RE: شوهرم عاشقانه عمه اش رو دوست داره
مهربوني عزيز
ممنون كه اميدوارم ميكني
دلم خيلي ازش گرفته ،الانم كه انگار من گناه كردم
حتي نيگامم نميكنه . ديشب هر چي جلوش ميذاشتم البته از روي وظيفه نه اينكه بخوام منت بكشم همه رو پس زد و لب به هيچي نزد
جاي خوابشو هم كه عوض كرده
با اينحال من بخاطر اينكه همكاريم واسه اينكه همكارا متوجه نشن همون كارايي كه هر روز ميكرديم باهم رو انجام دادم
هاجس عزیزم
خوب معلومه دلگیرهه. اما باور کن از دست خودش دلگیره. از اینکه باز بهت دروغ گفته. از اینکه میترسه از دستت بده. از اینکه سر بزنگاه رسیدی و او پیش تو تحقیر شده.
اشکالی نداره عزیزم. نگران نباش . این یه حالت موقت و زودگذره. اما دوباره سعی نکن اون اشتباه رو تکرار کنی. منظورم اینه که "از اونور بوم بیوفتی"
تعقیبش نکن. واقعا اثرش مخربه. هم تو رو داغون میکنه و هم او رو.
یک درصد تنها یک درصد احتمال بده که تصورت در مورد همسرت و عمه اش صحیح نباشه و شکت بی دلیل . اونوقت چطور میتونی تو چشمای همسرت نگاه کنی.
من بهت بازم میگم عزیزم. امیدتو از دست نده. با اینکه میدونم خیلی برات سخته، اما شروع کن به تمرین . شروع کن به اجرای 7 گام مدیر محترم همدردی. بالاخره ایشون تو این زمینه ها تخصص دارن که اومدن و برات راهنمایی گذاشتن. تمرکزتو از رابطه همسرت و عمه اش بردار و روی گام های نسخه مدیر محترم همدردی تمرکز کن.
تو شروع کن. تو یه یاعلی بگو. مطمئن باش بچه های تالار همه جوره هواتو دارن و هرکاری ازشون بر بیاد دریغ نمیکنن.
تو خونه که رفتی عزیزم، سعی کن مثل یه بانوی خوب، به وظایفت در مقابل شوهرت عمل کنی و او کم و کسری نداشته اشه. اما بذاری به حال خودش باشه و به رفتارش فکر کنه.
از مواخذه اش پرهیز کن و به جاش به کارایی که مدیر همدردی گفتن فکر کن و شروع کن به انجامشون.
مطمئنم درست میشه همه چیز. :72:
باشه عزيزم همينكارو ميكنم
فقط خدا بايد صبر و طاقت بهم بده كه ديگه احساسم جلوي عقل و منطقم رو نگيره كه بتونم صبور باشم و بي خيال
سلام دوست عزيز:72:
ما خانم ها همه به اندازه كافي و وافر حساس و شكننده و وابسته نسبت به عشق و زندگيمان هستيم و وقتي يك موضوع غير منتظره و غير عادي و خلاف برنامه و خلاف ميلمون توي زندگي مون پيدا مي شه فكر مي كنيم كه ديگه دنيا به آخر رسيده و ما هم ديگه آخر خطيم. موضوع چه كوچك و چه بزرگ برايمان بغرنج ترين و حادترين موضوع ممكن مي شه. :301: در حالي كه اگه يكم به خودمون بها بديم و خودمونو با همه خواسته ها و استعدادها و لذتهاي شخصي ببينيم مي تونيم توي زندگي قوي تر از اين حرفها باشيم. يك زن قوي و مستقل كه شك نكن كه مردها هم همچين زني را دوست دارند نه يك زن ضعيف و وابسته كه بدون اونا هيچي نيستند.:305:
براي اين كه يكم از اين التهاب و سردرگمي ات كم بشه و يكم از موضوع زندگي ات فاصله بگيري تا بيشتر از اين خراب كاري نكني يه سري به تايپيك (هیچ وقت نمیتونم با شوهرم حرف دلم رو بزنم چی کار کنم؟)( از گلاره نازنين) را بخوان در اين تايپيك توسط جناب SCi توصيه هايي به گلاره شده كه هرچند موضوعاتي كه درگيرش هستيد متفاوته ولي اصل مطلب خيلي بهت كمك خواهد كرد تا بتوني خودت و جايگاهت را پيدا كني به خودت بيشتر بها بدي و به خواسته هاي شخصي ات (نه زناشويي، بلكه خواسته هايي كه وقتي دختر خونه بودي و دوست داشتي بهش برسي و برايش تلاش مي كردي) بپردازي.
با اين كار با فاصله گرفتن از اين شرايط نامطلوب هم حساسيتت كم مي شه. هم گذر زمان مشكلت رو حل مي كنه و هم تحت تاثير احساسات بيشتر از اين توي روابط و زندگيت خراب كاري نمي شه.
قوي و مستقل باش و ضعيف و وابسته:46:
این تاپیک از ظرفیت مجاز ( 50 پست ) عبور کرده
هاجس عزیز
راهکارهای مدیر را بسیار توجه کرده به کار ببند ، در صورتی که بطور جدی باز هم نیاز به راهنمایی برای در پیش گرفتن روند صحیح در ارتباطت با همسرت داشتی ، تاپیک جدید ایجاد کرده و درپست اول بیان مختصر موضوع و جمع بندی راهکارهای مفید دریافتی و اقدامات پیرو آن و ارائه لینک این تاپیک را داشته و سوئوال جدید خود را مطرح کنید
موفق باشید
.