RE: <<<باغ همدردی 3>>> آشپزخانه همدردی
[quote=راحیل خانوم]
تا اونجایی که من میدونم جنوبی ها این غذا رو درست میکنن. گلنوش67 شما هم این خورشو دارین؟[/color][/size][/b]
از اونجا که گلنوش نیومد جوابتون رو بده. خودم میگم آخه منم جنوبیم;) ( فکرکنم کنجکاوی خیلی ها رو جواب دادم:311:)
والا جونم برات بگه که ما که از خورشتا تا حالا نخوردیم حتی نشنیده بودم .:324:
طرز تهیه کتلت میگو :
نیم کیلو میگو پوست کنده و تمیز شده
سیب زمینی دو عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر چند حبه
ادویه های چاشنی به دلخواه از هرکدام یک قاشق چایخوری
سبزی جعفری خرد کرده دو قاشق غذا خوری
آرد گندم 2 قاشق غذا خوری
ابتدا میگو را در قابلمه میریزیم و با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه میجوشانیم و بعد به همراه سیب زمینی و پیاز و سیر چرخ میکنیم و پس از آن ادویه ها و جعفری و آرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . سپس در ماهیتابه سرخ میکنیم.بعد از آن میتونید همرا با لیمو ترش و گوجه همراه نان و یا برنج نوش جان کنید:72:
نکته1: آب پز کردن میگو باعث میشه موقع سرخ کردن به دست نچسبد.
نکته 2: طبع میگو و جعفری و سیر گرم هستند .در صورتی که در تابستان این کتلت رو درست میکنید باید سیر و جعفری را خیلی کم استفاده کنید.
نکته 3: از انجا که میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس و منگنز است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است . میتوان به این صورت طبخ شود تا افراد میل بیشتری به خوردن اون داشته باشند.
طرز تهیه چای لواشک:
ابتدا چای را دم میکنیم
سپس مقدارزیادی لواشک مخصوضا از نوع ترش رالوله میکنیم و یک گاز بزرگ میزنیم
بعد هم یه قلپ چایی
به جای لواشک از پاستیل و چوب شور هم میتونید استفاده کنید
نکته مهم اینه که به عکس العمل اطرافیان توجهی نکنید ولذت ببرید,اونا خودشون متوجه نیستند از چه لذتی محرومند
ترجیحا عصرها وقتی از خواب بیدار میشید این نوشیدنی رو مصرف کنید
معجزه میکنه
امتحانش مجانی
ه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
تا اونجایی که من میدونم جنوبی ها این غذا رو درست میکنن. گلنوش67 شما هم این خورشو دارین؟از اونجا که گلنوش نیومد جوابتون رو بده. خودم میگم آخه منم جنوبیم;) ( فکرکنم کنجکاوی خیلی ها رو جواب دادم
والا جونم برات بگه که ما که از خورشتا تا حالا نخوردیم حتی نشنیده بودم
راحیل جون یه باره دو تا تخم مرغ هم بنداز بشه املت......
خواهر من اینا چیه میبندین به خوزستانیا؟؟؟؟؟؟؟
این هم حالا بکنین قضیه سیاه بودن خوزستانیا که توسط دشمنان جا افتاده.....
والا ما نه شنیدیم نه دیدیم نه خوردیم.
دستور پخت یه غذا
مواد لازم:
برنج-مرغ-کدو-هویج-پیاز-کشمش-زرشک-زعفرون-نمک و روغن و ادویه.
مرغ رو میذارید بپزه.تو این حین کدو و هویج رو بصورتهای خلالهای باریک و متوسط خورد میکنید و جدا جدا تو روغن سرخ میکنید.پیاز رو هم خلالی خورد و سرخ میکنید.کشمش پلویی و زرشک رو هم تو اب گرم میذارین تا نرم بشه.
برنج رو بصورت پلویی دم میکنید.
وقتی مرغ پخته شد بصورت رشته رشته و ریزریز خورد میکنید.
برنج که اماده شد.زعفرون دم کرده رو با یه کمیش قاطی میکنید.
بعد دیس غذا رو برمیدارید و مرغ ریزشده تونو یا وسط دیس میذارید یا کف دیس پخش میکنید.
بعد برنج سفید رو توی دیس میکشید.و بعد برنج زعفرونی و کدو و هویج رو پیاز و کشمش و زرشک رو بصورت ردیف ردیف کنار هم روی برنج میریزید.جوری که ازهرکدوم حداقل 4 ردیف ریخته باشید.
بعد هم میل میکنید.خودم خیلی دوسش دارم:)
نکته:قسمت اخر کار رو زود انجام بدید تا موادتون سرد نشه.
و اینکه شاید ظاهرا این سبزیا مثل کدو یا هویج خوشمزه نیان اما ترکیبشون تو این غذا با بقیه مواد عالی میشه.
چون موقع خوردن تو بشقاب مواد رو با مخلوط میکنیم به این غذا میگن اجیل پلو.
نوش جان.
موفق باشید
گلنوش جان من کی گفتم خوزستان؟؟؟من گفتم جنوب.یعنی کل جنوب خوزستانه؟ نکنه آبادانی هستی؟:311:
پس اینجور که معلومه اون خورش رو فقط تو استان ما درست میکنن :163:
الان گلنوش میگه آخه شما کجا جنوبی هستین (آخه گلنوش میدونه من کجایی ام) ولی گلنوش جان شهرستان ما هم تا قبل انقلاب جزء خوزستان بوده.بعدا تقسیم بندی استانا یه کم فرق کرده.دیدن استانمون فسقلیه گفتن این شهرستانو بدیم بهشون.حالا هرکی گفت من کجایی ام؟؟؟ (گلنوش هییسس...)
