیز اگه خواستی خانم بگیری که تحصیلات عالیه داشته باشه حتما کسی رو بگیر که تو همون شهر و دانشگاه که میری بتونه ادامه تحصیل بده .
خیلی واسه یه نفر زجرآوره که تحصیلات عالیه داشته باشه ولی مجبوره تو خونه بمونه چون اگه بخواد هم باید بره یه شهر دیگه. نمونه هاش رو داشتم که آخر هم خانم رفتن واسه ادامه تحصیل شهر دیگه و آقا این وسط ناراحت بود که باید چند سال از خانم دور باشه....
شما بهتر است به یک روانشناس جهت تحلیل خودتان مراجعه کنید. در آن صورت می توانید فردی مفید برای خود و دیگران باشید.بزرگترین نعمت انسان نه تحصیلات و نه ظاهر و نه استاد دانشگاه بودن و.....نیست.بزرگترین نعمت سلامت روان است .دو انسان سالم با هر چه تفاوت باشد زندگی لذت بخشی خواهند داشت.نگاهی کوتاه به زندگی پیامبر گرامی اسلام و همسرش خدیجه بیاندازید. این همه تفاوت و در عین حال این همه عظمت و رضایت. به روان کاوی نیاز دارید