خانم بهار شادی محترم اشپزی خوب است:311::311::311:
خانم بهار شادی ناهار خوب برای اعضا تالار درست کنید:311::311::311:
خانم بهار شادی اشپزی فرار نکنید:311::311::311:
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم بهار شادی محترم اشپزی خوب است:311::311::311:
خانم بهار شادی ناهار خوب برای اعضا تالار درست کنید:311::311::311:
خانم بهار شادی اشپزی فرار نکنید:311::311::311:
آقای محمد ابراهیمی فوق تخصص در کامپیوتر دارند:104:
خانم نادیا در کامپیوتر کمی مشکل دارید بیاید در کلاس آقا ابراهیمی ثبت نام کنید :311:
خانم دکتر فکور هم در کلاسهای فرهنگ ثبت نام کنید برای آشپزیتون خوبه .:311:
خانم نادیا به من دکترا میدی بشم دکتر پدربزرگ :311:
خانم نادیا کی کلاسهاتون شوع میشه من بیام ثبت نام کنم رایگان است یا پول میگیری :311:
خانمها و آقایون برید برای گل پسر تالار سوال طرح کنید .:324:
خانم دکتر فکور چرا شکسته نفسی میفرماید برای ما افتخاری است که شما دکتر هستید . :104:
خانم دکتر فکور فشار من رو 22 است عادی است یا مشکل دارم. باید چیکار کنم توصیه ای دارید ممنون میشم.
خانم بهار شادی من از طولانی بودن متن های شما خسته میشم چکار کنم .راه حلی دارید .
واااااااای پدربزرگ:161::302:
فشارتون رو احتمالا وقتی اندازه گرفتید که یه جسم سنگین رو دوشتون بوده فشار شونه ها رفته بوده بالا یه بار بدون بلند کردن وسایل فشارتون رو اندازه بگیرید درست میشه اینم از دکتری من :D
خوب آقا محمد من با مهمانی رفتن موافقم میزبان بهار شادی هست ؟من چون بهار شادی رو خییییییلی دوست دارم و ضمنا امروز سر کار نیستم و وقتم نسبتا آزاده میپذیرم که جزو مهمانها باشم ولی گفته باشم من تنهایی جایی نمیرم همسر و بچه ام هم هستن ما شام زود میخوریم نیفته برا ساعت 10 و 11 چون باید صبح زود خودم و همسرم بریم سر کار شرمنده امکانش نیست اون موقع تشریف بیاریم...
بهار شادی زیاد تو زحمت نیفت سه چهار نوع غذا با پنج شش نوع دسر کافیه با ما که این حرفا رو نداری نوشابه هم نمیخواد بخری مضره
نادیا جان کارهاتو زود تمام کن امروز بریم پیش بهار دیر نیای ناراحت میشه دلش میشکنه
خوب من برم جزوه هام رو حاضر کنم برا کلاس فردا ساعت 5 اونجام
علیک سلام دوستان
اینجا چه خبره؟ موضوع بحث چیه؟ پدر بزرگ منو دعوت کرده!:72:
منم بازی بدین.........:324:
خوش اومدی علی جان
هوووووووووووووورررررررررر راااااااا شام دعوتیم
لباس چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
<TABLE BORDER="0">
<TH BGCOLOR="4f0356"><FONT COLOR="eedeef">
نادیا جان،چون منم میام یه لباس بپوش که معذب نباشی و شم.همونیو که رفتیم سینما بپوش.</FONT>
</TH>
</TABLE>
شام چیه من فشارم بالاست 22تا
خانم دکتر فکور هم که نمیدونم در کجا مطب زدن وای بحال مریض های که میرن به مطب :311:
خانم دکتر فکور بنده خداها . خانم دکتر یک دفعه بگو باشگاه بندسازی بجای مطب زدید دیگه .:311:
این چجور نصخه ای بود برام پیچیدی . وزنه وحالتر منکه تو باشگاه نیستم. فشار خونم بالاست . :302:
چطور من گفتم کاره موبایلم همه هرچی گوشی توکمد داشتند آوردن تعمیر کردم بنده خدا ها خوب شد یه تعمیر کار
پیداشد.
ما داریم یار جمع میکنیم. علی آقا هم به جمع آقایون پیوست . داداش خوش اومدی .:104:
برم تو محل یه چرخی بزنم ببینم یه چندتا بروبچ جمع کنم بیارم بوستان دوره هم باشیم.:311:
محمد گشتی گشتی یه آشپز پیدا کردی .:300:
آخه بهار شادی کی کجا آشپزی کرده . منکه نمیتونم ریسک کنم . باز مریم گلی بود یه چیزی فقط برنج دودی بخوردمون میده بازم میشه خردش .:311:
بهار معلوم نیست برنج هارو نیم پز میاره .مرغ رو خام میاره روش رنگ غذا میریزه فکرکنیم کباب بریان هست .:311:
محمد جان اول یه تست کوچیک از بهارشادی بگیر ببین بلده بعد این همه بچه هارو دعوت کن .اگر خدای نکرده مانند آشپزی نادیا همه مسموم بشن :163:.پای تو هستا ازمن گفتن بود :300:
پدر بزرگ محترم خانم بهار شادی اشپزی خوب نیست:311::311::311:
پدر بزرگ خانم بهار شادی محترم غذای درست می کند همه مسموم می کند:311::311::311:
پدر بزرگ محترم من نمی دونم خانمهای تالار اشپزی بلد نیستند:311::311:
خانمهای تالار کلاس اشپزی رایگان ثبت نام کنید مدرک بین ا لمللی اشپزی می دهیم:311::311:
آهای آهای بچه ها
مگه قرار نبود اینجا کل کلی نشه؟
بگم فرشته با چوبش بیاد؟ بیاد میزنه با همون توی سرمون :) تا دیگه بچه های خوبی باشیما از ما گفتن بود!
من آشپزی بلد نیستم؟ خوب شما ها که تست نکردین واسه چی مهمون دعوت کردین؟
اما از اونجایی که من آشپز خیلی خوبیم و فوق العاده مهمون نواز ، از پس همتون بر میام.
تازه خبر نداری پدر جان
من انقدر هنر بلدم که اگر بگم دهنتون باز میمونه که چطوری این همه کار رو با هم انجام میدم :) دست کم گرفتین.
البته ممکنه راهی بیمارستان بشین اما نه به خاطر مسمویت و سایر موارد ، بلکه به خاطر اینکه انقدر غذاها
خوشمزه است انگشتاتون رو ممکنه بخوین :310: بعدم خودتون طولانی مینویسین کسی چیزی میگه؟
علی آقا
منم بهتون خوشامد میگم. پدر شدنتون رو هم تبریک میگم. انشالا نی نی تون سالم به دنیا بیاد.
میزبان منم که دیگه معرف حضور همه هستم :) اما حرکات موزون نداریم! :163: مجلس هم خانوادگیه. حرفای 18+
نزنین اینجا بچه نشسته :)
:72:
یعنی منظورت با محمد بود .:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
انتقام در پیش است خانم بهار شادی خودتون رو برای انتقام آماده کنید . :160:
محمد داره میاد :163: