محمد جان
شما كجايي هستي؟
يعني اهل كجايي؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
محمد جان
شما كجايي هستي؟
يعني اهل كجايي؟؟؟
آقای ابراهیمی منظور خاصی دارین از طرح کردن این موضوع خوب شما جواب آقای لرد حامد رو ندادین تحصیلات شغل فکر میکنم اینا به بیشتر شناخت بچه ها نسبت به شما کمک کنه و اگر منظور خاصی دارین واضح تر بیان کنید لطفا.
ممنون از شما
راستی یعنی چی وقت برای پاسخ بیشتر ندارید خوب اگر وقت نداشتی عزیزم تایپیک ایجاد نمیکردی
خوشبختم از آشنایی با شما
اما چرا جملاتتون رو درست تایپ نمی کنید آیا این هم به دلیل کمبود وقته یا این که رو زبان فارسی مهارت زیادی ندارید؟
امیدوارم ناراحت نشید اما این همیشه واسه من سوال بوده که چرا جمله بندی هاتون ایراد داره؟
دانه خانم من اهل تهران هستم مینا 22 خانم وقت پاسخ دادن دارم
سلام و احترام من از تالار می روم مدیر همدردی تجربه کم است تالار باید مدیر با تجربه با دانش داشته باشد دو نفر من ناراحت کرد من از تالار همدردی رفتم موفق وشاد باشید[/size]
چی شده آقای ابراهیمی؟ آخه واسه چی برید؟
یکی از اعضا تالار با من بد حرف زد و از دست مدیر همدردی ناراحت هستم از دوستان خوبم اقای عرفان مرادی شیلا خانم دانه خانم خانم زییا ده تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در تالار موفق باشید
سلام آقای محمد ابراهیمی
ناراحت نباش. صبور باش.
اگر كسی اهانت كرد از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده. طبق قوانین تالار كسی حق اهانت به كسی را ندارد.
موفق باشید:72:
آقاي ابراهيمي براي چي دارين ميرين ؟ اگه كسي شما رو رنجونده وايستيد و مبارزه كنيد كه آ فكر نكنند كه حق با آنها بوده و براي همينه كه شما دارين تالارو ترك ميكنين . من از حرف زدن شما خيلي خوشم مياد خيلي بامزه مينويسين :D
متاسفانه تو اين تالار افراد بي ادب زيادن كه فكر ميكنن همه كاره هستن و نظراتشونو خيلي توهين آميز بيان ميكنن
منظور اقا ابراهیمی منم بچه برید تو پستی که اقا ابراهیمی ایجاد کده با عنوان خصوصیات از دواج با خانومها فکر کنم اگر اشتباه نگم اونجا من جواب ایشونو دادم که ناراحت شد و برای من پیغام خصوصی هم گذاشت گفت من میرم شما از من بدت میاد منم توهمون پیغام معذرت خواهی کردم نه قربونت برم من شما رو نمیشناسم که ازت بدم بیاد یا خوشم فقط نظر دادم شما با این روحیه ظریف چطور کاراته کار شدی اصولا این نوع رشته ها روحیه های نسبتا خشن می پذیره مثلا خود من تکواندو کارم یه چیزایی سرم میشه از تکواندو به فرض گیریم یکی باشما بد صحبت کرد ادم انقدر نازک نارنجی نمیشه دقیق توضیح بده مشکلت چیه