نوشته اصلی توسط bahar.shadi
سلام فکور عزیز
خیلی پست هات رو دوست دارم و واقعا اسم انتخابیت برازندته و معلومه اعتماد به نفس خوبی داره فکور
سلام دوست خوبم
برای همین همیشه پست هات قابل تقدیر و عاقلانه هستن و تحسینت می کنم دوست خوبم.
خیلی از حسن نظرت ممنونم خوب نظرات من که در حد نظرات شما و بعضی از افراد دیگه سازنده نیست ولی اگه چیزی به نظرم برسه مینویسم
(خوب دیگه پاچه خواری بسه بریم سراغ آتیش بازی :D )
1- فکور چند سالشه و رشته تحصیلیش چیه؟
من یه خانم هستم واقعا شما با این تجربه نباید از یه خانم سنش رو بپرسی در هرحال 30 سالمه رشته رو هم اگه اجازه بدی به خاطر مسایل امنیتی نگم ولی به طور کلی از رشته های مربوط به علوم تجربی هست
2- اگر همسر شما مانند بچه ها حمایت مادرانه شما رو بخواد بهترین و درست ترین برخورد به نظر شما چیه؟
چه سوال سختی واقعا.خوب فکر کنم بستگی داره در چه حدی باشه و من اصلا انجام اون کار رو منطقی بدونم یا نه اگه منطقی باشه انجام میدم اگه یه مثال بزنی شاید بهتر بتونم جواب این سوال رو بنویسم
3- دلیل طولانی بودن پست هام به خاطر نحوه راهنمایی دسته بندی شدم برای مراجع هست. به نظرت بده که
پست های من طولانیه؟ چطور باشه بهتره؟
خوب شاید توضیح زیاد برای صاحب تاپیک آرامش دهنده و روشن کننده باشه ولی برای کسی که میخواد فقط پستها رو بخونه که به معلوماتش اضافه بشه یه کم سخت هست من از دید نفر دوم گفتم شما به روشت ادامه بده احتمالا به نفع نفر اول هست
4- همدردی چی کم داره؟
کمی حضور بیشتر مشاوران
5- اگر قرار باشه به جایی تبعیدت کنن ترجیح میدی کجا باشه؟ کوهستان؟ جنگل؟ کویر؟ چرا؟
جنگل اگه امن باشه طبیعتش رو دوست دارم
6- وقتی دلت میگیره چکار می کنی؟
قرآن میخونم و با خدا هم درد دل میکنم
7- وقتی عصبانی میشی چه کار می کنی برای کنترل خشمت؟
سعی میکنم مکان رو در اسرع وقت ترک کنم و با خودم خلوت کنم و اون حرف رو تجزیه تحلیل کنم گاهی هم اشکم درمیاد بعد از تجزیه تحلیل تصمیمی در رابطه با برخوردای آیندم با فرد خاطی میگیرم خوب گاهی هم خودم مقصر بودم که سعی میکنم در رفتارم پشیمانی رو نشون بدم
8- کوچولوت دختره یا پسر؟ چند سالشه؟
پسر 4 سال
9- گفتی دوست داشتی رییس سازمان ملل باشی تا عدالت برپا بشه. چقدر خودت رو یک منتظر میدونی و چه
کارهایی در راستای حضور امام عدالت گسترمون کردی تا حالا؟ به این اعتقاد داری که هر کدوم ما باید سهم خودمون
رو در این راستا ادا کنیم؟
کلا به نظر من اگه هر آدمی توی جایگاهی که هست سعی میکرد به بهترین شکل کارش رو انجام بده در راستای عدالت و انتظار قدم بر میداشت ولی بیشتر آدما فکر میکنن همین که دعا کنن کافی هست
10- بین سفر به مکه و سفر به کربلا کدوم رو انتخاب می کنی؟
مکه
11- تا حالا حاجتی داشتی که امام رضا بهت به شیوه ای باور نکردنی داده باشه؟ چی حسی داشتی؟
نه متاسفانه
12- تا حالا زود قضاوت کردی؟ شده خیلی از قضاوتی پشیمان بشی؟
معمولا اگه قضاوتم منفی باشه به زبان نمیارم ولی تا الان شده که از اون چیزی که حتی بهش فکر کردم پشیمان بشم ولی چون معمولا افکار منفی رو تو خودم میریزم و عنوان نمیکنم معمولا طرف مقابل نمیفهمه قضاوتم رو
13- بهترین مطلبی که توی تالار خوندی چی بوده؟ لینک 3 تاشو رو برامون بذار.
الگوهای رفتاری در حل مشکلات
http://www.hamdardi.net/thread-8696.html
نکاتی در مورد وابستگی همسر به خانواده در این لینک هست که جالبه
http://www.hamdardi.net/thread-54.html
همینطور کارگاه رفتار جراتمندانه
http://www.hamdardi.net/thread-18343.html
14- تا حالا با کسی دعوا کردی که بزنیش؟ :)
توی بچگی با برادر کوچکم
15- آشپزیت چطوره؟
تقریبا میشه گفت خیلی خوبه با اینکه قبل ازدواج در حد نیمرو هم نبود ولی بعدش خوب شد
16- بهترین تفریحاتت چیا هستن؟
رفتن به طبیعت یا با ماشین توی شهر گشتن
17- نظرت چیه سهم سوال پرسیدن پدربزرگ رو جیره بندی کنیم؟ :D
بنده خدا خیلی وقت میذاره برا طرح سوالات دلش میشکنه:163:
18- آرزویی داری برای سالهای بعدی زندگیت؟ یک گوشش رو برامون به تصویر می کشی؟
19- مسابقه هفته منوچهر نوذری (از کی بپرسم؟) رو می دیدی؟ دوستش داشتی؟ به نظرت سوالاش سخت نبود؟
چند بار دیده بودم خدا بیامرزدش مسابقه خوبی بود حداقل در سطح اون زمان
20- دوست داری نفر بعدی صندلی داغ کی باشه؟
راستش نمیدونم کیا تا الان اومدن ولی خود شما، زهره، امید 65 و ...
20 سوالی من دیگه تموم شد :)
خوب پست صندلی داغم هم مثل پستای دیگم طولانی شد
امیدوارم نسوزونده باشمت زیاد :46:
وای نه به اندازه پدربزرگ نبود:302:
ممنونم برای پاسخ هات پیشاپیش