RE: چگونه شوهرم را جذب خود کنم و با او رفتار مناسب داشته باشم ؟
ممنون از همگي
گلچهره ،ملكه ، زيبا و مهربوني عزيز از اينكه كمكم ميكنيد خيلي خوشحال ميشم ازتون ممنونم
خيلي برام سخته كه هيچ ابراز علاقه و حرف قشنگي از شوهرم نميشنوم
مني كه هميشه مورد توجه بقيه بودم هيچوقت احساس كمبود محبت نداشتم ولي الان واقعا دارم اذيت ميشم متاسفانه نميتونم مث همسرم رفتار كنم اگه محبت نكنم خودم افسردگي ميگيرم و احساس ميكنم يه چيزي كم دارم
وقتي از بيرون مياد و ميرم استقبالش و بغلش ميكنم هيچ عكس العملي از خودش نشون نميده خيلي سرد وبي تفاوت شده و خيلي افسرده و غمگينه وقتي نگاهش ميكنم غم عالم رو دلم ميشينه بعضي وقتا با خودم ميگم اگه دليل افسردگيش منم و واقعا از بودن من داره زجر ميكشه مني كه ادعاي عاشق بودن رو دارم چرا نميرم كه عشقم راحت و شاد باشه
الان يك ماه ميشه كه هيچ رابطه جنسي نداشتيم و خيلي اين مساله داره اذيتم ميكنه
به محبتش به خنده ش به حرفاي قشنگش به آغوشش خيلي نياز دارم
سلام به همگي
من و شوهرم با هم آشتي كرديم
من ديگه حرفي از اون موضوع نزدم شوهرمم خيلي سرحال شده از اون حالت افسردگي دراومده
الان دارم به توصيه هاي مشاور سايت عمل ميكنم و رو خودم كار ميكنم تا انشاا... نتيجه بگيرم
از همه تون ممنونم البته مشكلات ديگه اي هست ولي زياد آزارم نميدن و سعي دارم رو رابطه مون تمركز كنم و بهش اعتماد كنم
برام دعا كنيد ، اگه بازم به مشكل برخوردم حتما ميام.:310::43::46::72:
خدا رو شکر
ایشالله مشکلت زود تر حل بشه و غمی تو دلت نباشه
هاجس عزيز
خيلي خيلي خيلي خوشحالم. دوست خوب سعي كن همون جوري كه تا حالا با صبر و گذشت و توكل به خدا تونستي تا اينجا زندگي ات را حفظ كني و بالاخره موفق شدي همسرت را بخنداني و بالاخره نرمش كردي و با هم آشتي كرديد از اين پس هم سعي كن شوهرت و زندگي ات و از همه مهم تر عزت نفس و اعتماد به نفست را حفظ كني و بالا ببري. به خودت بها بده تا ديگران هم بهت بها بدهند. به خودت احترام بگذار تا ديگران بهت احترام بگذارند. خودت را دوست داشته باش و براي خودت ارزش قائل باش تا ديگران هم دوستت داشته باشند و برايت ارزش قائل باشند. به خواسته ها و اهدافت در زندگي اهميت بده تا ديگران هم اهميت بدهند. در كنار اين توصيه ها و كاركردن روي خودت به تنهايي و بالا بردن اعتماد به نفس و ارزش خودت، به توصيه كارشناسان در مورد رابطه خودت و همسرت هم وقت و انرژي بگذار تا روز به روز زيبايي ها و نكات مثبت زندگي ات پر رنگ تر و منفي ها و مشكلات زندگي ات كمرنگ تر شود. اميدوارم ديگر هرگز ناراحت و مستاصل نباشي.:104::72:
سلام
دلم خيلي گرفته ، فكر كردم ديگه مشكلم حل شده ولي
ديشب شوهرم اعتراف كرد كه از همون بعد نامزديمون پشيمون شده از اينكه ازدواج كرده ولي به خاطر رودرواسي با خانوادم و اينكه چند نفر بهش گفتن بعد ازدواج درست ميشه ادامه داده
بازم بهم گفت كه ريم و توافقي جدا شيم
ديگه اميدي به ادامه ندارم
ديروز هيچ مشكلي نداشتيم با هم نميدونم چرا يهو اين حرف رو زد
البته بگم كه اون هيچ محبتي نميكنه و رابطه زناشويي مونم در حد صفره هر وقتم كه من پيشقدم ميشم پسم ميزنه
غرورم خيلي شكسته خيلي داغونم ولي تصميمم رو گرفتم كه تمومش كنم
ديگه نميتونم.[b]
عزیز دلم ....
نمیدونم چی بگم ... ولی تو اقدام نکن بذار اون اقدام کنه و مهریه ات هم نبخش هیچوقت .... یعنی چی تو زمان نامزدیش تو رودروایسی قرار گرفته اخه دعوت یه شام نبوده که تو رودروایسی قرار گرفته یه عمر زندگی بوده ...
این تاپیک از ظرفیت مجاز (50پست ) عبور کرده
هاجس عزیز
لطفاً تاپیک جدیدی باز کن و خلاصه ای از مسئله ، جمع بندی ای از راهکارهای داده شده و اقدامات شما و وضعیت کنونی و لینک این تاپیک را در پست اول تاپیک جدید قرار دهید .
با تشکر
.