راستی بعضیا به خورش گوجه،بادمجون و سیب زمینی هم اضافه میکنن.
ای بابا.چرا دل بچه رو میشکونید.خب یکی بره امتحان کنه حداقل :302:
سلام
این غذا رو حتما درست کنید بهتون قول میدم اگه خوب درست بشه اصصصصلا پشیمون نمیشید تازه میاین از طعم خوبش هم میگید.
خوب حالا زود زود این مواد رو تهیه کنید
تهیه پلو گردو برای 2 نفر
مغز گردو 100 گرم
سینه مرغ یک دونه کامل باشه (نصفش نکنید ها این غذا خسیس بازی بر نمیداره)
پیاز متوسط سه عدد
عدس سه چهارم لیوان
برنج یک و نیم لیوان
ادویه به میزان لازم
زعفران هر چی بیشتر بهتر (زعفران آب زده حدودای یک لیوان میخواد گفتم که خسیس بازی برنمیداره)
یکی از پیازها رو تفت میدیم و با مرغ و زردچوبه و دارچین و نمک میذاریم بپزه (مثل وقتی که چلو مرغ بخوایم درست کنیم)
دو تا پیاز باقیمانده رو کاملا خرد و سرخ میکنیم
عدس رو میپزیم آبش رو بهتره برای غذای دیگه بذارید چون آب عدس پلو عدس رو قرمز میکنه که توی این غذا مطلوب نیست پس آبش رو میذاریم کنار برنج رو آبکش میکنیم مواظب باشید برنج زیادی جوش نخوره چون اگه برنجش رفته (شله) بشه از مطلوبیت غذا کم میشه.بعد عدس رو به برنج اضافه میکنیم و میذاریم دم بکشه. موقعی که میخوایم در قابلمه رو ببندیم نصف پیاز سرخ شده و نصف زعفران رو به برنج و عدس اضافه میکنیم و میذاریم که برنج دم بکشه.پیاز باید کاملا قاطی بشه ولی زعفران رو جوری بریزیم که همه برنجها زعفرانی نشن.
بعدا مرغ پخته (که بهتره بذاریم آبش بخاربشه ) رو برمیداریم قطعه قطعه میکنیم و این مرغ پخته قطعه قطعه رو سرخ میکنیم بعد بقیه پیاز سرخ شده رو به این مرغ سرخ شده اضافه میکنیم و بعد گردو رو به این مرغها اضافه میکنیم و بقیه زعفران رو هم به اینها اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا زعفران به خورد این ترکیب بره و هیچ آبی توی ماهیتابه نباشه.
بعد که برنج و عدس دم کشید اون رو تو دیس میذاریم و ترکیب گردو مرغ رو روش میریزیم (یه خورده مدلی بریزید بهتره)
باور کنید بد غذا ترین آدمها هم عاشششق این غذا میشن.
راستی در صورت استقبال از این غذا من چند تا غذای خوب دیگه بلدم که بعدا براتون نحوه پختشو میذارم
خوب چرا نشستید پاشید مواد لازم رو تهیه کنید:324:
فکور خانم نمیشه مرغ و گردو با زعفرون نریزیم.
بجاش یه چیزه دیگه اضافه کنیم.
آخه این سه قلم خیلی گرونه نمیشه . مخصوصا زعفرون
[size=medium]اونوقت که میشه پلو عدس نشدنی که نیست ولی چیز جدیدی هم نمیشه[/size]
گردوش حدود دو هزار تومان و زعفرانش هم هزار یا فوقش هزار و پانصد تومان
سه چهار هزار تومان بیشتر از چلو مرغ درمیاد ارزشش رو داره باور کنید (البته اگه خوب درست بشه)
خوب حداقل برای تنوع خوبه همیشه که لازم نیست انقدر پول بدید یه دفعه است
اومدو اینکارو ها رو انجام دادیم. کلی وقت و هذینه کردیم.
اونجور که شما میگید نشد . چیکار کنیم. بریزیم. دور یا بدیم یا کریمهای لب تراس نوش جان
کنند .
نمیشه خودت درست کنی بعد برامون بفرستی آخه دست پختت تون عالیه .:311:
جدا میگما از عالی هم اونطرفتره .
به جای مرغ میشه از این گالینابلانکا استفاده کرد .
بجای زعفرونم رنگ غذا بریزیم.
و بجای گردو هم مغز تخمه هم پر چربه هم ارزونه .
بابا لیست غذا میزارید به جیب ما هم یه نگاهی کنید وصعمون برسه .
من 3 ساله گردو ندیدم :302:
زعفرونم اسمشو شنیدم نمیدونم چه شکلیه .
مرغ هم کالینابلانکا شو استفاده میکنیم.
مرغ چه مزه ای میده من نخوردم یادم رفته :302: آخ دلم آب افتاد . آب دهانم رو قوررررررررررت دادم.
بابا این پولا رو چه کار می کنید؟ یه خورده زندگی کنید انقدر جمع نکنید :161:شما که نوشته بودید دو سه میلیون درآمد دارید :324:
تازه میخواستم طرز تهیه بریان اصفهان رو اینجا بذارم که خوب اون خود گوشت رو میخواد عصاره گوشت به دردش نمیخوره.
باشه گریه نکنید برا همه تون میپزم ولی خودتون بیاید اینجا ببرید من حالا حالاها اون طرفا نمیام